Jump to content
Sign in to follow this  
paitos

Αγορα Φωτογραφικης compact

Recommended Posts

Πολύ καλή επιλογή.

Αν τραβούσε και raw θα την σύγκρινα με την δική μου http://www.skroutz.gr/s/278889/Panasonic-Lumix-DMC-FZ45.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε καποιο φορα ειδα οτι με CHDK firmware βγαζει και RAW

Αλλα ειναι πολυ νωρις για να ψαξω νω δω τι ακριβως ειναι αυτο

Αναβαθμιση απο ιδιωτες στο λογισμικο υποψιαζομαι αλλα... ασε να την μαθω οπως ειναι πρωτα και μετα βλεπουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως. Με το προγραμματακι αυτο ξεκλειδωνεις αρκετες λειτουργιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να τραβάς σε RAW? Ο μέσος χρήστης, δεν ξέρει να επεξεργαστεί τις φωτό.

Και αν θελει να μαθει ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις σε RAW? Ποιο σημείο είναι αυτό που σε τραβάει περισσότερο στο RAW από το να μην αποθηκεύσεις σε jpg?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ηταν μουφα ή κραχτης η προσφορα στο eshop, αλλα μετα απο μερικα τηλεφωνα και email

(Moυ στειλαν email οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε προϊον που ηταν προπαραγγελια :crazy: )

Πηρα αυτη εδω Canon sx240hs σε πολυ καλη τιμη

Τωρα φορτιζει και ελπιζω να βρω χρονο να ασχοληθω μαζι της!

Γιωργο κανονισε καμμια βολτα μεχρι Ρεθυμνο να βρεθουμε για..... σεμιναρια :blush2:

Καλοριζικη!!!

Δεν με προλαβες. Τωρα μολις γυρισα απο Ρεθυμνο. Πηγα αναβαθμιση στα προβολια....

Paito στην επομενη ευκαιρια θα το κανονισουμε. Προς το παρον ριξε μια μιατια στο τοπικ "βασικες αρχες φωτοφραφιας". Θα βοηθησει.

Επισης, κατεβασε το ηλεκτρονικο βιβλιο του τασου σχιζα απο το ιντερνετ.

Τελικα ηταν μουφα ή κραχτης η προσφορα στο eshop, αλλα μετα απο μερικα τηλεφωνα και email

(Moυ στειλαν email οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε προϊον που ηταν προπαραγγελια :crazy: )

Πηρα αυτη εδω Canon sx240hs σε πολυ καλη τιμη

Τωρα φορτιζει και ελπιζω να βρω χρονο να ασχοληθω μαζι της!

Γιωργο κανονισε καμμια βολτα μεχρι Ρεθυμνο να βρεθουμε για..... σεμιναρια :blush2:

Καλοριζικη!!!

Δεν με προλαβες. Τωρα μολις γυρισα απο Ρεθυμνο. Πηγα αναβαθμιση στα προβολια....

Paito στην επομενη ευκαιρια θα το κανονισουμε. Προς το παρον ριξε μια μιατια στο τοπικ "βασικες αρχες φωτοφραφιας". Θα βοηθησει.

Επισης, κατεβασε το ηλεκτρονικο βιβλιο του τασου σχιζα απο το ιντερνετ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις σε RAW? Ποιο σημείο είναι αυτό που σε τραβάει περισσότερο στο RAW από το να μην αποθηκεύσεις σε jpg?

πολυ μεγαλυτερη δυνατοτητα επεξεργασιας χωρις την απολια ποιοτητας.

επισης μπορεις να ρυθμισεις μια εφαρμογη ετσι ωστε τα raw να τα βγαζει οπως η φωτογραφικη μηχανη και να επιλεγεις κιολας ποια θες να επεξεργαστεις περισσοτερο. Αλλοστε το οτι δεν το κανεις εσυ, δεν παει να πει οτι η φωτογραφικη δεν κανει μονη της αυτη την επεξεργασια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιβλιο του Τασου Σχιζα το εχω ηδη κατεβασει απο παλαιοτερο λινκ που ειχες ανεβασει! Αλλα ρε γμτ εχω μπερδευτει, βεβαια δεν βοηθαει και ο καιρος.

Τα πειραματα μου εχουν περιοριστει εντως των τειχων με περιορισμενο ή και τεχνητο φως και ομολογω οτι τα εχω βρει σκουρα....... :_zeppelin:

Ευτυχως που εχει και το auto και εχω μερικες εικονες απο την χοροεσπεριδα που πηγα :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντος των τοιχων μπορεις να κανεις οσα πειραματα θελεις. Θα βελτιωθεις πολυ. Πρεπει βεβαια και να διαβασεις/κατανοησεις το manual της μηχανης. Δεν χρειαζεται να βγεις εξω για να κατανοησεις το iso/διαφραγμα/ταχυτητα κλειστρου. Θελει ψυχραιμια και χρονο

Ο,τι απορια εχεις ρωτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πηρα προσφατα την olympus 620 uz.Πολυ καλη για αρχη και με δυνατοτητες για αργοτερα.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει χειρικινητη εστιαση και χειροκινητη ταχυτητα κλειστρου...

Αμα δεν σε απασχολουν αυτα τσιμπα την.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον τα πρωτα δειγματα απο σημερινη εκδρομη, με εχει εντυπωσιασει το ζουμ.

Οι πιο πολλες ειναι στο auto, δεν θυμαμε ποιες ομως μιας και σημερα εβγαλα πανω 200

παίζοντας/πειραματιζοντας

Εδω η δυναμη του 20αρι ζουμ, στην πρωτη χωρις και στην δευτερη φουλ

img0399so.th.jpg

img0398ujl.th.jpg

img0449so.th.jpg

img0402p.th.jpg

img0394sb.th.jpg

img0392jy.th.jpg

img0356js.th.jpg

img0267lz.th.jpg

img0266an.th.jpg

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που αγαπώ πολύ στις canon είναι η μπλε απόχρωση που δίνουν στις φωτογραφίες. Πρέπει να είναι οι ιδανικότερες μηχανές να βγάζεις θάλασσα και ουρανό! Μια χαρά είναι σύντεκνε! Να τη χαρείς όσο θες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα