yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 μπορεις να πας παραλιακα μεχρι το πρωτο ποδι δηλαδη θεσ\νικη περαια αγτριαδα μηχανιωνα επανωμη ηρακλεια καλικρατεια βερια ν πλαγια διονυσιου φλογητα μουδανια επισης μπορεις μπορεις να πας απο τον παλιο δρομο για καβαλα και μετα να γυρισεις απο ν απολονια και να βγεις πριν τα μουδανια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σου έχω μια διαδρομή μούρλια! Νομίζω ότι θα καταλάβεις πολλά από το μηχανάκι σου και από τις δυνατότητες σου πηγαίνοντας εκεί. Είναι 126 χιλ (δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!) αλλά πρέπει να έχει μέσα όλες τις στροφές του παγκοσμίου ταχύτητας! Όχι, όχι μην φοβάσαι, στο ορκίζομαι δεν θα γλιστρήσεις πουθενά, δεν θα πιστεύεις αυτό που ζεις! Θα σε κάνει πραγματικά καλό οδηγό και το μηχανάκι σου θα σε υπακούει τυφλά! Στο λέω είναι πολύ εθιστική σαν διαδρομή, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αν είσαι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Και μάλιστα επειδή σου λέω να έχεις μόνο το μάτια σου στον δρόμο, (και δεν θα μπορείς να χαζεύεις) σε ξεκινάω την διαδρομή φαγωμένο: Θα πας πεις τον Ιάκωβο -εκεί στην πλατεΐτσα, ναι στο εκκλησάκι δίπλα- να σου ετοιμάσει μια σπέσιαλ (ξέρει αυτός, για να έχεις ενέργεια) και στο τελείωμα της διαδρομής σου έχω ένα φανταστικό καφέ που πηγαίνουν πολλοί μηχανόβιοι και έχει απίστευτο χαβαλέ! Δεν θα θες να γυρίσεις πίσω! Εδώ είναι αυτό που λέμε! Να ξέρεις, ο χάρτης υποστηρίζει και street view αν θες καταλάβεις τι χάνεις Ελπίζω να βοήθησα! B) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον vittorio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Σου έχω μια διαδρομή μούρλια! Νομίζω ότι θα καταλάβεις πολλά από το μηχανάκι σου και από τις δυνατότητες σου πηγαίνοντας εκεί. Είναι 126 χιλ (δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!) αλλά πρέπει να έχει μέσα όλες τις στροφές του παγκοσμίου ταχύτητας! Όχι, όχι μην φοβάσαι, στο ορκίζομαι δεν θα γλιστρήσεις πουθενά, δεν θα πιστεύεις αυτό που ζεις! Θα σε κάνει πραγματικά καλό οδηγό και το μηχανάκι σου θα σε υπακούει τυφλά! Στο λέω είναι πολύ εθιστική σαν διαδρομή, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αν είσαι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Και μάλιστα επειδή σου λέω να έχεις μόνο το μάτια σου στον δρόμο, (και δεν θα μπορείς να χαζεύεις) σε ξεκινάω την διαδρομή φαγωμένο: Θα πας πεις τον Ιάκωβο -εκεί στην πλατεΐτσα, ναι στο εκκλησάκι δίπλα- να σου ετοιμάσει μια σπέσιαλ (ξέρει αυτός, για να έχεις ενέργεια) και στο τελείωμα της διαδρομής σου έχω ένα φανταστικό καφέ που πηγαίνουν πολλοί μηχανόβιοι και έχει απίστευτο χαβαλέ! Δεν θα θες να γυρίσεις πίσω! Εδώ είναι αυτό που λέμε! Να ξέρεις, ο χάρτης υποστηρίζει και street view αν θες καταλάβεις τι χάνεις Ελπίζω να βοήθησα! B) Ωραία διαδρόμή, απίστευτή. Θα πήγαινα κι' εγώ αλλά ακόμα το στρώνω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Καταρχήν καλορίζικο και καλοτάξιδο. Εαν θέλεις στείλε το τηλέφωνο σου σε pm. Γνωρίζουμε όλοι οτι δεν είναι ωραίο το να μην έχεις παρέα για βόλτες. Εάν κάνει άνοιγμα ο καιρός ψήνομαι κι εγώ για καμιά χαλαρή οπότε πάμε πουθενά παρέα (ποτέ μη λες ποτέ με την ΕΜΥ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sakis "SLNC" 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 GPS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τελικά η EMY μας τα έκανε μούσκεμα και έμεινα με το ............... κλειδί στο χέρι. Δεν πειράζει όμως. Έχω φτιάξει μια αναπάντεχα μεγάλη λίστα με διαδρομές (μαζί με τα πιθανά τους προβλήματα) και δεν βλέπω την ώρα να ξεπροβάλλει ο ήλιος πάλι. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις/συμβουλές. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Τελικά τι έγινε; Έκανες καμιά διαδρομή; Τελευταία έχει πολύ καλό καιρό και ψάχνομαι και εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Τελικά τι έγινε; Έκανες καμιά διαδρομή; Τελευταία έχει πολύ καλό καιρό και ψάχνομαι και εγώ. Μου φαίνεται ότι όσο ακόμα μας το επιτρέπει ο καιρός πρέπει να κάνουμε καμια βολτούλα. kalimera8764 είδαι εδω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Εγω παλι ψηνομαι για βραδινη τσαρκα και κανενα βρομικο στο δρομο... Μου φαίνεται ότι όσο ακόμα μας το επιτρέπει ο καιρός πρέπει να κάνουμε καμια βολτούλα. kalimera8764 είδαι εδω; Ο Καλημερας εχει αυριο χωματοδρομο με φιλο με 50ρι. Οποιος εχει υπομονη να σταματαμε να κρυωσει ο 2χρονος 50ρης και χαμηλες ταχυτητες, ας ερθει.. :P Επισης ειναι κλεισμενος για Κυριακη, επισης εχει ραγισμενο μπροστινο στεφανι και δε θελει να πιεζει το μηχανακι του. Επισης αν ολα πανε καλα, καποια μερα μεσα στη βδομαδα θα την κανει για Αθηνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Εγω παλι ψηνομαι για βραδινη τσαρκα και κανενα βρομικο στο δρομο... Ακόμη καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Για τωρα λεω βασικα.. Ψηνεσαι να παμε πουθενα παρεακι; Αμα ειναι, στειλε ΠΜ, μη χαλαμε το θεματακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Εγω παλι ψηνομαι για βραδινη τσαρκα και κανενα βρομικο στο δρομο... Ο Καλημερας εχει αυριο χωματοδρομο με φιλο με 50ρι. Οποιος εχει υπομονη να σταματαμε να κρυωσει ο 2χρονος 50ρης και χαμηλες ταχυτητες, ας ερθει.. :P Επισης ειναι κλεισμενος για Κυριακη, επισης εχει ραγισμενο μπροστινο στεφανι και δε θελει να πιεζει το μηχανακι του. Επισης αν ολα πανε καλα, καποια μερα μεσα στη βδομαδα θα την κανει για Αθηνα... Φροντισε την Κυριακη να εχεις ετοιμο το μοτορι σου ;) Επισης, αυριο βραδυ να εισαι free! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Φροντισε την Κυριακη να εχεις ετοιμο το μοτορι σου ;) Επισης, αυριο βραδυ να εισαι free! Το μηχανακι την Κυριακη, τραυματισμενο θα ερθει :P Και λογικα θα εχετε την τιμη να δειτε αυριο την μαπα μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Το μηχανακι την Κυριακη, τραυματισμενο θα ερθει :P Και λογικα θα εχετε την τιμη να δειτε αυριο την μαπα μου :D Tελικά πήγατε για βρώμικο ή ακόμα δεν?Αν το σκέφτεστε ακόμα εγώ είμαι μέσα. sorry για το ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspg 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλημερες! τι κάνετε?... καλοταξιδο! απλη διαδρομη με ελαφρο χωμα, ασφαλτο, λιγο εθνικη για ανοιγμα και γαματη θεα πολυ κοντα ειναι και το Δέλτα του αξιου απο Καλοχώρι... μεσα απο την πολη σαν να φευγεις ταξιδακι, φαναρια Λαχαναγορας, μεσα απο καλοχωρι, ασφαλτος μετα βατος χωματοδρομος, η πιο ομορφη ανατολη (σορρυ ξεχασα να αναφερω, πας σε μια λωριδα γης και δεξια αριστερα νερο...) που θα δεις στην Θεσσαλονικη, γυριζεις απο εθνικη για να κανεις λιγο βρουμ-βρουμ.. και προλαβαινεις και πρωινο στο σπιτι... :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον aspg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τελικά τι έγινε; Έκανες καμιά διαδρομή; Τελευταία έχει πολύ καλό καιρό και ψάχνομαι και εγώ. Ναι τις πήγα τις βολτούλες μου εδώ γύρω. Προχθές είχα σκοπό να πάω μια μακρινή αλλά πρίν ξεκινήσω ένας πανίβλακας μου έριξε την μηχανή που είχα παρκαρισμένη και με στεναχώρησε αρκετά για να μου χαλάσει το κέφι για οποιαδήποτε βόλτα. Το κανονίζουμε όμως και αυτό το Σ/Κ που θα έχει και καλό καιρό. EDIT ============ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΒΟΛΤΑ ΑΝΤΕ. :D EDIT ============ Υ.Γ. Κανονικά θα έπρεπε να μας πάρουνε οι παλιοί να μας πάνε πουθενά αλλά όλο για μπύρες είναι :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Μετα απο 25 μερες κατηγορω τον εαυτο μου που δεν ειδα το θεμα νωριτερα.. Μηπως ψηνεστε για καμια βολτουλα να με παρετε και μενα μαζι σας? ειμαι τελειως αχρηστος ομως θα δωσουμε κατευθειαν ραντεβου στον προορισμο και καποια στιγμη θα ερθω και εγω.. Ελλαααααα τωρα που εχει καλο καιρο ακομα....(δεν βρεχει δηλαδη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Σου έχω μια διαδρομή μούρλια! Νομίζω ότι θα καταλάβεις πολλά από το μηχανάκι σου και από τις δυνατότητες σου πηγαίνοντας εκεί. Είναι 126 χιλ (δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!) αλλά πρέπει να έχει μέσα όλες τις στροφές του παγκοσμίου ταχύτητας! Όχι, όχι μην φοβάσαι, στο ορκίζομαι δεν θα γλιστρήσεις πουθενά, δεν θα πιστεύεις αυτό που ζεις! Θα σε κάνει πραγματικά καλό οδηγό και το μηχανάκι σου θα σε υπακούει τυφλά! Στο λέω είναι πολύ εθιστική σαν διαδρομή, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αν είσαι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Και μάλιστα επειδή σου λέω να έχεις μόνο το μάτια σου στον δρόμο, (και δεν θα μπορείς να χαζεύεις) σε ξεκινάω την διαδρομή φαγωμένο: Θα πας πεις τον Ιάκωβο -εκεί στην πλατεΐτσα, ναι στο εκκλησάκι δίπλα- να σου ετοιμάσει μια σπέσιαλ (ξέρει αυτός, για να έχεις ενέργεια) και στο τελείωμα της διαδρομής σου έχω ένα φανταστικό καφέ που πηγαίνουν πολλοί μηχανόβιοι και έχει απίστευτο χαβαλέ! Δεν θα θες να γυρίσεις πίσω! Εδώ είναι αυτό που λέμε! Να ξέρεις, ο χάρτης υποστηρίζει και street view αν θες καταλάβεις τι χάνεις Ελπίζω να βοήθησα! B)Αυτό δεν είναι ξέθαμα που κάνω...ανασκαφή είναι αλλά θα σκάσω, θέλω να δω την διαδρομή και δεν δουλεύουν τα link! $%&^*^%^^&*(ελπίζω να είναι όντως κάποια διαδρομή...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Σου έχω μια διαδρομή μούρλια! Νομίζω ότι θα καταλάβεις πολλά από το μηχανάκι σου και από τις δυνατότητες σου πηγαίνοντας εκεί. Είναι 126 χιλ (δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!) αλλά πρέπει να έχει μέσα όλες τις στροφές του παγκοσμίου ταχύτητας! Όχι, όχι μην φοβάσαι, στο ορκίζομαι δεν θα γλιστρήσεις πουθενά, δεν θα πιστεύεις αυτό που ζεις! Θα σε κάνει πραγματικά καλό οδηγό και το μηχανάκι σου θα σε υπακούει τυφλά! Στο λέω είναι πολύ εθιστική σαν διαδρομή, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αν είσαι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Και μάλιστα επειδή σου λέω να έχεις μόνο το μάτια σου στον δρόμο, (και δεν θα μπορείς να χαζεύεις) σε ξεκινάω την διαδρομή φαγωμένο: Θα πας πεις τον Ιάκωβο -εκεί στην πλατεΐτσα, ναι στο εκκλησάκι δίπλα- να σου ετοιμάσει μια σπέσιαλ (ξέρει αυτός, για να έχεις ενέργεια) και στο τελείωμα της διαδρομής σου έχω ένα φανταστικό καφέ που πηγαίνουν πολλοί μηχανόβιοι και έχει απίστευτο χαβαλέ! Δεν θα θες να γυρίσεις πίσω! Εδώ είναι αυτό που λέμε! Να ξέρεις, ο χάρτης υποστηρίζει και street view αν θες καταλάβεις τι χάνεις Ελπίζω να βοήθησα! B)Αυτό δεν είναι ξέθαμα που κάνω...ανασκαφή είναι αλλά θα σκάσω, θέλω να δω την διαδρομή και δεν δουλεύουν τα link! $%&^*^%^^&*(ελπίζω να είναι όντως κάποια διαδρομή...) https://goo.gl/maps/t2IMk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 ΑΑΑΑΑΑΑΑ εδω διπλα!!!Ευχαριστώ VittorioΠοιος ξέρει...μια μέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες