Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Λοιπον παιδες χαριζω την παρακατω οθονη σε οποιον τη θελει και την εχει και πραγματικα αναγκη!! οκ μπορει να ειναι παλια αλλα για εναν που εχει μια παλια μικροτερη ειναι πολυ καλη μιας και εχει λιγες ωρες λειτουργιας και παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα! απλα οποιος τη θελει θα ρθει να την παρει απο μενα μη ταθελουμε και ολα δικα μας!! ταδε εφη λοιπον.... οκ της εβαλα αναποδα ο π@π@ρας αλλα οκ καταλαβαινεται!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 ναι στραβολαιμιάσαμε :P παρακαλείται όποιος τη θέλει να έχει μπράτσα και μέση.....υπολογίστε κάπου στα 18κιλά χωρίς σωστό κέντρο βάρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 ναι στραβολαιμιάσαμε :P παρακαλείται όποιος τη θέλει να έχει μπράτσα και μέση.....υπολογίστε κάπου στα 18κιλά χωρίς σωστό κέντρο βάρους. βλεπω εσενα λεω καταρχην αποκλειεται να την θελει,,,,,μετα λεω αν την θελει δε του τη δινω γτ στο τελος θα φανει στημενο!! και τελος τι θες να χαρισω ρε φιλε καμια led 21" :crazy: ασε που βοηθαω και στη γραμμωση σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) τι εγινε ρε,ειδατε που ψαχνω οθονη και βγαζετε ενας-ενας τα απλυτα σας στην φορα. περα απο την πλακα,μπραβο για την κινηση σου παντως αλεξη. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 τι εγινε ρε,ειδατε που ψαχνω οθονη και βγαζετε ενας-ενας τα απλυτα σας στην φορα. περα απο την πλακα,μπραβο για την κινηση σου παντως αλεξη. Κι εγώ εσένα σκέφτηκα αμέσως και χάρηκα....... και πριν προλάβω να σε ειδοποιήσω είδα ότι έγραψες. :D Μπράβο Άλεξ και άστους να λένε. :P Μια χαρά είναι η οθόνη για κάποιον που δεν μπορεί να σκάσει ένα σωρό λεφτά για led. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 η οθόνη μια χαρά είναι και μπράβο που τη χαρίζει. δε το συζητάμε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8001 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Εύγε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Εχω και γω 2 οθονες για φουντο, οποιος ασχολειται με σκοποβολη του τις χαριζω απαραιτητη ομως προϋποθεση ειναι μετα να τις παει σε ανακυκλωτηριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Εννοείται να την πάρει κάποιος που τη χρειάζεται. Όμως το λέω εδώ και από τότε που πήρα οθόνη LCD: Με τις CRT οθόνες (τα μπαούλα) ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ πλέον. Πολύ ακτινοβολία και είναι κρίμα. Δες αν μπορείς να βρεις μια φτηνούλα μεταχειρισμένη/πεταμένη LCD. Πραγματικά αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 ρε σεις θα την παρει κανεις ή θα καταληξει στα χερια καποιου μαυρουκου που θα την παρει απο το καδο της γειτονιας μοϋ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Πουλα την 100€ !! κελεπουρι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Πουλα την 100€ !! κελεπουρι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :uglystupid2: το σκεφτηκα να την πουλησω εκει περιπου αλλα λεω ασε ας κανω την καλη πραξη λογω γιορτων.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) τι εγινε ρε,ειδατε που ψαχνω οθονη και βγαζετε ενας-ενας τα απλυτα σας στην φορα. περα απο την πλακα,μπραβο για την κινηση σου παντως αλεξη. αν δεν εχεις βρει ακομα η δικια μ ειναι διαθεσιμη για λιγο ακομα!! :P :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 αν δεν εχεις βρει ακομα η δικια μ ειναι διαθεσιμη για λιγο ακομα!! :P :P :tooth: για οθονη δεν ξερω,παντως για κομοδινακι μια χαρα πρεπει να μου καθεται,στο καινουργιο μου σπιτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Λοιπον παιδες χαριζω την παρακατω οθονη σε οποιον τη θελει και την εχει και πραγματικα αναγκη!! οκ μπορει να ειναι παλια αλλα για εναν που εχει μια παλια μικροτερη ειναι πολυ καλη μιας και εχει λιγες ωρες λειτουργιας και παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα! απλα οποιος τη θελει θα ρθει να την παρει απο μενα μη ταθελουμε και ολα δικα μας!! ταδε εφη λοιπον.... Μπραβο Αλεξη γι αυτη σου την κινηση.Εφ οσον την χαριζει προτσαη μου ειναι να δεις καποιο ιδρυμα με παιδια και οχι μονο ενα θελει να την παρει για να την χρησιμοποιησει!Και παλι μπραβο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Μπραβο Αλεξη γι αυτη σου την κινηση.Εφ οσον την χαριζει προτσαη μου ειναι να δεις καποιο ιδρυμα με παιδια και οχι μονο ενα θελει να την παρει για να την χρησιμοποιησει!Και παλι μπραβο σου! συμφωνω απολυτα αλλα εχω πληρη μεσανυχτα απο αυτα και δε ξερω καποιο!!! και οχι τιποτα αλλο αλλα βλεπω απο δω να μην τη θελει και κανεις αρα οι επιλογες μ μειωνονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 λοιπον επειδη βλεπω ποσο πολυ περαση εχει η 3D οθοναρα μου θα τη κατεβασω αυριο μεθαυριο στα σκουπιδακια να την παρει κανας μαυρουλης μπας και βγαλει κανα 2-3 ευρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά, μήπως υπάρχει ακόμα η οθόνη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες