Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Κάπως έτσι είναι γιατί δεν θα δώσω τελικά εγώ λέφτα για αυτό. Κάποτε θα έπαιρνα όταν θα περίσσευε κάνα ψιλό... Τώρα με πήραν δώρο ένα τέτοιο: Για τσάμπα... μια χαρά είναι... και ποιος την γ@μ... και την go pro!!! :P :P χαχαχααχαχχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 μια χαρα.... ταιριάζει κ με την ποιοτητα της μηχανής σου! Και δεν θα έχεις προβλημα με τα mount, βγαζεις ενα πλαινο fairing και την κολλάς στα velcro ! :crazy: Αντε περα απο την πλακα καλες λήψεις στο Ρυσιο/Σερρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 μια χαρα.... ταιριάζει κ με την ποιοτητα της μηχανής σου! Και δεν θα έχεις προβλημα με τα mount, βγαζεις ενα πλαινο fairing και την κολλάς στα velcro ! :crazy: Αντε περα απο την πλακα καλες λήψεις στο Ρυσιο/Σερρες! χαχαχααχχαχαχααχχααχ Για να φανταστείς τι είναι ο Έλληνας ε... Μιλάει για την ποιότητα κατασκευής ενός Suzuki, ένας Χονταίος... Που φτάσαμε κύριοι... Ιεροσυλία... χαχααχχαχαχαχαχαχαχα Thanks boy. Από ότι βλέπω από βιντεάκια στο νετ, μια χαρά τραβάει. Μπορεί να μην είναι αδιάβροχη και high definition, αλλά από εξαρτήματα/βάσεις κλπ είναι κομπλέ. Την περιμένω τέλος του μήνα. Αρχές του επόμενου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 αγορασα απο το lidl κουκουλα για την μηχανη. http://www.lidl.gr/c...owDetail&id=896 στα lidl κοντα μου γιατι εχει αλλες προσφορες?? πφφφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 προετοιμασια για το χειμωνα και τη ζωη της αλλης ιταλιδας μου στο πεζοδρομιο γαντακια σπεσιαλ και λαιμουδιερα για μενα,κλουρα για δεσιμο απο σταθερο σημειο,κουκουλα για τις βροχες-σκονες,και κατι σκατολοιδια(σπρεη σιλικονης,wd40,μια μανετα,2 μπουζια για στοκ) φωτο δεν εχω,εχει παθει υπερσυντελικο το κινητο και δε στελνει τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Ασχετο, αλλα εσυ που χαθηκες ρε Βηχε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Ασχετο, αλλα εσυ που χαθηκες ρε Βηχε? ασχετο αλλα που εχεις πεταμενο το κινητο σου παλι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 μπλεξιματα..παρακολουθουσαν τη συνδεση ιντερνετς μου και επρεπε να ''χαθω'' για λιγο καιρο... πλακα κανω.. μετακομισα αθηνα εδω και 2-3 μηνες και τωρα προκαμα και εβαλα παλι ιντερνετς.. καλως σας ηρθα λεπον 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Το καλύτερο θέμα ever. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 μου βγήκε λίγο μεγαλύτερη από όσο την περίμενα αλλά δε Γ@μιέται, 30€ έκανε και θα γίνει κάπως έτσι με μερικά ακόμα τσιτσιμπλόνια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Αγορασα αυτη την οθονη πριν 2 βδομαδες: http://www.philips.gr/c/pc-monitor/v-line-21.5-inch-54.6-cm-226v4lsb_00/prd/;jsessionid=01FC08449DA992FE66C893C2E4D3B33F.app120-drp1 Αντε γιατι με βγηκαν τα ματια στην 15αρα του λαπτοπ με τοσα παραθυρα και terminals ανοιχτα... Διαφορα στην τιμη μεταξυ ελλαδας - ολλανδιας αμελητεα τι κι'αν ειναι ολλανδικο brand... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Έφτασε! Ώρα για διάβασμα και κατσαβίδιασμα B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 μου βγήκε λίγο μεγαλύτερη από όσο την περίμενα αλλά δε Γ@μιέται, 30€ έκανε Για πετα και ενα λινκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.ebay.com/...=item2a32f3e64b http://www.ebay.com/...=item27d99a8a85 αυτός είναι από αυτόν που το πήρα εγώ αλλά γενικά αν ψάξεις στο αμερικάνικο θα βρεις κι άλλες, δες και στο site της pelican διαστάσεις τα παίρνουν οι αμερικάνοι και βάζουν πιστόλια μέσα και τα πουλάνε αβέρτα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2013 από τον warlock9_0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πρόσφατα παρέλαβα από Τσάινα μεριά το εικονιζόμενο. Πρόκειται για διαθλασίμετρο κρασιού,όπου μετράς τον βαθμό του μούστου από μία,μόλις, σταγόνα χωρίς να χρειάζεται να στίψεις τις ρόγες και να γραδάρεις με το οινόμετρο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2013 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 το ιδιο πραγμα το εχω για να μετραω την αλατοτητα στο θαλασσινο ενυδρειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έφτασε! Ώρα για διάβασμα και κατσαβίδιασμα B) οτι χρειαστεις εδω, 4 εχω περασει..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2013 από τον giorgos_drz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Πρόσφατα παρέλαβα από Τσάινα μεριά το εικονιζόμενο. Πρόκειται για διαθλασίμετρο κρασιού,όπου μετράς τον βαθμό του μούστου από μία,μόλις, σταγόνα χωρίς να χρειάζεται να στίψεις τις ρόγες και να γραδάρεις με το οινόμετρο. Για δώσε και κανα λινκ και πες μας και αν το τσέκαρες, αξίζει τα λεφτά του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το συγκεκριμενο νομιζω μετραει την αλατοτητα... το χρησιμοποιω για να βλεπω την αλατοτητα στο παραφλου των μηχανων Εχει πολλες χρησεις τελικα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Διαθλασιόμετρο - Refractometer Πως φαίνονται οι κάτοχοι ενυδρείων :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Το συγκεκριμενο νομιζω μετραει την αλατοτητα... το χρησιμοποιω για να βλεπω την αλατοτητα στο παραφλου των μηχανων μηπως παραεχεις ελευθερο χρονο εσυ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 μηπως παραεχεις ελευθερο χρονο εσυ??? Στην δουλεια ρε... οχι των δικων μου μηχανων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Για δώσε και κανα λινκ και πες μας και αν το τσέκαρες, αξίζει τα λεφτά του? Εδώ είσαι. Είναι διαβαθμισμένο σε κλίμακα Brix % και μέχρι τώρα έχει δουλέψει ικανοποιητικά. Λίγη προσοχή θέλει να καλιμπράρεται εκ νέου σε κάθε αλλαγή της θερμοκρασίας. Το γέλιο ήταν που στην αρχή νόμισα ότι μετρούσε Baumet και οι ενδείξεις ήταν άλλα αντί άλλων μέχρι να καταλάβω την αντιστοιχία 1:1,8 ! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Αγόρασα universal stands μπρός-πίσω 52€ με τα μεταφορικά όλα κομπλέ! Καλό χειμώνα να χουμε! :lol: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Αν δε σου είναι κόπος βάλε μια κοντινή το μπροστινό να δω πως πιάνει στο πηρούνι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες