Jump to content
sNaKeGT

Suzuki Address vs Honda ANF 125 Innova vs Yamaha Crypton R 115 vs Modenas Kristar vs Modenas X-CITE vs Modenas Kriss 125

Suzuki Address vs Honda ANF 125 Innova vs Yamaha Crypton R 115 vs Modenas Kristar vs Modenas X-CITE vs Modenas Kriss 125  

99 ψήφοι

1. 1. Το Καλυτερο?σε θεματα αξιοπιστιας και δυναμης?χωρις να βγαζει προβληματα μετα απο καποια (συγκεκριμενα χιλιομετρα)?(εχω αλλο ενα ποστ παρομοιο,απλα αυτο ειναι σε δημοσκοπηση)

• Suzuki Address
      15
    • Honda ANF 125 Innova
      24
    • Yamaha Crypton R 115
      16
    • Modenas Kristar
      1
    • Modenas X-CITE
      7
    • Modenas Kriss 125
      2

Recommended Posts

Για ψηφίστε και πείτε :think: :D

Τροποποιήθηκε από τον sNaKeGT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρε δεν τά' παμε?

ΓΙΑΤΙ ψήφισες το μπρίκι? :P

Δεν εχω ψηφισει εγω φιλε :rotfl: μπρικι λεει χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν, όλα τα παραπάνω που ανέφερες είναι αρκετά καλά παπάκια, εγώ ψηφίζω βάση ομορφιάς και επιλέγω το suzuki address, το πιο εμφανίσιμο απο τα υπόλοιπα.

Το χόντα πάρα πολύ καλό μιας και είχα κάποτε το astrea και το έδωσα με 70,000 χλμ χωρίς να έχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό, αξιόπιστο το σκυλί, αλλά εδώ το Innova δεν έχει πίσω δισκόφρενο και δεν το επιλέγω.

Το Yamaha Crypton μηχανάκι κι' αυτό αξιόπιστο και σηκώνει αρκετό πείραγμα, δεν μ' αρέσει εμφανισιακά.

Το suzuki address δεν έχει κι' αυτό πίσω δίσκο αλλά είναι πανέμορφο. Μάλλον εδώ θα κατέληγα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν, όλα τα παραπάνω που ανέφερες είναι αρκετά καλά παπάκια, εγώ ψηφίζω βάση ομορφιάς και επιλέγω το suzuki address, το πιο εμφανίσιμο απο τα υπόλοιπα.

Το χόντα πάρα πολύ καλό μιας και είχα κάποτε το astrea και το έδωσα με 70,000 χλμ χωρίς να έχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό, αξιόπιστο το σκυλί, αλλά εδώ το Innova δεν έχει πίσω δισκόφρενο και δεν το επιλέγω.

Το Yamaha Crypton μηχανάκι κι' αυτό αξιόπιστο και σηκώνει αρκετό πείραγμα, δεν μ' αρέσει εμφανισιακά.

Το suzuki address δεν έχει κι' αυτό πίσω δίσκο αλλά είναι πανέμορφο. Μάλλον εδώ θα κατέληγα. :_thumbsup:

Εμενα παντως εμφανισιακα μου αρεσει αρκετα το x-cite :P αλλα εσωτερικα δεν ξερω αν λεει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο αυτα της λιστας το x cite λογω δισκοφρενο μπρος-πισω,130 κυβικα 11 αλογα το πιο δυνατο, αξιοπιστια λογω οτι ο κινητηρας του ειναι ιδιος με του kawasaki zx,βαρυ και στιβαρο μηχανακι και πολυ ανετο και σε λακουβες και τετοια δεν νιωθει μια με αψογη οδικη συμπεριφορα ειδικα αμα σου αρεσει εμφανησιακα παρτο χωρις δευτερη σκεψη αν και οπως σου ειπα και στο αλλο ποστ που ειχες ανοιξει εγω θα προτιμουσα το crypton x και το kawasaki zx. το αρνητικο του ειναι οτι καιει αρκετα. Τωρα το οτι το ντεποζιτο ειναι μπροστα πιστευω ανηκει και αυτο στα θετικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο αυτα που εχει βαλει στη δημοσκοπηση επελεξα το crypton r,ειναι πολυ αξιοπιστο παπι και αρκετα οικονομικο στην καταναλωση,δευτερη μου επιλογη απο τα παραπανω θα ηταν το suzuki address.

Αν αγοραζα παπι ομως τωρα θα επαιρνα το crypton x.....αν σε παιρνει κανε λιγο υπομονη και μαζεψε τα παραπανω χρηματα και χτυπα το x ..... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μην την ψάχνεις και πολύ . Μάζεψε λεφτά όπως λέει και ο geor και πήγαινε πάρε το κρυπτον χ . Αξιοπιστία 10 , κινητήρας 10 , πειράγματα 10 , εμφάνιση 10 , κατανάλωση 0 ( μηδαμινή ) . Αλλιώς αν βιάζεσαι πάρε το κρυπτον ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μην την ψάχνεις και πολύ . Μάζεψε λεφτά όπως λέει και ο geor και πήγαινε πάρε το κρυπτον χ . Αξιοπιστία 10 , κινητήρας 10 , πειράγματα 10 , εμφάνιση 10 , κατανάλωση 0 ( μηδαμινή ) . Αλλιώς αν βιάζεσαι πάρε το κρυπτον ρ

Ε όχι και κατανάλωση 0... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε όχι και κατανάλωση 0... :)

Σωστος ο Οπτιμους..

Δηλαδη ρε Στελιο για βαστα ενα λεπτο.. ειπαμε καλο χρυσο το Χ αλλα μην μαμαμε την κουβεντα λεγοντας αερολογιες

Τι θα πει καταναλωση 0??? @@@δια@ καπλαμα. Απο που και ως που καταναλωση 0?? Απο ποτε το ορισαμε το ποιο οικονομικο παπι??

Ναι ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στα παπια, αλλα μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.

Στο θεμα μας τωρα. Βαση επιλογων, ψηφισα το Αντρεςς

Αν ομως σκεφτεις και το κρυπτον Χ που ειπαν τα παιδια, τοτε παρε το Χ

Πολυ πολυ περιληπτικα

Suzuki Address: Ανετο , αθορυβο, ψηλη θεση οδηγισης, ικανοποιητικα, αλλα οχι τελεια φρενα, μαλακες αναρτησεις

Honda ANF 125 Innova: Αυτο που εχω οδηγησει ηταν τοσο χρεπι, που δεν μπορω να εκφερω σωστη αποψη

Yamaha Crypton R 115 Το μονο που θυμαμαι ειναι ο δυνατος κινητηρας του.. Α! και το πιο ποιοτικο απο ολα αυτα που μιλαμε.

Modenas Kristar: Καθαρα για επαγγελματικη χρηση. Σχετικη ανεση, πολυ καλα φρενα, μετρια πλαστικα.

Modenas X-CITE: Σχετικη ανεση, πολυ καλα φρενα, σκληρο πακετο αναρτησεων, χωρος κατω απο την σελα. Καλες επιδοσεις, με λιιιιγο προβληματικο καρμπυρατερ. Τα πλαστικα τριζουν.

Modenas Kriss 125: Το πιο αργο απο ολα, σκληρες αναρτησεις, σκληση σελα, πολυ καλα φρενα. Πολυ καλη ποιοτητα πλαστικων.

Απο αξιοπιστια, μην το ψαχνεις, ολα εχουν τα κουσουρια τους. Κανενα ομως δεν θα σε παρατησει στην μεση του πουθενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος ο Οπτιμους..

Δηλαδη ρε Στελιο για βαστα ενα λεπτο.. ειπαμε καλο χρυσο το Χ αλλα μην μαμαμε την κουβεντα λεγοντας αερολογιες

Τι θα πει καταναλωση 0??? @@@δια@ καπλαμα. Απο που και ως που καταναλωση 0?? Απο ποτε το ορισαμε το ποιο οικονομικο παπι??

Ναι ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στα παπια, αλλα μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.

Στο θεμα μας τωρα. Βαση επιλογων, ψηφισα το Αντρεςς

Αν ομως σκεφτεις και το κρυπτον Χ που ειπαν τα παιδια, τοτε παρε το Χ

Πολυ πολυ περιληπτικα

Suzuki Address: Ανετο , αθορυβο, ψηλη θεση οδηγισης, ικανοποιητικα, αλλα οχι τελεια φρενα, μαλακες αναρτησεις

Honda ANF 125 Innova: Αυτο που εχω οδηγησει ηταν τοσο χρεπι, που δεν μπορω να εκφερω σωστη αποψη

Yamaha Crypton R 115 Το μονο που θυμαμαι ειναι ο δυνατος κινητηρας του.. Α! και το πιο ποιοτικο απο ολα αυτα που μιλαμε.

Modenas Kristar: Καθαρα για επαγγελματικη χρηση. Σχετικη ανεση, πολυ καλα φρενα, μετρια πλαστικα.

Modenas X-CITE: Σχετικη ανεση, πολυ καλα φρενα, σκληρο πακετο αναρτησεων, χωρος κατω απο την σελα. Καλες επιδοσεις, με λιιιιγο προβληματικο καρμπυρατερ. Τα πλαστικα τριζουν.

Modenas Kriss 125: Το πιο αργο απο ολα, σκληρες αναρτησεις, σκληση σελα, πολυ καλα φρενα. Πολυ καλη ποιοτητα πλαστικων.

Απο αξιοπιστια, μην το ψαχνεις, ολα εχουν τα κουσουρια τους. Κανενα ομως δεν θα σε παρατησει στην μεση του πουθενα.

Ευχαριστω ηλια αρκετα με βοηθησες....οπως και οι αλλοι μονο που εσυ εκανες ενα μικρο review για ολα :P ..... επισης βλεπω αρκετους ψηφους σε ιννοβα και με προβληματιζει...γιατι εχω ακουσει αρκετα για το ιννοβα σε αρκετα ποστς(κακα σχολια)....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To innova το βλέπεις με πολλές ψήφους (αν και δεν έχουν ψηφίσει και πολλοί) επειδή αφενός

α) το έχουνε πολλοί και αφετέρου

β) πουλούσε σα βούτυρο λόγω χόντα και λόγω και καλά συνεχιστή του αστρέα

Ξέρω παιδί με 50.000 χλμ με ταξίδια Αθήνα-Καλαμάτα υπερευχαριστημένο

Και άλλους που βλασφημάνε την ώρα και τη στιγμή που το πήρανε. Αυτή η κατηγορία είναι περιεκτικότερη

Το έχει και ο νονός μου στην επαρχία. Έχει 50.000 απροβλημάτιστα. ΑΛΛΑ δεν το έχει πάει πάνω από 60 ποτέ...! :P

Επίσης έχω ακούσει ανεξάρτητο μηχανικό να λέει ότι είναι το πιο παλακία μηχανάκι που υπάρχει.

Γενικά αυτές τις υπεβολές δεν τις πιστεύω, αλλά.....

....υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.....? :winking: (τροφή για σκέψη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω αρκετους ψηφους στο ιννοβα .... σιγουρα αξιζει η κουδουνιστρα ? :lol: :lol:

Oι 5 ψήφοι ΔΕΝ είναι αρκετοί ψήφοι. Αλλά αφού σε έχουμε καταλάβει ότι σ' αρέσει, δεν τίθεται περαιτέρω θέμα! Οι διαφορές είναι μικρές!

Άντε καλορίζικο και να μας πεις εντυπώσεις!

ΥΓ. Πάρτο σε μπλε χρώμα. Για να μη χρειάζεται να το βάψεις όταν είναι να το πετάξεις στη θάλασσα...: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oι 5 ψήφοι ΔΕΝ είναι αρκετοί ψήφοι. Αλλά αφού σε έχουμε καταλάβει ότι σ' αρέσει, δεν τίθεται περαιτέρω θέμα! Οι διαφορές είναι μικρές!

Άντε καλορίζικο και να μας πεις εντυπώσεις!

ΥΓ. Πάρτο σε μπλε χρώμα. Για να μη χρειάζεται να το βάψεις όταν είναι να το πετάξεις στη θάλασσα...: :P

χαχαχαχα :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι οταν ο καθενας ψηφιζει αυτο που εχει...και γω αμα ειχε το αστρακι τι νομιζες x cite θα ψηφιζα?

ελα πλακα κανω :)

για μενα 1)crypton x 2) zx 130 3)x cite 130 αααα υποψην υπαρχει και η μυγα!το modenas gt 130 :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι οταν ο καθενας ψηφιζει αυτο που εχει...και γω αμα ειχε το αστρακι τι νομιζες x cite θα ψηφιζα?

ελα πλακα κανω :)

για μενα 1)crypton x 2) zx 130 3)x cite 130 αααα υποψην υπαρχει και η μυγα!το modenas gt 130 :P

Φιλε το x-cite δεν ειναι καλυτερο?Γιατι εχει το δισκοφρενο πισω?Απο ΄κει και περα εχω ακουσει οτι δεν εχουν καποια αλλη διαφορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το x cite εχει δισκοφρενο και πισω ναι και επισης εχει το ιδιο μοτερ με το zx απλα το zx εχει καλυτερη ποιοτητα πλαστικων και αυτα περι τριξιματων υπαρχουν στο x cite ενω στο zx 130 οχι εν το μεταξυ το ενα ειναι MODENAS και το αλλο KAWASAKI....τωρα απο κει και περα οτι νομιζεις...για μενα το zx ειναι καλυτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει την βρήκα την δημοσκόπηση... Παρ'αυτα δεν έχεις βάλει το wave... Είναι ένα καλό παπί φθηνό δυνατό οικονομικό και εννοείτε Honda... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει δίκιο ο Chelsakias. Δες και το wave. Διάβασε το θέμα που γράφουν οι κάτοχοι. Η κατανάλωσή του είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη!

Μα 1,7 λίτρα τα 100 με ταχύτητες μέχρι 80? Τούμπανο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως ευτυχής κάτοχος για το Kawasaki zx130.

Έχει δύναμη μαζί με το crypton x είναι τα πιο δυνατά

Έχει μακράν τους περισσότερους χώρους κάτω από σέλα , δεν φαντάζεσαι πόσο εξυπηρετικο είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για παπί.

Ανεφοδιασμό δεν σηκώνεσαι πολύ σημαντικό επίσης.

Καλύτερο ζύγισμα από όλα παπιά που έχω οδηγήσει λόγω τεπόζιτου εκεί ίσως πάντως είναι πάραα πολύ καλό.

Πάρα πολύ καλή κατανάλωση από 2 έως 2.5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Αυτή είναι η δική μου άποψη ( απλά τρίζουν τα πλαστικά λιγάκι ) και ξεχνάς μπιέλες και βλάβες αν είχες κάποιον φίλο με kazer κάπου εκεί θα παίξει και αυτό χιλιομετροφάγος :shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι . Στην αρχη καινουριο τα κανε αυτά , το πήγα kawasaki απλά ρύθμισε προσεκτικά το ρελαντί με κατσαβίδι και από τότε απλά μερικές φορές ανοίγεις τσοκάκι για 10 δεύτερα και φεύγεις με αυτό αν βιάζεσαι . Όλα καλά όπως και όλα τα ζχ απότι μου πε ο εξουσιοδοτημένος. Δεν είναι λόγος να μην το αγοράσεις. Τώρα έχω 5,100χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τριζουνε τα πλαστικα στα 5.100 χλμ? :O εμενα παντως ο αδερφος μου πο το χει με 15 .000 χλμ + δεν τριζουν καθολου...αυτο με το οτι εσβηνε το χε παντως και αυτος το προβλημα αλλα πρεπει και αυτος να το φτιαξε γιατι τελευταια φορα που το χα παρει δεν εσβηνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mηχανικό πρόβλημα το μηχανακι δεν εχει ειναι σκυλος

Πλαστικα ολα τριζουν πλεον

Δεν μιλαω για κατι τραγικο , δεν με νοιαζει κιολας τοσο

Και απλα ανοιγεις τσοκ και πας και μετα απο λιγο κλεινεις να ζεσταθει σιγα το πραγμα . ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ λεμε απλα ρυθμισμαθελει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα