Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ενα ευχαριστω στον συνμοτοσυκλετιστη με το ΕΚΑΒίτικο klr650 που ηρθε οσο πιο γρηγορα μπορουσε στα Εξαρχεια και βοηθησε τη κοπελα που τσακιστηκε μεχρι να ερθει το ασθενοφορο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον Smias 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Πως μπορεί κάποιος χωρίς να στρίβει, χωρίς να πέσει, να κατεβάσει γόνατο στο δρόμο; Ελάτε στη ρόδο με τα 8-9 και 10 μποφόρια και θα καταλάβετε... Όσο ευλογημένη είναι το καλοκαίρι, άλλη τόση μούτζα έχει φάει το χειμώνα αυτό το νησί... Τι να πω; Πάω να συνεχίσω το μάθημα γωνατιάσματος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ελπίζω να είμαι στην σωστή 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα ! Fiora :wub: Shoot me down and I’ll get up again emotion running high with double meaning just another day to keep it calm within but I can’t find a way to fight this shadow dreaming We’re always waiting for the night Never lost, we can go where the light shines brightest We’re always waiting for the night So come with me – and we can go where the light shines brightest Stay all night, runaway all night We’ll stay all night runaway all night…. Push and shove against the thoughts you left me with Every picture of regret my expectation Your emotions can’t hide behind those eyes Conversations come quick to steal me back again We’re always waiting for the night Never lost coz we can go where the light shines brightest We’re always waiting for the night So come with me – and we can go where the light shines brightest Stay all night, runaway all night We’ll stay all night runaway all night…. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον larisa-marios95 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Καλησπέρα. Πάνω που είχα ησυχάσει από τα ολοκληρώματα για μερικούς μήνες πάλι μπροστά μου τα βρήκα... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Ελπίζω να είμαι στην σωστή Λέω και 'γω...Θα τον δούμε ξανά τον nestro ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Καλημέρα mybikers 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 yo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Καλημέρα! Μάθημα τις 10:45, πολύ καλύτερα από 8:45.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Σημερα περασα κτεο! 15 λεπτα υποθεση με κερασανε και μια λουξ! 24 ευρω η λυπητερη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Γειαααά Είδα ένα μπανανί er6n,το παλιό.Στις φώτο,αδικείται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Σπερααα Φιλος πριν λιγες μερες εδωσε το 1000αρι gixxer του για το dorsoduro.... Απλα γκαυλα το γ@μιδι Οσο πιο πολυ το βλεπω (1ος οροφος και πιλοτη απο κατω ) , τοσο πιο πολυ το ερωτευομαι..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μα πόσο με πάει αυτή την εβδομάδα, κάθε μέρα και ένα έξτρα χαμόγελο. Πάω αλλάζω λάστιχα και εκεί που κλαίω τα ευρώ μου με παίρνουν τηλέφωνο από το ΙΚΑ να πάω να πάρω μία αποζημίωση που μου χρωστάνε εδώ και 1μιση χρόνο. Χαλαρά τα 3πλά λεφτά από τα λάστιχα :D Τα δε λάστιχα άλλο φρούτο, το γύρισα σε sport από touring και οδηγώντας μέσα στην βροχή ήταν λες και πήγαινα σε στεγνό. Τι σε άσπρες γραμμές πάταγα τι το έριχνα κάτω, χαμπάρι δεν έπαιρνε. Μέχρι πρόσφατα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας από 1η σε 2α με τέρμα γκάζι χαζοσπίνιαρε, τώρα......γράπωνε στον βρεγμένο και εγώ να ξεσπάω σε γέλια από την χαρά μου. Οδηγική απόλαυση. Μπαίνω στο ασανσέρ με κοιτάζω στον καθρέπτη με την κρανούμπα και αρχίζω να χορεύω και να τραγουδάω Ritmo de la noche http://youtu.be/3QMKr_EoSWI?t=46s ΥΓ να δω τι θα μου σκάσει αύριο χα,χα,χα 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Γιωργη την Πεμπτη εχει μια κληρωση παμε να ριξουμε ενα συνεταιρικο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Αμέ !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Hello ! Πού χαθήκανε τα γατάκια ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Εγώ έκανα φροντιστήριο δια τηλεφώνου στον αδερφό μου γραμμική που δίνει αύριο. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Άστα να πάνε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Λοιπόν πάω για ύπνο γιατί έχω μάθημα πρωί πρωί. Καληνύχτα σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μεραα..! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 μέρααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Καλημέρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 καλημερα παιδες!ευχομαι η μερα ολων να κυλησει ομορφα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες