kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Κοιτούσα διάφορες φθηνές καμερούλες και βρήκα αυτή: http://www.ebay.com/...=item2574daf79d Ξέρω, ότι πολλοί από εδώ μέσα θα μου πουνε τώρα οτι δεν αξίζει, θα χαλάσει μετά από 2-3 χρήσεις, οτι η εικόνα δεν είναι καλή κτλ... Αλλά έκατσα λιγο και το εψαξα παραπανω και βρηκα τα εξης σημεια που η παλια δεν ειχε... ανάλυση 720p και 30fps (όσοι την ειχατε και η καταγραφη του βιντεο εκανε διακοπες, εξαιτιας της καρτας μνημης το πιο πιθανο) προβληματα με την μπαταρια, τωρα βαλανε μια βλακιτσα και δεν καιγεται η μπαταρια διαφορα αλλα θεματακια που ειχαν Να και μια γρηγορη καρτα μνημης: http://www.amazon.co...=A2MP6RZRUZ63MC Να ενα review: Και ενα βιντεακι τραβηγμενο με την καμερουλα... Απλα επειδη δεν εχω λογαριασμο σε ebay, paypal και τετοια, ελεγα αν ενδιαφερθει και κανενας αλλος, να καναμε καμια ομαδικη, που ισως να μας κοψει και κατι απο την τιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Έχω paypal με verified address οπότε αν θέλετε να κλείσουμε ομαδική εγώ δεν έχω θέμα να το συντονίσω και να παραγγείλουμε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ωραια... Με την περιοχη που μενει ο καθενα, ξερουμε τι παιζει; Δηλαδη εγω ειμαι Θεσσαλονικη, εσυ Αθηνα. Μπορουμε να του πουμε, ξερεις στειλε 3 εδω και 5 εκει ή θα τα στειλει ολα μαζι και μετα πρεπει να τα βρουμε μονοι μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Η παράδοση θα γίνει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει όποιος παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal. Φαντάζομαι οτι βολεύει Αθήνα μιας και οι περισσότεροι βρίσκονται εδώ. Για Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις πετάγομαι ως τα ΚΤΕΛ και επειδή είναι μικρές σε όγκο τις βάζω σε κουτάκι με έξοδα φακέλου 3ευρώ και για τους Σαλονικείς παραλαμβάνει ένας π.χ. και αναλαμβάνει την περαιτέρω παράδοση στον καθένα ξεχωριστά σε κάποιο καφέ ή ότι άλλο κανονιστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Η παράδοση θα γίνει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει όποιος παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal. Φαντάζομαι οτι βολεύει Αθήνα μιας και οι περισσότεροι βρίσκονται εδώ. Για Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις πετάγομαι ως τα ΚΤΕΛ και επειδή είναι μικρές σε όγκο τις βάζω σε κουτάκι με έξοδα φακέλου 3ευρώ και για τους Σαλονικείς παραλαμβάνει ένας π.χ. και αναλαμβάνει την περαιτέρω παράδοση στον καθένα ξεχωριστά σε κάποιο καφέ ή ότι άλλο κανονιστεί. Ωραια! Και εγω μπορω να πεταχτω μεχρι τα ΚΤΕΛ να τα παρω. Σουπερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ωραία αφού κανονίσαμε τα της παράδοσης και λοιπών λεπτομερειών.......το μόνο που μένει είναι να μαζευτούν μια 10αριά άτομα. Συνήθως για εκπτώσεις σε τιμές θέλουν το ελάχιστο 10κομμάτια παραγγελία :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Πλακα πλακα εχει καλη εικονα. Δεν ξερω βεβαια στο τεποζιτο αν θα χαλαει απο κραδασμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Πλακα πλακα εχει καλη εικονα. Δεν ξερω βεβαια στο τεποζιτο αν θα χαλαει απο κραδασμους. Προσωπικα δε νομιζω να εχει πολλους γιατι εχει ευρυγωνιο φακο και μειωνει κατα πολυ το φαινομενο και ειναι και 15 γραμμαρια. Τσεκαρε εδω, που νομιζω ειναι χωρις τον ευρυγωνιο φακο, αρα οι κραδασμοι ειναι πιο εμφανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 κι αυτή έχει φάση http://www.ebay.com/itm/NEW-Smallest-720P-Camcorder-Camera-Webcam-mini-Video-Recorder-DV-DVR-Y3000-/280932846013?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item4168e709bd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Καλουτσικη ποιοτητα εικονας για τα φραγκακια αυτα. Απο αυτονομια μπαταριας και αυτονομια εγγραφης με καρτες κτλ ξερουμε τιποτα? Και γω το ψηνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Θέλω κ εγώ. Μετρήστε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ας βρουμε ενα καλο μοντελο μεχρι και 50$ αφου κανουμε καποια συγκριτικα μεσω youtube και Forums ξενα και ας καταληξουμε καπου να πεσει και η τιμη και να ειμαστε κυριοι. Η πρωτη δεν με ενθουσιασε και τοσο ως προς την ποιοτητα εικονας.. μπορει να ευθυνεται βεβαια και το Youtube Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 άν μάθουμε για αυτονομια μπαταριας και αυτονομια εγγραφης με καρτες κτλ μέτρα και εμένα μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στο http://www.buyincoins.com έχει καλύτερες τιμές!!!! Για δείτε εδώ εδώ εδώ την πρώτη την έχει αγοράσει ο slaine Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον frankie_cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ας οργανωθούμε λοιπον εδω όλοι μαζι να κανουμε μια σωστη ερευνα αγορας και να καταλήξουμε σε ενα μοντελο που οντως για αυτον και για αυτον τον λόγο ειναι οντως καλυτερο απο τα αλλα και ας εχει και 10δολλαρια παραπανω. Στην τελικη το παζαρευουμε καλυτερα αμα μαζευτουμε 20 ή κ 30ατομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 μάιστα λοιπόν όποια αποφασίσετε είναι η καλύτερη εγω μέσα είμαι ωραίες τιμούλες πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Bρηκα καλο review και για τις δυο! ΟΛΟΙ ΕΔΩ PLEASE ακομα βλεπω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 μάιστα λοιπόν όποια αποφασίσετε είναι η καλύτερη εγω μέσα είμαι ωραίες τιμούλες πάντως Εσύ πρέπει να την τοποθετείς τέρμα μπροστά στο φτερό για να γλιτώνεις την ηχορρύπανση! Και αν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Εσύ πρέπει να την τοποθετείς τέρμα μπροστά στο φτερό για να γλιτώνεις την ηχορρύπανση! Και αν! με 24 σιγαστήρες τις σουπερ τραπ μια χαρά ειμαι :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Μην πάρετε την κάμερα! Είναι τραγική!Έχω και την συγκεκριμένη(Keychain) και την MIniDv και είναι επιεικώς τραγικές! :excl: :excl: :excl: :excl: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 βασικά από ότι έχω καταλάβει είναι ο,τι κάτσει άλλες κρατάνε και δουλεύουνε μια χαρά και άλλες όχι εγώ δύο md80 που είχα η μια δε δουλεύει καθόλου και η άλλη δουλεύει για 8 sec και κλείνει θα με έψηνε πάντως άμα γίνει μαζική και πέσει καθόλου η τιμή για την y3000 γιατί είναι μερικά πράγματα που τη λυπάμαι τη gopro να τη βάλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Μην πάρετε την κάμερα! Είναι τραγική!Έχω και την συγκεκριμένη(Keychain) και την MIniDv και είναι επιεικώς τραγικές! :excl: :excl: :excl: :excl: Tην 808#16 έχεις ομως? γιατι η #11 έβγαλε προβλήματα και οχι η #16 συμφωνα με το review Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απο ποιητητα καλη φαινεται... Απλα θελω να ξερω αν τραβαει κοντα η οχι.. Δηλαδη να την βαζω καπου στο κρανος και να φαινεται και το τιμονι και ευθαια ο δρομος. Εχω την md80 και ποιανει απτο τιμονι και μετα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 η y3000 φαινεται πολυ καλη!και παιζει να χωραει και μες στο κρανος τοσο μικρη που ειναι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Και η md80 μια χαρα καβατζωνεται.. Εχω βιντεο που μου την λενε μπατσοι και δεν εχουν παρει πρεφα την καμερα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες