Jump to content
ALX™

Τι σύνδεση έχετε σε κινητό και σπίτι?

73 ψήφοι

1. 1. Τι σύνδεση κινητού έχετε?

• Cosmote συμβόλαιο
      16
    • Cosmote καρτοσυμβόλαιο
      0
    • Cosmote κάρτα
      26
    • Vodafone συμβόλαιο
      18
    • Vodafone καρτοσυμβόλαιο
      3
    • Vodafone κάρτα
      5
    • Wind συμβόλαιο
      7
    • Wind καρτοσυμβόλαιο
      0
    • Wind κάρτα
      3
    • Q
      4
    • Frog
      0
    • Άλλη
      0
    • Δεν έχω κινητό
      0
  2. 2. Τι σύνδεση τηλεφώνου/ίντερνετ έχετε στο σπίτι?

• OTE
      18
    • Forthnet
      18
    • HOL (Ηellas On Line)
      12
    • Cyta
      11
    • On telecoms
      1
    • Wind
      3
    • Vodafone
      1
    • Άλλη
      1
    • Δεν έχω σταθερή σύνδεση στο σπίτι.
      4

Recommended Posts

Τι ρωτησες τωρα...λες και το'ξερες!Σημερα λεω να παω να κοψω το συμβολαιο cosmote που εχω εδω και 10 χρονια γιατι δε μου αρεσει πλεον να πληρωνω νταβατζιλιστικα τουλαστιχον( :D ) 50€/μηνα.Τοση ειναι περιπου η ταριφα.Μαλλον θα κρατησω τον αριθμο κ θα βαλω καρτα wind.

Forthnet 2play+nova στο σπιτι.

YΓ:Θα βαλω ομως MyBikeΝet :grin:

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

cosmote whats up και wind στακινητα

οτε+οτε tv full pack στο σπιτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

cosmote απεριοριστα 15

forthnet double play

και στο μαγαζι εχω Cyta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα για πολλά χρόνια Vodafone κινητό με επαγγελματικό πρόγραμμα από τη δουλειά της συζύγου που ήταν τζάμπα (0 πάγιο και 50% έκπτωση στις κλήσεις) Μιλάμε χρησιμοποιούσα το κινητό χωρίς να σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνα και πλήρωνα max 7-8€ το μήνα. Συνήθως πλήρωνα 4-5€ :crazy:

Mετά όμως που έκλεισε η εταιρία, η Vodafone μου άλλαξε το πρόγραμμα. 0 πάγιο, αλλά έπαψε να μου βάζει έκπτωση στις κλήσεις κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν να πληρώνω το λιγότερο 12-13€ το μήνα. (ενίοτε έφτανα τα 18-20€) Ασύμφορο στην οικονομική κατάσταση που είμαι τώρα. Έτσι, το διέκοψα και πήγα στην Cosmocarta κρατώντας το νούμερο. Τώρα με το που βάζω κάρτα ανανέωσης των 10€ , έχω 100' δωρεάν ομιλίας προς όλους και μόλις τελειώσει ο δωρεάν χρόνος ενεργοποιώ το πρόγραμμα 80' προς όλους με 7€ (δεν ξαναπληρώνω.... τα 7€ είναι από τα 10€ που πλήρωσα για την κάρτα ανανέωσης)

Έτσι έχω 180' λεπτά προς όλους που με βγάζουν άνετα 2 μήνες (με τη χρήση που κάνω) Άρα με 5€ το μήνα, κάνω τη δουλειά μου.

Σπίτι έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια Forthnet 2 play (χωρίς Nova). Τελευταία ενεργοποίησα το πρόγραμμα με 25€ το μήνα που έχω 24άρα γραμμή ίντερνετ, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και 30' δωρεάν προς κινητά. Μια χαρά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω HOL double play vodafone family με 18 ευρώ που δίνει 8mb internet 300λεπτά αστικα υπεραστικά και 300 λεπτά σε 4 αριθμούς vodafone, και για κινητό vodafone unlimeted 50 το παλιο το οποιο εχει 300 λεπτα προς όλους και 1500 λεπτα +1500 μην σε Vodafone συνδρομητές αλλά πληρώνω με εκπτώσεις καμιά 27 ευρώ, χρησιμοποιώντας και την πιστωτική κάρτα που έβγαλα σε συνεργασία με την Vodafone έχω εκπτωση στον λογαριασμο του κινητού και πολλές φορές πληρώνω 10-15 ευρώ το κινητο οπότε είναι πολύ καλά πιστεύω.

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κινητά: Vodafone καρτοπρόγραμμα με απεριόριστα τηλ και sms προς vodafone. 22€/μήνα. Ποτέ δεν έχει χρειαστεί να προσθέσω μονάδες.

Σπίτι: cyta με 200' προς σταθερά και "24"Mbps ίντερνετ και πλερώνω 26€/μήνα (πολλά)

Πήγα να κάνω την χριστουγεννιάτικη προσφορά της forthnet & nova €29,90/ μήνα

1. Θέλει 35,90 για την σύνδεση

2. Δεν έχει novacinema και απο novasports έχει μόνο το 1

3. Θέλει 50€ για εξοπλισμό. Εγώ έχω εξοπλισμό στην πολυκατοικία με πιάτο και για τους 2 δορυφόρους και αποκωδικοποιητή γαμάτο.

Αλλά αυτοί λένε ότι ταιριάζει ΜΟΝΟ ο δικός τους αποκωδικοποιητής...........no comment

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hol+vodafone μου δίνει στο σπιτι 14 ευρω το μήνα (6MBps)

στο κινητο εχω cosmote απεριόριστα (δεν τα εχω εξαντλήσει ποτέ τα 1500 λεπτά το μήνα! οπότε μαλλον θα παω σε χαμηλότερο πάγιο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

vodafone + hol ...

είχα ανοίξει θέμα εδώ για να κλείσω το συμβόλαιο της ΒΟΔΑΦΟΝ και να παω καρτοκινητη αλλα μολις εκανα αιτηση φορητοτητας μου κανε η ΒΟΔΑΦΟΝ προσφορά στο 1/3 του παγιου μου και αραξα!

τι να πω τα περιθώρια κέρδους τους αγγίζουν την ΥΠΕΡΒΟΛΗ οταν βλέπεις τις προσφορες που σου κάνουν για να παραμείνεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

vodafone + hol ...

είχα ανοίξει θέμα εδώ για να κλείσω το συμβόλαιο της ΒΟΔΑΦΟΝ και να παω καρτοκινητη αλλα μολις εκανα αιτηση φορητοτητας μου κανε η ΒΟΔΑΦΟΝ προσφορά στο 1/3 του παγιου μου και αραξα!

τι να πω τα περιθώρια κέρδους τους αγγίζουν την ΥΠΕΡΒΟΛΗ οταν βλέπεις τις προσφορες που σου κάνουν για να παραμείνεις!

To ίδιο πήγαν να κάνουν και σε μένα όταν είπα φεύγω... αλλά εγώ έφυγα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........................

Σπίτι έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια Forthnet 2 play (χωρίς Nova). Τελευταία ενεργοποίησα το πρόγραμμα με 25€ το μήνα που έχω 24άρα γραμμή ίντερνετ, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και 30' δωρεάν προς κινητά. Μια χαρά!

Αααααα εδώ είμαστε.

Επειδή αναγκαστικά πέρσι λόγω έλλειψης γραμμών στη νέα γειτονιά δεν μπορούσα να συνεχίσω με Wind που είχα κάνοντας απλή μεταφορά, αναγκάστηκα να βάλω ΟΤΕ τηλέφωνο και internet με αποτέλεσμα να χρυσοπληρώνω όλες τις γαμωδιαφημίσεις που βάζουνε κάθε 1 nanosecond σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, αφίσες κλπ.

Και τώρα που σ' ένα μήνα λήγει το 12μηνο είμαι για "μετακόμιση" στη Forthnet με τα 24,90/μήνα, αυτό που έχεις κι εσύ.

Είσαι ευχαριστημένος απ' το δίκτυό τους, αλλά και την εξυπηρέτησή τους σε τυχόν προβλήματα-αιτήσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααααα εδώ είμαστε.

Επειδή αναγκαστικά πέρσι λόγω έλλειψης γραμμών στη νέα γειτονιά δεν μπορούσα να συνεχίσω με Wind που είχα κάνοντας απλή μεταφορά, αναγκάστηκα να βάλω ΟΤΕ τηλέφωνο και internet με αποτέλεσμα να χρυσοπληρώνω όλες τις γαμωδιαφημίσεις που βάζουνε κάθε 1 nanosecond σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, αφίσες κλπ.

Και τώρα που σ' ένα μήνα λήγει το 12μηνο είμαι για "μετακόμιση" στη Forthnet με τα 24,90/μήνα, αυτό που έχεις κι εσύ.

Είσαι ευχαριστημένος απ' το δίκτυό τους, αλλά και την εξυπηρέτησή τους σε τυχόν προβλήματα-αιτήσεις?

Forthnet με τα 24,90/μήνα το ιδιο εχω και εγω Κωστα , 5 χρονια τωρα ΑΨΟΓΟΙ !!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω σταθερό+internet με 120 λεπτά σε σταθερά στη WInd.

2 κινητά wind με 140' προς όλους και 100ΜΒ μηνιαίως και μου φτασε Νοέμβρη 80 ευρώ γιατί η γυναίκα μου έχει κάνει τα τηλέφωνα σκουλαρίκια και δε λέει να το κλείσει το ρημάδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

cosmo+voda κάρτες στο κινητό και on telecoms στο σπίτι.Απεριόριστα αστικά και υπεραστικά με 8άρι ιντερνέτι(δε πιάνει και παραπάνω εδώ) στα 29 ευρώ το μήνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

whats up + Forthnet

Απεριοριστα σε σταθερα , οπουδηποτε και καποια δωρεαν λεπτα προς κινητα με 24αρα συνδεση ( ο Θεος να την κανει 24αρα :crazy: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Cosmote Whats up και σπιτι εχω double play της forthnet με σταθερα 15-16mbs internet. Επειτα απο 6 χρονια στην συγκεκριμενη εταιρεια δεν την αλλαζω με τιποτα! Ειναι αψογοι σε ολα! Πλερωνω περι τα 24,90€ το μηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Vodafone συμβόλαιο.

Cyta internet & σταθερό.

Πολύ ευχαριστημένος και με τα 2...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' ό,τι κατάλαβα, εγώ με το συμβόλαιο της Wind (κινητό) στα 15 ευρώ το μήνα και τα 50, μόνο, λεπτά δωρεάν χρόνο πρέπει να αισθάνομαι ριγμένος, ε;

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Vodafone καρτοκινητό πλέον αφού εδώ και πολλά χρόνια είχα συμβόλαιο. Το έκοψα πριν μερικούς μήνες και πλέον με την κάρτα μειώθηκε κατά πολύ ένα ακόμη έξοδο.

HOL σταθερό με 24άρι ίντερνετ στο σπίτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Voda συμβόλαιο, δεν ξέρω αν με συμφέρει αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω..

Σταθερό και internet μόνο ΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ο ΟΤΕ έχει τις γραμμές και αυτός κάνει παιχνίδι. Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να μείνω λεπτό χωρίς internet, θα έχανα χρήματα, οπότε επιλέγω το πιο αξιόπιστο παρόλο που το χρησοπληρώνω.

Στο παρελθόν προσπάθησα να συνεργαστώ με ΟΝ telecoms, forthnet, HOL. Με την πρώτη φτάσαμε στον συνήγορο του καταναλωτή, με τη δεύτερη χρειάστηκε να τους απειλήσω οτι εκεί θα φτάσουμε και την τρίτη την αποχερέτησα βιαστικά με αυτά που έζησα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Voda συμβόλαιο, δεν ξέρω αν με συμφέρει αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω..

Σταθερό και internet μόνο ΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ο ΟΤΕ έχει τις γραμμές και αυτός κάνει παιχνίδι. Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να μείνω λεπτό χωρίς internet, θα έχανα χρήματα, οπότε επιλέγω το πιο αξιόπιστο παρόλο που το χρησοπληρώνω.

Στο παρελθόν προσπάθησα να συνεργαστώ με ΟΝ telecoms, forthnet, HOL. Με την πρώτη φτάσαμε στον συνήγορο του καταναλωτή, με τη δεύτερη χρειάστηκε να τους απειλήσω οτι εκεί θα φτάσουμε και την τρίτη την αποχερέτησα βιαστικά με αυτά που έζησα..

Χρόνια τώρα στη HOL δεν έχω κανένα παράπονο εκτός από 1-2 φορές που με άφησαν χωρίς ίντερνετ για μερικές ώρες (μεσημέρια) για "τεχνικούς λόγους" ...

Από εξυπηρέτηση, τιμές και ποιότητα είναι όλα τέλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nuntius: Γειά σας, έχω πάρει μια κάρτα για ένα μήνα internet απο εσάς και θα ήθελα τους διακομιστές αλληλογραφίας για να σετάρω τα email μου.

HOL: Ξέρετε το γράφει στην κάρτα που αγοράσατε οτι δεν παρέχεται λογαριασμός email

Nuntius: Το διάβασα αυτό και το γνωρίζω αλλά δεν σας ζητάω λογαριασμό email αλλά τους διακομιστές αλληλογραφίας

HOL: Το ίδιο είναι

Nuntius: Εχμ... Δεν είναι ακριβώς το ίδιο..

HOL: Τι να σας πώ, όπως σας είπα δεν δίνουμε λογαριασμό email με την κάρτα σας..

Ξαναπήρα 2-3 φορές και όλοι το ίδιο μου λέγαν, σκέψου να είχα θέμα σε σοβαρό ζήτημα, άντε να βγάλω άκρη.

Πραγματικό περιστατικό που οστόσο έγινε παλιά, αν έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το γνωρίζω αλλά ο καταναλωτής είναι άτιμο πράγμα και στα άσχημα έχει μνήμη ελέφαντα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες της τι ακριβώς εννοείς ότι δεν είναι το ίδιο. Όταν τις είπες ότι δεν είναι το ίδιο σε είπε τι να σας πω και το κλείσατε; Πες της τι εννοείς. Το θέμα με όλους αυτούς σε τηλεφωνικές γραμμές είναι να μην τους αφήσεις να πάρουν το πάνω χέρι.

Πρέπει συνέχεια να είσαι "από πάνω τους" που λέμε.

Αλλά δεν θεωρώ το συγκεκριμένο πράγμα που ανέφερες λόγο για να μην βάλω ίντερνετ-τηλέφωνο μίας συγκεκριμένης εταιρίας.

Αν ψαχτώ λίγο θα το βρω.

Όταν μία εταιρία ρίχνει το ίντερνετ κάθε τρεις και λίγο, ή όταν έχω προβλήματα στην σύνδεσή μου, ή κάποια άλλα σημαντικά πράγματα που δεν βρίσκονται αλλά είναι θέματα της εταιρίας ή του ΟΤΕ πχ (φορτωμένα 532985329 άτομα σε ένα dslam) και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, τότε ναι. Η εταιρία είναι για πέταμα που δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα wind-whats up-vodafone cu καρτοκινητα.δυστυχως οι υπολοιποι ειχαν την αισχροτερη ολων,την cosmote whats up..κ αναγκαστικα κρατησα αυτην.προσπαθω να τους πεισω να αλλαξουν επειδη οι υπολοιπες εταιριες εχουν σαφως καλυτερες προσφορες..

στο σπιτι δεν εχω σταθερο.κ δεν προκειται να βαλω ποτε μου..ακομα κ ο συναγερμος,με κινητο ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααααα εδώ είμαστε.

Kώτσο.... έχω forthnet 7 χρόνια (από τότε που ημουν ακόμα στην Πετρούπολη και δεν υπήρχε εκεί double play με 24άρα γραμμή. Το ιδιόκτητο δίκτυό της δηλαδή)

Τα 5 τελευταία χρόνια παίζω με double play.

Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Κατεβάσματα κάνω με max 1.4Mb/sec απ' όσο έχω δει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα