Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Το κοσκινισμα ηταν αρκετα εντονο στο μπροστινο οταν αφηνα τα χερια απο το τιμονι κ κυριως απο τα 90χλμ κ κατω!τωρα με τα tourance next δεν κανει το παραμικρο!σε ολες σχεδον τις περιπτωσεις φταιει το Conti!!πολλες επιλογες για"w" δεν υπαρχουν,αλλα κ "ν" να βαλει καποιος δεν θα εχει προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το κοσκινισμα ηταν αρκετα εντονο στο μπροστινο οταν αφηνα τα χερια απο το τιμονι κ κυριως απο τα 90χλμ κ κατω!τωρα με τα tourance next δεν κανει το παραμικρο!σε ολες σχεδον τις περιπτωσεις φταιει το Conti!!πολλες επιλογες για"w" δεν υπαρχουν,αλλα κ "ν" να βαλει καποιος δεν θα εχει προβλημα!

Αλλαξα σε Anakee 3. Μακαρι να εχεις δικιο Τζον :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο δεικτης ταχυτητας w ειναι κοροιδεια στο μηχανακι αυτο,δεν το χρειαζεστε και δεν πρεπει να αποτελει κριτηριο επιλογης ελαστικων! Ποσα κατευαζει πια? 230? 240? Και πολλα ειναι για on off μοτοσυκλετα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο δεικτης ταχυτητας w ειναι κοροιδεια στο μηχανακι αυτο,δεν το χρειαζεστε και δεν πρεπει να αποτελει κριτηριο επιλογης ελαστικων! Ποσα κατευαζει πια? 230? 240 270 ? Και πολλα ειναι για on off μοτοσυκλετα..

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξα σε Anakee 3. Μακαρι να εχεις δικιο Τζον :_thumbsup:

Προχθές μπήκαν τα Scorpion Trail 2 Εντυπώσεις σύντομα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βγαίνουν με σταμπιλιζατέρ αυτά ?

Σταμπιλιζατερ εχουν όλα τα 1190 γιατί ακριβώς ρωτάς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βγαίνουν με σταμπιλιζατέρ αυτά ?

Σταμπιλιζατερ εχουν όλα τα 1190 γιατί ακριβώς ρωτάς?

Den θυμάμαι μετά από τόσο καιρό. Νομίζω επειδή είπε κάποιος ότι κουνάγανε. Τα πρώτα μοντέλα δεν είχαν όλα πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες με ρώτησε ένας φίλος (ο οποίος είναι στην γύρα για αναζήτηση) πως μου φαίνετε το 1190 το απλό….η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δεί και έτσι μπήκα λίγο στη διαδικασία να το κοιτάξω (ο φίλος είναι τσακωμένος με την τεχνολογία)….ξεκίνησα να διαβάζω τα posts σας (είναι και πολλά…), αλλά τελικά κατέληξα μπερδεμένος.

είχαν τα πρώτα ή εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα (τα οποία από όσο κατάλαβα η ktm σφυρίζει αδιάφορα)??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είχαν τα πρώτα ή εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα (τα οποία από όσο κατάλαβα η ktm σφυρίζει αδιάφορα)??

Τι προβληματα δηλαδη διαβασες ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι προβληματα δηλαδη διαβασες ? :P

σχετικά με το φίλτρο και το ότι περνάει σκόνη προς το μοτέρ (αν το κατάλαβα σωστά) 

τα υπόλοιπα που είδα να γράφονται σχετικά με το σταντ και με την θερμοκρασία (διάβασα οτι για αυτά έγιναν κάποιεσ διορθώσεις αλλά για εμένα ούτως ή άλλως αυτά "ειδικά η θερμοκρασία" είναι μικρά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχετικά με το φίλτρο και το ότι περνάει σκόνη προς το μοτέρ (αν το κατάλαβα σωστά) 

τα υπόλοιπα που είδα να γράφονται σχετικά με το σταντ και με την θερμοκρασία (διάβασα οτι για αυτά έγιναν κάποιεσ διορθώσεις αλλά για εμένα ούτως ή άλλως αυτά "ειδικά η θερμοκρασία" είναι μικρά)

Στο μοντελο του 2015 εχει γινει αλλαγει στο φιλτροκουτι. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν εχει λυθει το προβλημα 100%  . Για το σταντ εχει γινει ανακληση .

Οσο για την θερμοκρασια δεν θεωρειται βλαβη. Το μονο που εχει γινει ειναι να προσθεθει ενα λεπτο θερμομονωτικο στην σελα απο κατω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο μοντελο του 2015 εχει γινει αλλαγει στο φιλτροκουτι. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν εχει λυθει το προβλημα 100%  . Για το σταντ εχει γινει ανακληση .

Οσο για την θερμοκρασια δεν θεωρειται βλαβη. Το μονο που εχει γινει ειναι να προσθεθει ενα λεπτο θερμομονωτικο στην σελα απο κατω.

ευχαριστώ …..γενικά οι εντυπώσεις οι δικές σου σαν κάτοχος ποιες είναι??

ο φίλος κοιτάει την απλή έκδοση διότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το χώμα…..πάντως οι αλήθεια είναι ότι σαν τιμή συγκριτικά με τον ανταγωνισμό της (BMW GS + TRIUMPH TIGER 1200) είναι καλή (το καλή είναι σχετικό για τον καθένα,αλλά όταν λες οτι πάω να πάρω μία καινουργιά μηχανή 1200cc δεν γίνετε να πιστευείς οτι θα δώσεις κάτω απο 14 χιλιάρικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ …..γενικά οι εντυπώσεις οι δικές σου σαν κάτοχος ποιες είναι??

A σωθηκες τωρα:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Den θυμάμαι μετά από τόσο καιρό. Νομίζω επειδή είπε κάποιος ότι κουνάγανε. Τα πρώτα μοντέλα δεν είχαν όλα πάντως.

Δεν παίζει αυτό που λες έχω το πρώτο μοντέλο και έχει σταμπλιλιζατερ απτην αρχή. Το GS δεν είχε σταμπιλιζατερ στα μοντέλα του 13 και έβαλε απτο 14 και μετά. Η ΚΤΜ είχε από την αρχή.

στο super adventure έχουν βάλει και θερμομονωτικό στο λαιμό της εξάτμησης. Ερημην τώρα τώρα βρήκαμε για πρόβλημα την υψηλή θερμοκρασία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο super adventure έχουν βάλει και θερμομονωτικό στο λαιμό της εξάτμησης. Ερημην τώρα τώρα βρήκαμε για πρόβλημα την υψηλή θερμοκρασία...

Καταρχήν για να μην παρεξηγηθώ ΠΟΤΕ δεν θα θεωρούσα (εγώ) βλάβη ή ζημιά την θερμοκρασία, απλώς το ανέφερα γιατί το διάβασα.... τώρα αν κάποιος τα βρίσκει όλα τελεία στο μηχανάκι και δεν το πάρει γι' αυτό το  λόγο δικό του πρόβλημα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν για να μην παρεξηγηθώ ΠΟΤΕ δεν θα θεωρούσα (εγώ) βλάβη ή ζημιά την θερμοκρασία, απλώς το ανέφερα γιατί το διάβασα.... τώρα αν κάποιος τα βρίσκει όλα τελεία στο μηχανάκι και δεν το πάρει γι' αυτό το  λόγο δικό του πρόβλημα.......

Καμία παρεξήγηση σύντροχε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα τι εγινε ρε παιδια...? με το κουνημα στα πολλα χιλιομετρα που αναφερατε καποιοι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτες ''κατασκοπευτικές'' φωτογραφίες από το ανανεωμένο 1190 adv που αναμένεται το επόμενο έτος.

Διαφορετική ζελατίνα και fairing,LED φώτα και εναρμονισμένο στους κανονισμούς του Euro 4.

Στις φωτο πάντως φαίνονται μάλλον 3 διαφορετικές μηχανές,όπως αναφέρει και το άρθρο.

New KTM Adventure spied

New KTM Adventure spied

New KTM Adventure spied

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλαχιστον  2 φιανονται...με την σιγουρα διαφορετικη να ειναι το ρ ...πορτοκαλι καγκελα ,ακτινωτες ζαντες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με τις χυτες ζαντες παιζει να ειναι το 1050.....αν συνεχισει να το βγαζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με τις χυτες ζαντες παιζει να ειναι το 1050.....αν συνεχισει να το βγαζει.

αμα σου πω οτι εχω δει αρκετα με ξενες πινακιδες...

πιστευω οτι το 1190 το χαμηλο θα βγει με επιλογη ζαντων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα