Jump to content
ALX™

Αδιάβροχααααααα

Recommended Posts

Να μου το θυμηθείτε... κάθε φορά που θα βρέχει ο ALX θα επαναφέρνει το θέμα στην επιφάνεια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαθε που βρεχει θα εχουμε στο νου μας τα π@π@ρια του ALX ....ρε μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 χρόνια με αυτό το set http://moto-plus.gr/...n-p-263936.html δεν έχει βάλει ακόμα νερό, ούτε με τη σημερινή βαρκάδα :tooth:

Το είχα αγοράσει από γνωστό κατάστημα στην Αχαρνών 80 € τότε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μου το θυμηθείτε... κάθε φορά που θα βρέχει ο ALX θα επαναφέρνει το θέμα στην επιφάνεια :D

Kαθε που βρεχει θα εχουμε στο νου μας τα π@π@ρια του ALX ....ρε μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας.

:lol: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προβλημα μου με 3 αδιαβροχα που εχω αγορασει απο τον Σεπτεμβρη!

Τα 2 σκετα και το ενα με εσωτερικη φοδρα!

Οταν τα φοραω και κανω μια απλη διαδρομη ολα καλα!

Οταν ομως ειμαι κατω απο την βροχη πολλες ωρες γινομαι μουσκεμα χωρις να ειναι σκισμενα,μαλλον περναει υγρασια!

Οποτε σημερα φορεσα 2 μαζι και γυρισα σπιτι στεγνος και καθαρος :D

*Αν με την παροδο του χρονου αποτυχει το εν λογω σχεδιο εχω μπανισει κατι ωραια μπεημπιλινα,μουρλια :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.........................

Οποτε σημερα φορεσα 2 μαζι και γυρισα σπιτι στεγνος και καθαρος :D

............................................

Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει;

Α, ναι......................................

BIBENDUM%20MOTORCYCLE.gif

$T2eC16d,!zQE9s3stYbcBQYIf0BSng~~60_35.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικώς πήγα στο μπαζάρ της Π.Ράλλυ και πήρα ένα πΑνταλόνι της Dainese στα 35€. Οι θερμοκολλημένες ραφές δείχνουν ανώτερες απ' ότι έχω δει σε αδιάβροχα που έχω αγοράσει ως τώρα και ευελπιστώ να έχω στεγνά @@ια πια :P (και να ησυχάσετε κι εσείς :tooth: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ με αυτό σήμερα δεν κατάλαβα τίποτα... :tooth:

http://www.xmoto.gr/...Id=2155&cat=262

για κάθε ενδιαφερόμενο είναι σε προσφορα στα 49.00 euro απο 70.00

Τροποποιήθηκε από τον pastam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κάθε ενδιαφερόμενο είναι σε προσφορα στα 49.00 euro απο 70.00

στο καταστημα του link?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως η μόνη λύση που μέχρι τωρα μου είναι οκ είναι κανονικό παντελόνι κορντούρα, αδιαβροχοποίηση GORETEX, με προστασίες κτλ. Κόστισε 250 ευρώ αλλά το γουστάρω πολύ. Απλά όταν φτάνω στη δουλειά πάω τουαλέτα και αλλάζω παντελόνι και παπούτσια και όλα καλά. Τα πλαστικά πάντα μου βάζουν νερά στον κάβαλα το δεύτερο χειμώνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορούν ρπστμ ολόκληρες εταιριάρες μοτοσυκλετιστικών ειδών να βγάλουν ΕΝΑ αδιάβροχο που να μην ανοίγει μετά από λίγο στο καβάλο? :angry:

Κορίτσια του mybike ορμάτε... if you got me :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oι βιαστικές αγορές, αυτά έχουν. Την πάτησα διότι δεν δοκίμασα το παντελόνι εκεί με αποτέλεσμα όταν το δοκίμασα εδώ στο σπίτι φορώντας τις μπότες, διαπίστωσα μετά λύπης μου, ότι δεν μπορούσα να το βάλω χωρίς να τις βγάλω. Μεγάλο μείον αυτό γιατί αν σε πιάσει η βροχή στο δρόμο, δεν μπορείς να βγάζεις μπότες για να το φορέσεις. Τα άλλα που είχα ως τώρα, μπορούσα να τα βάλω με τις μπότες φορεμένες.

Έτσι, επέστρεψα στο μαγαζί κι αλλάχτηκε με αυτό που είχα αρχικά σκοπό να πάρω, αλλά τελευταία στιγμή κόλλησα στα λεφτά. Πήρα το υπερτούμπανο αδιάβροχο που έλεγα σε προηγούμενα ποστ με 65€. Με αυτό μου είπαν ότι δεν θα έχω ξανά θέμα, αλλά εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Ναι μεν δείχνει ότι θα κρατήσει για πολύ, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Πάντως η τιμή που το πήρα (65€) φαίνεται καλή....

Ο Motorsport το πουλάει 91€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον , χτες εγινε πληρης ελεγχος στον εξοπλιμο.

40 λεπτα σε συνεχη δυνατη βροχη.

Το αδιαβροχο μπουφαν 100% κομπλε (bering)

Τα γαντια, IXS , το δεξι χερι δεν ειχε μπει ουτε σταγονα. Στο αριστερο χερι ειχα κανει μια επιδιορθωση πριν μερικες εβδομαδες και μαλλον πρεπει να μου χαλασαν την αδιαβροχη μεμβρανη απο μεσα. Εμπαζε μονο στο σημειο που εγινε το μπαλομα.

Παντελονι... nordkapp . Μαντεψτε που εμπασε, απο κατω... Το εχω φορεσει μολις 3-4 φορες :kaaaala:

Το ερωτημα ειναι πως δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω για αλλο τωρα. Εχει προσπαθησει ποτε κανεις να επισκευασει κανενα αδιαβροχο ?

Ξερω πως υπαρχουν καποιου ειδους σιλικονες που μπορεις να βαλεις στις ραφες. Το θεμα ειναι που τις βρισκεις και αν τις εχει δοκιμασει κανεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον , χτες εγινε πληρης ελεγχος στον εξοπλιμο.

40 λεπτα σε συνεχη δυνατη βροχη.

Το αδιαβροχο μπουφαν 100% κομπλε (bering)

Τα γαντια, IXS , το δεξι χερι δεν ειχε μπει ουτε σταγονα. Στο αριστερο χερι ειχα κανει μια επιδιορθωση πριν μερικες εβδομαδες και μαλλον πρεπει να μου χαλασαν την αδιαβροχη μεμβρανη απο μεσα. Εμπαζε μονο στο σημειο που εγινε το μπαλομα.

Παντελονι... nordkapp . Μαντεψτε που εμπασε, απο κατω... Το εχω φορεσει μολις 3-4 φορες :kaaaala:

Το ερωτημα ειναι πως δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω για αλλο τωρα. Εχει προσπαθησει ποτε κανεις να επισκευασει κανενα αδιαβροχο ?

Ξερω πως υπαρχουν καποιου ειδους σιλικονες που μπορεις να βαλεις στις ραφες. Το θεμα ειναι που τις βρισκεις και αν τις εχει δοκιμασει κανεις.

Αυτές ψάχνω και εγώ Στέφανε.

Τα αδιάβροχα (πάντα για τα εξωτερικά μιλάμε) έχουν ευαισθησία στον καβάλο για έναν πολύ απλό λόγο:

Το μόνο μέρος που μπορεί να πάρουν νερά είναι οι ραφές. Για τον λόγο αυτό τις καλύπτουν με μια ταινία σιλικόνης. ΟΜΩΣ στον καβάλο συναντώνται δύο ραφές, μια οριζόντια και μια κάθετη, με αποτέλεσμα να πανωτίζουν και το πάχος της ραφής εκεί να είναι διπλάσιο. Μετά λοιπόν από λίγο χρόνο ξεκολλάει το αδιάβροχο σιρίτι σιλικόνης και ιδού: παπάρια ποσέ.

ΛΥΣΗ:

1. Ελέγχουμε το σιρίτι από μέσα (θα δούμε τα σημεία που έχει ξεκολλήσει να "ασπρίζουν" λίγο. Με το πιστολάκι των μαλλιών ζεσταίνουμε και το πιέζουμε να ξανακολλήσει. Η αδιαβροχοποίηση θα επανέλθει μέχρι να ξαναξεκολλήσει.
  2. Βρίσκουμε απο το εμπόριο παρόμοια ταινία σιλικόνης και (αφού κάνουμε το πρώτο βήμα), κολλάμε και αυτήν ΑΠ' ΕΞΩ. Δυστυχώς η μόνη που βρήκα στην Καβάλα ήταν λευκή, οπότε φαίνεται σαν τσιρότο στο επίμαχο σημείο. Η "οικογένεια" όπως παραμένει στεγνή.

Αν κάποιος βρει την προαναφερθείσα ταινία σε διάφανο ή μαύρο χρώμα, τον παρακαλώ να μεριμνήσει και για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα. Αν βρω κατι θα ενημερωσω.

Ελπιζω να συμφαιρει η αγορα φυσικα και να μην την χρεωνουν παραπανω απο οτι 5 παντελονια μαζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε ψηλέ να κάνεις Ανάσταση επιτέλους με στεγνά παρπάρια ! :tooth:

Μεγειές ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας εχω την απολυτη λυση και μετα στα @@ αμα ριχνει και 2-3 τονους νερο εξω .......

main2main2gost_resize.jpg

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε, κάτι ψιλά κάνει ΑΝ βρεθεί.

http://www.mcnett.co...-Grip-P133.aspx

Βεβαια η τιμη με μεταφορικα παει 10+ ευρω.

Δεν ξερω πως σκατα μπορει να βρεθει αυτο το πραγμα η κατι παρομοιο στην ελλαδα.

Ισως σε ηδη ορειβασιας.

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mcnett.co...-Grip-P133.aspx

Βεβαια η τιμη με μεταφορικα παει 10+ ευρω.

Δεν ξερω πως σκατα μπορει να βρεθει αυτο το πραγμα η κατι παρομοιο στην ελλαδα.

Ισως σε ηδη ορειβασιας.

Στέφανε, αυτό που αναφέρω ήταν ταινία και το είχε βρει ένας φίλος σε έναν ράφτη που έκανε επιδιορθώσεις. Αυτό που βρήκες φαίνεται καλό και αν ενδιαφέρεσαι εσύ και άλλοι, εγώ συμμετέχω σε μια ομαδική για να πέσει το κόστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα