GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Τη παρασκευη θα παω να το πάρω, τελικα, ολα οκ Redmi note 4x. Λιγο τεραστια μου φαινεται η οθονη, αλλα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Τη παρασκευη θα παω να το πάρω, τελικα, ολα οκ Redmi note 4x. Λιγο τεραστια μου φαινεται η οθονη, αλλα οκ Καλορίζικο!!!! Βάλτου και μια θηκούλα να σαι ωραίος...Έχω κινητό με την ίδια CPU μπορώ να πω.. ότι για mid-range κινητό δεν χαμπαριάζει με τίποτα...Όσο για αυτονομία πρέπει να ακουμπάς 48ωρο με το redmi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2017 ευχαριστώ, να σαι καλα... Φαινεται πολυ οκ. Η οθονη πως τα παει με γρατζουνιες; ειπα και βαλανε το πλαστικο το τζαμακι μπροστα, αλλα το πεταξα αμεσως, γιατι δε πηγαινε μεχρι τα ακρα της οθονης και ηταν κακασχημο, μαλλον βαλανε για πιο μικρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 ευχαριστώ, να σαι καλα... Φαινεται πολυ οκ. Η οθονη πως τα παει με γρατζουνιες; ειπα και βαλανε το πλαστικο το τζαμακι μπροστα, αλλα το πεταξα αμεσως, γιατι δε πηγαινε μεχρι τα ακρα της οθονης και ηταν κακασχημο, μαλλον βαλανε για πιο μικρο; Για tempered glass θα χρειαστείς κάπως ψάξιμο λογικά, γιατί το κινητό είναι curved στις άκρες, οπότε να το 'χεις κατά νου ότι θα 'χεις ένα περιθώριο στις γωνίες.Είναι επιτρεπτό δηλαδή 3-4mm. Μπορεί να σου βάλανε κάποιο universal.. για να 'ταν τόσο άσχημο όπως λες.Για μένα θήκη και tempered πάντως, είναι από τα πρώτα που μπαίνουν σε όλα τα κινητά μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 Ναι θελει ψαξιμο... παντως με νορμαλ χρήση, η μπαταρια εχει τωρα 52 ώρες απο τη τελευταια φορτιση και ειναι καομα στο 20%... Ουαο|(Αλλιως με πολυ ιντερνετ, 1.5 μερα!) Φαινεται πολυ οκ. Η οθονη πως τα παει με γρατζουνιες; ειπα και βαλανε το πλαστικο το τζαμακι μπροστα, αλλα το πεταξα αμεσως, γιατι δε πηγαινε μεχρι τα ακρα της οθονης και ηταν κακασχημο, μαλλον βαλανε για πιο μικρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 Ναι θελει ψαξιμο... παντως με νορμαλ χρήση, η μπαταρια εχει τωρα 52 ώρες απο τη τελευταια φορτιση και ειναι καομα στο 20%... Ουαο|(Αλλιως με πολυ ιντερνετ, 1.5 μερα!) Φαινεται πολυ οκ. Η οθονη πως τα παει με γρατζουνιες; ειπα και βαλανε το πλαστικο το τζαμακι μπροστα, αλλα το πεταξα αμεσως, γιατι δε πηγαινε μεχρι τα ακρα της οθονης και ηταν κακασχημο, μαλλον βαλανε για πιο μικρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) ευχαριστώ, να σαι καλα... Φαινεται πολυ οκ. Η οθονη πως τα παει με γρατζουνιες; ειπα και βαλανε το πλαστικο το τζαμακι μπροστα, αλλα το πεταξα αμεσως, γιατι δε πηγαινε μεχρι τα ακρα της οθονης και ηταν κακασχημο, μαλλον βαλανε για πιο μικρο; Οι οθόνες των καλών κινητών έχουν gorilla 2 συνήθως που δεν κάνει γρατζουνιές από κέρματα, κλειδιά στη τσέπη κλπ. Βέβαια δεν παίρνεις κινητό 200€ για να το πετάς απρόσεχτα. Εμένα το s6 έφαγε μια καλή πτώση σε έλεγχο αεροδρομίου, έπεσε με τη γωνία, άρπαξε το frame αλλά η οθόνη τίποτα. Μετά ακολούθησαν κάτι χαζοπτώσεις από τον καναπέ στο χαλί. Και πάλι τίποτα. Εκεί που το έσπασα ήταν όταν έφαγα σαβούρα με το ποδήλατο( μη γελάτε, δεν είναι δύσκολο) και έπεσε με φόρα. Έσπασε το τζάμι στο σημείο της πτώσης αλλά δουλεύει κανονικά. Κατά τη γνώμη μου το tempered είναι μια απάτη για φτηνιάρικα κινητά, που ούτε ουσιαστηκά προστατεύει και χαλάει και την αίσθηση του γυαλιού. Αυτό που είναι καλό είναι η θήκη σιλικόνης. Διακριτική και προστατεύει από χαζοπτώσεις που κοστίζουν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2017 από τον ΓιωργοςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Κατά τη γνώμη μου το tempered είναι μια απάτη για φτηνιάρικα κινητά, που ούτε ουσιαστηκά προστατεύει και χαλάει και την αίσθηση του γυαλιού. Αυτό που είναι καλό είναι η θήκη σιλικόνης. Διακριτική και προστατεύει από χαζοπτώσεις που κοστίζουν.Θα διαφωνησω.Εχεις δοκιμασει καλο tempered?Και εγω ελεγα οτι ειναι αθλια μεχρι που πληρωσα και πηρα ενα nillkin.Η αισθηση ειναι ακριβως ιδια με την οθονη ενω δε μαζευει και δαχτυλιες.Ειναι σα να μην εχεις πανω γυαλι και καμια σχεση με τα πλαστικα και τα φθηνιαρικα,που δε γλυστραει το δαχτυλο και σε δυσκολευει ενω γεμιζουν και λαδι απο το χερι.Οτι πληρωνεις παιρνεις.Το αξιζει το 10αρικο ενα καλο tempered.Ενω και κανα δυο χτυπηματα τα εχει φαει αυτο,που θα μου ειχαν κανει την οθονη χαλια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Ολα τα tempered σπανε πολυ ευκολα ιδιως οταν χτυπηθουν στις ακρες. Ο ρολος τους ειναι να τη γλυτωσει η οθονη, και οχι να μη σπασουν αυτα. Ασχετως μαρκας. Παρτε 5 των 0,70 ευρω και αλλαζετε οποτε το κινητο τη φαει και ραγισουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Εμένα δεν έχει γορίλα, καλα θα τανε.. Η μπαταρία έπιασε τις 60+ ώρες με νορμάλ χρήση.... Προς το παρόν το γω χωρίς προστασία στην οθόνη, μόνο σιλικόνη από πίσω. Καλο πάντως μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2017 Παιδια εχω προβλημα με Alcatel OneTouch PoP 2 (5042D) της μαμας. Χρηση μονο ..τηλεφωνο-SMS-Viber app. Τιποτα αλλο κυριολεκτικα. Απο εχθες της πεταει συνεχεια ενα banner με διαφημησεις ακομα και στο home screen που αν τις πατησω με παει στο Google store. Επισης...κρασαρουν οι εφαρμογες...αρκετα συχνα. Ακομα και οι ρυθμισεις κρασαρουν μερικες φορες. Εκανα hard reset .....δυο φορες...και δεν λυθηκε. Σταματησα ειδοποιησεις ενημερωσεις απο οτι μποτρουσα...δεν λυθηκε Εσβησα οτι αχρηστο app υπηρχε stock...δεν λυθηκε. Clear cache...clear memory ..clear data....δεν λυθηκε. Καμια ιδεα κανεις? Καρτα μνημης δεν εχει και δεν ειχε ποτε....download δεν εγινε σε τπτ. Λειτουργικο Android 4.4.4 ΥΓ Αποδειξη αγορας υπαρχει ...αλλα διαβαζω ασχημα πραγματα για το σερβις της Alcatel......και δν θελω να μπλεξω με αναμονες. Προτιμω να δωσω 100€ να παρω ενα αλλο αλλα ειναι κριμα γιατι ειναι σχεδον καινουργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος nicket456 έγραψε: Παιδια εχω προβλημα με Alcatel OneTouch PoP 2 (5042D) της μαμας. Χρηση μονο ..τηλεφωνο-SMS-Viber app. Τιποτα αλλο κυριολεκτικα. Απο εχθες της πεταει συνεχεια ενα banner με διαφημησεις ακομα και στο home screen που αν τις πατησω με παει στο Google store. Επισης...κρασαρουν οι εφαρμογες...αρκετα συχνα. Ακομα και οι ρυθμισεις κρασαρουν μερικες φορες. Εκανα hard reset .....δυο φορες...και δεν λυθηκε. Σταματησα ειδοποιησεις ενημερωσεις απο οτι μποτρουσα...δεν λυθηκε Εσβησα οτι αχρηστο app υπηρχε stock...δεν λυθηκε. Clear cache...clear memory ..clear data....δεν λυθηκε. Καμια ιδεα κανεις? Καρτα μνημης δεν εχει και δεν ειχε ποτε....download δεν εγινε σε τπτ. Λειτουργικο Android 4.4.4 ΥΓ Αποδειξη αγορας υπαρχει ...αλλα διαβαζω ασχημα πραγματα για το σερβις της Alcatel......και δν θελω να μπλεξω με αναμονες. Προτιμω να δωσω 100€ να παρω ενα αλλο αλλα ειναι κριμα γιατι ειναι σχεδον καινουργιο. Είχα παρόμοιο μη σου πω και χειρότερο πρόβλημα με ένα coolpad της συζύγου. Έκανε αυτά που λες εσύ συν ότι άνοιγε το wi-fi μόνο του και κατέβαζε της πουτ@ν@ς τις Κινεζιές. Οι γραμμούλες από πάνω όταν κατέβαζε μου θύμιζαν τα μυγάκια που παίζαμε πιτσιρικάδες Το έδωσα σε τρία διαφορετικά service και το αποτέλεσμα μηδέν. Τελικά είπα ή θα το χαλάσω μόνος μου ή θα το φτιάξω. Το σύνδεσα με τον υπολογιστή και έσβησα ότι μου φαινόταν περίεργο και ώ του θαύματος το κινητό λειτούργησε και λειτουργεί ακόμα μια χαρά. Μάλλον είναι αυτό που λένε η τύχη του ατζαμή !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Εγω παλι δεν τα καταφερα. Εκανα τριτο hard reset.......και δεν το αφησα να ενημερωσει τπτ. Ενεργοποιησα developer mode και debugging και το Root-αρα με το Kingoroot. Μετα το successful rooting.......κατεβασα το titanium backup.......μπα και σβησει πιο αποτελεσματικα το malware.......αλλα δεν. Μετα το restart δεν δουλευανε Home button και το κουμπι "επιλογες"........αλλα δουλευε το malware .......οποτε ανοιξε το banner-ακι........γεμισε η αρχικη οθονη και δεν μπορω να φυγω απο εκει. Ρυθμισεις κτλ δουλευουν...αλλα στο home screen βλεπεις μονο διαφημησεις...και δεν μπορεις να επιλεξεις τπτ. Δεν μπορεσα να κανω κατι με stock ROM απο το site της Alcatel.......καθως το upgrade......κολλαει στο 28% Παει για service..........αλλα η τρεχουσα αξια της καινουργιας συσκευης ειναι 60€......οποτε δεν πολυ αξιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 @nicket456 μη το πεταξεις για ενα προβλημα στο λειτουργικο! οταν εχεις χρονο ψαξε εδω για αλλη rom η οποια δουλευει σωστα και φλασαρε το. δεν ειναι δυσκολο. στην τελικη αν δε το κατεχεις καθολου, πηγαινε το στο σερβις της περιοχης σου να σου το φλασαρει. γυρω στο 20αρικο παιρνουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Οχι ...δεν το πεταω με τπτ. Απλα η μαμα βολευτικε...με ενα sammy J5 ...που ειναι λιγο μεγαλυτερο για να βλεπει κιολας.......εγω ξεβολευτικα με 150€ να λειπουν πλεον απο το παντελονι. Τωρα θα κανω αυτο που σκεφτομουν εδω και καιρο.........θα προσπαθησω να μαθω να λιγο για τα κινητα.......δλδ rooting, flashing, custom recovery κτλ. Και το κινητο θα το χρησιμοποιω για δευτερο....αν καταφερω να το φτιαξω. Anyway.......thx guyz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Μονο φλασαρισμα ρομ δυστυχως σε σωζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 Ναι το καταλαβα αυτο.....και προσπαθησα να το κανω...αλλα δεν βρηκα πουθενα τπτ που να ταιριαζει στο κινητο αυτο καθως δεν κυκλοφορισε πολυ και ειναι πολυ base model. Θα ηθελα να μπει κατι σε stock android.......λετε να γινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 Για ψαξε εδω https://www.needrom.com/category/alcatel/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ξεκίνα με ένα factory settings και μάλλον θα στρώσει. Ενημέρωσε.. Edit: τώρα είδα ότι το έχεις κάνει... Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να βοηθήσω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2017 από τον thagro 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2017 Ειμαι Αθηνα.....αλλα ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Εδω και 2 μερες επεσε στα χερια μου ενα xiaomi redmi 4a (32gb) το οποιο μου το δινουν 80ευρ. Απο οτι διαβασα προκειται για κορυφαια επιλογη σε αυτα τα χρηματα κ σκοπευω να το παρω. Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να φορτωσω τα αγαπημενα μου προγραμματα πλοηγησης ( Ηere,Karta,Free) ξεκινοντας δοκιμες το σαββατο με του τουτου οπου εντυπωσιαστηκα με την αποδοση που ειχαν στην συσκευη συγκριτικα με αυτο που εβλεπα σε ενα αλλο αδυναμο τηλ. ΖΤΕ τον 50ευρ. Ταχυτητα στο κλειδωμα δορυφορων,ομαλη κινηση του εικονιδιου επανω στο δρομο και κανενα στιγμαιο κολημα στον δρομο που κινηθηκα. Δεν ξερω βεβαια σε στενα τι γινεται. Να πω την αληθεια η αποδοση του ξεπερασε ακομη κ το pna TurboX στο οποιο τρεχω το igo. Εν συνεχεια τραβηξα μια φωτο μεσα σε σουβλατζιδικο χρησιμοποιοντας το open camera κ σιγουρα μπορω να πω οτι δεν θυμαμαι το θρυλικο μου Κ800 να τραβαει ετσι.Βεβαια οταν θα βρεθω στο μαγαζι θα τραβηξω ακριβως την ιδια με το 800ρη να δω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Ποιο προγραμμα πλοηγησης φαινεται στις φωτο Σπυρο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 https://imgur.com/a/ph8X5 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες