angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Γεια σας και πάλι και συγγνώμη που ανοίγω δεύτερο θέμα παρόμοιο με το προηγούμενό μου. Απλά θα ήθελα γνώμες. Έχω καταλήξει μεταξύ των δύο (2000-2004, στα ίδια λεφτά περίπου). Χρήση μικτή. Και στην πόλη και κοντινές βόλτες και κάποια μακρινά ταξίδια και κάποιο (ήρεμο) off μια στο τόσο. Το TA μου αρέσει πιο πολύ, αλλά το GS μου "πάει" πιο πολύ λόγω χαμηλού ύψους. Η GS καίει λιγότερο και έχει και ABS, αλλά στο ταξίδι πρέπει να είναι πιο κουραστική λόγω του ενός κυλίνδρου. Ποιο από τα δύο προτείνετε? (αν μου πείτε και τους λόγους, ακόμα καλύτερα :)) Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loz 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Gs λογο abs. Θεωρω ότι δεν πρέπει καν να σκέφτεσαι να πάρεις μηχανάκι χωρίς abs όταν μπορεις να πάρεις κάποιο με abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Gs και εγώ. Το transalp είναι βενζινοβόρο και χωρίς αντίκρισμα. Όσο για την εθνική, τα ίδια άλογα έχουν την ίδια τελική και ο rotax έχει ελάχιστους κραδασμούς. Εκτός και αν είναι να κάνεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν κουράζει στην εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Τόσο σημαντικό είναι το ABS βρε παιδιά? Ταξίδια (όχι και πολλά), ναι, μάλλον θα είναι πολλών χιλιομέτρων. Γι' αυτό φοβάμαι το μονοκύλινδρο. To Aprilia Pegaso πώς συγκρίνεται με αυτά τα δύο, btw? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 και από τα 3 που λες το gs είναι καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 το πηγασο εχει τον ιδιο κινητηρα με το bmw μεχρι το 05 νομιζω. επισης παραπολυ αξιολογο μηχανακι κ value for money σε σχεση τιμης κ αυτων που προσφερει.προσεξε στην αγορα του ομως να εχει θεραπευτει απο καποιες παιδικες ασθενειες.αν εχει θεραπευτει τοτε νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. κατι σαν αυτο εννοω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2709343/ βεβαια οοτι κ να λεει ο αλλος εσυ να κανεις τον ελεγχο σου σε μηχανικο κ αν αξιζει,ενα μικρο παζαρακι καντο,εστω κ τιμης ενεκεν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 και από τα 3 που λες το gs είναι καλύτερο οκ, αλλά π.χ. από το Pegaso που είναι πολύ φτηνότερο, είναι αρκετά καλύτερο για να δικαιολογείται η διαφορά τιμής? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 πάνω κάτω τα ίδια με πιο αξιόπιστο και οικονομικό (χώρια το abs) το gs. αναρωτιέμαι γιατί το σκέφτεσαι σε παρόμοια μηχανάκια όταν παίζει abs. σε στροφή αν χρειαστεί να τσαρουχώσεις τα φρένα θα λες τι μαλάκας είμαι που δεν πήρα την άλλη με abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Το Pegaso το σκέφτομαι γιατί είναι πολύ φτηνότερο. Το TA το σκέφτομαι γιατί μ' αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και γιατί (νομίζω) ότι κάνει καλύτερο ταξίδι. Αν, βέβαια, είναι τόσο σημαντικό το ABS.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 πόσο φτηνότερο είναι;;;;; τεσπα εγώ στα είπα πολλάκις, εσύ αποφασίζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν συγκρίνονται όσο και να μη γουστάρουν κάποιοι η μία είναι μοτοσυκλέτα και το άλλο είναι παπί 650cc, αλλά όντως όπως λένε τα παιδιά είναι περισσότερο βενζινοφόρο είναι όμως πιο ματσο και σε ψήνει σίγουρα πιο πολύ για τριβάλιτσα με γυναίκα (και πεθερά πάνω) στα ίδια λεφτά μπορείς να δεις και το KLE500 του >05 με το τελευταίο lifting επίσης στα ίδια λεφτά το pegaso strada, trail(>05) με νεότερο μοτέρ συγκριτικά θεωρείται αρκετά αξιόπιστο το φοράει και η yamaha (στα xt 660r 660x 660z)θα μπορούσες να κοιτάξεις και προς αυτή την κατεύθυνση υ.σ. αυτό με το abs το έχετε ξεσκίσει κάποιοι σίγουρα υπάρχουν οι μισές και παραπάνω μοτο εκεί έξω χωρίς abs.... ξέρετε γιατί υπάρχουν ατυχήματα λόγο έλειψης οδηγικών ικανοτητων και όχι λόγο του ηλεκτρονικού περιορισμού των φρένων.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 από τον doctoras9 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Gs και εγώ. Το transalp είναι βενζινοβόρο και χωρίς αντίκρισμα. Όσο για την εθνική, τα ίδια άλογα έχουν την ίδια τελική και ο rotax έχει ελάχιστους κραδασμούς. Εκτός και αν είναι να κάνεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν κουράζει στην εθνική. ελα Μακη καλημερα,μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα. οκ για την καταναλωση κ το ΑΒΣ του Γερμανικου αλλα οχι πως ταξιδευει το ιδιο με το ΤΑ στο δρομο! χωρις ιχνος εγωισμου επετρεψε μου να πω οτι η αποψη μου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα καθως εχω ταξιδεψει το ΤΑ σε εθνικη κ πορειες οσο κανεις αλλος. επισης οσο καλος κ να ειναι ο ΡΟΤΑΧ,οσο καλα μελετημενο αντικραδασμικο αξονα κ να εχει ΔΕΝ μπορει να μην εχει κραδασμους...κ μαλιστα τοσους που να ενοχλουν απο ενα σημειο κ μετα...(αποστασης η' ταχυτητας). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 το πηγασο εχει τον ιδιο κινητηρα με το bmw μεχρι το 05 νομιζω. επισης παραπολυ αξιολογο μηχανακι κ value for money σε σχεση τιμης κ αυτων που προσφερει.προσεξε στην αγορα του ομως να εχει θεραπευτει απο καποιες παιδικες ασθενειες.αν εχει θεραπευτει τοτε νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. κατι σαν αυτο εννοω http://www.car.gr/cl...s/view/2709343/ βεβαια οοτι κ να λεει ο αλλος εσυ να κανεις τον ελεγχο σου σε μηχανικο κ αν αξιζει,ενα μικρο παζαρακι καντο,εστω κ τιμης ενεκεν!! καλημέρα, και εγώ στην ίδια κατηγορία ψάχνω (είμαι μεταξύ dakar και kle) ξέρει κάποιος ποιος είναι ο λόγος που αν και φοράνε τον ίδιο κινητήρα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στη κατανάλωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Transalp: Πιο ταξιδιάρικο μηχανάκι από όλα και από πολλά άλλα που θεωρούνται ταξιδιάρικα. Το κακό είναι ότι καίει αρκετά και είναι βαρύ. Θα σε πάει παντού και πάντα και με ότι θες πάνω του. BMW F 650 GS: Παπί 650 κυβικών αλλά με την καλή έννοια. Ευκολοδήγητο, και αυτό πάει παντού και πάντα και πάνω από όλα πολύ οικονομικό. Το μοτέρ του έχει πολύ λίγους κραδασμούς (εντάξει μονοκυλινδρο είναι) και έχει ίδια ιπποδύναμη και τελική με το Τ/Α. Είναι και πιο ελαφρυ Πήγασος: Ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με τη μπέμπα όσον αφορά το στυλ οδήγησης. Παλιά αισθητική και τεχνολογία περιφερειακών Επιλογή μου: BMW F 650gs με ή χωρίς ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Εάν επιχειρήσω σύγκριση μεταξύ των 2 θα πω με λίγα λόγια ότι το ΤΑ είναι πολύ πιο ταξιδιάρικο και τουριστικό. Φορτώνεται, πάει παντού, πολύ καλή συμπεριφορά υπό όλες τις συνθήκες, και δεν σπάει δεν χαλάει. Καίει 5,5-7. Το GS είναι αρκετά πιο ελαφρύ, πιο οικονομικό, πιο χαμηλό, πιο μανιτζέβελο, ποιοτικά άριστο, και με αρκετή δυνατότητα για φόρτωμα. Η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική με φρένα καλύτερα από το ΤΑ. Έχει την καλύτερη σέλα πάνω σε μονοκύλινδρο (όχι τόσο καλή όσο του ΤΑ), στην πόλη είναι πιο ευκολοδήγητο από το ΤΑ, και στην εθνική ταξιδεύει άνετα 100άδες χιλιόμετρα. Δεν το κάνει τόσο καλά όσο τα ΤΑ για πολλούς λόγους (ελαφρύ, κραδασμοί, έλλειψη δύναμης ψηλά, λιγότερη ανεμοκάλυψη κλπ), αλλά το κάνει άψογα για μονοκύλινδρο. Καίει 3,5-5,5. Αν ήσουν στο 190, βγαίνεις συχνά στην εθνική θα σου έλεγα να πάρεις το ΤΑ. Εάν είσαι στο 170 και θες να τα κάνεις όλα πολύ οικονομικά θα σου έλεγα να πάρεις το GS. Τώρα εάν είσαι στο 1.80 θα σου πω ότι έχεις δίλημμα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Ριξε και μια ματια σε Pegaso strada,αφου υπαρχει στο παιχνιδι και το μονοκυλινδρο. Μοτερακι minarelli 660, οικονομικο και τιμιο πιστευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Αν ήσουν στο 190, βγαίνεις συχνά στην εθνική θα σου έλεγα να πάρεις το ΤΑ. Εάν είσαι στο 170 και θες να τα κάνεις όλα πολύ οικονομικά θα σου έλεγα να πάρεις το GS. Τώρα εάν είσαι στο 1.80 θα σου πω ότι έχεις δίλημμα...... 1.80 πάω σε ΒΜW, αφού το θέλω κυρίως για πόλη. πρόσφατη απορία, φίλος που ασχολείται με μηχανές με απογοήτευσε (ή με προσγείωσε) λέγοντας μου ότι ένα μεταχείρο τέτοιας ηλικίας θα μου ζητάει αξιοσέβαστα ποσά κάθε χρόνο. Με τρόμαξε καθώς δεν έχω να δώσω 2000€ και κάθε 3 χρόνια να μου φεύγουν άλλα τόσα. Μήπως πρέπει να εγκαταλείψω το όνειρο? Δυστυχώς λόγο του ότι είμαι νέος στο χώρο δεν έχω κάποιο μηχανικό εμπιστοσύνης για να δει την υποψήφια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Όσον αφορά τον μηχανικό, πες μας σε ποια περιοχή βρίσκεσαι και κάποιος συμφορουμίτης θα σε στείλει στον κατάλληλο. Όσον αφορά το ότι αυτές είναι μηχανές 10ετίας και παραπάνω, δεν το θεωρώ τόσο πρόβλημα όταν πρόκειται για Ιάπωνα.... Το ΤΑ μου είναι 12 ετών και είναι βιτρίνας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) ελα Μακη καλημερα,μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα. οκ για την καταναλωση κ το ΑΒΣ του Γερμανικου αλλα οχι πως ταξιδευει το ιδιο με το ΤΑ στο δρομο! χωρις ιχνος εγωισμου επετρεψε μου να πω οτι η αποψη μου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα καθως εχω ταξιδεψει το ΤΑ σε εθνικη κ πορειες οσο κανεις αλλος. επισης οσο καλος κ να ειναι ο ΡΟΤΑΧ,οσο καλα μελετημενο αντικραδασμικο αξονα κ να εχει ΔΕΝ μπορει να μην εχει κραδασμους...κ μαλιστα τοσους που να ενοχλουν απο ενα σημειο κ μετα...(αποστασης η' ταχυτητας). Δεν διαφώνω για αυτό και είπα ότι δεν είναι για να κάνεις αποστάσεις του στυλ Αθήνα-Θεσσαλονίκη από εθνική. Όχι ότι δεν γίνεται αλλά σε τέτοιες αποστάσεις, η λειτουργία του δικίλυνδρου πλεονεκτεί. Τα σύγχρονα μονοκίλυνδρα και μερικά από τα παλαιότερα έχουν ελάχιστους κραδασμούς που δεν είναι τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα κουραστικοί(δεν είναι ηψίσυχνοι). Αν οδηγάς 5-6 ώρες η παραμικρή ενόχληση, δημιουργεί προβλήματα. Επίσης και εγώ σαφώς θα προτιμούσα ένα pegaso τραιλ 2006 και μετά με γύρω στα 2500. Και το παλαιό pegaso μια χαρά είναι και μάλλον μόνο λίγο υποδυέστερο από το gs. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 1.80 πάω σε ΒΜW, αφού το θέλω κυρίως για πόλη. πρόσφατη απορία, φίλος που ασχολείται με μηχανές με απογοήτευσε (ή με προσγείωσε) λέγοντας μου ότι ένα μεταχείρο τέτοιας ηλικίας θα μου ζητάει αξιοσέβαστα ποσά κάθε χρόνο. Με τρόμαξε καθώς δεν έχω να δώσω 2000€ και κάθε 3 χρόνια να μου φεύγουν άλλα τόσα. Μήπως πρέπει να εγκαταλείψω το όνειρο? Δυστυχώς λόγο του ότι είμαι νέος στο χώρο δεν έχω κάποιο μηχανικό εμπιστοσύνης για να δει την υποψήφια. Αναλογως την κατασταση που ειναι το μεταχειρισμενο. Με καλο ψαξιμο,και λιγη τυχη,θα βρεις κατι αξιοπιστο. Αν γραψω τωρα παρε ενα καλοτσεκαρισμενο Τρανσαλπ, θα με πουν εμπαθη και Χοντακια........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Δεν διαφώνω για αυτό και είπα ότι δεν είναι για να κάνεις αποστάσεις του στυλ Αθήνα-Θεσσαλονίκη από εθνική. Όχι ότι δεν γίνεται αλλά σε τέτοιες αποστάσεις, η λειτουργία του δικίλυνδρου πλεονεκτεί. Τα σύγχρονα μονοκίλυνδρα και μερικά από τα παλαιότερα έχουν ελάχιστους κραδασμούς που δεν είναι τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα κουραστικοί(δεν είναι ηψίσυχνοι). Αν οδηγάς 5-6 ώρες η παραμικρή ενόχληση, δημιουργεί προβλήματα. Επίσης και εγώ σαφώς θα προτιμούσα ένα pegaso τραιλ 2006 και μετά με γύρω στα 2500. Και το παλαιό pegaso μια χαρά είναι και μάλλον μόνο λίγο υποδυέστερο από το gs. Θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του TRANTEN όσον αφορά τους κραδασμούς. Εδώ με το V-Strom που είναι 2κύλινδρο (καλά, έχει τους κραδασμούς του) και στα μονοκοπανιά χλμ της επιστροφής από Πανελλήνια (500 χλμ), όλη τη νύχτα και μέχρι το πρωί είχα ένα μούδιασμα στα χέρια, όχι υπερβολικό και ενοχλητικό πάντως, αλλά υπήρχε. Κάτι που πχ με το 4κύλινδρο CBF δεν υπήρχε ούτε κατ' ελάχιστο όταν έκανα σερί Λευκάδα ---> Αθήνα (400 χλμ ακριβώς). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του TRANTEN όσον αφορά τους κραδασμούς. Εδώ με το V-Strom που είναι 2κύλινδρο (καλά, έχει τους κραδασμούς του) και στα μονοκοπανιά χλμ της επιστροφής από Πανελλήνια (500 χλμ), όλη τη νύχτα και μέχρι το πρωί είχα ένα μούδιασμα στα χέρια, όχι υπερβολικό και ενοχλητικό πάντως, αλλά υπήρχε. Κάτι που πχ με το 4κύλινδρο CBF δεν υπήρχε ούτε κατ' ελάχιστο όταν έκανα σερί Λευκάδα ---> Αθήνα (400 χλμ ακριβώς). Καλά εσένα κάτι σου έλεγε ο Θωμάς στο άλλο τόπικ. Τους χειρότερους κραδασμούς τους είχαν τα τετρακύλινδρα τις Honda στις μεσαίες (γύρω στις 6.000στροφές). Μια φορά ξεκίνησα να πάω πρέβεζα με το Cbr και ξέχασα τα γάντια μου και τα χέρια μου πονούσαν από τους κραδασμούς. Σταματούσα και δεν μπορούσα να οδηγήσω. Οι στροφές αυτές έπεφταν και στις ταχύτητες 110-130 χλμ/ώρα. Με τους 1-2 κυλίνδρους υπάρχουν κραδασμοί αλλά χαμηλής συχνότητας και δεν γίνοντε τόσο επίπονοι. Με τα μονοκύλινδρα που μιλάμε σε μια διαδρομή πχ Αθήνα-Λαμία με ταχύτητες ως 140, ούτε που θα τους σκεφτείς τους κραδασμούς. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 1.80 πάω σε ΒΜW, αφού το θέλω κυρίως για πόλη. πρόσφατη απορία, φίλος που ασχολείται με μηχανές με απογοήτευσε (ή με προσγείωσε) λέγοντας μου ότι ένα μεταχείρο τέτοιας ηλικίας θα μου ζητάει αξιοσέβαστα ποσά κάθε χρόνο. Με τρόμαξε καθώς δεν έχω να δώσω 2000€ και κάθε 3 χρόνια να μου φεύγουν άλλα τόσα. Μήπως πρέπει να εγκαταλείψω το όνειρο? Δυστυχώς λόγο του ότι είμαι νέος στο χώρο δεν έχω κάποιο μηχανικό εμπιστοσύνης για να δει την υποψήφια. Εχω εδω και 10 μηνες περιπου το bmw μοδελο τελη του 4..μεχρι τωρα του κανα τα βασικα..και αυτο προληπτικα..εκτος απο ρουλεμαν λαιμου...αν εισαι απο Αθηνα και θελεις συνεργειο να το τσεκαρεις bmw..εχεις pm... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Εγώ είμαι μόλις 1.70 (άντε και κάτι ψιλά), οπότε όλα με σπρώχνουν προς το GS (με εξαίρεση το λίιγο καλύτερο ταξίδι που κάνει το TA, αφού θα θέλω να πηγαίνω και μια στο τόσο στο χωρίο, 300km απόσταση). Έλα, όμως, που μ' αρέσει εμφανισιακά πολύ περισσότερο το TA.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Aν εμφανισιακα οπως λες σ'αρεσει πολυ περισσοτερο το ΤΑ δεν υπαρχει διλημμα φιλε μου! Θα παρεις αυτο που σου κανει περισσοτερο κλικ. Στο τρανσαλπ δεν νομιζω να εχεις προβλημα να πατας, ειδικα αν σκαψεις την σελα. Συνηθεια ειναι περισσοτερο. Σιγουρα δεν θα πατας ανετα και μετα δυο ποδια, αλλα μετα απο καποιο καιρο θα εισαι ανετος πατωντας ακομα και με τις μυτες. Βεβαια στην περιπτωση που επιλεξεις τρανσαλπ, πρεπει να σκεφτεις την παραπανω καταναλωση, και την ελειψη ABS. Υ.Γ: Το μια στο τοσο 300km δεν θεωρειται ταξιδι που θα κανει την διαφορα μεταξυ TA και GS. Αν μιλουσαμε για 600+ ή για πολυημερο ταξιδι με καθημερινα πανω απο 300κμ τοτε ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες