a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Ξέρουμε τίποτα γι' αυτό το κινητό? DOOGEE DG150 Με αρέσουν αυτά τα ανθεκτικά-αδιάβροχα 512 ram??? Ασε το καλυτερα και παρε ενα καλυτερο... τι το θες το τανκ ορε;;; Για καταδυση θα πας;;; Παρε ενα Asus να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο απο ποιοτητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Έγινε παραγγελία για το ZTE Nubia Z7 Max... Snapdragon 801@2.5GHz, 2Gb RAM, 32Gb ROM, Dual Sim, 13MP Camera, 1080p ανάλυση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Έγινε παραγγελία για το ZTE Nubia Z7 Max... Snapdragon 801@2.5GHz, 2Gb RAM, 32Gb ROM, Dual Sim, 13MP Camera, 1080p ανάλυση Μεγάλο πλεονέκτημα το dual sim! Κάτι στο οποίο υστερούν το 1+ και το Mi4 ... Με το καλό να σου 'ρθει !!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Έγινε παραγγελία για το ZTE Nubia Z7 Max... Snapdragon 801@2.5GHz, 2Gb RAM, 32Gb ROM, Dual Sim, 13MP Camera, 1080p ανάλυση 350 ευρώ ε? Πολλά μου ακούγονται τη στιγμή που παιρνεις ΜΤΚ6592 με 115 ευρώ... Γράψε ένα review με εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 280 έρχεται, το μαξ είναι ένα από τα 2 μικρά αδερφάκια του Z7... 6592 έχω τώρα, ΤΗL T11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Βασικα, χωρις να θελω να γινω σπασίκλας (καλα ισως λιγο :P :P ) με τα σημερινα δεδομενα είναι 300 ευρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 350 ευρώ ε? Πολλά μου ακούγονται τη στιγμή που παιρνεις ΜΤΚ6592 με 115 ευρώ... Γράψε ένα review με εντυπώσεις Ε με 115€ μόνο τον επεξεργαστή παίρνεις Επειδή κι εγώ μόνο αυτόν έχω... Ανάλυση οθόνης; κάμερα; ram; rom; κάρτα γραφικών; gorilla glass; μπαταρία ; Ωραίος και γρήγορος ο επεξεργαστής, αλλά μόνος του κακά τα ψέμματα δε λέει τίποτα. Και ίσως αρχικά το ζητούμενο να είναι μόνο ο καλός επεξεργαστής, αλλά λίγο το ένα λίγο το άλλο που λείπουν.... Με 300€ αυτή τη στιγμή το nubia πιστεύω πως είναι το vfm της κινέζικης αγοράς. Υστερεί μόνο κατά 1 gb ram και για μένα σε... ομορφιά από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του. Παρεμπιπτόντως μια χαρά έχει βγει ο mtk, μάλιστα οι εκπρόσωποι της εταιρείας θεωρούν ότι είναι στα "κυβικά" του snapdragon ή και καλύτερος βασιζόμενοι σε benchmarks... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 καλά ας σηκώσει ο mtk Qhd οθόνη,βαριές εφαρμογές και τα συναφή σε realtime περίοδο και μετά το συζητάμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Σύνέχεια απο dx.com Dear Customer, Please accept our sincere apology for the inconvenience that we have brought you.Upon further investigation, we regret to inform you that your unreceived package RS908462241CH was on the way returned to us due to the failure of passing security check. Please do not worry, as we have the following 3 solutions for you: 1. Replacement (we will resend the item to you and we also need to confirm your address) 2. Refund (refund to you via your original paying method) 3. Store credit (save the money in your dx account for future purchases) Which would you prefer? Yours Sincerely Elaine Τους είπα πως αν το έχουν σε stock να το στειλούν εντώς 24h όπως γράφει στα mvp προϊόντα τους αλλιώς refund. Σήμερα ήρθε ειδοποίηση για την κάρτα sd που ήταν δώρο μαζί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 immediate refund...και...σε...αλλη παραλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Απο που το παρηγγειλες??Εχω παραγγειλει απο Geekbying to oneplus one 64g εδω και 20 μερες και ακομα IPS contaμου γραφει...Να ανησυχω? Έγινε παραγγελία για το ZTE Nubia Z7 Max... Snapdragon 801@2.5GHz, 2Gb RAM, 32Gb ROM, Dual Sim, 13MP Camera, 1080p ανάλυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 από minideal.net το παρήγγειλα... Όχι μην ανησυχείς... μπορεί να κάνει ακόμα και μήνα... Και γω για OnePlus θα πήγαινα αν δεν ήταν μονόκαρτο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Εγω παλι βγαζω σπυρια με τα δικαρτα!!!αχαχαχαχα Προφανω δεν μου χρειαζεται δικαρτο εννοω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Ασχετο...Οποιος δεν θελει να μπλεξει με κινεζους και ρυζια πηρα προσφτα για την γυναικα και το δουλευω τωρα εγω το Motorola Moto G2 dual sim στα 199 ευρω με 2 χρονια εγγυηση!Τρεχει αψογα και σφαιρα το κινητο και εχει pure android 4.4.4 με αναμενομενη αναβαθμιση σε android L!!! εχετε υποψιν σας πως το λειτουργικο παιζει πολυ μεγαλο ρολο στο πως τρεχει και συμπεριφερεται το κινητο ανεξαρτητως hardware πολλες φορες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 E μα ο λόγος που μπλέκουμε με τα ρύζια είναι η τιμή και η τιμή-χαρακτηριστικά! Αν πάρεις ένα κινητό από Κίνα στην τιμή των 100ευρώ εδώ θα το βρεις >180ευρώ! Γιατί να μην θέλει κάποιος να μπλέξει με Κίνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Ναι βρε παιδι μου αλλα εχε υποψιν σου πως το ο,τι πληρωνεις παιρνεις ισχυει ως ενα βαθμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Ναι βρε παιδι μου αλλα εχε υποψιν σου πως το ο,τι πληρωνεις παιρνεις ισχυει ως ενα βαθμο! Μπααα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 To λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι.Ενα κινητό από Κίνα που κάνει ~150-200~ δεν είναι συνήθως καλύτερο απο κάποιο επώνυμο ακριβό. Από κάποιο επώνυμο στα ίδια χρήματα όμως είναι 80%καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 μόλις "επεσα" πάνω στην eastec οι οποίοι -λένε- ότι εισαγουν-δοκιμάζουν και μετά πουλάνε. Από Κίνα πάντα. Επίσης παρέχουν και σερβις μεχρι ενα επιπεδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Απο που το παρηγγειλες??Εχω παραγγειλει απο Geekbying to oneplus one 64g εδω και 20 μερες και ακομα IPS contaμου γραφει...Να ανησυχω? Ηρθεεεεεε και ειναι τουμπανοοοοοοοοο!!!!Oneplus one rules! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Καλορίζικο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Και στα δικα σας!Να μας ενημερωσετε αμα τη αφιξει του και να μας πειτε τις πρωτες εντυπωσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 To λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν; Παντα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 κατατοπιστικότατος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες