disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Στην Νικαια, στην λεωφορο Σαλαμινος απο το την πλατεια Χαλκιδονας μεχρι το επομενο φαναρι (διασταυρωση με Αγ. Δημητριου) ρευμα προς Περαμα, ολος ο δρομος εχει λαδια... Αποτι προλαβα να καταλαβω, χυθηκαν απο ενα Daytona λευκο. Το ασχημο ηταν οτι καποιο παλικαρι με σκουτερ το οποιο μαλλον ακολουθουσε γλιστρισε και εχει πεσει. Στο σημειο βρισκεται ασθενοφορο του ΕΚΑΒ. Το παιδι αποτι προλαβα να δω εχει χτυπησει στο κεφαλι (δεν νομιζω οτι φορουσε κρανος) και πρεπει κατι να εσπασε γιατι οι τραυματιοφορεις του φορουσαν καλαρο και προσπαθουσαν να τον βαλουν σε φορειο και φαινοταν ανυμπορος να κουνηθει. Γιαυτο ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ και προσοχη στο δρομο και κυριως σε οσους θα περασουν απο αυτο το σημειο. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Μπράβο ρε φίλε. Καλά έκανες και το έβγαλες αμέσως. Περαστικά στο παιδί ότι και νάχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Περνάω δύο φορές κάθε μέρα από εκεί τις καθημερινές και τώρα που είδα αυτό που έγραψες μου ήρθε κάπως.Μακάρι να μην υπάρξουν άλλες πτώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Άκρανοι και κυρίως άκρανοι παπιοκάγκουρες εσείς να τα διαβάζετε αυτά.... Μακάρι να είναι καλά το παλικαρι όπως και νά χει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 να σαι καλα φιλε που μας ειδοποιησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άκρανοι και κυρίως άκρανοι παπιοκάγκουρες εσείς να τα διαβάζετε αυτά.... Οχι φιλε μου.... Εσυ να τα διαβαζεις αυτα... εγω να τα διαβαζω αυτα... ΟΛΟΙ να τα διαβαζουμε αυτα. Το κακο δεν ξερεις πότε και που μπορει να συμβει. Ειτε μεχρι το περιπτερο, ειτε σε ταξιδι. Γιαυτο λεω παλι ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!! ανεξαρτητα απο το τι καβαλαει ο καθενας... Δλδ αμα περασει καποιος απο εκεινο το σημειο με ποδηλατο και δεν το προσεξει και πεσει....??? Θα τον πεις ποδηλατοκαγκουρα???? Τεσπα, ελπιζω να εχουν μεριμνησει και να εχουν ριξει πριονιδι μεχρι τωρα... Οταν ξαναπερασω απο το σημειο θα ενημερωσω. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2012 από τον disaster13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Καλα εκανες και το εγραψες, αλλα καλο ειναι να ειδοποιησεις αμεσα αστυνομια και πυροσβεστικη.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Γενικότερα προσοχή. Δεν πρέπει να είναι η ιδέα μου: οι λωρίδες στο κέντρο τους είναι μες στην λαδίλα. Αναμενόμενο με την ελλιπή συντήρηση των οχημάτων... Παρατηρήστε το. Με τον καιρό φοβάμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Πω και μένω εκεί κοντά ΠΡΟΣΟΧΗ εκεί στην σαλαμίνος περνάνε πολλοί ξεκράνωτοι και γενικά πολλοί πιτσιρικάδες Γ@μώ τα κινέζικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Καλα εκανες και το εγραψες, αλλα καλο ειναι να ειδοποιησεις αμεσα αστυνομια και πυροσβεστικη.......... Να σου πω την αληθεια δεν το εκανα γιατί λογικα θα εχουν ειδοποιηθει. Αφου εκεινη την ωρα στο σημειο ηταν ασθενοφορο του ΕΚΑΒ. και απο πισω γινοταν ενας πανικος απο την ουρα που ειχε δημιουργηθει απο τα υπολοιπα αυτοκινητα και λεωφορια που ακολοθουσαν καθως το ασθενοφορο ειχε κλεισει ολο το δρομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Οχι φιλε μου.... Εσυ να τα διαβαζεις αυτα... εγω να τα διαβαζω αυτα... ΟΛΟΙ να τα διαβαζουμε αυτα. Το κακο δεν ξερεις πότε και που μπορει να συμβει. Ειτε μεχρι το περιπτερο, ειτε σε ταξιδι. Γιαυτο λεω παλι ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!! ανεξαρτητα απο το τι καβαλαει ο καθενας... Δλδ αμα περασει καποιος απο εκεινο το σημειο με ποδηλατο και δεν το προσεξει και πεσει....??? Θα τον πεις ποδηλατοκαγκουρα???? Τεσπα, ελπιζω να εχουν μεριμνησει και να εχουν ριξει πριονιδι μεχρι τωρα... Οταν ξαναπερασω απο το σημειο θα ενημερωσω. Δεν το εννοώ έτσι. Εγω φοραω και μεχρι το περιπτερο το κρανος. Συνηθως αυτοι που δεν φορανε ειναι καγκουρες με παπακια, με βαση αυτα που βλεπω εγω καθε μερα τουλαχιστον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spynexes 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Περαστικα στο παιδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες