Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

πραγματικά τα λενόβο είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε κινητό χαμηλού κόστους.

ελλατωματικη μπαταρια, φορτιστη, απειρο κολλημα, ολα εντος 3μηνου, αμα το κινητο το εχετε μονο για τηλεφωνα αντε και καμια φωτογραφια ειναι μια χαρα, για κατι παραπανω δεν ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η αληθεια ειναι πως ουτε εγω τα πολυ-πηγαινω, φαινονται να ειναι χαμηλης ποιοτητας, μετα απο μερικους μηνες (ενος φιλου μου) αρχισε να δθειρεται η οθονη και να θολωνει ενω το προσεχει. Αντιθετως τα huawei φαινονται πολυ καλα για τα λευτα τους, ειχα ενα ascend y530 για καμποσο καιρο και εμεινα ευχαριστημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελλατωματικη μπαταρια, φορτιστη, απειρο κολλημα, ολα εντος 3μηνου, αμα το κινητο το εχετε μονο για τηλεφωνα αντε και καμια φωτογραφια ειναι μια χαρα, για κατι παραπανω δεν ειναι

προφανώς έπεσες σε ελλατωματικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ενα εξάμηνο το έχω και είμαι υπερευχαριστημενος αναφορικά πάντα με τα χρηματα που εδωσα. τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικά τα λενόβο είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε κινητό χαμηλού κόστους.

στα 180 ευρω δεν το λες κινητο χαμηλου κοστους. γενικα ομως τα lenovo προιοντα δεν αξιζουν τα λεφτα τους. θα επρεπε να πωλουνται στη μιση τιμη για να πεις πως ειναι vfm.

καλο κινητο (για τα λεφτα του παντα ετσι) πχ κατω των 100 ευρω καινουριο θα βρεις σε mls (ελληνικη εταιρια και ψιλολογικες τιμες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επόμενο που θα παρω mls θα ειναι. Εχει φιλος και ειναι απιστευτα χρηστικο το μενου και ποιο ωραιο απο σαμσουνγ κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως εμένα ταμπλετ lenovo 80 ευρώ, 1,5 χρόνο πραγματικά το χω γ@μησει σε χρήση, εφαρμογές κλπ δεν μασάει.  

Πήρα και το κινητό μετά, 5 μήνες μετά ούτε ένα κόλλημα με παιχνίδια, GPS, αρκετές εφαρμογές και η μπαταρία να με βγάζει ασπροπρόσωπο.  

Νταξ αν 180 ευρώ κινητό δεν θεωρείται χαμηλού κόστους δεν ξέρω ποιο θεωρείται.  (εδώ αύριο θα δώσω 60 ευρώ για το εισιτήριο του τρένου για να με πάει αεροδρόμιο, άλλη χώρα αλλά καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου) 

Δεν υπερασπιζομαι την εταιρία, απλά τα προϊόντα που έχω πάρει μέχρι στιγμής  είναι πολύ καλά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλάμε παντα για μοντελα αντιστοιχου κόστους απο μεγαλυτερες εταιριες...στα 169 που πηρα το δικό μου δεν υπ'ηρχε τίποτε αλλο

μονο αν ψωνιζα επό pandawill, gearbest Κλπ καποια αλλη "κινεζιά"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επόμενο που θα παρω mls θα ειναι. Εχει φιλος και ειναι απιστευτα χρηστικο το μενου και ποιο ωραιο απο σαμσουνγ κλπ.

Στο 99,9% των συσκεύων της mls υπάρχει πρόβλημα στην θύρα φόρτισης της συσκευής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλος πάντων για να μην μακρυγωρουμε  ψάξτε για κριτικές για τα λενοβο γενικά και δείτε τι παίζει. Πάντως κάθε φορά που πήγαινα στο σέρβις του public ήταν τουλάχιστον 2-3 άτομα με λενοβο και τα ίδια προβλήματα με μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9 δολλάρια από banggood. Για να δούμε τι θα λένε...

imv1ts.jpg

καλοκαιρινά ειναι ? ψαχνω να βρω και γω, για δωσε feedback....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοκαιρινά ειναι ? ψαχνω να βρω και γω, για δωσε feedback....!

Καλοκαιρινά είναι. Κάτι άλλα που είχα πάρει 6€ έχουν κρατήσει 2 καλοκαίρια. Δεν θα είναι με την καμία Alpinestars αλλά για 7€ αν βγάλουν 2 καλοκαίρια και χωρίς να σε πολυνοιάζει που να τα κουβαλάς ή που να τα κρύψεις, θα ναι καλά πιστεύω. Μένει να παραλάβω και να δούμε τι λένε στη χρήση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρεσει τοσο πολυ αυτο το smartwatch. Κανει και καλο pair με το motorola κινητο. Aλλα ειναι ακριβο για μενα ακομα. Ποσο το πηρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρεσει τοσο πολυ αυτο το smartwatch. Κανει και καλο pair με το motorola κινητο. Aλλα ειναι ακριβο για μενα ακομα. Ποσο το πηρες?

100 ευρώ από γνωστό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερινή παραγγελία detailing:

Auto Finesse Citrus Power 1lt http://shop.autofinesse.co.uk/citrus-power-1litre

auto-finesse-citrus-power-1l-tn.jpg

Auto FIness Revive:

http://shop.autofinesse.co.uk/revive-250ml

30 ευρώ συνολικά με μεταφορικά και τα δύο, μιας και θα τα φέρει ένας φίλος που είναι Αγγλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

31AR3VtJ8-L.jpgusb χειριστήριο αντίγραφο του Snes , 2,5€ από το ebay .

Περίμενα  να το χρησιμοποιήσω μερικές φορές πριν ποστάρω και μπορώ να πω ότι είναι παρόλο που το υλικό κατασκευής του  είναι αισθητά φτηνό είναι απολύτως λειτουργικό και αρκετά καλό για χρήση με emulators (nes , snes , mga drive κλπ) .

υγ  και επειδή κάθε φορά μόλις πληρωθώ αγοράζω και καμιά μ@λακιούλα ...  έχω παραγγείλει και ένα άλλο σε στυλ nes  στην ίδια τιμή 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά, από τι ειναι φτιαγμένοι αυτοι οι καθρέπτες του gsr (08+); προσπαθώ να βρω μεταχειρισμένους oem και δεν υπάρχουν σε όσα ανταλακτικαδιακα ρώτησα. Καινούριοι κοστίζουν ~120€... Πάλι πρέπει να παίξει ebay... Καλη φάση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά, από τι ειναι φτιαγμένοι αυτοι οι καθρέπτες του gsr (08+); προσπαθώ να βρω μεταχειρισμένους oem και δεν υπάρχουν σε όσα ανταλακτικαδιακα ρώτησα. Καινούριοι κοστίζουν ~120€... Πάλι πρέπει να παίξει ebay... Καλη φάση....

θυμαμαι οτι πολλοι τους αλλαζαν με του τουονο που ηταν πιο σταθεροι και εκανα 40 ευρα (αν θυμαμαι καλα)

για τσεκαρε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θυμαμαι οτι πολλοι τους αλλαζαν με του τουονο που ηταν πιο σταθεροι και εκανα 40 ευρα (αν θυμαμαι καλα)

για τσεκαρε ;)

Τι είπες τώρα.. thanks για το info.
άρχισα να ψάχνω για after με το ιδιο σπείρωμα και κατέληξα οτι πρέπει να πουλήσω κανένα νεφρό (~140€ έκαστος) αν θέλω να μου αρέσουν ή οτι θα πηγαίνω σε μια λωρίδα απο την αρχή μέχρι το τελος.. 

Από τοτε που μου είχαν κλέψει το τιμόνι δεν ειχα βάλει, αλλά τελικά δεν συνηθίζεται η αισθηση ανασφάλειας στους δρόμους, ειδικα τωρα που καλοκαιριασε και πλήθυναν οι δίτροχοι.

Τροποποιήθηκε από τον kafao1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα