Jump to content
NIKOLAS L

SERVICE ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Recommended Posts

αλαξα και εγω τα λαδακια στα καλαμια μου .αυτα που βγηκαν απο μεσα ηταν μαυρα και καταμαυρα .το αποτελεσμα με τα φρεσκα λαδακια ειναι εντυπωσιακο .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κανονικά..kawasaki kle όπως βλέπω στην υπογραφή σου..

αυτό είναι το δικό σου..

http://www.ebay.co.uk/itm/Kawasaki-KLE650-KLE-650-Versys-10-Rear-Shock-/180673320150?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2a10f814d6

πρέπει να είναι το ίδιο με το versys του '10 και με του er 6 οπότε μπορείς να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο από κάποιον που έκανε αναβάθμιση σε πολύ καλή τιμή

http://www.ebay.co.uk/itm/Kawasaki-ER6-N-ER-650-09-10-11-C9F-standard-rear-back-shock-absorber-2010-2011-/261150952238?

pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3ccdcf4b2e

η απλά στέλνεις το δικό σου για αλλαγή λαδιών σε κάποιο σοβαρό κατάστημα που αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες.

αν θες κανε λίγο υπομονή να δεις το project μου για το africa και μετά αποφασίζεις έχοντας άλλη μια επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχθές επιτέλους παρέλαβα το ανταλλακτικό που περίμενα και έκανα ένα γενικό σέρβις εμπρός πίσω στις αναρτήσεις της αφρικανας..

Οία πήγαν τέλεια και το σημερινό αποτέλεσμα έπειτα από μια μικρή βόλτα 100 χιλιομέτρων εντυπωσιακό..

Βέβαια η βελτίωση θα συνεχιστεί τοποθετώντας καινούργια ελατήρια εμπρός πίσω μιας και είναι άκρως απαραίτητα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες και υπόλοιπες λεπτομέρειες αύριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικα παιδια το K-Shock αναλαμβανει να βγαλει απο την μηχανη το πισω αμορτισερ ?

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και οι φωτογραφιες..

Παραλαβή

wp20130514004wtn.jpg

Λύσιμο, καθάρισμα και έλεγχος λειτουργίας

wp20130514008.jpg

Τοποθέτηση δοχείου στο αμορτισέρ και πρόσθεση λαδιών και τέλος αζώτου.... Είναι πλέων έτοιμο για τοποθέτηση

wp20130514011.jpg

Και τέλος τοποθετημένο και με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης συμπίεσης..

wp20130514017.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αλλάξω λάδια με πιο χοντρά στην μπροστινή ανάρτηση θα δω διαφορά σε θέμα σκληρότητας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ θα το κάνω τώρα που έχει γίνει και η πίσω το θέμα είναι τι λάδι να βάλω δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι έχει μανισιο

Honda bros 400 άμα ξέρει κανείς τίποτα :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα 2000 χλμ περιπου απο την επισκευη που εκανα στις αναρτησεις της αφρικανας εμπρος και πισω εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την οδικη της συμπεριφορα αλλα και απο την ανεση που προσφερουν..εγινε εντελως αλλη μοτοσυκλετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ θα το κάνω τώρα που έχει γίνει και η πίσω το θέμα είναι τι λάδι να βάλω δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι έχει μανισιο

Honda bros 400 άμα ξέρει κανείς τίποτα :pray:

Οι περισσοτεροι κατασκευαστες βαζουν 5w λαδι στις αναρτησεις.. Ψαξε ομως να δεις και τη σωστη ποσοτητα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα