strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 πριν 39 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Για δώσε ίνφο, έκανες καμία άλλη βελτίωση? Σε τι αμαξι μπήκε? Εξάτμιση από τουρμπίνα μέχρι πίσω (με τον καταλύτη της μαμα του), μανιτάρι και μια σκαστρα κλειστού τύπου της forge. Αυτά σε octavia gt193. Έχει πολύ διαφορά με ενα στοκ και πιο ωραία λειτουργία. Γενικά μια προετοιμασία για να γίνει ενα φουλ πρώτο στάδιο καααααποια στιγμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 26 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Εξάτμιση από τουρμπίνα μέχρι πίσω (με τον καταλύτη της μαμα του), μανιτάρι και μια σκαστρα κλειστού τύπου της forge. Αυτά σε octavia gt193. Έχει πολύ διαφορά με ενα στοκ και πιο ωραία λειτουργία. Γενικά μια προετοιμασία για να γίνει ενα φουλ πρώτο στάδιο καααααποια στιγμή Από τη στιγμή που είναι turbo και έχεις και σκοπό για πρώτο σταδιο τότε τα δίνεις τα 250, έχει κάτι τυπαδες που τα βάζουν σε ατμοσφαιρικά για να κάνουν σαματά και αντί να πάνε καλύτερα πάνε ακόμη χειρότερα. Σκεφτομαι γενικά ένα πιο ελεύθερο φίλτρο και ένα προγραμμα σε ένα golf TSI 122 που έχω αλλά μέχρι σήμερα με 175K δεν είχα προβλήματα (άλλαξα σετ χρονισμού στα 160) και φοβάμαι μήπως τα προκαλέσω, από την άλλη κάποια στιγμή θα χρειαστεί η τουρμπίνα του αλλαγή/επισκευη..? και λεω μήπως τα πιάσω όλα μαζί.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2021 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Από τη στιγμή που είναι turbo και έχεις και σκοπό για πρώτο σταδιο τότε τα δίνεις τα 250, έχει κάτι τυπαδες που τα βάζουν σε ατμοσφαιρικά για να κάνουν σαματά και αντί να πάνε καλύτερα πάνε ακόμη χειρότερα. Σκεφτομαι γενικά ένα πιο ελεύθερο φίλτρο και ένα προγραμμα σε ένα golf TSI 122 που έχω αλλά μέχρι σήμερα με 175K δεν είχα προβλήματα (άλλαξα σετ χρονισμού στα 160) και φοβάμαι μήπως τα προκαλέσω, από την άλλη κάποια στιγμή θα χρειαστεί η τουρμπίνα του αλλαγή/επισκευη..? και λεω μήπως τα πιάσω όλα μαζί.. Με ενα σωστό πρόγραμμα δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα ποτέ αν σέβεσαι το τουρμπο αυτοκίνητο σου. Ξέρω αυτοκίνητα με 300-400.000χμ που δεν έχουν ανοίξει ούτε κινητήρα ούτε τουρμπίνες ούτε τίποτα και τα μισά εξ αυτών υγραέριο. Αν βάζεις σωστά λαδια και το σέβεσαι το αυτοκίνητο με την έννοια το αφήνεις να ζεσταθεί πριν το σκισεις, το αφήνεις ενα λεπτό να γυρίσει τα λαδια πριν το σβήσεις, προσέχεις και την στάθμη των λαδιων σου δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Με ενα σωστό πρόγραμμα δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα ποτέ αν σέβεσαι το τουρμπο αυτοκίνητο σου. Ξέρω αυτοκίνητα με 300-400.000χμ που δεν έχουν ανοίξει ούτε κινητήρα ούτε τουρμπίνες ούτε τίποτα και τα μισά εξ αυτών υγραέριο. Αν βάζεις σωστά λαδια και το σέβεσαι το αυτοκίνητο με την έννοια το αφήνεις να ζεσταθεί πριν το σκισεις, το αφήνεις ενα λεπτό να γυρίσει τα λαδια πριν το σβήσεις, προσέχεις και την στάθμη των λαδιων σου δεν θα έχεις πρόβλημα. Γενικά είναι αυτοκίνητο που δεν κάνει πλέον πολλά χιλιόμετρα το χρόνο (6-7Κ) τα σέρβις γίνονται στην αντιπροσωπία με ότι προβλέπει ο κατασκευαστής, από κατανάλωση λαδιού όσο είχα 1 αμαξι και έκανα πιο πολλά χιλιόμετρα (12-13K το χρόνο) συμπλήρωνα 250 ml στα 10K και μετά τα άλλαζα. Γενικά δεν το σκίζω, απλά όταν θα θελήσω θα το ανοίξω λίγο αφού περάσει τους 75 βαθμούς το λάδι, πριν φτάσω στον προορισμό κόβω ρυθμό και πριν σβήσω το αφήνω 1-2 λεπτά ρελαντι (ανάλογα την απόσταση που έχω κάνει και τη θερμοκρασία λαδιού που έχει εκείνη τη στιγμή) Δεν θέλω τρέλα πράγματα απλά να πάρε λίγο παραπάνω χωρίς να ρισκάρω την αξιοπιστία του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Την 22/10/2021 at 8:08 ΠΜ, το μέλος ksino1100 έγραψε: Μπουρδέλ@ ασφαλιστικές Ελλάδος. Εννοείται πως αρνείστε τέτοιες ηλίθιες προτάσεις και βάλε τον δικηγόρο σας να τους κάνει ένα τηλέφωνο πριν αρχίσει να μοιράζει εξώδικα. Κάθε συμβόλαιο πληρώνεται με βάση την αξία του ασφαλισμένου ΠΡΙΝ γίνει η στραβή. Φαντάσου να έχουμε μεικτή ασφάλεια, να πέσει πάνω στο παρκαρισμένο όχημα μας μια νταλίκα και να το κάνει κομφετί και η ασφαλιστική να θέλει να πληρώσει κομφετί αντί για όχημα!!!! Ελπίζω απλά να καταλάβατε λάθος τι σας είπαν (γιατί πχ ο/η υπάλληλος είναι γίδι) Αναμένουμε την εξέλιξη και το όνομα της εταιρείας. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Η ασφαλιστική είναι η Ergo. To αμάξι έχει ασφαλιστεί για 1000€. Αφού έχουν δει το αμάξι 3 φορές οι πραγματογνώμονες (ξεκάθαρα καθυστερούν την διαδικασία για να βαρεθείς και να πεις δώστε μου οτι θέλετε) πρότειναν στην κοπέλα και κάτοχο 3 επιλογές. Πάρτε λεξοτανίλ ή ποπκορν και απολαύστε. 1) To αμάξι βγαίνει ολική και παίρνει 200€ στο χέρι. 2) Έχουν λέει ένα site που ανεβάζουν αυτοκίνητα για πούλημα και θα πάρει τα 1000€ σε 15-20 μέρες που θα πουληθεί. 3) Να το πουλήσει μόνη της για ανταλλακτικά. Από ότι βλέπετε εκτός του ότι όλα είναι γελειότητες, μόνο η κουρτίνα νο1 έχει κόστος για την ασφαλιστική. Μεγαλύτερους απατεώνες δεν έχω ξαναδεί, αν κάποιος μου έλεγε ότι είναι σαμποτάζ για δυσφήμιση από ανταγωνίστρια ασφαλιστική πιο εύκολα θα το πίστευα. Προφανώς και της είπα αύριο που θα βρεθεί μαζί τους να απαιτήσει ολόκληρη την αξία του αυτοκινήτου και αν δεν δεχτούν να μου πασάρει το τηλέφωνο (είναι Αθήνα). Σε κάθε περίπτωση, ψάχνουμε για νέο αυτοκινητάκι, θα ανόιξω νέο θέμα για αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Συμβόλαιο ασφαλιστικής υπό μάλης και βουρ για τον δικηγόρο σας. Εναλλακτικά παίρνεις τηλ και αρχίζεις τα μπινελίκια. Συνήθως δουλεύει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2022 Χαιρετώ το φ(λ)όρουμ ! Δεν ποστάρω συχνά λόγω "αμηχανίας" αλλά τώρα έχω μία ερώτηση εκ μέρους φίλου . Θέλει να πάρει ένα xt660x δεύτερης γενιά αλλά έχει πρόβλημα η lcd οθόνη του κοντέρ , αν αλλάξει όλο το κοντέρ είναι plug n play ή χρειάζεται κάποιο προγραμματισμό ; Επίσης γνωρίζεται κάποιον που επισκευάζει αυτά τα κοντέρ ; (το πρόβλημα είναι στην οθόνη αλλιώς είναι λειτουργικό ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2022 πριν 6 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Χαιρετώ το φ(λ)όρουμ ! Δεν ποστάρω συχνά λόγω "αμηχανίας" αλλά τώρα έχω μία ερώτηση εκ μέρους φίλου . Θέλει να πάρει ένα xt660x δεύτερης γενιά αλλά έχει πρόβλημα η lcd οθόνη του κοντέρ , αν αλλάξει όλο το κοντέρ είναι plug n play ή χρειάζεται κάποιο προγραμματισμό ; Επίσης γνωρίζεται κάποιον που επισκευάζει αυτά τα κοντέρ ; (το πρόβλημα είναι στην οθόνη αλλιώς είναι λειτουργικό ) Το κοντέρ είναι plug n play.Για επισκευή πες του να κάνει εγγραφή και μία ερώτηση στην ομάδα στο fb: https://www.facebook.com/groups/xt660gr έχει τεθεί ίδιο ερώτημα αρκετές φορές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2022 Καλησπερα παιδια. Απευθυνομαι σε όποιον εχει εμπειρία με coral gas prime μπουκαλα υγραεριου. Στο σπιτι εχω εστιες υγραεριου και χρησιμοποιουσα τις απλες coral gas μπουκαλες. Ειπα σήμερα να δοκιμασω την prime και επειδη ειναι πιο ευκολη στο βαλε βγαλε, και πιο ελαφρια καο εχει και μανόμετρο ενσωματωμένο στο ρυθμιστη πιεσης. Εκει που την αγορασα δεν ηξεραν πολλες λεπτομερειες οποτε θελω να ρωτησω αν καποιος εχει εμπειρία σχετικα με την σωστη τοποθετηση - εγκατασταση. Αυτο που εκανα εγω ειναι να συνδεσω το ρυθμιστη στο λαστιχο που παει στις εστιες, επειτα να τοποθετησω το ρυθμιστη στη μπουκαλα και επειτα να κανω το σχετικο ελεγχο με το μανομετρο για διαρροη. (για οσους ξερουν) Παρατηρησα τα εξης. Α) Ο δείκτης δεν πηγε τερμα στο πρασινο αλλα καπου στη μεση. Β) ο δεικτης αφού το γυρισα στο off επεσε μια γραμμη σε σύντομο χρονικο διαστημα και εμεινε σταθερος. Εκανα σωστα τη τοποθέτηση? Δε θα επρεπε το μανομετρο σε καινουρια μπουκαλα να παει τερμα στο πρασινο? Εχω τσεκαρει ολο το λαστιχο με σαπουναδα και το σημείο σύνδεσης και επισης εβαλα και κανουριο σφυγκτηρα. Δεν ειδα καπου φυσαλιδες. Ευχαριστω και σόρυ για το σεντονι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Έχουμε κάποιον που να σκαμπάζει απο ηλεκτρονικα? Έχω μια ερωτησούλα για μια καμμένη δίοδο σε μια πλακέτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 Την 9/2/2022 at 7:56 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: Καλησπερα παιδια. Απευθυνομαι σε όποιον εχει εμπειρία με coral gas prime μπουκαλα υγραεριου. [......] Παρόλο που την έχω την μπουκάλα, δεν έχω δώσει τόση σημασία σε αυτούς τους μανομετρικούς ελέγχους και πάω με τη σαπουνάδα. Ξέρω, λάθος μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 πριν 19 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Έχουμε κάποιον που να σκαμπάζει απο ηλεκτρονικα? Έχω μια ερωτησούλα για μια καμμένη δίοδο σε μια πλακέτα... ποιά είναι η ερώτηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Παρόλο που την έχω την μπουκάλα, δεν έχω δώσει τόση σημασία σε αυτούς τους μανομετρικούς ελέγχους και πάω με τη σαπουνάδα. Ξέρω, λάθος μου. Απο αποδοση τι εχεις δει? Κραταει οσο οι κλασικές η μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 πριν 29 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: Απο αποδοση τι εχεις δει? Κραταει οσο οι κλασικές η μπα? Θα σε γελάσω. Χρησιμοποιείται σε εξωτερική ψησταριά που ψήνει κανένα κοψιδάκι ή μοσχαράκι κάπου και που. Δεν μπήκα τόσο σε διαδικασία σύγκρισης, επειδή νούμερο 1 ήταν η ευκολία του βάλε-βγάλε, που δεν έχει συναγωνισμό. Τις κλασικές ποτέ δεν τις άλλαξα άδειες κιόλας. Υπό τον φόβο οτι θα μου τελειώσει κατά το ψήσιμο (και να έχεις τώρα κανένα angus flat iron πάνω) και θα χάσω φωτιά με το βάλε-βγαλε, πάντα την άλλαζα νωρίτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 πριν 16 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Θα σε γελάσω. Χρησιμοποιείται σε εξωτερική ψησταριά που ψήνει κανένα κοψιδάκι ή μοσχαράκι κάπου και που. Δεν μπήκα τόσο σε διαδικασία σύγκρισης, επειδή νούμερο 1 ήταν η ευκολία του βάλε-βγάλε, που δεν έχει συναγωνισμό. Τις κλασικές ποτέ δεν τις άλλαξα άδειες κιόλας. Υπό τον φόβο οτι θα μου τελειώσει κατά το ψήσιμο (και να έχεις τώρα κανένα angus flat iron πάνω) και θα χάσω φωτιά με το βάλε-βγαλε, πάντα την άλλαζα νωρίτερα. Οκ. Εγω σε εστιες την εχω. Εχω 3 εστιες υγραεριου και μια με ρευμα. Οποτε οταν τελειωνει βαζω στο ρευμα μεχρι να την αλλαξω. Η κλασική μου κραταει 3 με 3,5 μηνες με σχεδον καθημερινη χρηση (5 φορες τη βδομαδα σιγουρα) Αυτη θα δούμε. Καποιοι λενε οτι κραταει λιγοτερο. Αν δω τεραστια διαφορα θα την στειλω και θα ξαναγυρισω στις κλασικες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelat 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2023 Χαθηκε κλειδαριά δισκόφρενου ABUS κίτρινη, από περιοχή Αχαίας (από Αίγιο προς Πάτρα και μετά προς Μεσολόγγι...). Μου έπεσε μάλλον από τον σάκο. Αν την βρει κανείς... (λέμε τώρα). Ευχαριστώ. Αρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 Την 30/9/2024 at 10:13 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: [...] η μηχανή δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς, είναι μέσο ευεξίας, τα γκάζια και η γεωμετρία συνηθίζονται, αν σεβαστείς τη μηχανή σου θα σε σεβαστεί και αυτή, αν το παίξεις cowboy θα βρει τρόπο να σε πετάξει από πάνω της [...] Μικρός τοίχος, γιατί με συγκίνησε αυτό το κομμάτι. Είναι κάτι παραπάνω από δύο χρόνια που έχω εγκαταλείψει την Ελλάδα και ομολογουμένως, δύο ήταν οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί μου: -το ότι έπρεπε να αφήσω τη σκυλίτσα μου στους γονείς μου -το ότι έπρεπε να πουλήσω τη μηχανή μου Το πρώτο μέρος έχει κάπως φτιαχτεί, καθώς οι γονείς μου μπόρεσαν να με βοηθήσουν και η σκυλίτσα είναι πανευτυχής μαζί τους. Όλο βόλτες, λιχουδιές και χάδια είναι, έχουν βρει δικό τους τρόπο επικοινωνίας και κάνουν ζωάρα, όπως λέει κι ένας φίλος μου Θεσσαλονικιός. Το δεύτερο μέρος άργησα να καταλάβω το πόσο με επηρέασε, καθώς δεν υποψιαζόμουν το πόσο άσχημη ήταν η πνευματική και ψυχολογική μου κατάσταση ήδη. Όσο ήμουν Ελλάδα, είχα το σκυλί, είχα το μηχανάκι, είχα τις παρέες μου και κάπως ξέφευγα. Όταν ήρθα στο καινούριο μέρος, αρχικά είχα τυφλωθεί από ενθουσιασμό και από το πόσο ωραία τοποθεσία είναι αυτή που ζω. Από πέρσι τον Δεκέμβριο είχα αρχίσει να ψάχνομαι για να πάρω μηχανή. Όσο περνούσε ο καιρός και δεν έβρισκα κάτι, είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Εάν κοιτάξει κανείς το thread που είχα ανοίξει σχετικά με τη δημοσκόπηση για τι μηχανή να αγοράσω, θα καταλάβει ότι κι εγώ δεν είχα ξεκάθαρα αποφασίσει τι θέλω και πως με διακατείχε ένας κάποιος φόβος σχετικά με το τι να κάνω, τι ΜΠΟΡΩ να κάνω και με τι θα ταίριαζε περισσότερο η εμπειρία μου. Όπως με σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μου, κι εδώ προχωράω πολύ αργά. Κι εν τέλει πήρα τη μηχανή που πήρα, το CBR650F. Το οποίο ομολογουμένως είναι μεγάλο άλμα από το μικρό CBF 125 που είχα στην Ελλάδα για να κατεβαίνω κέντρο Αθήνας και να παρκάρω άνετα, χωρίς να έχω ιδιαίτερο φόβο μήπως μου το μαζέψει κάνας "ανοιχτοχέρης". Το πρώτο δρομολόγιο που έκανα ήταν το Φρανκφούρτη-Όμπερστντορφ. Δεν ξέρω πόσες ώρες ήμουν στο δρόμο, δεν κάθισα να κοιτάξω. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να οδηγήσω. Ως κλασσική περίπτωση ευθειάκια, το άνοιγα όσο μπορούσα όταν έβλεπα άδειο δρόμο και μακρινή ευθεία. Το μεγαλύτερο νούμερο που είδα ήταν 225, πριν σηκώσω τα μάτια να δω ότι πλησιάζει στροφή και να συνειδητοποιήσει ο εγκέφαλος ότι δεν έχω εμπειρία να στρίψω σε τέτοια ταχύτητα. Θεωρώ ότι μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε για ποιο λόγο ούρλιαζα σε κάθε άνοιγμα. Είχα να ανέβω σε μηχανή από τον Ιούλιο του '22 όταν έδωσα τη δική μου. Όταν έφτασα στον προορισμό μου, ένιωθα ένα διαφορετικό είδος ανακούφισης. Το ίδιο βράδυ ξαναβγήκα και έκανα μια μικρή βόλτα εδώ στην περιοχή. Σα μικρό παιδί τη δεκαετία του '80 που πήρε NES για Χριστούγεννα. Όσο οδηγώ τη μηχανή (και θα πρέπει να διακόψω τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο), καταλαβαίνω τις διαφορές της με την προηγούμενη και τις ιδιαιτερότητες που έχει. Ακόμη έχω πολύ δρόμο για να τη μάθω και ευχαριστώ τον @2noob2furious για την πρόταση της ADAC. Είναι κάτι που θα βάλω στο πρόγραμμα, επειδή θέλω να γίνω καλύτερος οδηγός και θέλω να ευχαριστηθώ την οδήγηση ακόμη περισσότερο. Γενικά, έχω θέματα. Τη μηχανή δεν την πήρα τόσο πολύ για να διευκολύνομαι να πάω κάνα σούπερ μάρκετ αν θέλω να πάρω τίποτα μικροπράγματα, όσο γιατί ήθελα να έχω έναν τρόπο να ξεφεύγω. Άλλοι τη βρίσκουν με ουσίες. Εγώ έχω τη μυρωδιά της βενζίνης και την ήχο της μηχανής. Όταν τα video games δε φτουράνε, ανεβαίνω στη μηχανή και χάνομαι. Οπότε αυτό που λέει ο Τάσος ότι η μηχανή είναι ευεξία, το καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτά, ευχαριστώ όποιον ασχολήθηκε να διαβάσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 Έχω να ανέβω στο XR μου και να πατήσω λίγο χώμα από τον Μάρτιο του 2019, πιστεύω να καταφέρω να το τελειώσω μέσα στον χειμώνα, ευτυχώς έχω και ένα παπί που με κάνει να νιώθω σαν 16αχρονος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες