klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Disclaimer : Οι ιστορίες μου μερικές φορές έχουν και δράκο - μερικές είπααα !!! Πάμε για καφέ Ναύπακτο το πρωί ; Da !!! 11:00 στο Everest σε 20 λεπτάκια θα έχουμε φτάσει. Μπα... :lol: Αυτά παθαίνεις αν μπλέξεις με μουρλούς. Με το που περνάμε την γέφυρα, ανασύνταξη. Λέει ο Βασίλης δεν πάμε Μεσολόγγι για καφέ να κάνουμε και βολτίτσα ; ok,ok,ok απαντήσαμε και οι 3. Φτάνουμε στο ωραίο λιμάνι του Μεσολογγίου και αράζουμε. Πλακώνεται ο Γιώργος στις XXL βάφλες, σιγοντάρει με ελαφρές καταδρομικές ο Βασίλης. Δεν πάμε στις Αλυκές, εδώ κοντά έχει ένα νησάκι με μια εκκλησία να χαζέψουμε, έχει ωραίο θέμα. ok,ok,ok.......ξανά. Φτάνουμε, ο Γιώργος βλέπει να περνάει η ώρα, χώνεψε και την βάφλα, συλλογίζεται. Ο Στέφανος γνώστης της περιοχής μας ξεναγεί........τρόπον τινά. Έχει και ωραία ιδέα, να πάμε από την πάνω πλευρά τις λιμνοθάλασσας που έχει ωραίο δρόμο με στροφιλίκι να δοκιμάσει και ο Γιώργος τα νέα του BT-020. Να περάσουμε και από τα γιοφύρια στο Αιτωλικό. ok,ok,ok.....again. Σε μία διασταύρωση θυμήθηκα το χωριό Κατοχή εκεί κοντά που είναι χτισμένο στις όχθες ενός ποταμιού. Πεταγόμαστε ; ok,ok,ok......good !!! Βρίσκουμε και ένα μπαλκονοτέτοιο, από αυτά που πας και χαζεύεις αλλά έλα που ξύπνησαν οι αναμνήσεις το ερωτύλου Βασιλάκη. Πέρασε και ο Πάνος(Parachuter) με το ΚΤΜ και την κοπελιά, αλλά δεν μας πήρε πρέφα γιατί έκαναν πολύ θόρυβο οι Ακράπες. Σιγά σιγά συνεχίζουμε για τον δρόμο που είπε ο Στέφανος. Περνάμε από πάνω την λιμνοθάλασσα και την Ιονία οδό. Σταματάμε και τραμπάρουμε δίκυκλα, άλλο με cbf, άλλος με Bandit και άλλος με cb. Εγώ με μίνι-ελικόπτερο (Dragonfly) γιατί είμαι μακρυνός συγγενής του Chuck Norris. Στέφανος : Ξέρω ένα μαγαζί στην Ναύπακτο θα φάμε καλά με 10€ το άτομο. Οπότε αστραπιαίως τηλεμεταφερθήκαμε στο Γρίμποβο της Ναυπάκτου. Και ναιιιιιιιι αργά το απόγευμα με τα πολλά φτάσαμε την Ναύπακτο. Παραγγείλαμε Σαλατίτσα, φετούλα (Copyright Air) και ποικιλία για 4. Πω πω μάσα, γυάλισε το μάτι του Βασίλη. Αφού χλαπακιάσαμε -ότι προλάβαμε βεβαίως- έπεσε και ο ήλιος, άρχισα να γλαρώνω από την μάσα και με τα χίλια ζόρια ανέβηκα στον ματρακά μου να με πάει με αυτόματο πιλότο μέχρι το σπίτι. Και φτάνοντας βέβαια έγινε το κλασικό. Ξέρετε αυτό το περίεργο που ενώ είσαι ok, δεν κατουριέσαι, δεν τίποτα, με το που γυρνάς τα κλειδιά στην πόρτα σου έρχονται αμέσως, έτοιμα να φύγουν....όλα. Ανοίγεις την πόρτα και τρέχεις με το κράνος στο wc πριν τα αμολήσεις στο χωλάκι. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την βόλτα, την επόμενη φορά που θα πάμε για καφέ θα φέρω και υπνόσακο....και κωλόχαρτο. ΟΥΣΤΤΤ κόπροι. 42 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 like, μετά..........δακρύων ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 αυτα ειναι τα ωραια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω πεθανει λεμε! Εχω πεθανειιι!!! Εισαι αρχοντας ρε Γιωργη, εισαι αρχοντας! ΘΕΪΚΗ περιγραφη και διαλογοι χαχαχα ημουν εκει και τα κανεις να φαινονται τοσο γαματα! Ωραιος! Και σε επομενο τετοιο... καφε ετσι; Α, θελω μια φωτο το ¨εσπρεσακι" σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1) S20 οχι ΒΤ-020. Γερνάς και τα μπλέκεις. (τα λάστιχα τα σπάνε) 2) Οι φωτογραφίες απο τη μάσα είναι αίσχος. ΑΙΣΧΟΣ! 3) Ξανά τέτοια...i liked. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 ...τα Ohlins κοπανάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Αααααα, επισης να αναφερω οτι ο κυριος Avatar απεκαλυψε τον κατασκευαστη απο το νεο του εντουρακι... Τι εμ ομως θα ειναι δεν ενημερωσε, ατακα που κοστισε στον klab μιση πολυτιμη μπουκια μπριζολας απο τα γελια! (Πιανουμε και γαμω τις μουαγεν παντως! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 γλαφυροτατοι κ ακρως χαλαροι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν γαμ***** λέω εγώ,μια μαλακία είπαμε και έγινε μεσανατολικό. Σταδιάλα. :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Κατιέμ Κατιέμ Κατιέμ !!! Χαχαχαχα καλά σου κάνει να μάθεις να με διορθώνεις για τα S20. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Καλα ειστε εντελως τρελοκομεια και ειδικα ο Γιωργης (γεια σου φιλε Γιωργη). Καλα εχω κατουρηθει :rotfl: , οι περιγραφες τα σπανε. Κριμα που ειμαι μακρυα και τα χανω αυτα τα ωραια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το Πατρινο τιμ σε κεφια...ωραιοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και γΛηγοροι!!!! ... την επόμενη φορά που θα πάμε για καφέ θα φέρω και υπνόσακο....και κωλόχαρτο... Γι'αυτο ρωτουσες για εκεινο το συστημα αναδιπλωσης πινακιδας ρε πορνογερεεεεε;Να κανεις μια το κουμπι και να εμφανιζεται το χαρτι για τετοιες περιπτωσεις "μαγείας"; :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 παμε να σας τον δειξω?χΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑ :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και οι φωτογραφίες που παράγγειλε ο Στέφανος . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον klab 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Και γαμώ! περάσατε και από τα μέρη μου που έχω να πάω 2χρόνια....πωπωωωω...ζούλεψα κι άλλο τώρα. Έγνοια σας ρεμάλια. Δε θα βάλω ψηλή ζελατίνα στο GS? Καλά να είμαστε και θα έρθω να σας πάω μέχρι το χωριό για ουζάκια και μπαρμπουνάκια δίπλα στο κύμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Κατιέμ...Κατουριέμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Και γαμώ! περάσατε και από τα μέρη μου που έχω να πάω 2χρόνια Γιωργο, απο που εισαι; Πατριωτς; (καλα το κοντινο στην μπριζολααα.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 το θεικο ηταν η θειτσα με το ποδηλατο, ελιωσα το ειδες το βλεμμα μου οταν πειναω, γι αυτο μακρια απο το μπιφτεκι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 ΧΑχαχαχαχα αλητες κατουρηθηκα στα γελια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 τα σπάσατε μάγκες! και το φωτορεπόρταζ δεν υπάρχει!!! :D πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Εύγε παλικάρια πολύ ωραία η βόλτα σας και η λεζάντες θεικές πέθανα στο γέλιο!!!!!Γιώργο τα σέβη μου :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Μπράβο σας για την όμορφη βόλτα και τα όμορφα....πιάτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες