ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) αμετρητα μπραβο Νικολα, οτι και να πει κανεις γι' αυτο το ταξιδιωτικο, θα ειναι λιγο...σ'ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας edit...ελπιζω καποια στιγμη να δουμε αυτο το ταξιδιωτικο σε καποιο βιβλιοπωλειο...κοιταξε το Νικολα, καποιος εκδοτης θα βρεθει να το κανει... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον ghostkon 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
~V~ 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Πολύ ωραίος Νικόλα, να σαι καλά να ταξιδεύεις και εσύ και εμείς μαζί σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Περίμενα να τελειώσεις Νίκο για να σχολιάσω και πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μοιράστηκες το ταξίδι σου μαζί μας με τόσο όμορφες περιγραφές και εικόνες. Πραγματικά μας ταξίδεψες και πιστεύω το απολαύσαμε όλοι μας! Πάντα τέτοια και ακόμη καλύτερα ταξίδια στο μέλλον! Μπράβο σου και πολλά respect γιατί το έκανες μόνος και έμμεσα δίνεις κουράγιο σ' όλους μας να τολμήσουμε και εμείς να ταξιδέψουμε και να ζήσουμε ανάλογες εμπειρίες με κόσμο και μέρη άγνωστα,που σίγουρα θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους στο τέλος.Να 'σαι καλά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Segosioannis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μετα απο τέτοια ταξίδια δεν είσαι ίδιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μπράβο αγορίνα, να 'σαι πάντα καλά και να προσέχεις εκεί έξω, τυπάκια σαν κι εσένα τα χρειαζόμαστε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 RESPECT Νικο... Πολυ μου αρεσε το αληθινο παραμυθακι σου...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Εξαιρετικο μαγκα....Εξαιρετικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Ίσως η καλύτερη περιγραφή ταξιδιού που έχω διαβάσει , εκφράζει τα συναισθήματα του αναβάτη 100%. Συγχαρητήρια! εύχομαι να εκπληρώσεις όλα τα ταξιδιωτικά σου όνειρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Αντε και στο επομενο. Σ' ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας αυτο το υπεροχο ταξιδιωτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Ότι είχα να πω το είπα. Κλείνω με την ευχή που λέω σε φίλους όταν βαφτίζουν το παιδί τους !!!!! " Και του χρόνου " Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, του χρόνου τέτοιες μέρες να είσαι υγιής και δυνατός και να τελειώνεις την αφήγηση από άλλο ένα ταξίδι στο όνειρο respect.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Έχω να παρατηρήσω κάτι....... Μου φάνηκε ότι η επιστροφή έγινε πολύ γρηγορότερα απ' το πήγαινε............... :P Τώρα τί θα διαβάζουμε, μου λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας το υπέροχο ταξίδι σου ! ! ! μας ταξίδεψες σε μέρει που πολλοί ούτε τα έχουμε φανταστεί ! ! ! να είσαι καλά ... και . . . πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχεις ! σε ευχαριστώ ! ! ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μου φάνηκε ότι η επιστροφή έγινε πολύ γρηγορότερα απ' το πήγαινε............... :P Μάλλον ήθελε να τελειώσει γρήγορα για να ξεκινήσει σχεδιασμό για το επόμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Niko, για πες μας και τον οικονομικο απολογισμο του ταξιδιου. συνολικά χλμ και ευρουλάκια έτσι για να ξέρουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kopeli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Από τα πιο όμορφα "βιβλία" που έχω διαβάσει ως τώρα. Γερός να είσαι για να ταξιδεύεις πάντα Νίκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fanrider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Day 22 Beograd (SRB) - FYROM - Κατερίνη (GR) 676 km Μια τελευταια αναμνηστικη φωτογραφια με το νεο μου Σερβο φιλο και αναχωρηση. Vidimo se kasnije Dragan! Οι Σέρβοι είναι φίλοι μας ... εδω το 2011 στη Σερβία στο μοτοσυκλετιστικό κλάμπ της Σερβίας μαζί και με τους τροχαίους που μόλις έμαθαν πως είμαστε απο Ελλάδα σε τυπικό έλεγχο μας πήγαν στη λέσχη και μας έδειξαν αμέσως πως μας νοιώθουν αδέρφια Ο Πρόεδρος του club . . Respect!!! Συγχαρητήρια Νίκο ... Ταξιδευτής όνομα και πράμα , ο τρόπος της αφήγησης σου με τις καταπληκτικές φωτογαφίες σε καθηλώνουν ..... πραγματικά λείπεις απο το κοινόβιο σπίτι μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Τι ατομάκι κι αυτός ο Ντράγκαν! έτσι που δείχνει στη φωτογραφία νομίζεις ότι θα σηκωθεί το βράδυ και θα σε δαγκώσει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε σεις αυτος δεν μοιαζει με ενα δικο μας ψηλο αγορι??? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 που έχει και bogSer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Δεν ξέρω απο που να αρχίσω και τι να πω!ότι και να πώ λίγο θα είναι μπροστά στα βράδια που πέρασα διαβάζοντας το ταξιδιωτικό σου. κρατήθηκα πολλές φορές απο το να επέμβω και να σχολιάσω κάτι.Μαρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι και γράφεις και ο τρόπος που μεταδίδεις συναισθήματα στους άλλους. Αν θα μπορούσα να ανταποδώσω κάπως όλο αυτό που εισέπραξα θα ήταν με ένα ποτήρι καλό ουίσκι και εσύ να βάζεις μουσική.ή μάλλον μουσικάρες! και να συζητάμε για ώρες! καλή συνέχεια στην ζωή σου σε όλα τα επίπεδα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 που έχει και bogSer? Ναι ρε συ αυτον λεω :tooth: Καπου παιζει μια φωτο του που ειναι ιδιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ναι ρε συ αυτον λεω :tooth: Καπου παιζει μια φωτο του που ειναι ιδιοι :worthy: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωνσταντίνος 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Πέρασε τις 100.000 αναγνώσεις!! Μπράβο σου φίλε!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ & απο μένα .. τέτοια ταξιδιωτικά ήταν αφορμή για την αγορά μοτοσυκλέτας & φωτογραφικής απο πολύ κόσμο!! Να είσαι γερός , να ταξιδεύεις .. !! "Ευλογημένος αυτος που έχει ρίζες .. & φτερά" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vag-990 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Καταπληκτικό ταξίδι! Καταπληκτική και η περιγραφή σου! Καταρχήν δίνεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν. Νομίζω πως σε πολλούς θα έκανες "ζημιά"... κλείνοντας αυτό το ταξιδιωτικό θα άνοιξαν κάποιον δικό τους χάρτη και θα άρχισαν να κάνουν τα δικά τους σχέδια! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες