Dant3 4103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νταξει εχω χεστει απο τη χαρα μου.Και εφαγα και τις 4 μπαταριες και αντε να περιμενω τωρα να φορτισουν.και κανει 2 ωρες η καθε μια.Πρεπει να παρω και πολυφορτιστη asapΚαι μου πηρε μολις μια μερα να το παρω σχεδον στο χερι. Ε να κανεις δε μου ειπε οτι εχουν θεμα τα μοτερ εαν τα δουλευεις με πολλες μπαταριες συνεχομενα και χθες πρωτη μερα το δουλεψα και σημερα το ενα μοτερακι πρεπει να πεθαινει.Παραγγειλα συνολο 4,αναλωσιμα ειναι απο οτι διαβασα,κοστος 9Ε.Αλλα αντε να περιμενω τωρα να ερθουν.Αν με φαει μπορει να παω να παρω 1 απο εδω Ελλαδα ισα ισα για να λειτουργει,αν και το εχουν 8Ε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να χρησιμοποιήσεις πάνω από 720 διότι η επεξεργασία θα βαρύνει πολύ, τα βίντεο θάναι τεράστια και τέλος στο ανέβασμα σε σωλήνες κλπ η ποιότητα θα υποβαθμίζεται οπότε θα την απολαύσεις μόνο αν πάρεις εξωτερικούς σκληρούς 5-6 των 2 Τ έκαστος προκειμένου να τα αποθηκεύεις όλα.Ακριβως ετσι εγινε..Βαζω ενα βιντεο που εχει υποστει μια σχετικη επεξεργασια και φυσικα εχει κατεβει η ποιοτητα πολυ, το βιντεο περιπου 2 λεπτων που ανεβηκε ειναι 150Mb.https://youtu.be/8VScnM6oEM4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να χρησιμοποιήσεις πάνω από 720 διότι η επεξεργασία θα βαρύνει πολύ, τα βίντεο θάναι τεράστια και τέλος στο ανέβασμα σε σωλήνες κλπ η ποιότητα θα υποβαθμίζεται οπότε θα την απολαύσεις μόνο αν πάρεις εξωτερικούς σκληρούς 5-6 των 2 Τ έκαστος προκειμένου να τα αποθηκεύεις όλα.Ακριβως ετσι εγινε..Βαζω ενα βιντεο που εχει υποστει μια σχετικη επεξεργασια και φυσικα εχει κατεβει η ποιοτητα πολυ, το βιντεο περιπου 2 λεπτων που ανεβηκε ειναι 150Mb. Εκανα και μια βλακεια και το βιντεο βγηκε πολυ wide μετα την επεξεργασια.https://www.youtube.com/watch?v=8VScnM6oEM4&feature=youtu.be Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δοκιμασε να βαλει την καμερα στο πλαϊ του κρανους οπως κανουν(με) οι περισσοτεροι.Ειναι πολυ καλυτερα ετσι.Με την καμερα πανω στο κρανος φαινεται μονο ο δρομος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8001 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Ακριβως ετσι εγινε..Βαζω ενα βιντεο που εχει υποστει μια σχετικη επεξεργασια και φυσικα εχει κατεβει η ποιοτητα πολυ, το βιντεο περιπου 2 λεπτων που ανεβηκε ειναι 150Mb. Εκανα και μια βλακεια και το βιντεο βγηκε πολυ wide μετα την επεξεργασια.https://www.youtube.com/watch?v=8VScnM6oEM4&feature=youtu.beΒάζω να το δω και βλέπω στις ρυθμίσεις <<Αυτόματα 360>>...σκέψου υποβάθμιση....ανεβάζω χειροκίνητα την ποιότητα στο 1080 και ναι μεν η διαφορά φαίνεται πασιφανώς αλλά άμα δεν έχεις σύνδεση που πετάει ή στο σπίτι είναι ταυτόχρονα άλλοι 2-3 μέσα τότε κλάφτα Χαράλαμπε.Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος.Ωραιότατη είναι πάντως και με λογική τιμή και πάλι μεγειές ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Δοκιμασε να βαλει την καμερα στο πλαϊ του κρανους οπως κανουν(με) οι περισσοτεροι.Ειναι πολυ καλυτερα ετσι.Με την καμερα πανω στο κρανος φαινεται μονο ο δρομος.Εχω στο μυαλο μου να παρω βαση στηθους για να τραβαει πιο σταθερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Η στηθους ειναι η καλυτερη για καθαρα οδηγικα video.Φαινεται η δραση γαμάτα.Οποτε ναι καντο :PΑπλα αν μπορεις τσιμπα την απο ebay, οπου μπορεις να την παρεις με ολοκληρο πακετο με αποιρα mounts και εξαρτηματα για λιγοτερο απο 30 ευρω, ενω απο ελλαδα θα σκασεις 40αρι+ μονο για το chest mount. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Η στηθους ειναι η καλυτερη για καθαρα οδηγικα video.Φαινεται η δραση γαμάτα.Οποτε ναι καντο :PΑπλα αν μπορεις τσιμπα την απο ebay, οπου μπορεις να την παρεις με ολοκληρο πακετο με αποιρα mounts και εξαρτηματα για λιγοτερο απο 30 ευρω, ενω απο ελλαδα θα σκασεις 40αρι+ μονο για το chest mount.Το κοιτουσα εχθες με 25 ευρω καθαριζω, απλα δεν δοκιμασα γιατι εληξε η προπληρωμενη μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Εχω στο μυαλο μου να παρω βαση στηθους για να τραβαει πιο σταθερα.αγορασα αυτην -> http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Elastic-Chest-Strap-Mount-Harness-for-GoPro-HD-Hero-2-3-Camera-SU-/221572055212?hash=item3396b940ac τσιμπα την και στη μιση τιμη απο οτι την πηρα περυσι εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 αγορασα αυτην -> http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Elastic-Chest-Strap-Mount-Harness-for-GoPro-HD-Hero-2-3-Camera-SU-/221572055212?hash=item3396b940ac τσιμπα την και στη μιση τιμη απο οτι την πηρα περυσι εγωΚαι εγω την ιδια εχω...πολυ καλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Εγω ελεγα 25 ευρω για κατι σετακια με διαφορες βασεις που εχει και για στηθος μεσα, βεβαια ισως να μην τα χρειαζομαι ολα εκεινα και να παρω χωριστα μονο οτι χρειαζομαι, ευχαριστω για το λινκ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω αγορές με pay pal και τελικά τσίμπησα έτσι για δοκιμή μια εξάτμιση άντε γιατί όλο ήσυχο με λέτε... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 απο εδωhttp://www.ebay.com/itm/Windscreen-for-Suzuki-Katana-650F-GSX650F-08-09-10-11-12-Windshield-Fairing-33-G-/371361945293?hash=item5676e596cd&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Σήμερα ήρθε δεματάκι... και μέσα είχε αυτό...Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ καλή τιμή. Όποιος ψαχνεται για εξάτμιση ας ρίξει μια ματιά!Την πέρασα και της έκανα μια βολτούλα.Για αρχή έβγαλα τον σιγαστήρα αλλά με βλέπω να τον ξαναβάζω. Ο ήχος είναι :lipseal:Όχι απαγορευτικά δυνατός αλλά μάλλον θα με κουράσει...Φωτός περασμένη στο μηχανάκι από αύριο. Υ.Γ.: Giovanni σε ευχαριστώ τα μάλα και πάλι 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 link? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 μεγειες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Καλορίζικη, περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις γιατί κι εγώ έχω στα υπόψιν SC-Project..!Την παρήγγειλες από το site τους ή από κάποιο μαγαζί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 link? http://www.car.gr/parts/view/4897279/Καλορίζικη, περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις γιατί κι εγώ έχω στα υπόψιν SC-Project..!Την παρήγγειλες από το site τους ή από κάποιο μαγαζί? Λοιπόν, η παραγγελία έγινε στο 2τροχο Πάτρας (btw άψογη εξυπηρέτηση και επικοινωνία), που με την σειρά του προχώρησε σε παραγγελία στο εργοστασίο στην Ιταλία. Για το δικό μου τουλάχιστον δεν υπάρχει στοκ και η κατασκευή ξεκινάει με την παραγγελία. Την εξάτμιση την είχα σπίτι σε 20 περίπου ημέρες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 http://www.car.gr/parts/view/4897279/ Λοιπόν, η παραγγελία έγινε στο 2τροχο Πάτρας (btw άψογη εξυπηρέτηση και επικοινωνία), που με την σειρά του προχώρησε σε παραγγελία στο εργοστασίο στην Ιταλία. Για το δικό μου τουλάχιστον δεν υπάρχει στοκ και η κατασκευή ξεκινάει με την παραγγελία. Την εξάτμιση την είχα σπίτι σε 20 περίπου ημέρες. θελω να παρω και γω απο αυτο το μαγαζι αλλα μαλλον για mivv με κοβω κατι τετοιο http://www.car.gr/parts/view/3488267/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7086 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 Τώρα που είναι φθηνό το κρέας, διπλασίασα την μνήμη μου με άλλα 8GB 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 Πανεμορφες ram 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7086 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 Α ωραία θα σου βάλω φωτογραφία από το εσωτερικό μόλις πάω σπίτι, λαμποκοπάνε οι αλουμινένιες ψύκτρες, αυτή η φώτο τις αδικεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 είχες την ίδια πριν ή δε παίζει πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7086 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 Σαφώς έβαλα ολόιδιες σε όλα timings CL κλπ μέχρι και το χρώμα τις ψύκτρας.Το οποίο ήταν λίγο πρόβλημα (αισθητικό γιατί είχα μπλε) οι μπλε είχαν 85 ευρώ ενώ οι πορτοκαλί 65................... μέχρι πριν 1 εβδομάδα που έβαλαν και τις 2 στα 55 ευρώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 Τώρα που είναι φθηνό το κρέας, διπλασίασα την μνήμη μου με άλλα 8GBΑλτσχάιμερ? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες