Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Γενικά αν ξεπεράσεις τη φάση ότι η Google θα ξέρει τα πάντα για σένα, είναι ένα πολύτιμο κουμπί

ναι ενώ χωρίς το κουμπάκι αυτό, η google νομίζεις δεν ξέρει τα πάντα για σένα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχει αγορασει καποιος απο εδω το one plus και αν ναι απο ποιο μαγαζι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το lenovo a680 με 99 ευρω στον Γερμανο/Cosmote πως σας φαινεται για απλό καθημερινο 5ιντσο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το lenovo a680 με 99 ευρω στον Γερμανο/Cosmote πως σας φαινεται για απλό καθημερινο 5ιντσο?

Μια χαρά για καθημερινή χρήση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά για καθημερινή χρήση.

Αν εξαιρέσεις , πως δεν έχει φλάς , συμφωνώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστώ,

πλεον υπαρχει και service στα smartphones της Lenovo και στην Ελλάδα, νομίζω, έτσι δεν είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστώ,

πλεον υπαρχει και service στα smartphones της Lenovo και στην Ελλάδα, νομίζω, έτσι δεν είναι;

Λογικά ναι.Απο τη στιγμή ου εισάγονται επίσημα.

Αλλά,σέρβις μέσα σε εγγύηση θα έχουν μόνο αυτά που εισάγονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει αγορασει καποιος απο εδω το one plus και αν ναι απο ποιο μαγαζι?

Από το επίσημο site με invite και περιμένω Παρασκευή να έρθει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup:

Σιγά μην κάνω και 6 ημέρες νηστεία.

Ήδη μπήκε σε λειτουργία. Το κρατά για την δίμηνη ταλαιπωρία, και για την εμπιστοσύνη που τους έδειξα αντί να τους κράξω στα φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μην κάνω και 6 ημέρες νηστεία.

Ήδη μπήκε σε λειτουργία. Το κρατά για την δίμηνη ταλαιπωρία, και για την εμπιστοσύνη που τους έδειξα αντί να τους κράξω στα φόρουμ.

καλα κανεις και εγω το ιδιο θα εκανα.

και εγω παραγγειλει αντικειμενα που στις 45 μερες δεν ειχαν ερθει.

κανω claim και μου το ξαναστελνουν. στους 2 μηνες ερχεται το αρχικο και μετα απο μισο μηνα και το δευτερο.

εγω φταιω? ας μου εδινε το paypal 60 μερες περιθωριο η 90 να μην εκανα claim.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν μου ανοιγει το minideals?

τον έχει πάρει τον site... το κάνει συχνά τον τελευταίο μήνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια, παρελαβα χτες απο κινα το lenovo A850+, αντιμετωπιζω ομως καποια προβληματακια (μπορει να ειναι και πολυ ευκολα ως προς την λυση τους) επειδη ομως ειμαι ασχετος σχετικα με τον προγραμματισμο κτλπ εχω ψιλοφρικαρει :P

λοιπον, το 1ο ειναι οτι ενω συνδεεται στο wifi δεν μπαινει στο ιντερνετ, πιθανον να ειναι θεμα ρυθμισεων και το 2ο (και πιο σημαντικο) ειναι οτι οταν ειμαι στην ᾽᾽αρχικη οθονη᾽᾽ μου βγαζει ενα μυνημα που λεει ᾽᾽sorry,the application has crashed several times,it is recommended that you recover the initial setup to fix the problem.confirm the repair?'' και επιλογη για repair kai cancel αλλα δεν μπορω να επιλεξω κατι γιατι φευγει κατ ευθειαν το παραθυρο αυτο και μου βγαζει μθνημα ᾽᾽sorry,the application has crashed. it ll be restarted soon''...κανει κατι σαν ανανεωση η οθονη ερχεται στην αρχικη της μορφη και παλι τα ιδια απ την αρχη....οταν μπω σε μια εφαρμογη δεν μου βγαζει τιποτα λειτουργει κανονικα...εχω ψαξει και σε αντιστοιχα forum για την επιλυση τους, σκεφτηκα ομως να ρωτησω και δω μηπως γνωριζεται κατι....συγγνωμη αν σας κουρασα και αν τυχον το εβαλα σε λαθος θεμα...ευχαριστω προκαταβολικα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια, παρελαβα χτες απο κινα το lenovo A850+, αντιμετωπιζω ομως καποια προβληματακια (μπορει να ειναι και πολυ ευκολα ως προς την λυση τους) επειδη ομως ειμαι ασχετος σχετικα με τον προγραμματισμο κτλπ εχω ψιλοφρικαρει :P

λοιπον, το 1ο ειναι οτι ενω συνδεεται στο wifi δεν μπαινει στο ιντερνετ, πιθανον να ειναι θεμα ρυθμισεων και το 2ο (και πιο σημαντικο) ειναι οτι οταν ειμαι στην ᾽᾽αρχικη οθονη᾽᾽ μου βγαζει ενα μυνημα που λεει ᾽᾽sorry,the application has crashed several times,it is recommended that you recover the initial setup to fix the problem.confirm the repair?'' και επιλογη για repair kai cancel αλλα δεν μπορω να επιλεξω κατι γιατι φευγει κατ ευθειαν το παραθυρο αυτο και μου βγαζει μθνημα ᾽᾽sorry,the application has crashed. it ll be restarted soon''...κανει κατι σαν ανανεωση η οθονη ερχεται στην αρχικη της μορφη και παλι τα ιδια απ την αρχη....οταν μπω σε μια εφαρμογη δεν μου βγαζει τιποτα λειτουργει κανονικα...εχω ψαξει και σε αντιστοιχα forum για την επιλυση τους, σκεφτηκα ομως να ρωτησω και δω μηπως γνωριζεται κατι....συγγνωμη αν σας κουρασα και αν τυχον το εβαλα σε λαθος θεμα...ευχαριστω προκαταβολικα :D

μπορείς να αλλάξεις ρομ, δεν είναι κάτι δύσκολο, οδηγίες σίγουρα θα βρεις στο myphone.gr

Μία είναι η συγκεκριμένη: http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root-2/ έχει οδηγίες εγκατάστασης στην σελίδα, αν δυσκολευτείς πες το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορω στον κινεζο μου να αλλαξω την χωρητιτηκοτητα των εφαρμογων που κατεβαζω?

δηλαδη μου εχει 1 gb για εφαρμογες απο τα 16 συνολο που εχει η συσκευη, μπορω να την κανω να χρησιμοποιω ολα τα gb?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορω στον κινεζο μου να αλλαξω την χωρητιτηκοτητα των εφαρμογων που κατεβαζω?

δηλαδη μου εχει 1 gb για εφαρμογες απο τα 16 συνολο που εχει η συσκευη, μπορω να την κανω να χρησιμοποιω ολα τα gb?

αναλόγως το τηλ, στα περισσότερα γίνεται αλλά όχι να ενοποιήσεις τον χώρο, να αυξήσεις το partition ναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλόγως το τηλ, στα περισσότερα γίνεται αλλά όχι να ενοποιήσεις τον χώρο, να αυξήσεις το partition ναι

εχω το newman k1s με 2 gb ram και 16 rom αλλα μου δινει μονο 1 για εφαρμογες. πως μπορω να το κανω πιο μεγαλο?

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το newman k1s με 2 gb ram και 16 rom αλλα μου δινει μονο 1 για εφαρμογες. πως μπορω να το κανω πιο μεγαλο?

ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα το αρχειο που θελω αλλα τι το κανω? αντε και το κατεβασα μετα?

το κατεβασα. 2 αρχειακια ειναι πως τα περναω εχεις ιδεα?θελω καρτα μνημης?

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα το αρχειο που θελω αλλα τι το κανω? αντε και το κατεβασα μετα?

το κατεβασα. 2 αρχειακια ειναι πως τα περναω εχεις ιδεα?θελω καρτα μνημης?

post No.4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν καταλαβαινω τιποτα. οχι απο αποψη αγγλικων αλλα απο διαδικασια.

λεει σβησε βγαλε μπαταρια και αντικατεστησε. με τι θα την αντικαταστησω. μια εχω.

τελος παντωω θα το δωσω σε κανενα τσακαλακι να το μονταρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν καταλαβαινω τιποτα. οχι απο αποψη αγγλικων αλλα απο διαδικασια.

λεει σβησε βγαλε μπαταρια και αντικατεστησε. με τι θα την αντικαταστησω. μια εχω.

τελος παντωω θα το δωσω σε κανενα τσακαλακι να το μονταρει

πρέπει να κατεβάσεις μια ρομ που είναι για εγκατάσταση με flashtools, τα 2 αυτά αρχεία που κατέβασες θα αντικαταστήσουν τα αντίστοιχα της ρομ...

θα φλασάρεις τη ρομ και βουαλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπύρο μπες στο myphone ή στο xda και δες τι έχει για το κινητό σου.

Παίζοντας το σπασμένο τηλέφωνο βλέπω να την κάνουμε την ζημιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα