Jump to content
Ταξιδευτής

71ος Παράλληλος: Η μοναξιά του αναβάτη...

Recommended Posts

Νικολα δυο απλα λογια..

Να 'σαι παντα δυνατος σωματικα και ψυχικα και να ταξιδευεις τις ροδες σου και το πνευμα σου οπου εσυ διαλεγεις καθε φορα..

Α! και οταν γυρνας πισω πιανε την δυνατη σου πενα και ριχνε μας απο καμια γραμμη..

Γεια σου φιλε :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπραβο Νικο.

Εκπληκτικο ταξιδιωτικο, με φοβερες φωτογραφιες και παραστατικη περιγραφη.

Και εις αλλα με υγεια!

:cheers::cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές ήταν οι φορές που δάκρυσα γελώντας όταν με το γλαφυρό λόγο σου με άγγιζες...όπως και πολλούς εδώ...Είμαι σίγουρος !!!

Επάξια κερδίζεις μία θέση ανάμεσα σε πολλούς ''μοναχικούς'' καβαλάρηδες...και εμπνέεις εμένα όπως και άλλους να το κάνουν !!!

Ό,τι και να πω (ευχαριστίες/επαίνους) δεν φτάνουν το βλέμμα που αδηφαγα διάβασε αυτό το υπέροχο ταξιδιωτικό !!!

Μόνο καταθέτω σαν ένδειξη σεβασμού ''κάτι'' για το τέλος του κύκλου ως πυροδότηση του επόμενου...

Τα πιο όμορφα πράγματα είναι αυτά που ποτέ δε γνωρίσαμε

Μα τα ακόμα πιο όμορφα είναι αυτά που τολμήσαμε

Τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο είναι αυτά που ποτέ δε γνωρίσαμε

Μα τα ακόμα πιο όμορφα είναι αυτά που αγαπήσαμε

Είθε οι θεοί που πιστεύεις να σε κατευθύνουν πάντα με ασφάλεια στους ''προορισμούς'' σου/μας !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές ήταν οι φορές που δάκρυσα γελώντας όταν με το γλαφυρό λόγο σου με άγγιζες...όπως και πολλούς εδώ...Είμαι σίγουρος !!!

Επάξια κερδίζεις μία θέση ανάμεσα σε πολλούς ''μοναχικούς'' καβαλάρηδες...και εμπνέεις εμένα όπως και άλλους να το κάνουν !!!

Ό,τι και να πω (ευχαριστίες/επαίνους) δεν φτάνουν το βλέμμα που αδηφαγα διάβασε αυτό το υπέροχο ταξιδιωτικό !!!

Μόνο καταθέτω σαν ένδειξη σεβασμού ''κάτι'' για το τέλος του κύκλου ως πυροδότηση του επόμενου...

Είθε οι θεοί που πιστεύεις να σε κατευθύνουν πάντα με ασφάλεια στους ''προορισμούς'' σου/μας !!!

Υπεροχο. Αληθινα απο τις πιο ομορφες ευχες που εχω διαβασει ποτε. Με συγκινησες φιλε.

Σε ευχαριστω ολοψυχα, οπως ευχαριστω και ολα τα αλλα παιδια εδω για τα υπεροχα σχολια.

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα συνονόματε , συνοδοιπορέψαμε , γέλασα , εκλαψα , αφουγκράστηκα την κάθε στιγμή , μα θα σταθώ στην τέλεια μουσική επένδυση ..ειδικά απο τα Νορβηγικά << διάφανα κρίνα >> τους madrugada . Γύρισες απο το απειρο με το χαμόγελό σου στην ματιά μας !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....

....

+1000 για τις μουσικές, εποχές, βόλτες, παρέες που μου θύμισες.

Ότι και να κάνετε, όπου και να πάτε, ότι και να ζήσετε, όταν θα τα αναπολείτε με ευχαρίστηση και γλυκιά λησμονιά, μην ξεχνάτε να λέτε "και είμαστε ακόμα στην αρχή". Έχουμε δρόμο ακόμα φιλαράκια... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Ότι και να κάνετε, όπου και να πάτε, ότι και να ζήσετε, όταν θα τα αναπολείτε με ευχαρίστηση και γλυκιά λησμονιά, μην ξεχνάτε να λέτε "και είμαστε ακόμα στην αρχή". Έχουμε δρόμο ακόμα φιλαράκια..."

Yπεροχο κλεισιμο για αυτη τη περιπετεια... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σεβασμος σε σενα μεγαλε και για το υπεροχο ταξιδι σου... Ταξιδεψαμε και εμεις μαζι με σενα εστω και νοερα.. Υπεροχα μέρη υπεροχοι ΑΠΛΟΙ ανθρωποι χωρις ιχνος υπεροψίας και φευτομαγκιας απο οτι καταλαβα.. Μακαρι να μπορεσω να κανω και εγω ενα παρομοιο ταξιδι καποια μερα :pray: Οπως και να το κανουμε αλλος πολιτισμος αλλη κουλτούρα αλλη παιδεια κλπ.. Μας εχει φαει το ΔΗΘΕΝ εδω στην Ελλαδα δυστηχως :aggressive::kaaaala: Χίλια μπραβο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο απλα το καλητερο βιβλιο που εχω διαβαση και με εχει ξεσηκοσει.να εισαι καλα και παντα να τολμας τα ονειρα σου παντα ορθιος και πολλα πολλα πολλα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο μπραβο τρομερο ταξιδι ,φοβερες οι φωτογραφιες !!! Η περιγραφη του ταξιδιωτικου ηταν ολα τα λεφτα :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα τελικά, καταφέραμε μαζί με την σύζυγο να διαβάσουμε το ταξιδιωτικό σου και να ταξιδέψουμε...

Το είπαν και άλλοι παραπάνω αυτό το ..."ταξίδεψα μαζί σου".

Ο τρόπος που το παρουσιάζεις αλλά...

και ο χρόνος που σπατάλησες για την συγγραφή...

Και κυρίως οι ατελείωτες στάσεις σε όλο αυτό το ταξίδι για να μας μεταφέρεις εκεί,θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο.

Σε ευχαριστούμε!

Συγχαρητήρια για το εγχείρημα,για το ήθος και τον τρόπο και κυρίως για την απλότητά σου,,,

που εύκολα ξεγυμνώνει αυτό το νεοφερμένο γιάπικο τριβάλιτσο δήθεν της καφετέριας...

Να ευχηθώ τα καλύτερα να μην έχουν έρθει ακόμη!

Καλά ταξίδια Νικόλα! :bye::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και νέος στο φόρουμ από χθές που διάβασα μέχρι σήμερα που το τελείωσα το ταξίδι του Νίκου στο Βόρειο Ακρωτήρι ειλικρινά τον ζήλεψα με την καλή έννοια και προσωπικά τον ευχαριστώ μέσα από αυτές τις σελίδες για αυτά που μας έδειξε μέσα από τον φωτογραφικό του φακό και το γλαφυρό του κείμενο,μακάρι κάποια μέρα και εγώ να μπορέσω να κάνω αυτό το ταξίδι που το θεωρώ το Αγιο Δισκοπότηρο για τους απανταχού μοτοσυκλετιστές στον κόσμο.Φίλε Νίκο ας μου επιτραπεί η λέξη φίλος μιας και δεν σε ξέρω προσωπικά σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μου-μας για αυτά που μας έδειξες και μας είπες και ότι το καλύτερο για εσένα.Σε ευχαριστώ πολύ και πάντα καλά ταξίδια να έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρεεεε Ταξιδευτη...

Εισαι η αιτια που φετος το καλοκαιρι παμε nordkapp με δυο φιλαρακια...

Προσωπικα σ'ευχαριστω εκ βαθους για την "κλωτσια" που μου δωσες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου περασα τις μερες της αδειας μου στο κρεβατι με πνευμονια και εκει που ελεγα πω ρε π@@στη δε ταξιδεψα καθολου φετος στην αδεια βρεθηκα ξαφνικα πανω στην κουκλαρα σου να περναω απο μερη γνωστα και αγνωστα μαζι με εσενα και μερικα ακομη φιλαρακια απο εδω...

Ειναι λιγο να πω ενα απλο ευχαριστω αλλα να ξερεις οτι πραγματικα μου εκανες παρεα απο την πρωτη μεχρι την τελευταια σου λεξη!

Να εισαι γερος και παντα ορθιος φιλε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα το 2015 ειχα αναρτήσει την ιστορια σου στο φβ μου και σημερα μου τα υπενθύμισε, οπότε ειπα να γραψω διό ευχές, οπου και να εισαι λοιπον, χρόνια πολλά, καλή χρονιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθα μετά από 12 χρόνια, μέσω ενός ξεχασμένου λάπτοπ που θυμόταν τον κωδικό μου, να ξαναδιαβάσω αυτό το έπος.

Τι ταξίδι τι αφήγηση. Πόσο σε ευχαριστώ.

Πρέπει να εκτυπωθεί και να το έχω στο ράφι της βιβλιοθήκης μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα