FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος antonis123123 έγραψε: το ιδιο δηλημα εχω και εγω,τρανσαλπ 650 η bmw f650 gs ειμαι 190 90 κιλα πρωτη μηχανη και οι δυο μηχανες ιδια τιμη ,η τρανσαλπ εχει τα διπλασια χιλιομετρα 60.000 αλλα πηγα και την ειδα και ειναι σε καταπληκτικη κατασταση με 1000 εξτρα πανω της (δε φοραει καγκουριστικα ) και 500 εξτρα σε πραγματα +καποια ανταλακτικα +φερινγκ για 1.80 +οτι εχει κρατησει ολα τα μαμισια πραγματα και +κρανος 500 που θα μου το δωσει 80 ,bmw καλο μηχανικα εχει μπαγκασιερα μεσαια αυτη που δε χωραει 2 κρανη , εμφανισιακα την εχει φαει ο ηλιος στο χρωμα τη θελω για καθημερινη μηχανη αποστασεις 30 χιλιομετρα τη μερα και 250 χιλιομετρα 3 4 φορες το μηνα αυτος που εχει το τρανσαλπ ταυτοχρονα ειχε και 1 μηχανη souper sport και αμαξι Αυτά με τα 1000 και τα 500, δεν βγάζουν νόημα τι θες να περιγράψεις. Τι πράγμα μετράνε τα 1000 και τι τα 500; Τεσπα. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηχανές του είδους αυτού. Παρόλαυτα, αν θα επέλεγα ποτέ transalp, θα πήγαινα για το 700. Πιο σβέλτο, πιο καλοστημένο, λίγο πιο ελαφρύ, καλύτερη δύναμη, πιο όμορφο και σύχρονη αισθητική, όχι σαν το τρακτέρ δεκαετίας '80 που ειναι το 650. Αν επιλέξεις 650, εκτός των στάνταρ ελέγχων, να ελέγξεις το καρέ του άξονα του κιβωτίου που δένει το γρανάζι της αλυσίδας. Αν είναι φαγωμένα τα δόντια του άξονα, η αντικατάσταση απαιτεί κατέβασμα μοτέρ, πλήρες άνοιγμα, αλλαγή του άξονα και δέσιμο, ανέβασμα, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι φτηνό. Επίσης ανάμεσα στους κυλίνδρους, ανάμεσα στο V δλδ έχει ένα μεταλικό σωλήνα που περνάει το ψυκτικό από τον ένα κύλινδρο στον άλλον. Δώσε βάση για διαρροή ψυκτικού εκεί, αν δεις πρασινίλες (ή ότι άλλο χρώμα χρωστική έχει το ψυκτικό), μπορεί να θέλει δυο orings πράγμα που έχει μικρό κόστος, μπορεί όμως να έχουν σαπίσει τα ''χειλη'' στο σωλήνα, και για να αλλαχθεί πρέπει να βγει η μπροστά κεφαλή. Και αυτό κοστίζει επίσης. Αν δε, δεις διαρροή ψυκτικού με σκουριά, θυμήσου ότι έχεις αφήσει τον θερμοσίφωνα ανοικτό και πρέπει να φύγεις. Α, είναι ''διλημμα''. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis123123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 ευχαριστω για τη απαντηση σου θα πω στο μηχανικο να τα κοιταξει τα μπερδεψα λιγο οντως 1000€ εχει το τρανσαλπ πανω του σε πραγματα ο ανθρωπος εχει και τα γνησια της τρανσαλπ οπως βγηκε απο το εργοστασιο αλλα για να την εχει ποιο ομορφη δε τα εχει (φοραει)στη μηχανη εχει αγορασει αλλα τα 500€ ειναι σε εξτρα σε μπαγκαζιερες και σχαρες +... το 700 ειναι πολυ ακριβο για τη τσεπη μου δε θελω να πληρωνω πολλα ουτε για τη συντηρηση ουτε για την αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες