MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Καλημέρα. Παρότι είμαι χαρούμενος που έχω το μηχανάκι απο την Δευτέρα, ταυτόχρονα είμαι και στεναχωρημένος γιατί 5 λεπτά αφότου το πήρα το έχω πλακώσει στα δρομολόγια μέσα στην πόλη και διαδρομές μέχρι την Περαία για δουλειά πάλι. Για αυτό και εγώ, για να ευχαριστήσω εμένα και την μηχανή (που σίγουρα δεν θα πεί όχι για μια όμορφη βολτούλα) αλλά και για να μου δώσω λίγο χρόνο επιτέλους με την μηχανή μου να την μάθω και να με μάθει, μακριά απο φανάρια, κίνηση, άγχος και θερμοκρασία (είχα ακούσει οτι τα hornet ανάβουνε αλλά όχι και τόσο :P), ψάχνω μια διαδρομή γύρω γύρω απο την Θεσσαλονίκη (κατα προτίμηση ανατολικά) που να μπορώ να πραγματοποιήσω την βολτούλα μου αυτο το Σάββατο η την Κυριακή. Αν γνωρίζει κάποιος κάποια διαδρομή που να πληροί τα παραπάνω έστω και σε μικρό βαθμό, θα με βοηθούσε απίστευτα. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είμαι στη σωστή κατηγορία για αυτή την ερώτηση, οπότε συγνώμη αν έκανα μ@λ@κί@. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Κοιτα λιγο εδω, που εχει 2 διαδρομες: http://www.mybike.gr...B7/page__st__15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Να πας Λιβάδι-Πετροκέρασα. Κοντά και σχετικά καλά. Βέβαια για το ΣΚ μάλλον ξέχνα το, δίνει βροχές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Εκτος απο τις βροχες που λεει ο Μεσσερ, επειδη βλεπω οτι λες οτι μολις τη δευτερα το πηρες το μηχανακι, ισως να ηθελες να κανεις κατι πιο χαλαρο και οχι κατι με πολλες στροφες, λεω εγω τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Χμμμ ναι για τις βροχές το είδα και εγώ, αλλά αν δώ καθαρό ουρανό και όταν λέω καθαρό μιλάμε για βαθύ μπλέ με λίγες ίσως άσπρες πινελιές για συννεφάκια έφυγαααααααααα. Ευχαριστώ για την συμβουλή περί στροφών, αλλά επειδή δεν έχω σκόπο να δοκιμάσω τις αντοχές μου, αλλά ούτε και τις οδηγικές ικανότητες μου, που πέρα απο την πλάκα είναι ανύπαρκτες/ανεπαρκής/απουσιάζουνε κτλπ, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό το γεγονός αφού πιο πολύ είναι μια βόλτα γνωριμίας με το μηχανάκι στα ήρεμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Θα συμφωνήσω με τον καλημέρα από πάνω! Η διαδρομή αυτή που πρότεινε και που κάναμε όλο το γκρουπ είναι πολύ κλειστή και σε συνδυασμό ότι δεν ξέρεις ακόμα την μηχανή ίσως είναι λίγο νωρίς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Κοίτα για την συγκεκριμένη διαδρομή εγώ θα σου πρότεινα να πας πρώτη φορά με κάποιον που να την ξέρει γιατί έχει -δική μου άποψη- αρκετά σημεία περίεργα/εκπλήξεις χωρίς σηματοδότηση. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή. Εγώ την πρώτη φορά που την έκανα ήμουν μόνος. Τότε ήμουν αρχάριος μεν αλλά με μια κάποια εμπειρία, κάνα 2μηνο. Πρέπει να παραδεχθώ ότι τρόμαξα αρκετές φορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Χμ !!!!! Ένα Hornet έσκασε μύτη στη γειτονιά πριν λίγες μέρες. Μήπως είναι το δικό σου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 θα σου πρότεινα να πας μια βόλτα προς Αρναία, ειναι πιο ανοιχτό κομμάτι και αρα πιο εύκολο. το ιδανικό ειναι να βρεις μια στολή και τη δευτερα 21/9 να έρθεις Σερρες να μπούμε πίστα εκει θα μάθεις πολλά περισσότερα για το μηχανάκι σου και με ασφάλεια! η διαδρομή: http://goo.gl/maps/Ma7ck Σέρρες: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Εγώ προτείνω να αρχίσεις να κυκλοφορείς το βραδάκυ που έχει λιγότερη κίνηση.Ξεκίνα δηλαδή κατά τις 11 και κάνε μια ωρίτσα βόλτα.Υπάρχει λιγότερη συμφόρηση,εχει περισσότερη δροσιά(ειδικά αυτές τις μέρες),και γενικά δε θα έχεις το ίδιο άγχος ελέω λιγότερων οχημάτων.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί θέλει ακόμα την ίδια συγκέντρωση,και την ίδια προσήλωση στο τιμόνι(ίσως και μεγαλύτερη).Πάρε το κολλάι πρώτα και μετά αρχίζεις σιγά σιγά να βγαίνεις προς τα έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ανέβα Πανόραμα, μόλις φτάσεις στα πλατανάκια ( μην μπεις στα πλατανάκια ) στρίψε αριστερά και συνέχισε την άνοδο, πάει προς τα ραντάρ ο δρόμος νομίζω, δεν έχω ανέβει μέχρι επάνω αλλά η διαδρομή είναι πολύ ωραία με στροφούλες, και βλέπεις και πιάτο την Θεσσαλονίκη. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον Whiteyez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Για να υπάρχει επιμονή οτι θα ζοριστώ με την συγκεκριμένη διαδρομή, μάλλον κάτι περισσότερο θα ξέρετε, οπότε την απορρίπτω για την ώρα. :) Σημειωνω εναλλακτικές όμως οπότε κάθε πρόταση/συμβουλή δεκτή. @IlliGoS δυστηχώς δεν έχω κάποιο γνωστό που να έχει μηχανή για να με βοήθησει (για αυτό υπάρχει και αυτό το forum :P) αλλά σίγουρα δεν θα πάω μόνος. Τουλάχιστον όχι ακόμα. @tre ανάλογα που είναι η γειτονιά σου και πόση φασαρία κάνει το hornetaki :) @vic την σημείωσα την διαδρομή και την μελετάω. Καλη φαίνεται (απο το google map :P), όχι πολυ μεγάλη και μου είναι σε σχετικά γνώριμη απο βόλτες με το κουτί μου (το είπα σωστά? :D). Για την σχολή το είδα αλλά μπήκα σε πολλά έξοδα αυτές τις ημέρες με τις αγορές κτλπ που δεν μπορώ να πάρω πλήρη στολή για να συμμετάσχω, και το ήθελα πάρα πολύ. Ελπίζω στο επόμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Το πιο κοντινό και βατό είναι, όπως είπαν και πιο πάνω, η διαδρομή μέχρι τις κεραίες. Μπορείς να ξεκινήσεις και από το φιλίππειο που έχει μερικές ωραίες κλειστές στροφούλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Here, have a look να δεις πάνω-κάτω πως είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η διαδρομη που λεει ο Whiteyez, αν καταλαβα καλα ειναι προς τον Κισσο (ετσι το ξερω εγω τουλαχιστον-ο Γιαμαχακιας το λεει καπως αλλιως, δε θυμαμαι). Νομιζω το εχει και σε βιντεο ο Messer. Και εκει θελει προσοχη, γιατι εχει πετρες στο δρομο. Επισης δε φτανει μεχρι πανω στις κεραιες του Χορτιατη. Φτανει μεχρι ενα σημειο λιγο παρακατω και για να πας στις κεραιες πρεπει να πας απο χωματοδρομο. Η διαδρομη που λεει ο gpapas ειναι διαφορετικη. Δεν πας απο Πανοραμα, αλλα απο Φιλιππειο, συνεχιζεις εξοχη, συνεχιζεις για Χορτιατη και ανεβαινεις συνεχως μεχρι να φτασεις στην εισοδο ενος στρατοπεδου (?). Εντιτ: Να και το αλλο βιντεακι του Μεσιε Μεσσερ, απο την 1η διαδρομουλα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 πήγαινε το γύρο του 2ου ποδιού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Πηγαινε Ωραιοκαστρο και περα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Εντιτ: Να και το αλλο βιντεακι του Μεσιε Μεσσερ, απο την 1η διαδρομουλα... Ευχαριστώ για το video promotion μεσιέ Bonjour Στα του δρόμου έχεις απόλυτο δίκιο. Η άσφαλτος είναι καλή και κρατάει, η κατάσταση του δρόμου βέβαια είναι άλλη υπόθεση. Αν τον πετύχει κανείς καθαρό είναι μια πολύ ωραία γρήγορη διαδρομή. Αν όχι μπορεί να συναντήσει κανείς οτιδήποτε. Από πέτρες και τεράστιες κοτρώνες, μέχρι ξηλωμένους προφυλακτήρες. Μια ανάβαση σε αργους ρυθμούς για αναγνώριση είναι επιβεβλημένη, και πάλι μας γλιτώνει μόνο απ τις στάνταρ κακοτοπιές. Οι κακοτοπιές-τζόκερ παραμένουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 δεν ειναι καθολου νωρις για αυτες τις διαδρομες, ασε τα γατια να λενε ... να πας περιστερα-πετροκερασα ,Ταξιαρχη αναβαση καταβαση 2 φορες στην ιδια μερα πανω κατω ,μεχρι αρναια και πισω, μετα απ αυτο το βημα προχωρας στο επομενο που ειναι Αρναια- Αγια βαρβαρα μεχρι Σταυρο και ολυμπιαδα τον Ταξιαρχη τον εχω κανει με βροχη πανω απο 5 φορες ,εχει καλη ασφαλτο! το επομενο βημα ειναι 2 στροφες το δευτερο ποδι και εισαι ετοιμος εχεις γινει αντρας πλεον :tooth: καλα χιλιομετρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Σωστοστ και ο Χαραλαμπος με την τοστιερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Η διαδρομη που λεει ο Whiteyez, αν καταλαβα καλα ειναι προς τον Κισσο (ετσι το ξερω εγω τουλαχιστον-ο Γιαμαχακιας το λεει καπως αλλιως, δε θυμαμαι). Νομιζω το εχει και σε βιντεο ο Messer. Και εκει θελει προσοχη, γιατι εχει πετρες στο δρομο. Επισης δε φτανει μεχρι πανω στις κεραιες του Χορτιατη. Φτανει μεχρι ενα σημειο λιγο παρακατω και για να πας στις κεραιες πρεπει να πας απο χωματοδρομο. Η διαδρομη που λεει ο gpapas ειναι διαφορετικη. Δεν πας απο Πανοραμα, αλλα απο Φιλιππειο, συνεχιζεις εξοχη, συνεχιζεις για Χορτιατη και ανεβαινεις συνεχως μεχρι να φτασεις στην εισοδο ενος στρατοπεδου (?). Εντιτ: Να και το αλλο βιντεακι του Μεσιε Μεσσερ, απο την 1η διαδρομουλα... Το βίντεο που παραθέτεις από που είναι? Δεν μου θυμίζει καθόλου τα πετροκέρασα εκτός και αν φταίει όλο αυτό το χώμα που μου αποσπά την προσοχή :P . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Το βίντεο που παραθέτεις από που είναι? Δεν μου θυμίζει καθόλου τα πετροκέρασα εκτός και αν φταίει όλο αυτό το χώμα που μου αποσπά την προσοχή :P . No no Petrokerasa circuit... This is other... Μολις βγεις απο το Πανοραμα εχει 2 δρομους πολυ κοντα ο ενας στον αλλο, περνεις τον 2ο που παει για Πλατανακια, αλλα δεν μπαινεις μεσα στο αναψυκτηριο, συνεχιζεις... Εκει ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 No no Petrokerasa circuit... This is other... Μολις βγεις απο το Πανοραμα εχει 2 δρομους πολυ κοντα ο ενας στον αλλο, περνεις τον 2ο που παει για Πλατανακια, αλλα δεν μπαινεις μεσα στο αναψυκτηριο, συνεχιζεις... Εκει ειναι... αναβαση για τον Κισσο ειναι αυτος ο δρομος που λες, που σε βγαζει τερμα επανω στις κεραιες, πολυ μικρο κομματι, και με το ποδηλατο πας μεχρι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 αναβαση για τον Κισσο ειναι αυτος ο δρομος που λες, που σε βγαζει τερμα επανω στις κεραιες, πολυ μικρο κομματι, και με το ποδηλατο πας μεχρι εκει Εσυ... Εγω ειμαι μπουνταλας και μενω Τουμπα... Περα απο την πλακα την καναμε τη μιση διαδρομη με εναν φιλο μου, για να μπουμε σε ενα μουνοπατακι (μονοπατι με ωραια θεα... )... Ελα μολις ανεβασα και το αντιστοιχο βιντεακι: Φρεσκο πραμα! Σπαρταραει! Για χαρη σας βρε! Ο δρομος που φαινεται στο βαθος ειναι η επιμαχη διαδρομη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 ornetaki :) @vic την σημείωσα την διαδρομή και την μελετάω. Καλη φαίνεται (απο το google map :P), όχι πολυ μεγάλη και μου είναι σε σχετικά γνώριμη απο βόλτες με το κουτί μου (το είπα σωστά? :D). Για την σχολή το είδα αλλά μπήκα σε πολλά έξοδα αυτές τις ημέρες με τις αγορές κτλπ που δεν μπορώ να πάρω πλήρη στολή για να συμμετάσχω, και το ήθελα πάρα πολύ. Ελπίζω στο επόμενο. Δεν μιλάω για το σχολείο αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, έκανα και λάθος στην ημερομηνία Δευτέρα 24/9 θα γίνει το ετήσιο track day για να τιμήσουμε τη μνήμη του Άλκη Σινιώρη, στο οποίο και η πίστα θα είναι δωρεάν για όποιον θέλει να συμμετάσχει, τα έξοδα σου θα είναι μόνο οι βενζίνης και το φαΐ της ημέρας συν 25-30€ για να νοικιάσεις στολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες