klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 Custom γραναζάκι μπροστινό +1 δοντάκι, στο τσακ γλίτωσα το τελωνείο με το κωλοbrexit. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Custom γραναζάκι μπροστινό +1 δοντάκι, στο τσακ γλίτωσα το τελωνείο με το κωλοbrexit. +15 άλογα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: +15 άλογα; Όχι αλλά θα πηγαίνει λίγο πιο απλωτά όταν βάζω όπισθεν στο Goldwing 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 (τροποποιήθηκε) Πολλοι θα με κραξετε για τις κινεζιες αλλα πιστεύω να κανω δουλεια μου.. Τις πηρα πιο πολυ για αισθητικούς λογους. https://www.ebay.com/itm/For-Aprilia-Pegaso-650-Strada-2005-2010-Long-Clutch-Brake-Levers-Black-2006-2007/262421266615?epid=2189245244&hash=item3d1986c0b7:g:IxcAAOSwrXdXKs9M Αυτα εδω τα πηρα πιο πολυ απο περιεργια..μακαρι να λειτουργουν χωρις τρελές https://www.ebay.com/itm/4x-Universal-Motorcycle-Bike-LED-Amber-Turn-Signal-Light-Indicator-Lamp-Blinker/254547580290?fits=Model%3APegaso+650|Make%3AAprilia&hash=item3b4437d582:g:Oy4AAOSw3SdeT1bq Πηρα και χουφτες για dorsoduro που ομως οι apriliaνοι λενε οτι κουμπωνουν στο strada https://www.car.gr/parts/view/10438634-xoyfta-deksia-gnisia-aprilia Και ειμαι σε δίλημμα για την ζελατινα. Να παρω αυτη? https://www.car.gr/parts/view/18102790-zelatina-anemothwrakas-parbriz-mpf-riders-vision-gia-aprilia-pegaso-stradatrailfactory-xxl-sizeyperypswmeno50ekatosta Η αυτη? https://www.motoraid.eu/flip-up-screen-aprilia-strada-06- Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2021 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 @spiros!!! Τα φλας που αγόρασες δεν θα δουλεύουν, γιατί είναι led. Εκτός αν φοράς ήδη led που δεν το νομίζω. Πρέπει να αγοράσεις φλασιερα για led. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: @spiros!!! Τα φλας που αγόρασες δεν θα δουλεύουν, γιατί είναι led. Εκτός αν φοράς ήδη led που δεν το νομίζω. Πρέπει να αγοράσεις φλασιερα για led. Δηλαδη? Δεν τα κατεχω καντα μου πιο λιανα.. Στη περιγραφή γραφει οτι τα τοποθετεις απλα βγαζοντας τα μαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Δες το φλας που φοράς τώρα. Αν έχει μέσα λαμπάκι με σύρμα πυρακτώσεως, αυτά που αγόρασες δεν θα αναβοσβηνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Δε μπορω να το τσεκαρω γιατι ειμαι εκτος. Δηλαδη αν δεν φοραω led, δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Ακριβώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Το φλασερ που ειπες πως το τοποθετω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 (τροποποιήθηκε) Μην ανησυχείς, πέντε λεπτά δουλειά είναι να αλλάξεις την φλασιερα και κοστίζει περίπου 7€ από ebay, Ali express κλπ. Πρέπει πρώτα να βρείς που είναι. Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται στην μοτοσυκλέτα σου. Την ξεκουμπωνεις και κουμπώνεις την καινούργια. Σαν να αλλάζεις λάμπα, αλλά πιο εύκολο γιατί δεν θέλει βιδωμα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2021 από τον ΓιωργοςΤΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Το οτι ειναι 12 v τα led δε παιζει ρολο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Όχι. Μπορεις να με βοηθησεις να βρω αυτο που λες οτι χρειαζομαι γιατι δε το κατεχω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Ναι αλλά πρώτα πρέπει να βρεις το δικό σου και να μου στείλεις μια φωτογραφία. ( Από το εξάρτημα ε, όχι τίποτα άλλο....) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Θα αναβοσβηνουν αλλα πολυ πιο γρηγορα. Επισης το ρελε (φλασιερα/φλασερ) δεν ειναι παντα ευκολη υποθεση να το φτασεις (μακαρι να ειναι στο πεγκασο, δεν ξερω) Στο cb πρεπει να σηκωθει ντεποζιτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Αν βαλω αντιστασεις δεν θα ειναι πιο ευκολο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Βρες καταρχάς που είναι και βλέπεις αν θα επέμβεις αλλάζοντας το flasher ή αν θα βάλεις αντιστάσεις. Παραμπιπτόντως τις μανέτες τις έχω πάρει και γω στο ίδιο χρώμα. Τίμιες 1,5 χρόνο τώρα χωρίς να ξεβάφουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Γίνεται με αντιστάσεις αλλά: 1) Πρέπει να υπολογίσεις την αντίσταση που θα προσθέσεις. 2) πρέπει να κόψεις και να κολλήσεις καλώδια. Προσωπικά θεωρώ πιο εύκολο να αλλάξεις την φλασιερα. πριν 20 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Θα αναβοσβηνουν αλλα πολυ πιο γρηγορα. Στο cb πρεπει να σηκωθει ντεποζιτο... Παίζει και αυτό που λες. Εξαρτάται από το πόσο πιο μεγάλη είναι η αντίσταση των LED από των εργοστασιακών. Δηλαδή είμαι τυχερός που στην Hayabusa ξεβιδωνω ένα πλαστικό από το πάνελ και στο ΤΤ βγάζω ένα κουμπτωτο φτερό????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Μιας και θίξατε το θέμα έχω και εγώ μια απορία περι φλάς. Είχα αγοράσει μια κινεζία απο Ali, που ηταν ταυτοχρονα led "ημέρας" και sequential flash (λωρίδες led δηλαδή) απο περιέργεια. Απλά εγώ πήρα κόκκινο χρωμα σαν Led ημέρας γιατι το ήθελα για το πίσω φανάρι. Οταν ήρθαν και τα δοκίμασα να τα παντρέψω βρήκα απο το σχέδιο ποιο καλώδιο ανάβει εν τέλει το φως του Stop και όχι της μόνιμης πορείας και τα εριξα επάνω. Κοινό (+ )ώστε να ανάβουν ταυτόχονα με το πίσω φως του Stop. Βάζω και το (-) λοιπόν κοινό και το δοκιμάζω. Το αποτέλεσμα ηταν να λειτουργεί σωστά και να ανάβουν μαζί με την κανονική λυχνία stop αλλα όταν άναβα φλας , το ένα λειτουργούσε σωστά και ταυτοχρονα μου αναβοσβηνε και το άλλο σε χρώμα κόκκινο αντι για πορτοκαλί. Σαν να έχω παρδαλά αλάρμ με άλλα λόγια. Εν τέλει μετά απο δοκιμές , με (-) σε διαφορετικό σημείο του σασί λειτούργησαν! Με την δική του φλασίερα. Να υποθέσω οτι είχε να κάνει με κάποιες διόδους που δέν υπάρχουν στα φθηνά αυτα Led? Τα φώτα/φλάς σας παρακαλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Για να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τι αγόρασες, ούτε τι ήθελες να κάνεις με αυτό, ούτε που το συνδεσες ούτε τι δεν πήγε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 28 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Για να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τι αγόρασες, ούτε τι ήθελες να κάνεις με αυτό, ούτε που το συνδεσες ούτε τι δεν πήγε καλά. Πρέπει να ήμουν κατατοπιστικότατος o άτιμος. Αυτό ήταν. Και το τοποθέτησα μέσα στο υπάρχων φανάρι χωρίς να αφαιρέσω κάτι άλλο. Με την βοήθεια του παρακάτω : όπου W/B είναι το σήμα απο τα 2 φρένα, B/W το κοινό (-) και αντίστοιχα τα (+) για κάθε φλας. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός. Στην λωρίδα Led οταν παίρνει τάση το κόκκινο καλώδιο, ανάβει κόκκινο. Οταν πάρει ταυτόχρονα κόκκινο και κίτρινο ή μόνο το κίτρινο τάση θα ανάψει το φλας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2021 από τον Deluxe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: 1) Πρέπει να υπολογίσεις την αντίσταση που θα προσθέσεις. Αφαιρέσεις. Γιατί τα led εχουν μεγαλύτερη αντίστααη (λιγότερο ρεύμα) . Δηλαδή αντιστάσεις προς γη. Δεν μου φαίνεται ευκολο, επίσης καταλήγεις να έχεις ίδια κατανάλωση στο κύκλωμα. πριν 6 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: κοστίζει περίπου 7€ από ebay, Ali express κλπ. Η πιο ακριβή φλασιέρα που έχω πάρει απ τον Αλή ήταν 1.70 ευρώ, και δουλεύει ακόμα! Τη στεγανοποίησα με σιλικόνη καλού-κακού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 @Deluxe Προφανώς το πρόβλημα ήταν ότι δεν είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν με κοινή γείωση. Δεν είναι απίθανο να υπήρχε κανένα Gremlin στην εσωτερική συνδεσμολογία της ταινίας, γιατί στον Ινδικό ωκεανό πιάνουν φουρτούνες και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κολλήσουν σωστά τα κυκλώματα @costikos Για να μειώσεις την αντίσταση ενός κυκλώματος, πρέπει να προσθέσεις αντιστάσεις παράλληλα μεταξύ τους. Στην ουσία δημιουργείται "νέος δρόμος" για το ρεύμα. Αυτό που πετυχαίνουμε είναι να φέρουμε την ένταση του ρεύματος στην αρχική τιμή (ή όσο πιο κοντά γίνεται). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Το ίδιο είπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες