Jump to content
AnotherFace

Πρώτη προσπάθεια καθαρισμού λαιμού εξάτμισης!

Recommended Posts

Καιρο τωρα με εκαιγε να καθαρισω τον λαιμο της εξατμισης απτην σκουρια και την μπιχλα!

Δεν ηθελα να γυαλιζει απλα να καθαρισει καπως να δειχνει πιο ανρθωπινα!

Δεν πιστευα ποτε πως θα καταφερω κατι αλλα ειδα ενα θεμα που επαιξε σημερα με καθαρισμα εξατμισης με wd-40 εψαξα ελαχιστα και διαβασα κατι για ξυδια βατραχοποδαρα και ιστοριες, την ειδα και λιγο τρελοεπιστημονας και κατεβηκα κατω με ενα ξυδι ενα wd-40 , χαρτι και 2 γυαλοχαρτα! Ενα 500αρι και ενα χιλιαρι!

Το λοιπον! Το θεαμα της μηχανης με τον λαιμο πριν αρχισω ηταν αυτο!

img8980q.jpg

Και μια κοντινη...

img8987g.jpg

Ξεκιναω λοιπον να ψεκαζω με wd και λιγο τριψιμο με απλο χαρτι κουζινας να φυγει οτι μπορουσε να φυγει..

img8989e.jpg

Ξεκιναω το τριψιμο με γυαλοχαρτο 500αρι και τι να δω???

img8992b.jpg

Ωρε μπραβοοο!

Ελαχιστο ξυδι στο χαρτι κουζινας και περναω τον λαιμο για να φυγει το wd μαζι με την σκουρια...

img8994v.jpg

Συνεχιζω κανοντας την ιδια διαδηκασια.. (wd - τριψιμο με γυαλοχαρτο - καθαρισμα με ελαχιστο ξυδι σε χαρτι)

img8996k.jpg

Και συνεχιζω..

img9001g.jpg

Δυστηχως τελιωσαν και τα 2 γυαλοχαρτα, δεν ειχα εργαλεια για να κανω και μερη που δεν φτανει το χερι μου και δεν ειχα αλλο χρονο να συνεχιζω οποτε τα παρατησα εκει..

Το 500αρι γυαλοχαρτο εκανε δουλεια ενω το 1000αρι οχι τοσο....

Η ολη διαδηκασια δεν κρατησε ουτε μισαωρο για να φτασω εκει που εφτασα..

Ιδου λοιπον το αποτελεσμα!

img9015rs.jpg

img9014o.jpg

Και ιδου το θεαμα της μηχανης μετα το ελαχιστο καθαρισμα που εκανα!

img9010pj.jpg

Πολυ συντομα που θα βρω χρονο θα κατσω να τον καθαρισω ολο! Περισσοτερες φωτο συντομα λοιπον! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξηλωσε τον λαιμό τελείως για να μπορέσεις να δουλέψεις καλά. Και μπορείς να πάρεις και καμία wenol,glanol για να αστράφτει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ τώρα είσαι σαν τον δοκιμαστή του βασιλιά που έτρωγε την πρώτη μπουκιά για να δει αν είναι δηλητηριασμένο το φαγητό.

Γιατί πιστεύω σε όλους μας άρεσαν οι συμβουλές στο άλλο θέμα, αλλά όσοι δεν το είχαμε δοκιμάσει περιμέναμε να δούμε και πώς είναι το τελικό αποτέλεσμα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ! θελω τιμη/μοντελο για numberplate,μπροστινο φτερο,προβολακια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καιρο τωρα με εκαιγε να καθαρισω τον λαιμο της εξατμισης απτην σκουρια και την μπιχλα!

Πολυ συντομα που θα βρω χρονο θα κατσω να τον καθαρισω ολο! Περισσοτερες φωτο συντομα λοιπον! :shades:

Ωραια δουλεια φιλε ,αλλα δες και αυτο χωρις κοπο.......ξεκουραστα ... εχω και φωτογραφιες στην πρωτη σελιδα πιο κατω...

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψψψψ καινουργιος εγινε!

ωραιος μαν! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ξερω πως υπαρχουν 1002 πραγματα να κανω ανετα την δουλεια μου!

Λεφτα δεν υπαρχουν να τα αγορασω οποτε ειπε να δοκιμασω με οτι εχω :)

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ! θελω τιμη/μοντελο για numberplate,μπροστινο φτερο,προβολακια!

N.P 15 ευρω απο ΚΤΜ - φτερο μπροστα 20 ευρω απο ΚΤΜ και προβολακια ενα 40αρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλο το αποτελεσμα αλλα εαν το αφησεις για λιγο καιρο χωρις να το καθαρισεις θα γεμησει παλι σκουρια.

ψαξε μια λυση για να σταματησει η οξυδωση ή διαφορετικα ανα μια βδομαδα περνα ενα ψεκασμα με wd40 και ενα περασμα με πανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω.

Στο xt μου, έτριβα με γυαλόχαρτο και wenol για ώρες..

Σε μια μηχανή σήμερα, 20ετίας κι ενώ ήταν παρατημένη 5 μήνες έξω, έκανα ότι είπε ο Πέτρος και μέσα σε λίγη ώρα το αποτέλεσμα ήταν φοβερό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω κι΄εγώ.

Έχετε να προτείνετε κάποια αλοιφή ή spray για καθαρισμό λαιμών εξάτμισης; Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά στο εμπόριο (wenol, optiglanz κλπ), όπως επίσης είδα κι΄αυτό που μου έκανε εντύπωση.

Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο; Ή αν όχι οποιοδήποτε που έχετε χρησιμοποιήσει και έχετε μείνει ικανοποιημένοι.

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με επιφύλαξη , γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις κρέμες/σκευάσματα απλά έχω διαβάσει για αυτά , κάποια από αυτά εκτός από την βρώμα διώχνουν και το χρώμα

Και με ένα πανί και αρκετό τρύψιμο πάντως γίνονται αρκετά καλά , το χουμέ κάνει στα δίδυμα και το ένα δεν βλεπόταν από την βρώμα . (Προφανώς δεν έγινε σαν καινούργιο , δεν πήρε λάμψη που ίσως έχει με κρέμες κλπ αλλά μια κάποια δουλειά έγινε) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να γυαλίσουν και να γίνουν σαν καινούργιοι καθαρίστε τις λάσπες και τη σκόνη με νερό και σφουγγάρι, στεγνώστε τους με πανάκι και περάστε αλοιφή autosol. Αφήστε 5 λεπτά να δράσει και σκουπίστε με πανί. Θα γίνουν σαν καινούργιοι, σε άλλο παρόμοιο θέμα έχω ποστάρει και φωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με επιφύλαξη , γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις κρέμες/σκευάσματα απλά έχω διαβάσει για αυτά , κάποια από αυτά εκτός από την βρώμα διώχνουν και το χρώμα

Ναι το διάβασα κι΄αυτό στο μεταξύ αλλά δεν ανέφερε για ποιο προϊόν συγκεκριμένα.

Για να γυαλίσουν και να γίνουν σαν καινούργιοι καθαρίστε τις λάσπες και τη σκόνη με νερό και σφουγγάρι, στεγνώστε τους με πανάκι και περάστε αλοιφή autosol. Αφήστε 5 λεπτά να δράσει και σκουπίστε με πανί. Θα γίνουν σαν καινούργιοι, σε άλλο παρόμοιο θέμα έχω ποστάρει και φωτό.

Γιώργο παίζει να ποστάρεις το link απ΄το άλλο θέμα;

Τροποποιήθηκε από τον Giannis90

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα τη φωτό.

20160717_180651_zpshernxokl.jpg

Σαν καινούριοι, πραγματικά.

Ερώτηση, πριν τους καθαρίσεις ήταν έτσι ή σε καλύτερη κατάσταση;

54uc0l.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι διαφορετικό κράμα μεν, σε παρόμοια κατάσταση δε. Συνήθως κάθε 3 μήνες περίπου τους κάνω οπότε δεν προλαβαίνουν να γίνουν έτσι.

Σε αυτή τη περίπτωση αφού σκουπίσεις την κρέμα μετά βάλε σε ένα πανί και τρίψε τρίψε τους με 1000άρι ή 800άρι γυαλόχαρτο. Μετά πέρνα άλλη μια με κρέμα και θα γίνουν πένα! 

Καλό τρίψιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν καινούριοι, πραγματικά.

Ερώτηση, πριν τους καθαρίσεις ήταν έτσι ή σε καλύτερη κατάσταση;

54uc0l.jpg

Πεταγομαι σαν τη... σφηνα αλλα σε τετοια, μπορει και χειρότερη ήταν η δικιά μου. Με μερικά περασματα και τριψιμο με σφουγγάρακι (εντασης πλύσιματος πιατων)  εγινε καινουρια. 

Να σου πω οτι ενω ειχε φοβερο αποτέλεσμα δεν ξαναεβαλα 1 χρονο περίπου τωρα. Με ειχε ενοχλήσει η μυρωδιά πολυ. Μπορεί να είμαι ευαισθητος αλλα οπωσδήποτε βαλε γάντια κ μάσκα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά για τις εξατμίσεις το χτχ που δεν είναι νίκελ και έχουν ενα χρυσαφί χρώμα απο καινούριες κάνει;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα