gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα, με ετήσιο πέφτει πάρα πολύ το ποσόν. Αλλά καλό είναι να μην το κάνει, διότι προϋποθέται τα λεφτά μπροστά, και δεύτερον ίσως βαρεθεί και στο 3μηνο σταματήσει.... edit: επίσης, ίσως δεν του αρέσει στον μέλλον το συγκεκριμένο γυμναστήριο και θέλει να δοκιμάσει κάποιο άλλο. Τα λέω αυτά διότι έχω πληρώσει αμέτρητα ετήσια προγράμματα... Αυτή στιγμή το ετήσιο, που το έχω προπληρώσει λήγει τον Φλεβάρη σε γυμναστήριο του Ηρακλείου, ενώ εγώ την ίδια στιγμή μένω στη Νότια Κρήτη και πληρώνω εκεί άλλο γυμναστήριο (με τον μήνα φυσικά....) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μανώλη οι τιμές κυμαίνονται από 35-60 ευρώ, αναλόγως το γυμναστήριο! Γιατι να μην δωσει τον χρονο? αλλα θα μου πεις πουν'τα λεφτα.. Για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον εαυτό του θα τα δώσει! Κάποιος που νομίζει ότι θα βαρεθεί δεν θα τα δώσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μανώλη οι τιμές κυμαίνονται από 35-60 ευρώ, αναλόγως το γυμναστήριο! Για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον εαυτό του θα τα δώσει! Κάποιος που νομίζει ότι θα βαρεθεί δεν θα τα δώσει... Ολοσωστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisLifan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Για να παρεις κιλα πηγαινε gym 4-5 φορες την εβδομαδα και κανε ασκησεις για ογκο,δλδ λιγες και αργες επαναληψης πχ 8 αλλα με αρκετα κιλα .Απο πλευρας φαγητου φαε φαγητα πλουσια σε υδατανθρακες (ρυζι,ζυμαρικα) και πρωτεινες ,εγω σε ενα μηνα με αυτον τον τροπο πηρα 2 κιλα λιπος και 6 μυς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Για να παρεις κιλα πηγαινε gym 4-5 ΜΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΛΑ φορες την εβδομαδα και κανε ασκησεις για ογκο,δλδ λιγες και αργες επαναληψης πχ 8 αλλα με αρκετα κιλα .Απο πλευρας φαγητου φαε φαγητα πλουσια σε υδατανθρακες (ρυζι,ζυμαρικα) και πρωτεινες ,εγω σε ενα μηνα με αυτον τον τροπο πηρα 2 κιλα λιπος και 6 μυς 6 ΚΙΛΑ ΜΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ 3,5 ΚΙΛΑ ΜΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Τώρα,για έναν χρόνο ακόμη,θα είμαι στο ιέκ.Μετά θα τελειώσω...Όταν θα χρείαστει τον επόμενο χρόνο να πάω στον στρατό,δεν θα ''πέσουν'' οι μύς(αφού δεν θα κάνω ασκήσεις) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για να παρεις κιλα πηγαινε gym 4-5 φορες την εβδομαδα και κανε ασκησεις για ογκο,δλδ λιγες και αργες επαναληψης πχ 8 αλλα με αρκετα κιλα .Απο πλευρας φαγητου φαε φαγητα πλουσια σε υδατανθρακες (ρυζι,ζυμαρικα) και πρωτεινες ,εγω σε ενα μηνα με αυτον τον τροπο πηρα 2 κιλα λιπος και 6 μυς Αν το κάνεις αυτό το πράγμα θα κάψεις τους μυς άσχετα αν νομίζεις ότι γυμνάζεσαι και επιπλέον η προτεινόμενη αύξηση βάρους είναι 2 κιλά/μήνα και όχι 8 κιλά/μήνα! Αν το έκανες αυτό απλά κατέστρεψες τον μεταβολισμό σου χωρίς να το ξέρεις... Αν πάει έτσι πετσί και κόκκαλο να κάνει ασκήσεις το παιδί για όγκο θα μείνει εκεί μέσα! Πρέπει και να έχεις μια Χ μυική μάζα για να πας να την γυμνάσεις! Δεν σου κάνει η γυμναστική τον όγκο, αλλά η ποιοτική διατροφή σε συνδυασμό με την γυμναστική... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisLifan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 κιομως πηρα ακριβως τοσα εκανα λιπομετρηση σε ζυγαρια,παντως 3,5 κιλα τον χρονο αποκλειεται... Αν το κάνεις αυτό το πράγμα θα κάψεις τους μυς άσχετα αν νομίζεις ότι γυμνάζεσαι και επιπλέον η προτεινόμενη αύξηση βάρους είναι 2 κιλά/μήνα και όχι 8 κιλά/μήνα! Αν το έκανες αυτό απλά κατέστρεψες τον μεταβολισμό σου χωρίς να το ξέρεις... Αν πάει έτσι πετσί και κόκκαλο να κάνει ασκήσεις το παιδί για όγκο θα μείνει εκεί μέσα! Πρέπει και να έχεις μια Χ μυική μάζα για να πας να την γυμνάσεις! Δεν σου κάνει η γυμναστική τον όγκο, αλλά το ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με την γυμναστική... κοιτα σε μενα επειδη γυμναζομαι χρονια πετυχε ειναι και αναλογα τον οργανισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Τώρα,για έναν χρόνο ακόμη,θα είμαι στο ιέκ.Μετά θα τελειώσω...Όταν θα χρείαστει τον επόμενο χρόνο να πάω στον στρατό,δεν θα ''πέσουν'' οι μύς(αφού δεν θα κάνω ασκήσεις) ? Μετά τους 2 μήνες θα δεις οπτική διαφορά στον στρατό. Θα πέσουν οι μύες σου και λίγο η ψυχολογία σου. Βέβαια, μπορείς εάν θες να κάνεις στο στρατό γυμναστική (στις εξόδους σου) Να ξέρεις ότι το σώμα θα "θυμάται" ότι κάποτε ήταν γυμνασμένο, και θα επανέρχεται σε πολύ λίγο καιρό σε περίπτωση που ξαναρχίσεις. Καμία σχέση με την πρώτη φορά. Αν το κάνεις αυτό το πράγμα θα κάψεις τους μυς άσχετα αν νομίζεις ότι γυμνάζεσαι και επιπλέον η προτεινόμενη αύξηση βάρους είναι 2 κιλά/μήνα και όχι 8 κιλά/μήνα! Αν το έκανες αυτό απλά κατέστρεψες τον μεταβολισμό σου χωρίς να το ξέρεις... Αν πάει έτσι πετσί και κόκκαλο να κάνει ασκήσεις το παιδί για όγκο θα μείνει εκεί μέσα! Πρέπει και να έχεις μια Χ μυική μάζα για να πας να την γυμνάσεις! Δεν σου κάνει η γυμναστική τον όγκο, αλλά η ποιοτική διατροφή σε συνδυασμό με την γυμναστική... Μην ξεχνάς και την ξεκούραση. Στον ύπνο είναι που μεγαλώνουν οι μύες.... κιομως πηρα ακριβως τοσα εκανα λιπομετρηση σε ζυγαρια,παντως 3,5 κιλα τον χρονο αποκλειεται... Μην παραξενευτείς εάν ισχύει αυτό που σου λέω. Και μιλάω πάντα για καθαρό μυ και όχι μεικτά κιλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisLifan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μετά τους 2 μήνες θα δεις οπτική διαφορά στον στρατό. Θα πέσουν οι μύες σου και λίγο η ψυχολογία σου. Βέβαια, μπορείς εάν θες να κάνεις στο στρατό γυμναστική (στις εξόδους σου) Να ξέρεις ότι το σώμα θα "θυμάται" ότι κάποτε ήταν γυμνασμένο, και θα επανέρχεται σε πολύ λίγο καιρό σε περίπτωση που ξαναρχίσεις. Καμία σχέση με την πρώτη φορά. Μην ξεχνάς και την ξεκούραση. Στον ύπνο είναι που μεγαλώνουν οι μύες.... Μην παραξενευτείς εάν ισχύει αυτό που σου λέω. Και μιλάω πάντα για καθαρό μυ και όχι μεικτά κιλά. απλως μου φαινεται υπερβολικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Firekostas 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Τσακαλια,δεν υπαρχουν ασκησεις για ογκο ουτε ασκησεις για γραμμωση.ολα ειναι θεμα διατροφης.ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.στην ηλικια που εισαι εισαι τυχερος γιατι ακομα κ σαβουρα να φας θα την ''καψεις'' ευκολα.εγω μετα απο προπονηση πολο στα 18 μου τσακιζα 3 γυρους στον πρασσα(οι σαλονικιοι ξερουν) κ δεν επαιρνα γραμμαριο.τραβα σε διατροφολογο να σου βγαλει διατροφη συμφωνα με αυτα που θες,γραψου γυμναστηριο κ πρηξε κανεναν παπαρα γυμναστη να ασχοληθει μαζι σου γιατι οι περισσοτεροι δινουν κονσερβα προγραμμα κ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.μαθε να οργανωνεις τα γευματα σου κ μη βιαζεσαι.αποτελεσματα δεν βλεπεις σε ενα ουτε σε 2 μηνες.βαλε εναν εφικτο στοχο π.χ. Μεχρι τον ιουνιο του 13 να χω βαλει 5 κιλα ''καθαρα'' κ ασχολησου με αυτο.το σωμα σου θα σου φαινεται τελειως διαφορετικο κ ας εισαι κ στα ιδια κιλα.υπομονη κ επιμονη θελει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 σωστός ο φάιρκώστας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Μην αγχώνεσαι ρε φίλε. Σε 6-7 έτη ό,τι τρώς θα το παίρνεις σε κιλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Μην αγχώνεσαι ρε φίλε. Σε 6-7 έτη ό,τι τρώς θα το παίρνεις σε κιλά! Μα εδώ μιλάμε για σωστή διατροφή! Το θέμα δεν είναι να βάλει κιλά, αλλά να βάλει σωστά κιλά! Τι να το κάνω εγώ αν βάλω κιλά και είναι μια μπυροκοιλιά ως απέναντι? Τι να το κάνω αν βάλω κιλά και αποκτήσω χοληστερίνη? Ή τρελάνω τον θυρεοειδή μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Τράβα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, πάρε παιδικές φρουτόκρεμες και ξεκίνα να τρως... Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα θα πάρεις κιλά... Υ.Γ. Ου να μου χαθείτε 2ψήφιοι... Κοσμοπόλιταν μου το κάνατε το φΛόρουμ...!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Τράβα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, πάρε παιδικές φρουτόκρεμες και ξεκίνα να τρως... Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα θα πάρεις κιλά... Υ.Γ. Ου να μου χαθείτε 2ψήφιοι... Κοσμοπόλιταν μου το κάνατε το φΛόρουμ...!!!! Να προσθέσω σε αυτό και το πρώτο βρεφικό γάλα, αυτό που είναι για βρέφη μέχρι από 0-6 μηνών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Το γυμναστήριο θα βοηθήσει! Θα ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα με βάρη, θα παίρνεις και μια πρωτεϊνούλα σε σκόνη καλής ποιότητας και θα είσαι μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Υ.Γ. Ου να μου χαθείτε 2ψήφιοι... Κοσμοπόλιταν μου το κάνατε το φΛόρουμ...!!!! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Το γυμναστήριο θα βοηθήσει! Θα ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα με βάρη, θα παίρνεις και μια πρωτεϊνούλα σε σκόνη καλής ποιότητας και θα είσαι μια χαρά! Μακρια απο σκονες. Οπως ειπε ο παππους ο βατραχος θα πας να παρει φρουτοκρεμα να την πινεις με γαλα ως συμπληρωμα 2-3 φορες την ημερα. Ειναι καλυτερης ποιοτητας πρωτεινης απο τα σκευασματα πρωτεινων που διδουν στα γυμναστηρια. Η φρουτοκρεμα αντιστοιχει σε 20αρα πρωτεινη, αρα ειδικη για ογκο.... Και οποιος νομιζει οτι το γυμναστηριο δεν ευθυνεται τοσο για τον μυικο ογκο, οσο η διατροφη, κανει λαθος. 1ο το γυμναστηριο, 2η η διατροφη και 3η η ξεκουραση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό! Είναι όπως το λέει η λέξη, συμπλήρωμα διατροφής! Προκειμένου ο οργανισμός να μείνει χωρίς θρεπτικά συστατικά επειδή είναι λιγόφαγο το παιδί καλύτερα να το λάβει από το συμπλήρωμα! Δεν είναι ούτε φάρμακο, ούτε αναβολικό!Καμία σχέση! Αν έχει κάνει κάποιος ένα πρόγραμμα διατροφής μπορεί να συμπεριλάβει σαν βοήθημα το συμπλήρωμα διατροφής! Παρακαλώ δείτε το βίντεο!Είναι πάρα πολύ κατατοπιστικό!Παρακολουθείστε τα πρώτα λεπτά που αναφέρεται στο τι είναι συμπλήρωμα διατροφής! http://youtu.be/gt3AacNUu-A Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Μακρια απο σκονες. Οπως ειπε ο παππους ο βατραχος θα πας να παρει φρουτοκρεμα να την πινεις με γαλα ως συμπληρωμα 2-3 φορες την ημερα. Ειναι καλυτερης ποιοτητας πρωτεινης απο τα σκευασματα πρωτεινων που διδουν στα γυμναστηρια. Η φρουτοκρεμα αντιστοιχει σε 20αρα πρωτεινη, αρα ειδικη για ογκο.... Και οποιος νομιζει οτι το γυμναστηριο δεν ευθυνεται τοσο για τον μυικο ογκο, οσο η διατροφη, κανει λαθος. 1ο το γυμναστηριο, 2η η διατροφη και 3η η ξεκουραση. Άλλο αναβολικά άλλο συμπλήρωμα διατροφής!! Την πρωτεϊνη επιβάλλεται να την παίρνουν όσοι κάνουν βάρη και δεν ακολουθούν ειδική διατροφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 παιδια πραγματικα σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ!!!μου εχετε δωσει απαντησεις οι οποιες σιγουρα θα με βοηθησουν και θα με κατατοπισουν αρκετα!!! ευχαριστω για τις συμβουλες τις πληροφοριες και το ενδιαφερον...!!!και μαλλον απο την ερχομενη εβδομαδα μπαινει στο προγραμμα το γυμναστιριο και η διατροφη..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Άλλο αναβολικά άλλο συμπλήρωμα διατροφής!! Την πρωτεϊνη επιβάλλεται να την παίρνουν όσοι κάνουν βάρη και δεν ακολουθούν ειδική διατροφή. Φυσικά και επιβάλλεται να παίρνουν πρωτείνη όσοι κάνουν βάρη. Μπορούν κάλλιστα να τρώνε 3-4 φορές την ημέρα κάνα τόνο, φρουτόκρεμα και πρωτεινούχο φαγητό. Δεν χρειάζεται, κατά την γνώμη μου, έξτρα γεύματα πρωτείνης να επιβαρύνουν τον οργανισμό, ιδιαίτερα όταν είναι τόσο ακριβά, και στην ουσία δεν κάνουν και τίποτα το σπουδαίο. Χρειάζεται πολύ ΦΑΓΗΤΟ! (εννοείται ότι στο παρελθόν, όταν ήμουν πιτσιρικάς και ήθελα να πάρω κιλά, είχα δοκιμάσει όλα αυτά τα σκευάσματα....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 και ο αδερφος μου οταν ηταν πιτσιρικας παντως(17-19)ειχε παρει και αυτος συμπληρωματα διατροφης.και εβαζε κιλα...εννοειτε μαζι με γυμναστηριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες