Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Εγώ αυτό περιμένω να μου έρθει τέλος του μήνα,το έχουν στη δουλειά μου 3 συνάδελφοι και δουλεύει μια χαρά.

http://www.geekbuying.com/item/Landvo-L900-5-0Inch-MTK6582-Quad-Core-QHD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM-5-0MP-Android-4-2-Air-3G-Air-gesture-Black-326802.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω λεω να τσιμπισω με κανενα 90αρι κανενα κινητάκι.. Μπαταρια να κρατάει και να μπαινω ιντερνετ θέλω.. Εβλεπα για το samsung galaxy s duos μιας εαν τελικα το πάρω απο εδώ αλλα με αυτα που βλέπω καθε φορα που μπαίνω στο θέμα αυτο όλο κάτι με κρατάει :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να τσιμπισω με κανενα 90αρι κανενα κινητάκι.. Μπαταρια να κρατάει και να μπαινω ιντερνετ θέλω.. Εβλεπα για το samsung galaxy s duos μιας εαν τελικα το πάρω απο εδώ αλλα με αυτα που βλέπω καθε φορα που μπαίνω στο θέμα αυτο όλο κάτι με κρατάει :crazy:

Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το samsung galaxy s duos 2 και πραγματικά σου λέω μην κάνεις αυτό το λάθος... Είναι προτιμότερο να πάρεις κάτι απ'εξω ειλικρινά!! Αν πάλι δεν θες να μπλέκεις με αποστολές σε λίγες μέρες θα εισάγονται επίσημα τα κινητά της doogee... το dg310 νομίζω θα έχει 99€ και είναι πολύ καλύτερο από το S duos 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω απο τον σεπτεμβριο το thl t6s. Το πληρωσα 68€ και το κινητο σπερνει......

2καρτο--4πυρηνο-1gb ram-5" οθονη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το samsung galaxy s duos 2 και πραγματικά σου λέω μην κάνεις αυτό το λάθος... Είναι προτιμότερο να πάρεις κάτι απ'εξω ειλικρινά!! Αν πάλι δεν θες να μπλέκεις με αποστολές σε λίγες μέρες θα εισάγονται επίσημα τα κινητά της doogee... το dg310 νομίζω θα έχει 99€ και είναι πολύ καλύτερο από το S duos 2

AΠο ποιον θα εισαχθουν τα doogee? Ασε δεν πιστευω να φερουν σε αυτη την τιμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AΠο ποιον θα εισαχθουν τα doogee? Ασε δεν πιστευω να φερουν σε αυτη την τιμη...

OEBE Electric S.A. http://www.oebesa.gr/index.php/news

Έχει φωτογραφίες και χαρακτηριστικα. Κάνε scroll down και θα το δεις 3ο κατά σειρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιστορικό με παραγγελία στο DX.COM

Παρήγγειλα στις 24/09/2014 το doogee valencia. Καλά χαρακτηριστικά, οθόνη και κάμερα, Αλλά όχι 5,5" κουμούτσα.

Στα 120,76$ με δώρο μια sd 8gb.

Το κινητό σε κατάσταση MVP που σημαίνει ότι αποστέλλεται σε 24 ώρες.

Πράγματι μέσα σε 24 ώρες έφυγε η κάρτα και μετά από λίγο με άλλο κωδικό αποστολής και το κινητό.

Την κάρτα την εντόπισα αμέσως και είναι στον δρόμο. Το κινητό όμως δεν έφυγε ποτέ από Κίνα.

Οι ίδιοι μου απάντησαν το εξής

Fiona: dear customer, i just rechecked that your package is on the way to returned, you need to open a ticket first, we will inform you and solve for you via email when your package returned back to us

dimitris: why is it returning?

Fiona: not passing the security check

Οι ίδιοι μου απάντησαν σήμερα πάλι:

Marina: sorry the package has failed to pass the airline security check and in returning proccessing

Την Δευτέρα άνοιξα dispute στο Paypal και σήμερα έκανα claim.

Μιας και από την δική τους διαδικασία των ticket δεν είχα κανένα νέο.

Ελπίζω να πάρω σύντομα τα χρήματα πίσω γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό. To neobox μετά από 21 μήνες τα έφτυσε (τα έβγαλε τα λεφτά του).

Το θυμάστε?

Αντίθετα στην λογική, ακύρωσα τότε το claim.

Μιλόντας με το dx.com αποφάσισα να μου ξαναστείλουν το κινητό. Όμως και πάλι τα ίδια.

Το κινητό κόλησε για δεύτερη φορά στο τελωνία αλλά το επαναπροώθησαν αμέσως μέσω postnl.

Με τα πολλά και με μπόλικη καθυστέρηση. Την Πέμπτη παρέλαβα ένα θεσπέσιο Doogee Valencia σε λευκό χρώμα.

Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό.

Ενώ παρέλαβα το κινητό, Μου τηλεφωνή η γυναίκα μου και μου λέει πως ήρθαν 2 ειδοποιήσεις για ταχυδρομίο.

Εδώ να πω πως παρέλαβα το κινητό με τον αριθμό που είχα μέσω postnl και όχι με ειδοποιητήριο.

Κάνοντας μία αντιστοιχία με τον φάκελο που είχα μαζί μου, είδα πως ο αριθμός από το postnl δεν αντιστοιχούσε στον αριθμό απόστολής που είχε ο φάκελος. Όμως στα 2 ειδοποιητήρια που ήρθαν στο σπίτι. Ο ένας αριθμός ήταν του Postnl και ο δεύτερος αυτός που είχε ο φάκελος.

Να μην τα πολυλογώ. μου ήρθαν 2 κινητά ίδια...

Καλό Ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερο ομως θα ειναι να το στειλεις πισω το ενα, εσυ δεν το εκανες επιτηδες αλλα υπαρχουν καποιοι αλλοι που κανουν τετοια επιτηδες, δηλαδη λενε οτι δεν ηρθε και κανουν και paypal claim. Αυτο εχει τελικα σαν αποτελεσμα καποια καταστηματα να μη στελνουν Ελλαδα ή να στελνουν με ακριβα συστημενα μεταφορικα ή να αυξανουν τις τιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερο ομως θα ειναι να το στειλεις πισω το ενα, εσυ δεν το εκανες επιτηδες αλλα υπαρχουν καποιοι αλλοι που κανουν τετοια επιτηδες, δηλαδη λενε οτι δεν ηρθε και κανουν και paypal claim. Αυτο εχει τελικα σαν αποτελεσμα καποια καταστηματα να μη στελνουν Ελλαδα ή να στελνουν με ακριβα συστημενα μεταφορικα ή να αυξανουν τις τιμες.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια αφου εχουν track number δεν βλεπουν οτι το παρελαβε?

εμενα παντα μου στελνουν με track number κινητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι λίγο off topic αλλά θα σκάσω, αυτό σε τί χρησιμεύει;

Screenshot_2014_11_17_13_07_29.png

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέργιο νομίζω είναι συγχρονισμός!

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο!

Ξέρεις κανένας κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και να το διαχειρίζομαι από τον υπολογιστή?

Ο υπολογιστής είναι iMac και το κινητό Android!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις κανένας κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και να το διαχειρίζομαι από τον υπολογιστή?

airdroid είναι app το ανοίγεις στο κινητό σου δίνει μια ip την γράφεις στον browser και έτοιμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

airdroid είναι app το ανοίγεις στο κινητό σου δίνει μια ip την γράφεις στον browser και έτοιμος.

Για εξηγησέ το Πέτρε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε βάλε στο app store στην αναζήτηση airdriod και εγκτέστησε το. ανοίγεις στην εφαρμογή στο κινητό να τρέχει και σου δίνει μια διεύθυνση π.χ 192.168.1.10:8888 (πρέπει το κινητό να το συνδέσεις ασύρματα στο ρούτερ του σπιτιού)

γράφεις μετά στον chrome ή ότι χρησιμοποιείς αυτή την διεύθυνση και σε βγάζει ένα μήνυμα στο κινητό αν επιτρέπεις το πισί σου να συνδεθεί πατάς ναι και μετά βλέπεις στο pc κανονικά το κινητό μπορείς να στείλεις σμσ απο το πίσι, να κατεβάσεις τα αρχεία απο το κινητό στο πισί και άλλα τέτοια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες, το minideal σας ανοιγει κανονικα;;;

Αυτήν την στιγμή ναι!

Υπάρχουν όμως πολλοί που αναφέρουν ότι δεν ανοίγει!

Υπάρχει θέμα και στο myphone.gr για το ότι δεν ανοίγει το site τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει εδω και μερες που μου κανει κολπα και μου βγαζει:

There has been an error processing your request

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το airdroid και διαχειριζομαι τα αρχεια του κινητου μου ασυρματα δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας. Αναλογο προγραμμα ειναι και το snapea.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαι λίγο off topic αλλά θα σκάσω, αυτό σε τί χρησιμεύει;

Screenshot_2014_11_17_13_07_29.png

Stanton, αυτό είναι ένα μοναδικό μπουτον στο Android.

Όταν είναι on το σύστημα σου, κινητό ή laptop συγχρονίζει τον λογαριασμό σου στη Google.

Τα πάντα όλα όσα έχεις δώσει συγχρονίζει δηλαδή. gmail, +google, επαφές Google, γενικά ότι έχεις στην Google

Έτσι έρχονται όλα στο κινητό σου και πάνε επίσης στους servers της Google για αποθήκευση

Γενικά αν ξεπεράσεις τη φάση ότι η Google θα ξέρει τα πάντα για σένα, είναι ένα πολύτιμο κουμπί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα