Jump to content
nikosm1993

Samsung Galaxy S II ή Apple iPhone 4S;

Samsung Galaxy S II ή Apple iPhone 4S  

47 ψήφοι

1. 1. Αν και τα δύο κινητά έχουν την ίδια τιμή (200€), ποιο θα προτιμούσατε;

• Samsung Galaxy S II
    • Apple iPhone 4S

Recommended Posts

Αν και τα δύο κινητά έχουν την ίδια τιμή (200€), ποιο θα προτιμούσατε και γιατί;

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν θες τα πάντα όλα από επιδόσεις και χαρακτηριστικά πας στο SII. αν θες τα πάντα όλα από εμφάνιση και ιδιαιτερότητες της Apple που χαρακτηρίζει τα προιόντα της (που σημαίνει οτι είσαι apple maniac) τότε πας στο 4S

:)

το samsung σε απόλυτα νούμερα είναι καλύτερο τηλέφωνο.

το γιοτόφωνο ειναι για καποιους καλύτερο status symbol :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιδόσεις θέλω...! Δεν με νοιάζει καθόλου να δείχνω και να λέω "Κοίτα, έχω iPhone!!!" :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτε θα βγει το τιμημενο το galaxy s 4 να παρω το τρια σε συμφερουσα τιμη γμτ. Τα iphone μπορω να πω οτι πλεον τα μισω. Ολοι περνουν και μιλουν για τα iphone, ειναι λογος να μην παρω ποτε. Παρε το iphone killer φιλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SGSII με τα μπούνια! Ανοιχτό λογισμικό, χωρίς περιορισμούς και επιδόσεις,όχι αστεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Galaxy αν θες επιδοσεις αλλα αν θες απολυτες επιδοσεις και value τιμη πας στο τελευταιο Google Nexus (με quad core CPU).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το SII εχω και πεταει! Φορτωνεις και "σπασμενα" οτι θες και αντε γεια iphone!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτην την κατηγορια αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα παιζει το Sony Xperia S....

Μεταξυ αυτων των 2, αν δεν σε ενδιαφερει να λες οτι εχεις apple, τοτε Samsung.

Επειδη ανεφερες ποσο 200€, τα εχεις βρει μεταχειρισμενα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και τα δύο κινητά έχουν την ίδια τιμή (200€), ποιο θα προτιμούσατε και γιατί;

Πώς ??? Που εχει GS2 και iphoney στα 200 ευρά ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για s2 και iphone δεν ξερω να σου πω αλλα ξερω για τα προϊοντα της apple γτ εχω macbook. Τα χαρακτηριστικα του για τα σημερινα δεδομενα ειναι πολυ χαλια αλλα ποτε δεν κολλησε, ποτε δεν εκανε επανεκκινηση, ποτε δεν εβγαλε την μπλε οθονη με τα κινεζικα γραματα :crazy: :crazy: :crazy:

Η apple διακρινεται για τo κορυφαιο λειτουργικο της. Εγω αμα ηθελα κινητο για δουλεια με τα 1000 iphone. Αν το ηθελα για οποιονδηποτε αλλο λογο εννοειται s2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα iPhone και τωρα εχω Samsung Galaxy.... Πλεον βλεπω iPhone και βγαζω σπυρακια.....

οι λογοι πολλοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπει στο παιχνίδι και το Nokia Lumia 800 (καινούριο κάνει περίπου 200€) ενώ τα άλλα δύο μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση 200€...

Το Lumia 800 απ'ότι βλέπω έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω... Πείτε μου την γνώμη σας...! Βασικά πείτε μου τι κινητό μπορώ να πάρω με περίπου 200 ευρώ που να είναι καλό! ( ΟΧΙ SONY, ΟΧΙ SONY ERICSSON!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι πάντως το lumnia μην πας σε windows mobile με τα χίλια sgs2 απλά τέλειο!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΈ IPHONE!! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε κινεζικο ποιοτητας! Περα απο την πλακα ειναι πολυ μπροστα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε κινέζικο ποιότητας! Πέρα από την πλακά είναι πολύ μπροστά..

Κάτοχος zte blade το έχω από τότε που κυκλοφόρησε δηλαδή 3 χρόνια και το έχω κάνει ολοκαίνουργιο με μια καινούρια πρόσοψη από το ίντερνετ με μόνο 10 ευρό μαζί με προστατευτικό οθόνης και μεταφορικά!!! Και απο λογισμικό έχει πάνω τα android 4.2.1 να είναι καλά οι developers που έχουν αγαπήσει αυτό το κινητό και ακόμα και μετά από 3 χρόνια έχει αναβαθμίσεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτοχος zte blade το έχω από τότε που κυκλοφόρησε δηλαδή 3 χρόνια και το έχω κάνει ολοκαίνουργιο με μια καινούρια πρόσοψη από το ίντερνετ με μόνο 10 ευρό μαζί με προστατευτικό οθόνης και μεταφορικά!!! Και απο λογισμικό έχει πάνω τα android 4.2.1 να είναι καλά οι developers που έχουν αγαπήσει αυτό το κινητό και ακόμα και μετά από 3 χρόνια έχει αναβαθμίσεις!!!

Όλα όσα λες ισχύουν. Τώρα που η ZTE και η Haweii θα βγαλουν και κινητάρες το 2013 αντίστοιχες του Galaxy SIV, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ο όρος "κινεζιά" σε 3-4 χρόνια δεν θα υφίσταται, σε κανέναν τομέα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα όσα λες ισχύουν. Τώρα που η ZTE και η Haweii θα βγαλουν και κινητάρες το 2013 αντίστοιχες του Galaxy SIV, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ο όρος "κινεζιά" σε 3-4 χρόνια δεν θα υφίσταται, σε κανέναν τομέα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ όντως και αυτό το υποστηρίζω εγώ εδώ και 2 χρόνια περίπου!!Δεν είναι μόνο το τί θα βγάλουν φέτος δες και τα περσινά που πολλά δεν ήρθαν στην Ελλάδα!!! Δες επιδόσεις και σύγκρινε μετά με τιμές σε σχέση με άλλα ισοδύναμα (μάρκας) Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της zte και της haweii ήμουν υπέρ τους!! H zte τότε έβγαλε το πρώτο value for money και καλό για την τιμή του σμαρτφον to zte racer το οποίο και αγόρασα αμέσως!!!Και μην ξεχνάμε και το τσάμπα σε σχέση με τις επιδόσεις του haweii x5 pro!!!και από ποιότητα κατασκευής καλύτερη από μέτρια όλα!!!Τα haweii περισσότερο από τα zte!!! Αυτό!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρτάται τι το θες.

Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου και να βλέπεις mail και browsing απροβλημάτιστα, τότε iPhone. Έχει, επίσης το καλυτερο πληκτρολόγιο.

Αν θες να παίζεις και να κατεβάζεις αβέρτα applications και utilities, αν θες κολπάκια και customizing, τότε Android (γενικά).

Αν θες κορυφαία ποιότητα κατασκευής και Ευρωπαϊκή φιγούρα και ομορφιά, πας για Lumia (Windows 7.8) . Κάνει ότι και το iPhone.

Μη μασάς με ποιό έχει πιο καινούριο λογισμικό. Μη πέσεις στη λούμπα.

Eπειδή ήμουν στη θέση σου πριν κάποιους μήνες, ήθελα iPhone, αλλά δε βρήκα στα 200 (βέβαια) και πήρα Nokia N9 για πολύυυυυυυ customising και τρομερό User Interface χωρίς πλήκτρα.

Στη τιμή που λες, εννοείται iPhone 4 ή 4S!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sII ουτε καν εγω εχω το 4s και πεταει τωρα υπαρχει το sΙΙΙ οποτε πασο,αν δεν εχεις επειλεξει ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα