MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Καλημέρα. Είμαι απο εχθές ο ευτυχής κάτοχος ενός hornet 600. Πρώτη μηχανή μέγαλου κυβισμού και είναι πανέμορφη. Κούκλα και λίγο αλήτισσα αλλά της έκανα κιόλας τα πρώτα 100 χλμ εντός και εκτός πόλης και ένιωθα λές και είχα παπάκι μέσα στην πόλη και πύραυλο εκτός :) Στο θέμα μας τώρα. Είμαι παππούς (32), περήφανος Θεσσαλονικιός και ευτυχισμένος κάτοχος μηχανής. Γειά σας! Υ.Γ. Αν δείτε έναν βάρβαρο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με μαύρο hornet να τσακώνεται με τις ταχύτητες είμαι εγώ. Μην πετάξετε γιαούρτια. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Kαλώς ήρθες καρντάσι! Ανέβασε και καμιά φώτο να χαζέψουμε την κούκλα.Καλές βόλτες και πάντα όρθιος,με προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Γουελ καμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 καλώς ήρθες καλοτάξιδη και πάντα όρθιος, στην επομενη μπυροκατάσταση οπωσδήποτε να έρθεις με τη Ηornetara σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 καλώς ήρθες στην παρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Καλως τον, τον τσιτσιδο φιλο μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Καλώς ήρθες, δε μας είπες όμως, τι καβαλούσες πρίν τη σφήκα; Επλίζω πως απλά ξέχασες να γράψεις τι κράνος έχεις, και όχι πως δε σε νοίζουν τα κράνη, γιατί με τέτοιο "πύραυλο"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Καλως τα δικα μας τα παιδια. Μεγαλωνει η ομαδα. Ηοrnet Power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Ευχαριστώ παίδες για το θερμό καλωσόρισμα. Φιλε μου Τζόνη Στραβόξυλε δεν έγραψα κράνος γιατί το πήρα σήμερα το απόγευμα και κυκλοφορούσα με δανεικό. Πολύ ψάξιμο βλέπεις, λίγο αναποφάσιστος, αλλά και επειδή έχω φάει το κεφάλι μου μια φορά (οριακά για να μην είμαι εδώ να σας μιλάω), πλέον σε μηχανή επάνω, χωρίς κράνος, ποτέ ξανά. Ακόμα και για 50 μέτρα. Όση απόσταση χρειάστηκε για το δικό μου ατύχημα δηλαδή. Τέλος πάντων. Πήρα το XR-1100 αφού το έκανα ενα test drive πρώτα και σε λευκό χρώμα να φαίνομαι. Ελπίζω να μου βγεί καλό και αχρείαστο :) Σαν σταθερότητα και επίπεδα ήχου/φασαρίας σε μια σύντομη δοκιμή στον περιφερειακό, μου έδειξε οτι είναι πάρα πολύ καλό. Καλώς σας βρήκα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Καλως ηρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Bαλε καμια φωτογραφια ρε αχαιρευτε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnieWalker10 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Καλως ηρθες φιλε!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Γεια σου πατρίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Καλώς το παiδί με το ωραιότερο μηχανάκι του forum - μην ακούσω κουβέντα - υγ : οχι και παππούς στα 32.. photo μας τελείωσαν ?? χρονολογία ? πλήρη αναφορά τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Ε οχι κ παππους 32 χρονων! Ασε λιγο ακομα,εχουμε καιρο μπροστα μας! :lol: Συγχαρητηρια,Ξεζουμισε το,δωστου! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 γεια χαρα καρντασακι μου ... να χαιρεσε το μοτορι σου και παντα ορθιος..πολυ ωραια η σφηκα το xr-1100 το εχω και εγω σε ακρως ΠΑΟΚτσηδικα χρωματα(μιλησε κανεις ... :P) & ειναι ολα τα λεφτα..μηδεν θορυβο,ελαφρυ πολυ και shoei..με μια φιμε ζελατινουλα για τον ηλιο θα εισαι κομπλε... καλα χιλιομετρα και καλους δρομους να εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Καλως ηρθες και απο μενα!!! Και εγω δεν εχει πολυ καιρο που το πηρα πριν το καλοκαιρι.....Μηπως θα πρεπει να κανουμε καμια συναντισουλα να γνωριστουμε απο κοντα ρε παιδι μου.Θεσσαλονικη ειμαστε hornet εχουμε.....Δυστηχως μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να ερθω καμια βολτα στις μπυροκαταστασεις των βορειων λογω φορτου εργασιας ....ξερω ειμαι απαραδεκτος αλλα αν μου πει εδω ο νεος φιλος οτι θα ερθει θα ερθω και εγω!!! Οσο για το κρανος δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο αλλα απλα εμενα μου την δινει ενα φυσιματακι που εχει μετα τα 120.Μονο στο δικο μου ακουγετε ετσι?Φανταζομαι τι γινετε δλδ αν δεν ειναι καλο το κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Καλως ηρθε στο φορουμ.. Καλες βολτες σου ευχομαι.. Περιμενουμε και το αναλογο ποστ στα "Ευχαριστα" με πλουσιο φωτογραφικο υλικο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ευχαριστώ πολύ παίδες :) Οι φωτογραφίες είναι στον δρόμο. Βλέπετε δεν άφησε ο καιρός το Σ/Κ, που είχα λίγο χρόνο, ούτε να χαζέψω το μηχανάκι, ούτε βόλτα να το πάω, ούτε να του βγάλω καμια φώτο. Τώρα αν φέρει κανείς φωτογραφική στην μπυροκατάσταση σήμερα θα βοήθησει :D @Colin Μπα όλα έτσι είναι, αλλά επειδή έκανα διάφορες δοκιμές σε κράνη, αυτό το φυσηματάκι δεν είναι τίποτα σε σχέση με άλλα που με προκαλούσαν πονοκέφαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες