kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Θέλω το πρώτο μου παπάκι να με ικανοποιήσει ποιοτικώς και διαχρονικώς.Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για Honda και Yamaha αλλά είναι λίγο τσιμπιμένα στις τιμές (καινουρια ή μεταχειρισμένα), οπότε κατέληξα στο Daytona.Έχω δεί και το Kymco Jetix και μπορώ να πώ ότι είναι ωραίο μηχανάκι αλλά με προβληματίζει η ποιότητα του. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Ποσο κοστιζει εαν επιτρεπεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Το Daytona πρέπει να έχει γύρω στα 1400-1500 ευρώ και το Jetix το ίδιο.Μέχρι τόσα δίνω αλλά θέλω να πάρω καλό εργαλείο.Μην μου παρουσιάσει πρόβλημα στον πρότο κόλας χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Daytona sprinter 125cc.Αξίζει ή καλύτερα σε Honda-Yamaha 125cc ότι αξίζει - ναι αξίζει...αλλά επίσης είναι καλύτερα Honda & Yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Για τη τιμή του μια χαρά ειναι το Sprinter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Και το jetix ειναι πολυ καλο, με φρενα απο τα καλυτερα για παπι, αναρτησεις monoshok αρα στις στροφες δεν σε εμποδιζει το πλασιο να γειρεις αλλα τα @@ σου, οποτε αν ειναι στα ιδια λεφτα, δαγκοτο (εμενα τα φρενα με εχουνε σωσει παρα πολλες φορες οποτε καθε φορα δοξαζω τον υψηστο που με φωτησε και πηρα jetix :vv: ) Μονο λαστιχα αλλαξε του με κανα metzeler urban i michellen (εγω εχω τα urban και ειμαι πολυ ικανοποιημενος) αλλα αυτη η αλλαγη ειναι απαραιτητη σχεδον για καθε καινουριο παπι. Μονη παραφωνια ενα πλαστικο συντονιζει με τις στροφες του κινητηρα ( αυτο το μικρο πισω απο την σελλα 10 τετρ. εκατοστα) αλλα και αυτο μετα απο πολλα χμ και μερικες εντουροδιαδρομες σε χωμα (τι να κανω ειμαι καφρος, αλλα το προσεχω) Βασικα απο οτι εχω δει στο sprinter τα πλαστικα που τριζουνε ειναι συνηθως 10 και οχι 1 οποτε μαλλον συμφερει το jetix. Αυτα, η επιλογη δικη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 ευχαριστω φιλε για την συμβoυλη...παντως oπως και να τo δω τo jetix εχει μια φινετσα και μια oμoρφια παραπανω απo τo sprinter, παντως oταν ερθει η ωρα τoυ ʹʹγαμoυʹʹ θα ξερω με τι κoυσoυρια εχω να κανω χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Δεν εδινα 1500 ευρω για κινεζικο μοτορι κ μαλιστα παπι ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα..Περι ορεξεως βεβαια..Να με συγχωρας ετσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 1200euro το Sprinter,κινέζικο δεν είναι,νομίζω taiwan είναι το εργοστάσιο και ο κινητήρας έχει ιαπωνικά χαρακτηριστικά,θα σε γελάσω αλλά από όλους έτσι ακούω πάντως σαν τα κινέζικα δεν είναι!Εγω το έχω,εχω κάνει 12000κμ σε 2 χρόνια και δεν μ έχει βγάλει τίποτα και το έχω ζορίσει και πολύ!Μανίσιο βέβαια..Για τα λεφτά του τέλειο.Τα φρένα άψογα!Λάστιχα χάλια θέλουν αλλαγή με την μία.Αν θές κατι να ρωτήσεις ρίχτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 1200euro το Sprinter,κινέζικο δεν είναι,νομίζω taiwan είναι το εργοστάσιο και ο κινητήρας έχει ιαπωνικά χαρακτηριστικά,θα σε γελάσω αλλά από όλους έτσι ακούω πάντως σαν τα κινέζικα δεν είναι!Εγω το έχω,εχω κάνει 12000κμ σε 2 χρόνια και δεν μ έχει βγάλει τίποτα και το έχω ζορίσει και πολύ!Μανίσιο βέβαια..Για τα λεφτά του τέλειο.Τα φρένα άψογα!Λάστιχα χάλια θέλουν αλλαγή με την μία.Αν θές κατι να ρωτήσεις ρίχτο. για να μου λες οτι το εχεις 2 χρονια και ειναι οκ με καλυψες....αν και εγω απο αλλους δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για αυτα τα μηχανακια (κινεζικα και τετοια) αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις.....για τα λαστιχα τωρα ειναι μολις το παρω τα αλλαζω η μπορω να κανω μερικα χιλιομετρα και μετα τα αλλαζω???.....απο μηχανικα μερη πως τα παει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μπορει να ειναι ενταξυ μηχανικα, και πραγματι εχει μοτερ με προελευση και σχεδιασμο ιαπωνια (λενε ειναι σχεδιασμενο σαν υπερκυβισμενο αστρεα) αλλα τα και παλι θα προτεινα να πας για jetix λογω καλυτερον φρενων και στησιματος, χωρις να σημαινει οτι το sprinter υστερει σε κατι. (απλα επιμενω για το θεμα με τα πλαστικα γιατι ενα sprinter που πηγε 1300κατι xιλιομετρα σε δρομο σχεδον καινουριο, τριζει 4-5 φορες χειροτερα απο το δικο μου jetix με 9000+ σε σημειο που ακομα και να μην ακουγεται ο κινητηρας πανω απο το τριξιμο οταν ειχε χαμηλες στροφες, αλλα και παλι πρεπει να διορθωνεται με λιγη σιλικονη. Προτεινω να κατσεις και να παρεις βολτα και τα δυο γιατι το jetix εχει πιο ψηλη θεση οδηγησης, και ενδεχομενος να μην σε βολευει αν δεν εισαι ψηλος, η το αναποδο με το sprinter. Δεν θελουμε να καταληξεις καμπουρης ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον korakas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Μπορει να ειναι ενταξυ μηχανικα, και πραγματι εχει μοτερ με προελευση και σχεδιασμο ιαπωνια (λενε ειναι σχεδιασμενο σαν υπερκυβισμενο αστρεα) αλλα τα και παλι θα προτεινα να πας για jetix λογω καλυτερον φρενων και στησιματος, χωρις να σημαινει οτι το sprinter υστερει σε κατι. (απλα επιμενω για το θεμα με τα πλαστικα γιατι ενα sprinter που πηγε 1300κατι xιλιομετρα σε δρομο σχεδον καινουριο, τριζει 4-5 φορες χειροτερα απο το δικο μου jetix με 9000+ σε σημειο που ακομα και να μην ακουγεται ο κινητηρας πανω απο το τριξιμο οταν ειχε χαμηλες στροφες, αλλα και παλι πρεπει να διορθωνεται με λιγη σιλικονη. Προτεινω να κατσεις και να παρεις βολτα και τα δυο γιατι το jetix εχει πιο ψηλη θεση οδηγησης, και ενδεχομενος να μην σε βολευει αν δεν εισαι ψηλος, η το αναποδο με το sprinter. Δεν θελουμε να καταληξεις καμπουρης ) απο υψος τιποτα αλλο....1,85 ειμαι φιλε οποτε κανενα προβλημα με το jetix οπως λες....αν ειναι θα παω σε μαγαζι, θα δοκιμασω και τα 2 για ανεση και θεση σωματος και βλεπουμε στην συνεχεια για τα υπολοιπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 για να μου λες οτι το εχεις 2 χρονια και ειναι οκ με καλυψες....αν και εγω απο αλλους δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για αυτα τα μηχανακια (κινεζικα και τετοια) αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις.....για τα λαστιχα τωρα ειναι μολις το παρω τα αλλαζω η μπορω να κανω μερικα χιλιομετρα και μετα τα αλλαζω???.....απο μηχανικα μερη πως τα παει?? Κοίτα εγώ έκανα γύρω στα 6000km με τα μανίσια λάστιχα και μόλις τα άλλαξα κατάλαβα τι βλακεία που έκανα και δεν τα είχα αλλάξει νωρίτερα.Είχα μάθει να οδηγάω και να γλυστράω..Τα εργοστασιακά λάστιχα σχεδόν σε όλα τα παπιά ακόμα και Honda/Yamaha είναι μάπα.Πόσο χρονών είσαι, τι δίπλωμα έχεις και για πόσα κιβικά ενδιαφέρεσαι?Να αποκλείσουμε δηλαδή Crypton-X και Honda Innova? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Κοίτα εγώ έκανα γύρω στα 6000km με τα μανίσια λάστιχα και μόλις τα άλλαξα κατάλαβα τι βλακεία που έκανα και δεν τα είχα αλλάξει νωρίτερα.Είχα μάθει να οδηγάω και να γλυστράω..Τα εργοστασιακά λάστιχα σχεδόν σε όλα τα παπιά ακόμα και Honda/Yamaha είναι μάπα.Πόσο χρονών είσαι, τι δίπλωμα έχεις και για πόσα κιβικά ενδιαφέρεσαι?Να αποκλείσουμε δηλαδή Crypton-X και Honda Innova? 22 ειμαι (λιγο γερος για ξεκινημα αλλα ποτε δεν ειναι αργα...εχω το διπλωμα για τα μικρα μηχανακια και του χρονου το καλοκαιρι θα το κανω απεριοριστα και ψαχνομαι για κατι στα 125cc η εστω 110cc για να εχει και λιγη δυναμη το παπι....για 50αρι τωρα δεν το πολυ σκεφτομαι γιατι δεν μου γεμιζουν το ματι τα κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 22 ειμαι (λιγο γερος για ξεκινημα αλλα ποτε δεν ειναι αργα...εχω το διπλωμα για τα μικρα μηχανακια και του χρονου το καλοκαιρι θα το κανω απεριοριστα και ψαχνομαι για κατι στα 125cc η εστω 110cc για να εχει και λιγη δυναμη το παπι....για 50αρι τωρα δεν το πολυ σκεφτομαι γιατι δεν μου γεμιζουν το ματι τα κυβικα Και καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι για 50αρι είναι πολύ λίγα τα κυβικά. Γιατί δεν κοιτάς το crypton-x?Το καλύτερο παπί για εμένα!Λίγο ακριβό αλλά ο,τι δίνεις παίρνεις. Μετά για εμένα αν δεν διαθέτεις τόσα λεφτά πήγαινε για Daytona Sprinter που είναι και φθηνό και αν θέλεις να πάρεις κάτι μεγαλύτερο μετά από 2 χρονάκια δεν θα έχεις ξοδέψει και πολλά λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgio Harmani 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 το daytona το εχει ενας φιλος εδω κ δυο χρονια περιπου! καρμπυλατερ κειχιν απο τι μανα του εχει πανω........ ειναι μια χαρα! δεν εχει κανενα προβλημα....... τα πλαστικα στην αρχη τριζανε αλλα τα εκανε με ταινια διπλης! τωρα δεν ακουγετε τιποτα! πολυ καλα φρενα.... ανετη σελα..... αρκετα δυνατο για 125cc κ αρκετα ομορφο! πιστευω πως η σχεση τιμης ποιοτητας ειναι αρκετα καλη! κ γενικα να ξερεις οτι αν κανεις τα service σου κανονικα δεν θα εχεις κανενα θεμα! καλες βολτες οτι κ αν παρεις παντα ορθιος κ προσοχη!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Το καρμπυρατέρ του δεν είναι Keihin αλλά Sheng Wey Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Στο jetix αν δεν κανω λαθος ειναι 14αρι mikuni στο 50αρι, λογικα κανα 18αρι στο 125αρι παλι ιδιας μαρκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgio Harmani 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Το καρμπυρατέρ του δεν είναι Keihin αλλά Sheng Wey τουλαχιστον αυτο που εχει το παλικαρι ειναι κειχιν κ ειμαι σιγουρος οτι δεν το αλλαξε γτ παμε στον ιδιο μηχανικο κ παρα πολλα(λαδια κλπ) τα κανουμε μονοι μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Θα σου πρότεινα ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο ιαπωνικό παπί. Πχ. Crypton R, Honda Innova, Kawasaki ZX130, Suzuki Adress 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 φιλαρακια....το εψαξα πολυ το θεμα και μαλλον, λεω μαλλον κατεληξα στο Honda Wave 110cc χωρις να αποκλεισω τα υπολοιπα.Το μηχανακι ειναι καινουριο του 2012 και δεν ξερω αν εχετε παραπανω στοιχεια για το μηχανακι παντως ευπροσδεκτες ολες οι αποψεις πριν γινει η αγορα και εχω τρεξηματα μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgio Harmani 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 εχω ακουσει καλα λογια γενικα απο μηχανικους! αλλα ειναι καινουριο κ δεν το εχει κρινει ο χρονος! http://www.motovinios.gr/products/bikes/wave-110i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάννης Βαρβαρέζος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 παιδια μια χαρα ειναι το waveακι, μεχρι τα 3000κμ που το εχω δεν εχει παθει τιποτα. ακομα βαλβιδες δεν εχουν χτυπησει και το εχω ταραξει στους κοφτες. ΠΟΛΥ οικονομικο (εκανα 200κμ και ειχε μεινει περιπου ενα λιτρο μεσα), πολυ ανετο, πολυ καλα φωτα γιατι οι καγκουριες γινονται το βραδυ, αψογα φρενα και σε συνδυασμο με τα λαστιχα που φοραει (ειναι κινεζικα cheng shin tyres) το κανουν να κοκαλωνει ακομα και στη βροχη με δρομο "γυαλι" κατω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες