jimani 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 γεια σας παιδια ψαχνω για AMERICAN STAFFORDSHIRE (η και καποια αλλη ρατσα) εαν υπαρχει καποιος που δινει καποιο κουταβι ας μου στειλει pm. ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 το πρώτο μήνυμα μετά από 2 χρόνια από την εγγραφή! :P καλώς ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimani 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 καλως σας βρηκα παιδια. ειμαι καιρο στο φορουμ απλως δεν συμμετεχω ενεργα... μαλλον ηρθε η ωρα να αρχισω να γραφω και γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Φιλε μου κανενα πιτμπουλ που βλεπεις δεν χαριζεται.. ειναι σπανια και εξαιρετικα σκυλια οποτε, μονο αγοραζονται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimani 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 φιλε εχεις δικιο οποτε αν καποιος πουλαει τη συγκεκριμενη ρατσα ( εκτροφεας η ιδιωτης ) ας μου στειλει pm η και απο αλλες ρατσες...βλεπεις ειμαι ακομα στο ψαξιμο ρατσας αν και μου αρεσουν τα συγκεκριμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες