Jump to content
MentalRay

Νέος Hornetάκιας

Recommended Posts

Καλημέρα.

Είμαι απο εχθές ο ευτυχής κάτοχος ενός hornet 600.

Πρώτη μηχανή μέγαλου κυβισμού και είναι πανέμορφη. Κούκλα και λίγο αλήτισσα αλλά της έκανα κιόλας τα πρώτα 100 χλμ εντός και εκτός πόλης και ένιωθα λές και είχα παπάκι μέσα στην πόλη και πύραυλο εκτός :)

Στο θέμα μας τώρα.

Είμαι παππούς (32), περήφανος Θεσσαλονικιός και ευτυχισμένος κάτοχος μηχανής.

Γειά σας!

Υ.Γ. Αν δείτε έναν βάρβαρο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με μαύρο hornet να τσακώνεται με τις ταχύτητες είμαι εγώ. Μην πετάξετε γιαούρτια.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαλώς ήρθες καρντάσι! :_hi:

Ανέβασε και καμιά φώτο να χαζέψουμε την κούκλα.Καλές βόλτες και πάντα όρθιος,με προσοχή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώς ήρθες καλοτάξιδη και πάντα όρθιος, στην επομενη μπυροκατάσταση οπωσδήποτε να έρθεις με τη Ηornetara σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες, δε μας είπες όμως, τι καβαλούσες πρίν τη σφήκα;

Επλίζω πως απλά ξέχασες να γράψεις τι κράνος έχεις, και όχι πως δε σε νοίζουν τα κράνη, γιατί με τέτοιο "πύραυλο"... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παίδες για το θερμό καλωσόρισμα.

Φιλε μου Τζόνη Στραβόξυλε δεν έγραψα κράνος γιατί το πήρα σήμερα το απόγευμα και κυκλοφορούσα με δανεικό.

Πολύ ψάξιμο βλέπεις, λίγο αναποφάσιστος, αλλά και επειδή έχω φάει το κεφάλι μου μια φορά (οριακά για να μην είμαι εδώ να σας μιλάω), πλέον σε μηχανή επάνω, χωρίς κράνος, ποτέ ξανά. Ακόμα και για 50 μέτρα. Όση απόσταση χρειάστηκε για το δικό μου ατύχημα δηλαδή.

Τέλος πάντων.

Πήρα το XR-1100 αφού το έκανα ενα test drive πρώτα και σε λευκό χρώμα να φαίνομαι.

Ελπίζω να μου βγεί καλό και αχρείαστο :)

Σαν σταθερότητα και επίπεδα ήχου/φασαρίας σε μια σύντομη δοκιμή στον περιφερειακό, μου έδειξε οτι είναι πάρα πολύ καλό.

Καλώς σας βρήκα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς το παiδί με το ωραιότερο μηχανάκι του forum - μην ακούσω κουβέντα - :bruce_h4h:

υγ : οχι και παππούς στα 32.. :meeting:

photo μας τελείωσαν ?? χρονολογία ? πλήρη αναφορά τώρα :drool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οχι κ παππους 32 χρονων! Ασε λιγο ακομα,εχουμε καιρο μπροστα μας! :lol:

Συγχαρητηρια,Ξεζουμισε το,δωστου! :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια χαρα καρντασακι μου :_hi: ...

να χαιρεσε το μοτορι σου και παντα ορθιος..πολυ ωραια η σφηκα :thumbsup1:

το xr-1100 το εχω και εγω σε ακρως ΠΑΟΚτσηδικα χρωματα(μιλησε κανεις :aggressive:... :P) & ειναι ολα τα λεφτα..μηδεν θορυβο,ελαφρυ πολυ και shoei..με μια φιμε ζελατινουλα για τον ηλιο θα εισαι κομπλε...

καλα χιλιομετρα και καλους δρομους να εχεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες και απο μενα!!!

Και εγω δεν εχει πολυ καιρο που το πηρα πριν το καλοκαιρι.....Μηπως θα πρεπει να κανουμε καμια συναντισουλα να γνωριστουμε απο κοντα ρε παιδι μου.Θεσσαλονικη ειμαστε hornet εχουμε.....Δυστηχως μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να ερθω καμια βολτα στις μπυροκαταστασεις των βορειων λογω φορτου εργασιας ....ξερω ειμαι απαραδεκτος αλλα αν μου πει εδω ο νεος φιλος οτι θα ερθει θα ερθω και εγω!!!

Οσο για το κρανος δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο αλλα απλα εμενα μου την δινει ενα φυσιματακι που εχει μετα τα 120.Μονο στο δικο μου ακουγετε ετσι?Φανταζομαι τι γινετε δλδ αν δεν ειναι καλο το κρανος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθε στο φορουμ.. Καλες βολτες σου ευχομαι..

Περιμενουμε και το αναλογο ποστ στα "Ευχαριστα" με πλουσιο φωτογραφικο υλικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παίδες :)

Οι φωτογραφίες είναι στον δρόμο.

Βλέπετε δεν άφησε ο καιρός το Σ/Κ, που είχα λίγο χρόνο, ούτε να χαζέψω το μηχανάκι, ούτε βόλτα να το πάω, ούτε να του βγάλω καμια φώτο.

Τώρα αν φέρει κανείς φωτογραφική στην μπυροκατάσταση σήμερα θα βοήθησει :D

@Colin Μπα όλα έτσι είναι, αλλά επειδή έκανα διάφορες δοκιμές σε κράνη, αυτό το φυσηματάκι δεν είναι τίποτα σε σχέση με άλλα που με προκαλούσαν πονοκέφαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα