NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 100 ευρώπουλα το πολύ από 5,0" και πάνω να βλέπω καθαρά έχω και κάποια ηλικία Merciτο έχει κανείς?? http://www.dx.com/fr/p/thl-t6s-mtk6582m-quad-core-android-4-4-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-gps-ota-black-presale-336737#.VCrxKFeqIvF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) 100 ευρώπουλα το πολύ από 5,0" και πάνω να βλέπω καθαρά έχω και κάποια ηλικία Merciτο έχει κανείς?? http://www.dx.com/fr/p/thl-t6s-mtk6582m-quad-core-android-4-4-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-gps-ota-black-presale-336737#.VCrxKFeqIvF Αυτό που έβαλες φτηνό μεν, με πολύ χαμηλή ανάλυση οθόνης δε. Πήρα πρίν λίγες ημέρες το Doogee dg 550 dagger γαμάει στις 5,5 ιντζες, Octacore Βγαίνει 125 εύρω απο Κίνα σε 20 συν μέρες παράδοση η 160 απο Αγγλία με 6 ημέρες παράδοση(απο τα 160 τα 20 είναι μεταφορά) Οχι οτι είναι το καλύτερο αλλά η τιμή είναι best value. Ακόμη 200 λίρες το πουλάνε κάποια ευρωπαϊκά shops Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2014 από τον sirax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Γενικά ψάξε για MT6592 τσιπάκι και πάρε όποιο σου κάνει απο λεφτά και μέγεθος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) 100 ευρώπουλα το πολύ από 5,0" και πάνω να βλέπω καθαρά έχω και κάποια ηλικία Merci το έχει κανείς?? http://www.dx.com/fr/p/thl-t6s-mtk6582m-quad-core-android-4-4-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-gps-ota-black-presale-336737#.VCrxKFeqIvF Όσοι το πήραν λένε καλά λόγια δεν υπάρχει κατι καλύτερο σ αυτά τα χρηματα. Προσωπικά θα σου λεγα να ανέβεις στα λεφτά κ να πάρεις συσκευή με 2g ram όπως το νοτεΙΙ που είχες για να μην ξενερώσεις άγρια με τον κινέζο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2014 από τον ziaba 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 http://www.dx.com/fr/p/presale-doogee-dagger-dg550-octa-core-android-4-2-9-wcdma-phone-w-5-5-16gb-rom-gps-ota-black-323828#.VCwhp1eqIvE Το παράγγειλα παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, στα 135 euro με free παράδοση, να δούμε παιδιά πρώτη φορα παίρνω κινέζο :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 http://www.dx.com/fr/p/presale-doogee-dagger-dg550-octa-core-android-4-2-9-wcdma-phone-w-5-5-16gb-rom-gps-ota-black-323828#.VCwhp1eqIvE Το παράγγειλα παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, στα 135 euro με free παράδοση, να δούμε παιδιά πρώτη φορα παίρνω κινέζο :P Χαίρομαι που βοήθησα, ελπίζω να παράγγειλες κ θήκη γιατί μιλάνε είναι τεράστιο. Απο 5 σε 5.5 κ δεν μπορώ να το συνηθίσω (ευχάριστα εννοείται) Απο τότε που έμπλεξα με τα android, έχω καταργήσει το desktop 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Κάτσε να δούμε ρε παιδιά, μαθημένος στα "επώνυμα" να δω και θα σας πω... Από ταμπλέτα να "κινείται αξιοπρεπώς" έχετε κάτι υπόψιν?? γύρω στα 150 euro και στα 8" - 10" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Καλημερα Ενα μικρο review με τα + και - του κινεζου που εχω. http://www.devicespe.../model/88742aca Ηδη απο τελη Ιανουαριου κατοχος του THL T100s 5 ιτσων, οχταπυρηνου χρονισμενο στα 1,7GHz με 2GB Ram και 32GB Rom. Φοραει 13MP καμερα στην πισω πλευρα με αισθητηρα της sony και μια αντιστοιχη μπροστα χωρις τον αισθητηρα. Τι μου αρεσει: α) Οι φωτογραφιες του. Για κινητο, πρωτη φορα εχω τοσο καλη αποδοση φωτογραφιων με πλουσια χρωματα κι ελαχιστο σχετικα θορυβο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου. β) Το multitasking. Με 8 πυρηνες μπορεις να εχεις αρκετες εφαρμογες μαζι και να ειναι σταθερο χωρις να λαγκαρει. γ) Η μπαταρια του. Με χρηση δεδομενων ολη την ημερα + wifi, αρκετη χρηση στο ιντερνετ και αρκετο google maps λογω δουλειας μου βγαζει σχεδον 24ωρο. δ) Πολυ καλη ποιοτητα ηχου τοσο στο μικροφωνο οσο και στο ακουστικο κατα τις κλησεις. Τι δεν μου αρεσει: α) Ποιοτητα κατασκευης. Σε σχεση με αλλους κινεζους που εχω δει, ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω αλλα για τα 220€ που ειχε τοτε δεν ειναι καλη. Αρχικα, τον πρωτο μηνα, εσπασε στη μια γωνια η πισω πλαστικη θηκη που ερχεται μαζι με το κινητο. Μετα απο μερικους μηνες, ξεκολλησε το μαυρο σιδερακι που εχει η οθονη απο την πανω πλευρα ( μαλλον με σαλιο το εχουν κολλησει ). Πριν 10 μερες, κι ενω ειχα στην τσεπη απο το μπουφαν το κινητο με ενα στυλο, οταν το εβγαλα, απο την πλανω πλευρα ειχε κανει μερικες ρωγμες η οθονη ( το μπουφαν το φορουσα και δεν ειχα πτωση κ.τ.λ. ) . Θα μου πει κανεις, εαν δεν εχεις gorilla glass, μη ζητας και πολλα. οποτε αλλαγη οθονης με digiter ( Αυτα πανε μαζι σε αυτην τη συσκευη ) β) Η μαμα Rom που φοραει εχει αρκετα lag. Το ελυσα με αλλη rom βασισμενη σε cyanogen. Επισης, απο τον Φλεβαρη ακουγεται οτι θα περαστει επισημα η 4,4 KK αλλα τιποτα ακομη. Η υποστηριξη απο την εταιρεια ειναι φτωχη. Ευτυχως στο xda υπαρχουν αρκετοι developers που ασχολουνται με το κινητο. γ) Το wifi του ειναι για κλαματα. Στο σπιτι μου, εαν περασω στο διπλανο δωματιο απο εκει που εχω το ρουτερ εχω με το ζορι μια γραμμη η οποια χανεται συχνα πυκνα. Το κατα πολυ φθηνοτερο Thl T5s , στο ιδιο πειραμα χανει μολις μια γραμμη σηματος του wifi. δ) GPS. Πονεμενη ιστορια. Οτι κι αν εκανα, δεν εμεινα ευχαριστημενος. Η ακριβεια του σηματος δεν ειναι καλη και συχνα πυκνα χανει το στιγμα. Σε μια διαδρομη, πρωτα περνω μια διασταυρωση και μετα μου δειχνει οτι την περασα. Εχω κανει οτι ρυθμιση εχω βρει στο ιντερνετ αλλα δεν καταφερα να το δουλεψω σωστα. Βεβαια, με βαση τα οσα διαβασα, αυτο ειναι γενικοτερο θεμα των MTK επεξεργαστων. Σε γενικες γραμμες, με αριστα το 10, θα του εβαζα ενα 7. Εαν ειχαν προσεξει 1-2 πραγματακια, το κινητο θα πετουσε. Επειδη η οθονη θα μου βγει ελαφρως παραπανω απο αυτα που υπολογισα, σκεφτηκα την αγορα αλλου κινητου. Μετα απο αρκετες ωρες διαβασματος, κατεληξα στην προσπαθεια της Asus. Επομενη αγορα ειναι το Zenfone 5 της Asus. http://www.devicespe.../model/3b192a5a Η εκδοση που θελω ειναι ο διπλοπυρηνος Intel στα 2GHz hyper thread Z2580 με 2GB Ram και 16GB Rom. Δυστυχως πεφτω σε 8MP camera παλι με αισθητηρα sony αλλα εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και συνεχη υποστηριξη απο την Asus η οποια εχει και μια καλη ιστορια σε hardware συστηματα υπολογιστων. Επισης, καθε μηνα βγαζει updates για την rom. Οσοι το εχουν ειναι ευχαριστημενοι και κοστιζει απο 125€ εως 155€ αναλογα με την εκδοση που θα αγορασει κανεις. Περισσοτερα, οταν το παραλαβω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.dx.com/fr/p/presale-doogee-dagger-dg550-octa-core-android-4-2-9-wcdma-phone-w-5-5-16gb-rom-gps-ota-black-323828#.VCwhp1eqIvE Το παράγγειλα παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, στα 135 euro με free παράδοση, να δούμε παιδιά πρώτη φορα παίρνω κινέζο :P Αντε καλοδούλευτο το αργαλείο!!!!! Κάτσε να δούμε ρε παιδιά, μαθημένος στα "επώνυμα" να δω και θα σας πω... Από ταμπλέτα να "κινείται αξιοπρεπώς" έχετε κάτι υπόψιν?? γύρω στα 150 euro και στα 8" - 10" Δες το Onda V989 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2014 από τον ziaba 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 Ιστορικό με παραγγελία στο DX.COM Παρήγγειλα στις 24/09/2014 το doogee valencia. Καλά χαρακτηριστικά, οθόνη και κάμερα, Αλλά όχι 5,5" κουμούτσα. Στα 120,76$ με δώρο μια sd 8gb. Το κινητό σε κατάσταση MVP που σημαίνει ότι αποστέλλεται σε 24 ώρες. Πράγματι μέσα σε 24 ώρες έφυγε η κάρτα και μετά από λίγο με άλλο κωδικό αποστολής και το κινητό. Την κάρτα την εντόπισα αμέσως και είναι στον δρόμο. Το κινητό όμως δεν έφυγε ποτέ από Κίνα. Οι ίδιοι μου απάντησαν το εξής Fiona: dear customer, i just rechecked that your package is on the way to returned, you need to open a ticket first, we will inform you and solve for you via email when your package returned back to us dimitris: why is it returning? Fiona: not passing the security check Οι ίδιοι μου απάντησαν σήμερα πάλι: Marina: sorry the package has failed to pass the airline security check and in returning proccessing Την Δευτέρα άνοιξα dispute στο Paypal και σήμερα έκανα claim. Μιας και από την δική τους διαδικασία των ticket δεν είχα κανένα νέο. Ελπίζω να πάρω σύντομα τα χρήματα πίσω γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό. To neobox μετά από 21 μήνες τα έφτυσε (τα έβγαλε τα λεφτά του). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Fiona μοναδική μου αγάπη! Εφόσον η πληρωμή έγινε από Paypal όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2014 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) 28/09/2014 info: You are now chatting with 'Fiona' Fiona: Welcome to DealExtreme, nice to meet you ! dimitris: i cannot track my items Fiona: Please hold on for a moment while I check on that for you. Fiona: dear customer, i just rechecked that your package is on the way to returned, you need to open a ticket first, we will inform you and solve for you via email when your package returned back to us dimitris: why is it returning? Fiona: not passing the security check dimitris: what does that mean? dimitris: When will i have my phone? Fiona: you need to open a ticket first, then we will solve for you dimitris: what is ticket? i do not know the procedure? Fiona: https://cs.dx.com/ti...eck/Order.Delay dimitris: I cannot wait for 20 days to open a ticket. Fiona: this is the way we can solve for you,] dimitris: I ordered it as mvp to have it as fast as possible. dimitris: i opened ticket Fiona: ok, then our staff will solve for you dimitris: how long will it take? Fiona: within 1week dimitris: It is way too long. I need the phone! Fiona: sorry, it returned by custom, and it is on the way to returning to us dimitris: when will i have refund? Fiona: when your order returned back to us Fiona: and we will ifnrom you via email 04/10/2014 info: You are now chatting with 'Marina' Marina: Welcome to DealExtreme, nice to meet you ! Marina: Please hold on for a moment while I check on that for you. Marina: RS908462241CH Marina: sorry the package has failed to pass the airline security check and in returning proccessing Marina: for returning issue Marina: Would you please open a ticket via the link below, we will further assist you there. Marina: https://cs.dx.com/ti...eck/Order.Delay Dimitris: I have allready opened a ticket a week ago Dimitris: A8AB1588715E495DB433F669F377915D Marina: We are on our holidays of the National Day of China, so everything in our system is delayed, we will quicken the processing of your order(s) or ticket(s) once our Holidays end. Please wait patiently and come back to us in few days later.(Holidays Time: Oct.01 to Oct.07). Dimitris: You know. I do not care. I have waited enough. I will claim my money back through paypal. I thought that you were a site to trust. Ticket was opened on the 28th of Septemer. And you told me i will have an answer in two days and my mone back in a week. Marina: ;/sorry for it .but plz kindly keep in touch in the ticket info: Your chat transcript will be sent to dimitrishndsm@hotmail.com at the end of your chat. Marina: we will have the solution for you for sure,sir Dimitris: You do not have a solution for me. I bought an MVP product to have it as soon as possible. meaning that i needed the item. Its been a long time so far. You should have already resent me the item or my money back. This is the way you should treat customers when they pay in advance. I am quite old customer. But i thing you don't care. If I don't see my money back on my account on monday morning OR Postage info from the post company (not just from DX.COM) I will open a new thread with the hole story on www.myphone.gr, www.xdadevelopers.com www.techblog.gr. No matter what. today I will escalade dispute to claim. info: Your chat transcript will be sent to dimitrishndsm@hotmail.com at the end of your chat. Marina: 24 working hours for shipment arranging from dx to post company for available MVP items Marina: dispatch not delivery Dimitris: ofcourse dispatch. Marina: ;/ Dimitris: The item was MVP when i ordered it (I do not know now). Marina: its MVP item ,but unavailable ,we have to wait for resatocking first,sir Dimitris: So proceed to to refund ASAP Marina: May I know your order number ? Dimitris: 140923001092453144 Marina: "Please kindly keep in touch with this opened ticket Marina: we will have a solution for you,dont worry." Dimitris: I am keeping in touch for a week now. The word "will" is very abstract. I need a persuasive answer Marina: sorry,Your issue can only be solved via the ticket channel, livechat don't have the authority to directly process it for you, so please follow through in the ticket until the problem is solved. Dimitris: Ok this is a persuasive answer. I am opening claim Marina: sorry for it ,suir Marina: sir* Marina: Thank you for your understanding. Marina: Is there anything else I can do for you? Marina: Thank you for contacting us. Should you have any questions, please feel free to contact us via livechat or the CSE system at https://cs.dx.com/Ticket/Index Marina: Good bye and have a great day :) Όπως καταλάβατε το within 1Week έγινε National Day που κρατάει μία εβδομάδα Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο κόπηκε στο τελωνείο στο security check. Τι σκατά είχανε βάλει στην παραγγελία? Date Status Notesorder:140923001092453144 1/10/2014 12:47:04 πμ Order Received Order has been created, awaiting payment. 24/9/2014 3:17:10 μμ Full Shipment Your order has been fully shipped. 24/9/2014 1:21:14 μμ Order Processing Order is being prepared for Shipment. 24/9/2014 8:54:10 πμ PartialShippment One or more of your items are not currently available. The available portion has been shipped first. The rest will be shipped later. 24/9/2014 6:36:19 πμ Order Processing Order is being prepared for Shipment. 24/9/2014 4:59:52 πμ Order Processing Order is being processed. 24/9/2014 4:59:52 πμ Payment Confirmed Payment verified. 24/9/2014 4:58:20 πμ Order Received Order has been created, awaiting payment. Το τελευταίο order 01/10/2014 είναι από το dispute Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2014 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 Ισως σου ακουστει τραβηγμενο αλλα σε δικη μου περιπτωση φιλος μου εστειλε μεταχειρισμενο λαπτοπ απο αγγλια. Το δεμα μπλοκαρε καπου στη γερμανια και επεστρεψε πισω,για security reasons. Τι συνεβη? Η μπαταρια του λαπτοπ ηταν ξεχωριστα και οχι επανω στη συσκευη και για security reasons δεν την μετεφεραν. Δε λεω οτι ειναι αυτος ο λογος απαραιτητα,αλλα σιγουρα κατι κουλο θα ειναι,εξαλλου δεν ειναι το μονο πακετο που στελνει το dx εκτος κινας....!! Υπομονη δεν εχει κατι αλλο να κανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 Είναι κάπως off topic αλλά έχει να κάνει με smartphone , έχω παραγκείλει μία μπαταρία από την Αγγλία μέσω ebay , θα φτάσει εδώ ή θα σταματήσουν το δέμα για "security reasons" ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 Οι μπαταρίες αντιμετωπίζονται ως επικίνδυνα αγαθά (και καλά κάνουν μια και είναι εν δυνάμη βόμβες...). Το να φέρεις μπαταρία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το αν είναι μόνη της, εντός ή εκτός της συσκευής παίζει ρόλο, όπως και τα σχετικά έντυπα, η σήμανση και η συσκευασία. Χαμός: http://www.dhl.gr/el/express/shipping/shipping_advice/lithium_batteries.html#overview Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σκέτη μπαταρία απ Αγγλία έχω φέρει για Smartphone. Αλλά ήταν καινούρια δε ξέρω αν παίζει ρόλο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2014 από τον thagro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Με royal mail θα έρθει αν (αν έρθει...) και είναι κανούρια γνήσια sony ericsson. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Είναι κάπως off topic αλλά έχει να κάνει με smartphone , έχω παραγκείλει μία μπαταρία από την Αγγλία μέσω ebay , θα φτάσει εδώ ή θα σταματήσουν το δέμα για "security reasons" ; Κανονικότατα θα έρθει αν είναι από Ευρώπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Να γνωρίζετε επίσης ότι το minideal έχει και αποθήκη στην Ευρώπη όπου σε στέλνει το κινητό με DHL σε 2-5 μέρες χωρίς τελωνεία κτλ. Βέβαια όλα τα κινητα του είναι οut of stock.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Να γνωρίζετε επίσης ότι το minideal έχει και αποθήκη στην Ευρώπη όπου σε στέλνει το κινητό με DHL σε 2-5 μέρες χωρίς τελωνεία κτλ. Βέβαια όλα τα κινητα του είναι οut of stock.... Όλα σχεδόν αυτά τα καταστήματα έχουν Warehouse στην Ευρώπη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Εχει αγοράσει κανείς από Ευρώπη να μας πει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Εχει αγοράσει κανείς από Ευρώπη να μας πει; Από τα συγκεκριμένα καταστήματα δεν έχω άτομα που να έχουν πάρει μπαταρίες από EU Warehouse! Έχω όμως πολλά άτομα που παίρνουν από το Hobbyking EY Warehouse πολλές μπαταρίες και όλα είναι οκ! Απλώς καλό είναι όταν είναι να κάνουμε παραγγελία κάποια μπαταρία να βλέπουμε αν διατίθεται το προιόν και στο ΕU Warehouse! Συνήθως αναφέρουν ως "EU Warehouse" ή έχουν ένα σημαιάκι της Ε.Ε.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Για κινητά βασικά ρώτησα εγώ. Ενας φίλος είχε φέρει πέρυσι ένα απο το warehouse της zoppo στη Ευρώπη,αλλά η τιμή του ήταν αισθητά μεγαλύτερη απο το να το έφερνε απο Κίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Ξέρουμε τίποτα γι' αυτό το κινητό? DOOGEE DG150 Με αρέσουν αυτά τα ανθεκτικά-αδιάβροχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Έχω εδώ και κάποιο καιρό το doogee 350 pixels κι η οθόνη έχει αρχίσει να ξεκολάει.Αξίζει να μπω στην διαδικασία να τους στείλω για φτιάξιμο ή με μεταφορικά κλπ είναι χάσιμο χρόνου; 88 ευρώ έκανε όταν το πήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες