Jump to content
kalimera8764

Ενδιαφέρεται κανείς; Mini Camera...

Recommended Posts

Κοιτούσα διάφορες φθηνές καμερούλες και βρήκα αυτή:

http://www.ebay.com/...=item2574daf79d

Ξέρω, ότι πολλοί από εδώ μέσα θα μου πουνε τώρα οτι δεν αξίζει, θα χαλάσει μετά από 2-3 χρήσεις, οτι η εικόνα δεν είναι καλή κτλ... Αλλά έκατσα λιγο και το εψαξα παραπανω και βρηκα τα εξης σημεια που η παλια δεν ειχε...

ανάλυση 720p και 30fps (όσοι την ειχατε και η καταγραφη του βιντεο εκανε διακοπες, εξαιτιας της καρτας μνημης το πιο πιθανο)

προβληματα με την μπαταρια, τωρα βαλανε μια βλακιτσα και δεν καιγεται η μπαταρια

διαφορα αλλα θεματακια που ειχαν

Να και μια γρηγορη καρτα μνημης: http://www.amazon.co...=A2MP6RZRUZ63MC

Να ενα review:

Και ενα βιντεακι τραβηγμενο με την καμερουλα...

Απλα επειδη δεν εχω λογαριασμο σε ebay, paypal και τετοια, ελεγα αν ενδιαφερθει και κανενας αλλος, να καναμε καμια ομαδικη, που ισως να μας κοψει και κατι απο την τιμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω paypal με verified address οπότε αν θέλετε να κλείσουμε ομαδική εγώ δεν έχω θέμα να το συντονίσω και να παραγγείλουμε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια... Με την περιοχη που μενει ο καθενα, ξερουμε τι παιζει; Δηλαδη εγω ειμαι Θεσσαλονικη, εσυ Αθηνα. Μπορουμε να του πουμε, ξερεις στειλε 3 εδω και 5 εκει ή θα τα στειλει ολα μαζι και μετα πρεπει να τα βρουμε μονοι μας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η παράδοση θα γίνει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει όποιος παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal. Φαντάζομαι οτι βολεύει Αθήνα μιας και οι περισσότεροι βρίσκονται εδώ. Για Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις πετάγομαι ως τα ΚΤΕΛ και επειδή είναι μικρές σε όγκο τις βάζω σε κουτάκι με έξοδα φακέλου 3ευρώ και για τους Σαλονικείς παραλαμβάνει ένας π.χ. και αναλαμβάνει την περαιτέρω παράδοση στον καθένα ξεχωριστά σε κάποιο καφέ ή ότι άλλο κανονιστεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η παράδοση θα γίνει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει όποιος παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal. Φαντάζομαι οτι βολεύει Αθήνα μιας και οι περισσότεροι βρίσκονται εδώ. Για Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις πετάγομαι ως τα ΚΤΕΛ και επειδή είναι μικρές σε όγκο τις βάζω σε κουτάκι με έξοδα φακέλου 3ευρώ και για τους Σαλονικείς παραλαμβάνει ένας π.χ. και αναλαμβάνει την περαιτέρω παράδοση στον καθένα ξεχωριστά σε κάποιο καφέ ή ότι άλλο κανονιστεί.

Ωραια! Και εγω μπορω να πεταχτω μεχρι τα ΚΤΕΛ να τα παρω. Σουπερ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία αφού κανονίσαμε τα της παράδοσης και λοιπών λεπτομερειών.......το μόνο που μένει είναι να μαζευτούν μια 10αριά άτομα. Συνήθως για εκπτώσεις σε τιμές θέλουν το ελάχιστο 10κομμάτια παραγγελία :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα πλακα εχει καλη εικονα. Δεν ξερω βεβαια στο τεποζιτο αν θα χαλαει απο κραδασμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα πλακα εχει καλη εικονα. Δεν ξερω βεβαια στο τεποζιτο αν θα χαλαει απο κραδασμους.

Προσωπικα δε νομιζω να εχει πολλους γιατι εχει ευρυγωνιο φακο και μειωνει κατα πολυ το φαινομενο και ειναι και 15 γραμμαρια.

Τσεκαρε εδω, που νομιζω ειναι χωρις τον ευρυγωνιο φακο, αρα οι κραδασμοι ειναι πιο εμφανεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλουτσικη ποιοτητα εικονας για τα φραγκακια αυτα. Απο αυτονομια μπαταριας και αυτονομια εγγραφης με καρτες κτλ ξερουμε τιποτα? Και γω το ψηνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας βρουμε ενα καλο μοντελο μεχρι και 50$ αφου κανουμε καποια συγκριτικα μεσω youtube και Forums ξενα και ας καταληξουμε καπου να πεσει και η τιμη και να ειμαστε κυριοι.

Η πρωτη δεν με ενθουσιασε και τοσο ως προς την ποιοτητα εικονας.. μπορει να ευθυνεται βεβαια και το Youtube

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άν μάθουμε για αυτονομια μπαταριας και αυτονομια εγγραφης με καρτες κτλ μέτρα και εμένα μέσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο http://www.buyincoins.com έχει καλύτερες τιμές!!!!

Για δείτε

εδώ

εδώ

εδώ

την πρώτη την έχει αγοράσει ο slaine

Τροποποιήθηκε από τον frankie_cbf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας οργανωθούμε λοιπον εδω όλοι μαζι να κανουμε μια σωστη ερευνα αγορας και να καταλήξουμε σε ενα μοντελο που οντως για αυτον και για αυτον τον λόγο ειναι οντως καλυτερο απο τα αλλα και ας εχει και 10δολλαρια παραπανω.

Στην τελικη το παζαρευουμε καλυτερα αμα μαζευτουμε 20 ή κ 30ατομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάιστα λοιπόν όποια αποφασίσετε είναι η καλύτερη εγω μέσα είμαι

ωραίες τιμούλες πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάιστα λοιπόν όποια αποφασίσετε είναι η καλύτερη εγω μέσα είμαι

ωραίες τιμούλες πάντως

Εσύ πρέπει να την τοποθετείς τέρμα μπροστά στο φτερό για να γλιτώνεις την ηχορρύπανση! Και αν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ πρέπει να την τοποθετείς τέρμα μπροστά στο φτερό για να γλιτώνεις την ηχορρύπανση! Και αν!

με 24 σιγαστήρες τις σουπερ τραπ μια χαρά ειμαι :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Μην πάρετε την κάμερα!

Είναι τραγική!Έχω και την συγκεκριμένη(Keychain) και την MIniDv και είναι επιεικώς τραγικές!

:excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl:

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικά από ότι έχω καταλάβει είναι ο,τι κάτσει

άλλες κρατάνε και δουλεύουνε μια χαρά και άλλες όχι

εγώ δύο md80 που είχα η μια δε δουλεύει καθόλου και η άλλη δουλεύει για 8 sec και κλείνει

θα με έψηνε πάντως άμα γίνει μαζική και πέσει καθόλου η τιμή για την y3000 γιατί είναι μερικά πράγματα που τη λυπάμαι τη gopro να τη βάλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Μην πάρετε την κάμερα!

Είναι τραγική!Έχω και την συγκεκριμένη(Keychain) και την MIniDv και είναι επιεικώς τραγικές!

:excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl:

Tην 808#16 έχεις ομως? γιατι η #11 έβγαλε προβλήματα και οχι η #16 συμφωνα με το review

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ποιητητα καλη φαινεται...

Απλα θελω να ξερω αν τραβαει κοντα η οχι.. Δηλαδη να την βαζω καπου στο κρανος και να φαινεται και το τιμονι και ευθαια ο δρομος.

Εχω την md80 και ποιανει απτο τιμονι και μετα...

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η y3000 φαινεται πολυ καλη!και παιζει να χωραει και μες στο κρανος τοσο μικρη που ειναι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η md80 μια χαρα καβατζωνεται.. Εχω βιντεο που μου την λενε μπατσοι και δεν εχουν παρει πρεφα την καμερα.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα