tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΜΑΜΑΤΗ ΦΆΣΗ, μπράβο Βάγγουρα για την ιδέα και την οργάνωση! El-Gatto και Konkost παλιοπουροντούροι U RULE, πολλά φιλάκια! Bikeholic έμπαινε, ή μάλλον έβγαινε [από το λούκι ]! John620 μην χαλαρώνεις παλιοσκίστη, ετοιμάσου για τα "δύσκολα". Σώτο έγινες που έγινες ονοφάς, σταμάτησες και την βιντεοσκόπηση ως χόμπι πορτοκαλί ρεμάλι; Να ΄στε καλά παίδες μου θυμίσατε πολύ όμορφες στιγμές! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 έτσι Ευγένιε να θυμάσαι να μη ξεχνιέσαι..! (όταν θα πάρεις πάλι τα βουνά θάμαι έτοιμος) βιντεάκι αργότερα....περιμένω τον γάτο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 βιντεάκι αργότερα....περιμένω τον γάτο! :) O gattos θ'αργησει ,Σωτήρη. Εχω 20 GB of VIDEOS ,κι εχω πελαγώσει. Εκανα κοψε-ραψε φτιάχνοντας το 1ο 15λεπτο κομμάτι , σύμφωνα με τη ροή της μέρας ,το οποίο θ'ανεβάσω μάλλον σημερα. Ελπιζω να μη μου το κοψουν λογω της μουσικης που εβαλα. Σωτήρη ,ισως να'ναι καλύτερα να τα κάψω RAW σε DVD κ να βρεθουμε να στα δωσω να καλλιτεχνιαστείς κι εσυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ναι αλλά μην το αργήσετε πολύ παλικάρια και γίνει το θέμα με τα βιντεο θρίλερ σαν την καλοκαιρινή εκδρομή στους δολομίτες, που κοντεύει να έρθει το επόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα εμείς που δεν είμαστε βέλγοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 χαχαχαα! πολύ πράμα!.....εντάξει κάφτα και το άλλο πσκ συναντιώμαστε κ μου τα δίνεις! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι αλλά μην το αργήσετε πολύ παλικάρια και γίνει το θέμα με τα βιντεο θρίλερ .... Συγχώρεσε μας βρέ Θωμάκο ,αλλά εχουμε κ δουλειές......ακόμα...για πόσο......; . . . . Ελα κι ανέβηκε το Νο-1 λέμε ....(έρχονται κι άλλα.....stay tuned!!) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον el-Gatto 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) :vv: :vv: :clapping2: Από τα καλύτερα χωματοβιντεο που έχω δει στο φόρουμ. Ωραία μουσική υπόκρουση, και κυρίως σταθερή λήψη και το πλάνο μέσα στο θέμα ούτε στη ρόδα της μηχανής ούτε στα άστρα. Αναμένουμε εναγωνίως και ότι άλλο μπορούμε να δούμε. Το μόνο λάθος ήταν ότι ήσουν μερικά δευτερόλεπτα αργοπορημένος και δεν είδαμε τον Μιχάλη τη στιγμή που τον κατάπινε η τρύπα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πάμε & το Νο.2 (20 ώρες έκανε ν'ανέβει ρε πστμ) (χωρίς μουσική υπόκρουση ,γιατί δεν ήξερα άν θα μου κόψουν το 1ο λογω πνευμ.δικ.) . . . . . . Το Νο.3 ανεβαίνει......... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον el-Gatto 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Χα!! πήρες το κολάι. :vv: Και μετά το 2:30 που καθάρισες και τη θολούρα στην κάμερα η ποιότητα της εικόνας φοβερή και τρομερή. Μόνο που δεν το παίζει το βίντεο μέχρι τέλους στο 16:49 σταματάει ενώ δείχνει ότι είναι 19:34 λεπτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Μόνο που δεν το παίζει το βίντεο μέχρι τέλους στο 16:49 σταματάει ενώ δείχνει ότι είναι 19:34 λεπτά Mόλις το τσέκαρα κ το δειχνει ολο μια χαρα. Για ξαναδοκίμασε γιατι στο 17:21 έχει πτώση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 χαχα "παμε γενναιοι μου"!Ωραια πλανα και μουσικη.Μου ελειψε ηδη το βουνο. Υ.Γ:στη σουζα πρωτος βλεπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Α ναι! Τώρα το έπαιξε μέχρι τέλους. Η τρανσαλπινα ξάπλωσε πολύ αριστοτεχνικά και με χάρη. Κρίμα που απόλεσε τον ανεμοθωρακα της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 βαλε κανενα τετοιο στο 3ο να γουσταρουμε!ελληνες ειναι δεν θα στο κατεβασουν :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Μπράβο παιδιά,πολύ καλή φάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Mετά απο 20 ώρες ανεβάσματος του Νο.3,η απάντηση του ΓιουΤιούμπη ήταν αυτή. "Η επεξεργασία του βίντεο απέτυχε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφορτώσει έναν υποστηριζόμενο τύπο αρχείου." Ο τύπος αρχείου ήταν ακριβως ο ίδιος με τα υπολοιπα videos. Οπότε ,τι έγινε;;; Και τι κάνω τωρα;;;; Ιδέες;;; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το Νο.4 πάντως ανέβηκε κανονικά. (το οποιο ανέβαινε ταυτόχρονα με το Νο.3. Τι έγινε ρε πστ) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 πολυ ωραια τα βιντεακια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Ελα κι ανέβηκε το Νο-1 λέμε Sultans of Swing λέμεεεεε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Mετά απο 20 ώρες ανεβάσματος του Νο.3,η απάντηση του ΓιουΤιούμπη ήταν αυτή. "Η επεξεργασία του βίντεο απέτυχε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφορτώσει έναν υποστηριζόμενο τύπο αρχείου." Ο τύπος αρχείου ήταν ακριβως ο ίδιος με τα υπολοιπα videos. Οπότε ,τι έγινε;;; Και τι κάνω τωρα;;;; Ιδέες;;; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το ανεβάζεις ξανά. Και εμένα μου έχει βγάλει σφάλμα μερικές φορές στο τέλος της φόρτωσης και έχει πάει χαμένη όλη η προσπάθεια. Συνήθως τη δεύτερη φορά ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konkost 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 από τον konkost 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραίος ο καπετάν-konkostης. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Το λοιπόν ,ορίστε κ το Νο.3 που σας χρώσταγα: :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πάμε κ το Νο.5 : Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 από τον el-Gatto 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Φανταστικά τα βίντεο μάγκες, πανέμορφη η φύση και η διαδρομή που διαλέξατε έχει και τις δυσκολίες της. Κάτι σπαστήρια μούρλια ας πούμε.... Μπράβο και πάλι, χαίρομαι να βλέπω ονοφάδες που δεν λυπούνται τα μηχανάκια τους! Translap on crack! Ωραίο editing btw! Το λοιπόν ,ορίστε κ το Νο.3 που σας χρώσταγα: :D "Μην σηκώνεσαι κάτσε όπως είσαι", αυτό είναι το πνεύμα! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3472 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Τα βιντεάκια ειδικά του γάτου είναι εξαιρετικά. Δίνουν απευθείας γεύση του τί έχασαν όσοι δεν ήρθαν! Δείχνουν πόσο όμορφα βουνά έχουμε ακόμα και κοντά στην Αθήνα αρκεί να τα επισκεφτόμαστε και επίσης μοτοσυκλετιστικά δείχνουν πόσο τεχνική θέλει για να δαμάσεις ένα ον-οφ σε λίγο πιο απαιτητικές διαδρομές. Καλή φυσική κατάσταση και αντοχή. Για τα εντουράκια η διαδρομή δεν είχε σοβαρή δυσκολία αλλά ένα μπράβο για τα παιδιά με τα βαριά μηχανάκια που τα δάμασαν ακόμα και σε μέρη που εγώ σαν παρακμιακός που είμαι πήγα και τους έχωσα και μετά έλεγα θα με βρίζουνε αλλά όλοι ήθελαν κι άλλο,χαχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2012 αν και λίγο καθυστερημένα έφτιαξα μια περίληψη από τα καλύτερα σημεία της βόλτας.. τα βίντεο είναι δικά μου και του el gatto! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2012 Κάλιο ποτέ!!.. παρά αργά. Τέλος πάντων μέρες που είναι δεν θα το κάνουμε θέμα και θα σε συγχωρήσουμε σιωπηλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2012 ευχαριστώ τα μάλα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες