nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Samsung Galaxy S II ή Apple iPhone 4S; Αν και τα δύο κινητά έχουν την ίδια τιμή (200€), ποιο θα προτιμούσατε και γιατί; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2013 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 αν θες τα πάντα όλα από επιδόσεις και χαρακτηριστικά πας στο SII. αν θες τα πάντα όλα από εμφάνιση και ιδιαιτερότητες της Apple που χαρακτηρίζει τα προιόντα της (που σημαίνει οτι είσαι apple maniac) τότε πας στο 4S :) το samsung σε απόλυτα νούμερα είναι καλύτερο τηλέφωνο. το γιοτόφωνο ειναι για καποιους καλύτερο status symbol :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Επιδόσεις θέλω...! Δεν με νοιάζει καθόλου να δείχνω και να λέω "Κοίτα, έχω iPhone!!!" :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Sii με κλειστά τα μάτια. Βάλτου και JellyBean official update και θα πετάει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Ποτε θα βγει το τιμημενο το galaxy s 4 να παρω το τρια σε συμφερουσα τιμη γμτ. Τα iphone μπορω να πω οτι πλεον τα μισω. Ολοι περνουν και μιλουν για τα iphone, ειναι λογος να μην παρω ποτε. Παρε το iphone killer φιλε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 SGSII με τα μπούνια! Ανοιχτό λογισμικό, χωρίς περιορισμούς και επιδόσεις,όχι αστεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Galaxy αν θες επιδοσεις αλλα αν θες απολυτες επιδοσεις και value τιμη πας στο τελευταιο Google Nexus (με quad core CPU). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Το SII εχω και πεταει! Φορτωνεις και "σπασμενα" οτι θες και αντε γεια iphone!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Σε αυτην την κατηγορια αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα παιζει το Sony Xperia S.... Μεταξυ αυτων των 2, αν δεν σε ενδιαφερει να λες οτι εχεις apple, τοτε Samsung. Επειδη ανεφερες ποσο 200€, τα εχεις βρει μεταχειρισμενα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Samsung Galaxy S II ή Apple iPhone 4S; Αν και τα δύο κινητά έχουν την ίδια τιμή (200€), ποιο θα προτιμούσατε και γιατί; Πώς ??? Που εχει GS2 και iphoney στα 200 ευρά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 για s2 και iphone δεν ξερω να σου πω αλλα ξερω για τα προϊοντα της apple γτ εχω macbook. Τα χαρακτηριστικα του για τα σημερινα δεδομενα ειναι πολυ χαλια αλλα ποτε δεν κολλησε, ποτε δεν εκανε επανεκκινηση, ποτε δεν εβγαλε την μπλε οθονη με τα κινεζικα γραματα :crazy: Η apple διακρινεται για τo κορυφαιο λειτουργικο της. Εγω αμα ηθελα κινητο για δουλεια με τα 1000 iphone. Αν το ηθελα για οποιονδηποτε αλλο λογο εννοειται s2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ειχα iPhone και τωρα εχω Samsung Galaxy.... Πλεον βλεπω iPhone και βγαζω σπυρακια..... οι λογοι πολλοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Αν μπει στο παιχνίδι και το Nokia Lumia 800 (καινούριο κάνει περίπου 200€) ενώ τα άλλα δύο μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση 200€... Το Lumia 800 απ'ότι βλέπω έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω... Πείτε μου την γνώμη σας...! Βασικά πείτε μου τι κινητό μπορώ να πάρω με περίπου 200 ευρώ που να είναι καλό! ( ΟΧΙ SONY, ΟΧΙ SONY ERICSSON!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 όχι πάντως το lumnia μην πας σε windows mobile με τα χίλια sgs2 απλά τέλειο!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΈ IPHONE!! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Παρε κινεζικο ποιοτητας! Περα απο την πλακα ειναι πολυ μπροστα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 sII Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Παιδιά τι λέτε για το Lumia 800; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 μια χαρά και αυτό αλλά μεταξύ των 3ων θα προτιμούσα ξανά το SII :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 S2 και απο εμενα ναουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Πάρε κινέζικο ποιότητας! Πέρα από την πλακά είναι πολύ μπροστά.. Κάτοχος zte blade το έχω από τότε που κυκλοφόρησε δηλαδή 3 χρόνια και το έχω κάνει ολοκαίνουργιο με μια καινούρια πρόσοψη από το ίντερνετ με μόνο 10 ευρό μαζί με προστατευτικό οθόνης και μεταφορικά!!! Και απο λογισμικό έχει πάνω τα android 4.2.1 να είναι καλά οι developers που έχουν αγαπήσει αυτό το κινητό και ακόμα και μετά από 3 χρόνια έχει αναβαθμίσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Κάτοχος zte blade το έχω από τότε που κυκλοφόρησε δηλαδή 3 χρόνια και το έχω κάνει ολοκαίνουργιο με μια καινούρια πρόσοψη από το ίντερνετ με μόνο 10 ευρό μαζί με προστατευτικό οθόνης και μεταφορικά!!! Και απο λογισμικό έχει πάνω τα android 4.2.1 να είναι καλά οι developers που έχουν αγαπήσει αυτό το κινητό και ακόμα και μετά από 3 χρόνια έχει αναβαθμίσεις!!! Όλα όσα λες ισχύουν. Τώρα που η ZTE και η Haweii θα βγαλουν και κινητάρες το 2013 αντίστοιχες του Galaxy SIV, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ο όρος "κινεζιά" σε 3-4 χρόνια δεν θα υφίσταται, σε κανέναν τομέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Όλα όσα λες ισχύουν. Τώρα που η ZTE και η Haweii θα βγαλουν και κινητάρες το 2013 αντίστοιχες του Galaxy SIV, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ο όρος "κινεζιά" σε 3-4 χρόνια δεν θα υφίσταται, σε κανέναν τομέα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ όντως και αυτό το υποστηρίζω εγώ εδώ και 2 χρόνια περίπου!!Δεν είναι μόνο το τί θα βγάλουν φέτος δες και τα περσινά που πολλά δεν ήρθαν στην Ελλάδα!!! Δες επιδόσεις και σύγκρινε μετά με τιμές σε σχέση με άλλα ισοδύναμα (μάρκας) Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της zte και της haweii ήμουν υπέρ τους!! H zte τότε έβγαλε το πρώτο value for money και καλό για την τιμή του σμαρτφον to zte racer το οποίο και αγόρασα αμέσως!!!Και μην ξεχνάμε και το τσάμπα σε σχέση με τις επιδόσεις του haweii x5 pro!!!και από ποιότητα κατασκευής καλύτερη από μέτρια όλα!!!Τα haweii περισσότερο από τα zte!!! Αυτό!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Εξαρτάται τι το θες. Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου και να βλέπεις mail και browsing απροβλημάτιστα, τότε iPhone. Έχει, επίσης το καλυτερο πληκτρολόγιο. Αν θες να παίζεις και να κατεβάζεις αβέρτα applications και utilities, αν θες κολπάκια και customizing, τότε Android (γενικά). Αν θες κορυφαία ποιότητα κατασκευής και Ευρωπαϊκή φιγούρα και ομορφιά, πας για Lumia (Windows 7.8) . Κάνει ότι και το iPhone. Μη μασάς με ποιό έχει πιο καινούριο λογισμικό. Μη πέσεις στη λούμπα. Eπειδή ήμουν στη θέση σου πριν κάποιους μήνες, ήθελα iPhone, αλλά δε βρήκα στα 200 (βέβαια) και πήρα Nokia N9 για πολύυυυυυυ customising και τρομερό User Interface χωρίς πλήκτρα. Στη τιμή που λες, εννοείται iPhone 4 ή 4S! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XheadmasterX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 sII ουτε καν εγω εχω το 4s και πεταει τωρα υπαρχει το sΙΙΙ οποτε πασο,αν δεν εχεις επειλεξει ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αντε να κάνω και εγώ αλλη μία ερώτηση....sii ή sii plus και γιατί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες