Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Μη το παρεις απο σκρουτζομαγαζο.Βαλε αλλα 30Ε και παρε το απο οποιο μαγαζι βρεις απο αυταhttp://www.xiaomi-greece.gr/sales-pointsΑπο σκρουτζομαγαζο τα φερνουν απο κινα αυτοι.Αυτα που σου εβαλα ειναι επισημης εισαγωγης,εχουν κανονικα 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας ,εχουν την 800αρα μπαντα και ειναι και η εκδοση 3/32.Επισης ερχεται με official rom της εταιρειας,ενω αυτα απο τα σκρουτζομαγαζα αρκετα πιθανο να εχουν πειραγμενες ρομ που μπορει ακομα και να χαλασουν το κινητο.Αρα τα αξιζει 100% τα 30Ε παραπανω που θα χαλασεις. Στα της συσκευης,ειναι αριστη συσκευη που τα κανει ολα αξιοπρεπεστατα.Και κραταει και η μπαταρια πολυ.Νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα χρηματα του για all round συσκευη.Thanks! Το παραγγέλνω σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Παίδες έχω το Xiaomi Redmi Pro, είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και 3 μήνες... Δεν είμαι καινούριος στα Xiaomi έχοντας ήδη άλλα δυο πριν από αυτό, απλά βρέθηκα προ εκπλήξεως (πλέον) έχοντας διαπιστώσει ότι το κινητό προοριζόταν για την Κινέζικη αγορά μόνο, το οποίο σημαίνει πως ΔΕΝ υπάρχει Global Stable ROM!!! Δεν έχω μεγάλο πρόβλημα, απλά στο Facebook τα external links που έχουν Ελληνικά το font είναι ελλειπή και μου σπάει τα νεύρα.... Για προτείνετε λύσεις!Έχω δοκιμάσει να βάλω 2-3 font διαφορετικά, μιας και η ROM του είναι ανοιχτή και στο theme σε αφήνει να επιλέξεις (σε αντίθεση με το Xiaomi Note 4 ενός φίλου που επιλέγεις theme μόνο και όχι font μέσα στο theme), αλλά τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 φίλε μην παιδεύεσαι άδικα, έχω το ίδιο 3/64 εδω και 1 μηνα, απο την πρώτη στιγμή το ξεκλείδωσα και φλάσαρα την ελληνική της xaiomi-miui.gr κοινότητας. αναβαθμίσείς καθε εβδομάδα και όλα σούπερ τέλεια. καλύτερα και απο την κινέζικη stable.αν θές υπάρχει και η ελληνική stable και η ελληνική dev (με τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.) ετοιμάζουν και κάτι που δεν ασχολήθηκα ακομά για να μπορείς να εχεις καστομάρισμα στην ρομ και να παιρνάς και απο πρίν τις εφαρμογές που θέλεις στο image. το Aroma script. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Χαίρετε! Ψάχνω android smartphone, κατά προτίμηση 5in, budget θα ήθελα να μείνει λίγο πάνω από τα 100€. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις επιδόσεων, αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δέχεται ταυτόχρονα 2η SIM και κάρτα μνήμης (παρατήρησα σε πολλά ότι είναι κοινό slot για SD/SIM). Από interface μου άρεσε ένα Redmi 3s που έπεσε στα χέρια μου, φαντάζομαι βέβαια αυτό είναι παραμετροποιήσιμο. Κάποια πρόταση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Χτες παρηγγειλα ενα ΖΤΕ Nubia Z7 Max στις 5,5 ιντσες στα 116€ απο την Ευρωπαικη αποθηκη της Tinydeal.Παλια ναυαρχιδα που αξιζε πανω απο 300€ αλλα εχει ξεπεραστει και την ξεστοκαρουν. Περπατημενο κινητο χωρις σημαντικα προβληματα. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι...ειναι παλιο σαν κινητο και δεν μπορω να βρω θηκη και tempered glass για προστασια. Απο την αλλη εαν μου περισεψουν για τον Απριλιο-Μαϊο σκεφτομαι το Yotaphone 2 (110€ τωρα - "εαν υπαρχει ακομα" τοτε) σαν δευτερο κινητο με συγκεκριμενο σκοπο. Θα μαζεψω οτι σαβουρα υπαρχει ή με φαινεται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Χαίρετε! Ψάχνω android smartphone, κατά προτίμηση 5in, budget θα ήθελα να μείνει λίγο πάνω από τα 100€. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις επιδόσεων, αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δέχεται ταυτόχρονα 2η SIM και κάρτα μνήμης (παρατήρησα σε πολλά ότι είναι κοινό slot για SD/SIM). Από interface μου άρεσε ένα Redmi 3s που έπεσε στα χέρια μου, φαντάζομαι βέβαια αυτό είναι παραμετροποιήσιμο. Κάποια πρόταση;Xiaomi Redmi 3s στα 140, μεγειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Χτες παρηγγειλα ενα ΖΤΕ Nubia Z7 Max στις 5,5 ιντσες στα 116€ απο την Ευρωπαικη αποθηκη της Tinydeal.Το ειδα και εγω και πραγματικα ειναι πολυ καλο. Δεν ηξερα οτι πουλιοταν ακομα και ειδικα σε αυτη την τιμη. Μαλλον θα το αγορασω και εγω απο το ιδιο καταστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 Μπεικα και εγω στον αγωνα για νεο κινητο, μπατζετ 100 ευρω. Ειδα αυτα τα δυο τι λετε?http://www.ebay.com/itm/5-5-CUBOT-Dinosaur-4G-Smartphone-Android-6-0-Quad-Core-3GB-16GB-13-0MP-OTG-GPS-/282303848575?var=&hash=item41ba9ee07f:m:mykbVLZW_8aKQWdUZF27p2Qhttp://www.ebay.com/itm/Smartphone-Xiaomi-Redmi-4A-Snapdragon-425-3120mAh-13-0MP-5-0-16GB-Unlocked-/142185774515?hash=item211aeebdb3:g:blQAAOSw5cNYSk0GΜην βλεπετε το χρωμα, ας βρω μια το μοντελο και μετα θα δω για χρωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2017 Πριν λίγες μέρες με άφησε το Redmi note 3pro, το είχα κάνα 6μηνο. Στα καλά καθούμενα δεν λειτουργούσε η οθόνη αφής, το πήγα σε αλυσίδα επισκευής κινητών στην οποία το είχα πάει ξανά. Ο τεχνικός ο οποίος έχει το ίδιο τηλέφωνο και μου είχε περάσει και την ελληνική ρομ μου είπε ότι το πρόβλημα είναι στο hardware και δεν γίνεται τίποτα, παπαλα. Ήταν αγορασμένο από Κίνα οπότε το λουζομαι. Κρίμα γιατί ήμουν ευχάριστημένος αν εξαιρέσεις ένα πρόβλημα με τα δεδομένα που είχα που και που. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2017 Πριν λίγες μέρες με άφησε το Redmi note 3pro, το είχα κάνα 6μηνο. Στα καλά καθούμενα δεν λειτουργούσε η οθόνη αφής, το πήγα σε αλυσίδα επισκευής κινητών στην οποία το είχα πάει ξανά. Ο τεχνικός ο οποίος έχει το ίδιο τηλέφωνο και μου είχε περάσει και την ελληνική ρομ μου είπε ότι το πρόβλημα είναι στο hardware και δεν γίνεται τίποτα, παπαλα. Ήταν αγορασμένο από Κίνα οπότε το λουζομαι. Κρίμα γιατί ήμουν ευχάριστημένος αν εξαιρέσεις ένα πρόβλημα με τα δεδομένα που είχα που και που.Εχουν 1 χρονο εγγυηση απο κινα.μιλα με το μαγαζι που το πηρες.αν δε θες να μπλεκεις με αποστολη στη κινα,ζητα partial refund,να παρεις κανα φραγκο πισω τουλαχιστον.Δε λειτουργει απλα η οθονη αφης?ολα τα αλλα οκ?Μπεικα και εγω στον αγωνα για νεο κινητο, μπατζετ 100 ευρω. Ειδα αυτα τα δυο τι λετε?http://www.ebay.com/itm/5-5-CUBOT-Dinosaur-4G-Smartphone-Android-6-0-Quad-Core-3GB-16GB-13-0MP-OTG-GPS-/282303848575?var=&hash=item41ba9ee07f:m:mykbVLZW_8aKQWdUZF27p2Qhttp://www.ebay.com/itm/Smartphone-Xiaomi-Redmi-4A-Snapdragon-425-3120mAh-13-0MP-5-0-16GB-Unlocked-/142185774515?hash=item211aeebdb3:g:blQAAOSw5cNYSk0GΜην βλεπετε το χρωμα, ας βρω μια το μοντελο και μετα θα δω για χρωμα.Χωρις δευτερη σκεψη το χιαομι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2017 Ότι είπε ο Dant3. Μίλα με το κατάστημα απο Κίνα που το πήρες και σίγουρα θα σε βοηθήσουν.Φαντάσουν οτι κινητό φίλου μου, που είχε βγει απο εγγύηση, το γαμήσαμε σκαλίζοντάς το (bricked) και παρόλαυτά μας το έφτιαξαν δωρεάν(!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) Πάρε το xiaomi. To dinosaur το έχω από τον Αύγουστο, πριν 2 μήνες μου έβγαλε θεματάκι με το touch screen.Δες τις αξιολογήσεις στο skroutz.Βάλε cubot dinosaur touch screen fail στο youtube για να καταλάβεις. Σε κάποια φάση θα στείλω mail στους Κινέζους για αντικατάσταση στα πλαισια της εγγύησης.Πάντως από 3 cubot πού παίζουν στην οικογένεια μόνο το δικό μου βγήκε προβληματικό.Παρ' όλα ταύτα το τηλέφωνο είναι λειτουργικό, απλά μερικές φορές χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Υγ: στα cubot κοίτα το cheetah 2, όχι το dinosaur. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2017 από τον Jo.Da. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2017 Εχουν 1 χρονο εγγυηση απο κινα.μιλα με το μαγαζι που το πηρες.αν δε θες να μπλεκεις με αποστολη στη κινα,ζητα partial refund,να παρεις κανα φραγκο πισω τουλαχιστον.Δε λειτουργει απλα η οθονη αφης?ολα τα αλλα οκ?Χωρις δευτερη σκεψη το χιαομι.Δεν ξέρω έχω ξενερώσει, ίσως προσπαθήσω για partial refund αν και δεν έχω κάποιο αποδεικτικό στα χέρια μου. Αν συνδεθεί με ποντίκι το αναγνωρίζει η συσκευή και λειτουργεί. ....με το ποντίκι αλλά μέχρι εκεί. Μάλλον θα πάρω από Ελλάδα για να έχω κ εγγύηση το Redmi 4 μιας κ σαν κινητό με κάλυπτε. ...γαμώτο την γκαντεμιά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 Δε μου λες ομως τι χαλασε.Αν χαλασε το touch πραγματικα ειναι 40Ε να παρεις αλλη οθονη και να στην αλλαξουν κιολας.Γιατι να παρεις καινουργιο κινητο?Ασε που με το partial μπορει να τα παρεις και αυτα.Γενικα δες το το θεμα,κριμα ειναι.Αν το πας για πεταμα παντως,δωστου μου που θελω το καλυμα πισω γιατι το γδαρα το δικο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 Θα στο δώσω να του ρίξεις μια ματιά και αν δεν γίνεται όντως κάτι......χάρισμα σου.Τι λες? υγ Αύριο θα έχω το Redmi 4 pro. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotoloridas 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 Θα στο δώσω να του ρίξεις μια ματιά και αν δεν γίνεται όντως κάτι......χάρισμα σου.Τι λες? υγ Αύριο θα έχω το Redmi 4 pro. Κινηταρα το redmi 4 pro. Το εχω 2 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σηκωνει τα παντα και η μπαταρια ατελειωτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2017 Θα στο δώσω να του ρίξεις μια ματιά και αν δεν γίνεται όντως κάτι......χάρισμα σου.Τι λες? υγ Αύριο θα έχω το Redmi 4 pro. Σου στειλα και πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2017 Με γειά μουhttp://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MTK-X20-Deca-core-4G-Smartphone-p-1105015.html?rmmds=cart 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 όταν ερθει με το καλο θα στο σεταρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Λιγο οφ τοπικ, λιγο που μου ρθε να παω να παρω χτες κινητο γιαι ειμαι με δανεικο κινητο... Κινητο που μπορω να βρω απο μαγαζι (κωτσοβολο) , που θα παω με το εκκαθαριστικο μπας και παρω με δοσεις: Σεναρια α) αν παρω με δοσεις, τι κινητο να παρω (στο κλαμπ) μεχρι 250 ευρωβ) αν δε παρω δοσεις βαρια μεχρι 150 μετρηταγ) κινητο καινουριο μεχρι 150 vs iphone5 μεταχειρισμενο με ενα κατοσταρικο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2017 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Λιγο οφ τοπικ, λιγο που μου ρθε να παω να παρω χτες κινητο γιαι ειμαι με δανεικο κινητο... Κινητο που μπορω να βρω απο μαγαζι (κωτσοβολο) , που θα παω με το εκκαθαριστικο μπας και παρω με δοσεις: Σεναρια α) αν παρω με δοσεις, τι κινητο να παρω (στο κλαμπ) μεχρι 250 ευρωβ) αν δε παρω δοσεις βαρια μεχρι 150 μετρηταγ) κινητο καινουριο μεχρι 150 vs iphone5 μεταχειρισμενο με ενα κατοσταρικο Είσαι για 'δώ: XiaomiΒασικά είναι VFM μάρκα ειδικά από Κωτσόβολο που τα φέρνει σε καλή τιμή...Το μόνο θέμα δεν υποστηρίζουν όλα τα μοντέλα την 800άρα band ! Σε γενικές γραμμές τα redmi 4 είναι η νέα γενιά, το 3 το βρίσκεις τώρα που ξεστοκάρουν απλά σύνηθες είναι να πρέπει να περάσεις στο παλιό την ελληνική official ROM.Δες άμα θές και το p9 lite με τα 3 giga ram . Έχω δει το φέρνει ο Γερμανός (είδα διαφημιστική του φυλλάδα εν όψη Πάσχα)Ότι και να αποφασίσεις καλορίζικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Βασικα σχεδον ολα εχουν 800αρα.Και εγω δε το ηξερα αλλα εχουν βγαλει εκδοσεις με 800αρα και αυτες φερνουν.Τωρα δε ξερω στο redmi 4 αν υπαρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Είσαι για 'δώ: XiaomiΒασικά είναι VFM μάρκα ειδικά από Κωτσόβολο που τα φέρνει σε καλή τιμή...Το μόνο θέμα δεν υποστηρίζουν όλα τα μοντέλα την 800άρα band ! Σε γενικές γραμμές τα redmi 4 είναι η νέα γενιά, το 3 το βρίσκεις τώρα που ξεστοκάρουν απλά σύνηθες είναι να πρέπει να περάσεις στο παλιό την ελληνική official ROM.Δες άμα θές και το p9 lite με τα 3 giga ram . Έχω δει το φέρνει ο Γερμανός (είδα διαφημιστική του φυλλάδα εν όψη Πάσχα)Ότι και να αποφασίσεις καλορίζικο...ευχαριστώ, για την απάντηση, συμπιπτουμε, γιατι απο οσα ειδα, κατι στα xiaomi που εκανε κλικ, μου αρεσε το λειτουργικο..Αν εγκριθει παω για το redmi note 4 (που δε το κοβω) αλλιως παω για το μικρο ... θενξ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2017 Βασικα σχεδον ολα εχουν 800αρα.Και εγω δε το ηξερα αλλα εχουν βγαλει εκδοσεις με 800αρα και αυτες φερνουν.Τωρα δε ξερω στο redmi 4 αν υπαρχει.Για τα redmi version 3kati, ειδικά από Κωτσόβολο, Info Quest κτλπ. είναι όλα κομπλέ, συμπεριλαμβάνοντας και την 800άρα band!Δεν είναι δα και πολλά: redmi 3s & redmi note 3(kenzo)Για Note 4 όμως σύμφωνα με το επίσημο site της Xiaomi τείνω να πιστεύω ότι μόνο το redmi note 4X είναι το ανάλογο σε μπάντες σα προκάτοχος των ευρωπαϊκών μοντέλων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Το 4αρι που φερνουν εχει την 800αρα.100%.Μονο για το redmi 4 δε ξερω.Απλα με τις ονομασιες τα εχουν κανει αχταρμα.Αλλιως τα λεει η χιαομι,αλλιως τα λενε εδω και αντε να βγαλεις ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες