AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Καιρο τωρα με εκαιγε να καθαρισω τον λαιμο της εξατμισης απτην σκουρια και την μπιχλα! Δεν ηθελα να γυαλιζει απλα να καθαρισει καπως να δειχνει πιο ανρθωπινα! Δεν πιστευα ποτε πως θα καταφερω κατι αλλα ειδα ενα θεμα που επαιξε σημερα με καθαρισμα εξατμισης με wd-40 εψαξα ελαχιστα και διαβασα κατι για ξυδια βατραχοποδαρα και ιστοριες, την ειδα και λιγο τρελοεπιστημονας και κατεβηκα κατω με ενα ξυδι ενα wd-40 , χαρτι και 2 γυαλοχαρτα! Ενα 500αρι και ενα χιλιαρι! Το λοιπον! Το θεαμα της μηχανης με τον λαιμο πριν αρχισω ηταν αυτο! Και μια κοντινη... Ξεκιναω λοιπον να ψεκαζω με wd και λιγο τριψιμο με απλο χαρτι κουζινας να φυγει οτι μπορουσε να φυγει.. Ξεκιναω το τριψιμο με γυαλοχαρτο 500αρι και τι να δω??? Ωρε μπραβοοο! Ελαχιστο ξυδι στο χαρτι κουζινας και περναω τον λαιμο για να φυγει το wd μαζι με την σκουρια... Συνεχιζω κανοντας την ιδια διαδηκασια.. (wd - τριψιμο με γυαλοχαρτο - καθαρισμα με ελαχιστο ξυδι σε χαρτι) Και συνεχιζω.. Δυστηχως τελιωσαν και τα 2 γυαλοχαρτα, δεν ειχα εργαλεια για να κανω και μερη που δεν φτανει το χερι μου και δεν ειχα αλλο χρονο να συνεχιζω οποτε τα παρατησα εκει.. Το 500αρι γυαλοχαρτο εκανε δουλεια ενω το 1000αρι οχι τοσο.... Η ολη διαδηκασια δεν κρατησε ουτε μισαωρο για να φτασω εκει που εφτασα.. Ιδου λοιπον το αποτελεσμα! Και ιδου το θεαμα της μηχανης μετα το ελαχιστο καθαρισμα που εκανα! Πολυ συντομα που θα βρω χρονο θα κατσω να τον καθαρισω ολο! Περισσοτερες φωτο συντομα λοιπον! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agis 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ξηλωσε τον λαιμό τελείως για να μπορέσεις να δουλέψεις καλά. Και μπορείς να πάρεις και καμία wenol,glanol για να αστράφτει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Τρομερη δουλεια ευγε!!!!Ποσα παιρνεις για λαιμους απ ΧΤ ειπαμε? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εσύ τώρα είσαι σαν τον δοκιμαστή του βασιλιά που έτρωγε την πρώτη μπουκιά για να δει αν είναι δηλητηριασμένο το φαγητό. Γιατί πιστεύω σε όλους μας άρεσαν οι συμβουλές στο άλλο θέμα, αλλά όσοι δεν το είχαμε δοκιμάσει περιμέναμε να δούμε και πώς είναι το τελικό αποτέλεσμα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ! θελω τιμη/μοντελο για numberplate,μπροστινο φτερο,προβολακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καιρο τωρα με εκαιγε να καθαρισω τον λαιμο της εξατμισης απτην σκουρια και την μπιχλα! Πολυ συντομα που θα βρω χρονο θα κατσω να τον καθαρισω ολο! Περισσοτερες φωτο συντομα λοιπον! Ωραια δουλεια φιλε ,αλλα δες και αυτο χωρις κοπο.......ξεκουραστα ... εχω και φωτογραφιες στην πρωτη σελιδα πιο κατω... http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 ψψψψ καινουργιος εγινε! ωραιος μαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 To ξερω πως υπαρχουν 1002 πραγματα να κανω ανετα την δουλεια μου! Λεφτα δεν υπαρχουν να τα αγορασω οποτε ειπε να δοκιμασω με οτι εχω :) ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ! θελω τιμη/μοντελο για numberplate,μπροστινο φτερο,προβολακια! N.P 15 ευρω απο ΚΤΜ - φτερο μπροστα 20 ευρω απο ΚΤΜ και προβολακια ενα 40αρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 πολυ καλο το αποτελεσμα αλλα εαν το αφησεις για λιγο καιρο χωρις να το καθαρισεις θα γεμησει παλι σκουρια. ψαξε μια λυση για να σταματησει η οξυδωση ή διαφορετικα ανα μια βδομαδα περνα ενα ψεκασμα με wd40 και ενα περασμα με πανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Ξεθάβω. Στο xt μου, έτριβα με γυαλόχαρτο και wenol για ώρες.. Σε μια μηχανή σήμερα, 20ετίας κι ενώ ήταν παρατημένη 5 μήνες έξω, έκανα ότι είπε ο Πέτρος και μέσα σε λίγη ώρα το αποτέλεσμα ήταν φοβερό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Ξεθάβω κι΄εγώ.Έχετε να προτείνετε κάποια αλοιφή ή spray για καθαρισμό λαιμών εξάτμισης; Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά στο εμπόριο (wenol, optiglanz κλπ), όπως επίσης είδα κι΄αυτό που μου έκανε εντύπωση. Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο; Ή αν όχι οποιοδήποτε που έχετε χρησιμοποιήσει και έχετε μείνει ικανοποιημένοι.Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Με επιφύλαξη , γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις κρέμες/σκευάσματα απλά έχω διαβάσει για αυτά , κάποια από αυτά εκτός από την βρώμα διώχνουν και το χρώμαΚαι με ένα πανί και αρκετό τρύψιμο πάντως γίνονται αρκετά καλά , το χουμέ κάνει στα δίδυμα και το ένα δεν βλεπόταν από την βρώμα . (Προφανώς δεν έγινε σαν καινούργιο , δεν πήρε λάμψη που ίσως έχει με κρέμες κλπ αλλά μια κάποια δουλειά έγινε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Για να γυαλίσουν και να γίνουν σαν καινούργιοι καθαρίστε τις λάσπες και τη σκόνη με νερό και σφουγγάρι, στεγνώστε τους με πανάκι και περάστε αλοιφή autosol. Αφήστε 5 λεπτά να δράσει και σκουπίστε με πανί. Θα γίνουν σαν καινούργιοι, σε άλλο παρόμοιο θέμα έχω ποστάρει και φωτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) Με επιφύλαξη , γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις κρέμες/σκευάσματα απλά έχω διαβάσει για αυτά , κάποια από αυτά εκτός από την βρώμα διώχνουν και το χρώμαΝαι το διάβασα κι΄αυτό στο μεταξύ αλλά δεν ανέφερε για ποιο προϊόν συγκεκριμένα. Για να γυαλίσουν και να γίνουν σαν καινούργιοι καθαρίστε τις λάσπες και τη σκόνη με νερό και σφουγγάρι, στεγνώστε τους με πανάκι και περάστε αλοιφή autosol. Αφήστε 5 λεπτά να δράσει και σκουπίστε με πανί. Θα γίνουν σαν καινούργιοι, σε άλλο παρόμοιο θέμα έχω ποστάρει και φωτό.Γιώργο παίζει να ποστάρεις το link απ΄το άλλο θέμα; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2017 από τον Giannis90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Βρήκα τη φωτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Βρήκα τη φωτό.Σαν καινούριοι, πραγματικά.Ερώτηση, πριν τους καθαρίσεις ήταν έτσι ή σε καλύτερη κατάσταση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Είναι διαφορετικό κράμα μεν, σε παρόμοια κατάσταση δε. Συνήθως κάθε 3 μήνες περίπου τους κάνω οπότε δεν προλαβαίνουν να γίνουν έτσι.Σε αυτή τη περίπτωση αφού σκουπίσεις την κρέμα μετά βάλε σε ένα πανί και τρίψε τρίψε τους με 1000άρι ή 800άρι γυαλόχαρτο. Μετά πέρνα άλλη μια με κρέμα και θα γίνουν πένα! Καλό τρίψιμο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Σαν καινούριοι, πραγματικά.Ερώτηση, πριν τους καθαρίσεις ήταν έτσι ή σε καλύτερη κατάσταση; Πεταγομαι σαν τη... σφηνα αλλα σε τετοια, μπορει και χειρότερη ήταν η δικιά μου. Με μερικά περασματα και τριψιμο με σφουγγάρακι (εντασης πλύσιματος πιατων) εγινε καινουρια. Να σου πω οτι ενω ειχε φοβερο αποτέλεσμα δεν ξαναεβαλα 1 χρονο περίπου τωρα. Με ειχε ενοχλήσει η μυρωδιά πολυ. Μπορεί να είμαι ευαισθητος αλλα οπωσδήποτε βαλε γάντια κ μάσκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Baikal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 Ρε παιδιά για τις εξατμίσεις το χτχ που δεν είναι νίκελ και έχουν ενα χρυσαφί χρώμα απο καινούριες κάνει;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες