giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Ξεκίνησα να διαθέσω 1.500 για να πάρω το baby Varadero. Έχω φτάσει στα 2.000 για ΤΑ ή GS...Εεεε, πολύ παραπάνω δεν μπορώ να πάω... σε αυτα τα χρηματα βρισκεις αξιολογο το προηγουμενο πηγασο(http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=15020.0) οπως κ το freewind επισης πολυ αξιολογο σε αυτα τα χρηματα.δυστηχως σε πολλες των περιπτωσεων γουστα κ χρηματα δεν πανε μαζι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Αγγελε θα ελεγα να μεινεις μακρια απο το τρανσαλπ. Μεσα στην πολη καιει ποοολυ και δεν θα το χαρεις το μηχανακι. Το BMW ειναι καλη επιλογη και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τους κραδασμους . Σε μεγαλα ταξιδια θα σε κουρασει πολυ περισσοτερο ο αερας και η σελα παρα οι κραδασμοι. Τωρα στα χρηματα που διαθετεις πρεπει να υπολογισεις και ενα ποσο για μαζεματα. Στην θεση σου θα κοιταζα μαλλον για το freewind που ειναι αρκετα φτηνοτερο το ιδιο αξιολογο και θα σου περισσεψουν και χρηματα για ενα μεγαλο service. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 να υπολογιζεις φιλε κ χρηματα για εξοπλισμο παντα ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 εγω προτεινω τρανσαλπ. οχι επειδη το εχω απλα το μηχανακι ειναι αλεξισφαιρο. κανει τα παντα παει παντου φορτωνεται σαν μουλαρι ειναι πιο ανετο πιο ψηλο απο τη μπεμπα . φιλος μου επαθε ζημια στη μπεμπα στο ψυγειο 500 ευρω αλλαγη ψυγειου. στο τρανσαλπ δεν θα εχεις τετοια προβληματα. αν σκεφτεσαι καταναλωση αστο παρε σκουτερ γιατι και τα δυο καινε μες την πολη. φυσικα το τρανσαλπ καιει περισσοτερο στη πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Αν μαζέψεις 3000 παίρνεις στραντα πιο νέο παίρνεις τρανσαλπ 2005 παίρνεις χτ 660 Παίρνεις όμως και bandit !!!!! ( καλο είναι να διακρίνουμε το χιούμορ άλλωστε και εγω απρίλια +BMW έχω ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω προτεινω τρανσαλπ. οχι επειδη το εχω απλα το μηχανακι ειναι αλεξισφαιρο. κανει τα παντα παει παντου φορτωνεται σαν μουλαρι ειναι πιο ανετο πιο ψηλο απο τη μπεμπα . φιλος μου επαθε ζημια στη μπεμπα στο ψυγειο 500 ευρω αλλαγη ψυγειου. στο τρανσαλπ δεν θα εχεις τετοια προβληματα. αν σκεφτεσαι καταναλωση αστο παρε σκουτερ γιατι και τα δυο καινε μες την πολη. φυσικα το τρανσαλπ καιει περισσοτερο στη πολη. εγω προτεινω τζι-ες. οχι επειδη το εχω απλα το μηχανακι ειναι αλεξισφαιρο. κανει τα παντα παει παντου φορτωνεται σαν μουλαρι ειναι πιο ανετο πιο κοντό απο το τρανσαλπ . φιλος μου επαθε ζημια στο τρανσαλπ στο ψυγειο 500 ευρω αλλαγη ψυγειου. στη μπεμπα δεν θα εχεις τετοια προβληματα. αν σκεφτεσαι καταναλωση αστο είναι μονόδρομος σου λέω. φυσικα το τρανσαλπ καιει περισσοτερο στη πολη. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον Falax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 εγω προτεινω τζι-ες. οχι επειδη το εχω απλα το μηχανακι ειναι αλεξισφαιρο. κανει τα παντα παει παντου φορτωνεται σαν μουλαρι ειναι πιο ανετο πιο κοντό απο το τρανσαλπ . φιλος μου επαθε ζημια στο τρανσαλπ στο ψυγειο 500 ευρω αλλαγη ψυγειου. στη μπεμπα δεν θα εχεις τετοια προβληματα. αν σκεφτεσαι καταναλωση αστο είναι μονόδρομος σου λέω. φυσικα το τρανσαλπ καιει περισσοτερο στη πολη. Άντε μετά να βγάλω άκρη, εγώ ο νέος... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μην μπερδεύεσαι.... Οδήγα και τα δύο και πάρε όποιο σου αρέσει! Σε κόβω για GS δεδομένου των 82 εκατοστών της σέλας του ΤΑ, σε συνδυασμό με το μεγάλο του βάρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μην μπερδεύεσαι.... Οδήγα και τα δύο και πάρε όποιο σου αρέσει! Σε κόβω για GS δεδομένου των 82 εκατοστών της σέλας του ΤΑ, σε συνδυασμό με το μεγάλο του βάρος. Νομίζω είναι 84cm το ΤΑ. Κι εγώ για GS με κόβω, αλλά κοιτάζω και άλλα. Το Pegaso και το Freewind, π.χ., φαίνονται καλές και τίμιες φτηνότερες λύσεις(?).Ειδικά το Freewind δεν το ήξερα. Καλό είναι? Πολύ φτηνό μου φαίνεται. Από κατανάλωση πώς είναι, πιο κοντά στο GS ή στην ΤΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) 84? E, τόσο το χειρότερο. Πήγασο έχω οδηγήσει μόνο τον καινούργιο. Ωραίος... Freewind οδήγησα, αλλά είναι πολύ υποδεέστερο από τα υπόλοιπα. Λιγότερο γκάζι, και σκορτσάρει υπερβολικά ακόμα και με δευτέρα! Επίσης, τα πιο πολλά χάνουν λάδι από τον κύλινδρο ψηλά.... Κατά τα άλλα είναι πολύ οικονομικό και αξιόπιστο μηχανάκι. Αν ψάχνεις για πολύ οικονομικό, παίζουν f650 funduro στο 1000ικο. Πολύ καλά και άθραυστα μηχανάκια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Transalp=παππουδιέρα! Χώρια το ότι καίει αρκετά. Προτείνω να μείνεις ανάμεσα σε bmw και aprilia. Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και με τα μονοκύλινδρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί λένε ότι δεν μπορείς να πας με αυτά μακρινά ταξίδια....! Οι κραδασμοί τους είναι σχεδόν ανεπαίσθητοι, ενώ τα σκορτσαρίσματα που αναφέρθηκαν για το pegaso ( ειδικά για strada/trail) για να φτάσει σε σημείο να σε ενοχλήσουν θα πρέπει να πηγαίνεις συνεχώς με 3000 στροφές ( πράγμα το οποίο φυσικά δε γίνεται). Εν ολίγοις, και τα δύο είναι πολύ καλά και ποιοτικά μηχανάκια. Ο,τι κι αν πάρεις τελικά, εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς full! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Να πω την αλήθεια θα έλεγα να πέσεις σε κυβικά για να πάρεις κάτι που δεν θα του έχουν ρουφήξει το αίμα. Στην θέση σου ίσως έπαιρνα κάνα ΑΧ-1 Ηοnda με τα λεφτά που διαθέτεις... Μια απλή πρόταση και αυτή... Μετά ίσως και το κλε θα μπορούσε να είναι ικανοποιητικό... φυσικά και το BMW και το TA ίσως είναι ρημαγμένα στην τιμή που κοιτάς... Το Φοντούρο παραπάνω είναι και αυτό μια πρόταση. Δεν μου περνά το μυαλό κάτι άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Για το KLE δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Καμιά άλλη άποψη για το Freewind? Μάλλον καίει αρκετά κι αυτό, αλλά είναι και κανά χιλιάρικο κάτω από τα άλλα, οπότε μένουν λεφτά για μαζέματα, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.. Π.χ. καλύτερα GS ή ΤΑ του 2002 με 40.000χλμ (να είναι αληθινά, άραγε?) με €2.500 ή Freewind ίδιας χρονιάς και χιλιομέτρων με €1.500? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) τελικά νιώθω πολύ μαλάκας που πούλησα το gs όσο το πούλησα... περίμενε λίγο να χειμωνιάσει και θα παίξουν καλύτερες τιμές. απ'όλα αυτά θεωρώ το gs καλύτερο. όχι γιατί το είχα. πριν το πάρω κι εγώ ψαχνόμουν σαν εσένα και κατέληξα μετά από ψάξιμο εκεί. τώρα και το χιλιάρικο είναι σεβαστό ποσό. βέβαια να ξες ότι το φριγουιντ μετά θα σου μείνει αν αποφασίσεις να το δώσεις. και ναι ειδικά στα gs επειδή δεν τα έχουν συνήθως πορωμένοι μοτοσυκλετιστές τα 40.000 χλμ είναι πιθανώς αληθινό νούμερο. εμένα ήταν του 2000 και το έδωσα με 53.000 χλμ περίπου (αληθινά) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 από τον slaine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Δεν το έδινες σε μένα? :) :) Πάντως, επειδή ΟΝΤΩΣ το 1000 δεν είναι αμελητέο ποσό, θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις ακόμα για το Freewind. Είναι όμορφο μηχανάκι και αν δεν είναι "για πέταμα" ποιοτικά και δεν έχει άλλα σοβαρά προβλήματα, 1.500€ είναι πολύ καλή τιμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Καλό μηχανάκι αν δεν σε ενοχλεί η αισθητική "χύτρα ταχύτητος", συμπαθητικό μοτεράκι (σαν του DR 650 SE) αλλά του πέφτει λίγο συγκριτικά με το BMW - αρκεί να βρεις BMW σε καλή κατάσταση γιατί οι τιμές σε ψιλολοΐδια ανταλλακτικά είναι ... Μπεμβέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Transalp=παππουδιέρα! Χώρια το ότι καίει αρκετά. Προτείνω να μείνεις ανάμεσα σε bmw και aprilia. Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και με τα μονοκύλινδρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί λένε ότι δεν μπορείς να πας με αυτά μακρινά ταξίδια....! Οι κραδασμοί τους είναι σχεδόν ανεπαίσθητοι, ενώ τα σκορτσαρίσματα που αναφέρθηκαν για το pegaso ( ειδικά για strada/trail) για να φτάσει σε σημείο να σε ενοχλήσουν θα πρέπει να πηγαίνεις συνεχώς με 3000 στροφές ( πράγμα το οποίο φυσικά δε γίνεται). Εν ολίγοις, και τα δύο είναι πολύ καλά και ποιοτικά μηχανάκια. Ο,τι κι αν πάρεις τελικά, εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς full! transalp = παππουδιερα ; ωραιο επιχειρημα φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) transalp = παππουδιερα ; ωραιο επιχειρημα φιλε. Από την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι η είναι μέρος της καθημερινότητας σου, εφόσον δεν μπορείς να διακρίνεις και λίγο χιούμορ. Προτείνω λοιπόν στο φίλο που ψάχνει για μηχανάκι να πάρει ένα transalp σαν το δικό σου. Ετσι για να αισθανθείς κι εσύ ότι έχεις και γαμώ τα εργαλεία. Να χεις να το λες στην καφετέρια... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 από τον saber rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 δες και αυτο εδω ..φαινετε καλο. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2804516/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Μη με μπερδεύετε βρε παιδιά. Προσπαθώ να αποκλείσω κάποια μοντέλα :P GS ή TA ή Freewind.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 το freewind οπως κ το kle 500 απ οτι ξερω ειναι απροβληματιστα μηχανακια.τα χω οδηγησει κ τα 2.επειδη το μετρο συγκρισης μου ειναι το στραντα μου πλεον σε οτι κ αν οδηγησω δεν μου πολυ αρεσαν. αλλα δεν ηταν κ κακα.σαν θεμα συνηθειας κ προσαρμογης πιστευω ειναι καλα κ δεδομενου οτι οι κατοχοι τους τα γουσταρουν πολυ πιστευω οτι ισχυουν αυτα που λενε.π.χ. το κλε εχει στενη σελα αλλα το πας σε ενα σελά κ στο φτιαχνει πιπινι!!ειναι στενο κ μες στην πολυ ειναι βολικο,το ιδιο κ το σουζουκακι. απο ποιοτητα υλικων,φιλε μου πιστεψε με οοοτι μα οοοοτι ποιοτητα υλικων κ αν βαλει ενα εργοστασιο,το θεμα παρκιν κ καιρικες συνθηκες ειναι ο καταλυτικος παραγοντας που το καθοριζει αυτο.. εχω δει πιο παλιο στραντα απο το δικο μου κ ειναι λες κ βγηκε,αυριο απο το εργοστασιο..... το δικο μου που λογω δουλειας το παρκαρω παραλιακα,σε βροχες καυσαερια κ λοιπα ειναι φθαρμενο κ ψωριασμενο σε καποια σημεια.ε,φανισιακα ομως μονο!αφου οταν ειδα τον αλλο μιας ηξερα ποιος ειναι λογω του οτι κυκλοφορουν μονο 2 κιτρινα στο ηρακλειο κρητης ειχα παθει πλακα γιατι ξερω οτι ειναι πιο παλιο απ το δικο μου!!αλλωστε τα πλαστικα βαφονται. ανετα μηχανακια κ τα 2(σουζουκι-καβασακι) δυνατα αλλα οχι τα πιο δυνατα στα κυβικα τους κ η μεγαλη τους διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι μονοκυλινδρο κ το αλλο δικυλινδρο αλλα εχει λιγοτερους κραδασμους το δικυλινδρο. κ τελευταια μια πρωσοπικη αποψη.ειναι γεγονος οτι μπορεις να βρεις bmw φτηνο στο χιλιαρικο κ μαλιστα σχετικα αξιολογο αλλα παραμενει bmw οσο φτηνο κ αν ειναι στην αγορα εχει ακριβα ανταλακτικα.πλαστικα καθρεπτες κλπ.θυμαμαι λογια φιλου κ κατοχου του φουντουρο που αναφερθηκε πριν.. οποτε οδηγησε ενα freewind κ αν σ αρεσει παρτο.σαν μηχανακι οχι επιδοσεων εχει λιγοτερες πιθανοτητες να ναι κ σκισμενο.ταξιδεμενο μπορει να ναι δλδ να χει χλμτρα αλλα εχει σημασια πως τα κανεις τα χλμτρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 το απόλυτο μηχάνημα στα 2000ευρώ καλοτάξιδος να είναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 κ τελευταια μια πρωσοπικη αποψη.ειναι γεγονος οτι μπορεις να βρεις bmw φτηνο στο χιλιαρικο κ μαλιστα σχετικα αξιολογο αλλα παραμενει bmw οσο φτηνο κ αν ειναι στην αγορα εχει ακριβα ανταλακτικα.πλαστικα καθρεπτες κλπ.θυμαμαι λογια φιλου κ κατοχου του φουντουρο που αναφερθηκε πριν.. Για πλαστικά κοιτάς σε μεταχειρισμένα, καθρέφτες και λοιπά αναλώσιμα δεν κοιτάς στα αυθεντικά (μάλιστα για τους καθρέφτες βρήκα ποιοτικότερους σε καλύτερη τιμή...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis123123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2023 (τροποποιήθηκε) το ιδιο δηλημα εχω και εγω,τρανσαλπ 650 η bmw f650 gs ειμαι 190 90 κιλα πρωτη μηχανη και οι δυο μηχανες ιδια τιμη ,η τρανσαλπ εχει τα διπλασια χιλιομετρα 60.000 αλλα πηγα και την ειδα και ειναι σε καταπληκτικη κατασταση με 1000 εξτρα πανω της (δε φοραει καγκουριστικα ) και 500 εξτρα σε πραγματα +καποια ανταλακτικα +φερινγκ για 1.80 +οτι εχει κρατησει ολα τα μαμισια πραγματα και +κρανος 500 που θα μου το δωσει 80 ,bmw καλο μηχανικα εχει μπαγκασιερα μεσαια αυτη που δε χωραει 2 κρανη , εμφανισιακα την εχει φαει ο ηλιος στο χρωμα τη θελω για καθημερινη μηχανη αποστασεις 30 χιλιομετρα τη μερα και 250 χιλιομετρα 3 4 φορες το μηνα αυτος που εχει το τρανσαλπ ταυτοχρονα ειχε και 1 μηχανη souper sport και αμαξι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2023 από τον antonis123123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2023 πριν 5 ώρες, το μέλος antonis123123 έγραψε: το ιδιο δηλημα εχω και εγω,τρανσαλπ 650 η bmw f650 gs ειμαι 190 90 κιλα πρωτη μηχανη και οι δυο μηχανες ιδια τιμη ,η τρανσαλπ εχει τα διπλασια χιλιομετρα 60.000 αλλα πηγα και την ειδα και ειναι σε καταπληκτικη κατασταση με 1000 εξτρα πανω της (δε φοραει καγκουριστικα ) και 500 εξτρα σε πραγματα +καποια ανταλακτικα +φερινγκ για 1.80 +οτι εχει κρατησει ολα τα μαμισια πραγματα και +κρανος 500 που θα μου το δωσει 80 ,bmw καλο μηχανικα εχει μπαγκασιερα μεσαια αυτη που δε χωραει 2 κρανη , εμφανισιακα την εχει φαει ο ηλιος στο χρωμα τη θελω για καθημερινη μηχανη αποστασεις 30 χιλιομετρα τη μερα και 250 χιλιομετρα 3 4 φορες το μηνα αυτος που εχει το τρανσαλπ ταυτοχρονα ειχε και 1 μηχανη souper sport και αμαξι Transalp με κλειστά μάτια. Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες