Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 6 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: @Ravendark Να σε ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα μιας και η μοτο από μόνη της είναι κτήνος; Τα έβαλες γιατί δεν σου φτάνει γενικώς η δύναμη της, ή για να διορθώσεις κάτι σε συγκεκριμένο εύρος στροφών; Ή για άλλο λόγο, όπως πχ η χαρά της βελτίωσης; Η χαρά του παιδιού! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2020 από τον Ravendark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: @Ravendark Να σε ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα μιας και η μοτο από μόνη της είναι κτήνος; Τα έβαλες γιατί δεν σου φτάνει γενικώς η δύναμη της, ή για να διορθώσεις κάτι σε συγκεκριμένο εύρος στροφών; Ή για άλλο λόγο, όπως πχ η χαρά της βελτίωσης; Απλά έφαγε μια ήττα πριν κάτι καιρούς και δεν μπορεί να τη χωνέψει..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 42 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Απλά έφαγε μια ήττα πριν κάτι καιρούς και δεν μπορεί να τη χωνέψει..... Τότε με το cb300r λες ε; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Τότε με το cb300r λες ε; Το CB δεν έχω δοκιμάσει να το ανοίξω γιατί κάποιος μου είπε ότι τα Χονδα στρεβλώνουν το χωροχρόνο και δεν είναι να παίζεις με αυτά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Γιωργαρε το προγραμμα που ειχες περασει στη μαμα ecu δεν σε καλυπτε? Απο ηχο δεν ρωταω, με αυτη την καταβοθρα αερα ......θα σου παιρνει τα μυαλα σε καθε ανοιγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Εγω πιστεύω οτι κάνει και ισιωτική στα μαλλιά, αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Και μια ερώτηση απο μενα αν μου επιτρέπεις. Γιατί power commander και οχι επαναχαρτογραφηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Γιωργαρε το προγραμμα που ειχες περασει στη μαμα ecu δεν σε καλυπτε? Απο ηχο δεν ρωταω, με αυτη την καταβοθρα αερα ......θα σου παιρνει τα μυαλα σε καθε ανοιγμα Μουφα το καρπούζι πριν 9 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε: Και μια ερώτηση απο μενα αν μου επιτρέπεις. Γιατί power commander και οχι επαναχαρτογραφηση; Γιατί μόνο με openflash tablet μπορείς να το κάνεις πριν 10 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Εγω πιστεύω οτι κάνει και ισιωτική στα μαλλιά, αυτό. Είμαι σγουρομάλλης αν και δεν φαίνεται 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 9/1/2020 at 9:48 ΠΜ, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Απλά έφαγε μια ήττα πριν κάτι καιρούς και δεν μπορεί να τη χωνέψει..... Έλα ρε, τον είχες πατήσει με το V4? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2020 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2020 πριν 16 ώρες, το μέλος naftilos έγραψε: Έλα ρε, τον είχες πατήσει με το V4? Αν ήσουν μάγκας, θα άνοιγες Poll να ψηφίσουμε πρώτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2020 πριν 23 ώρες, το μέλος naftilos έγραψε: Έλα ρε, τον είχες πατήσει με το V4? Είχαμε ένα περιστατικό Θωμά Αλλά δυστυχώς θα έχω θέμα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Την 1/14/2020 at 9:32 ΜΜ, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Είχαμε ένα περιστατικό Θωμά Αλλά δυστυχώς θα έχω θέμα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών... Φοβού την πορτοκαλάδα μετά... Και για να είμαστε εντός θέματος: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Μιάς και το τιγράκι δεν έχει αλάρμ είπα να του φορέσω κάτι δυνατό. https://www.ebay.com/itm/1x-36W-yellow-12-LED-Bar-Ultra-Thin-Car-Truck-Strobe-Flash-Light-Strip-Side-Lamp/113931529538?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 Ήρθε ήρθε! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2020 (τροποποιήθηκε) Θα γίνει δουλειά με αυτό ή τζάμπα το 70αρι...? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2020 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreža 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2020 πριν 17 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Θα γίνει δουλειά με αυτό ή τζάμπα το 70αρι...? Γιατί να μη γίνει; εξαρτάται για που θα το παίξεις. Εγώ π.χ. δουλεύω αυτό. Για αχαλίνωτο σεξ...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2020 πριν 28 λεπτά, το μέλος mreža έγραψε: Γιατί να μη γίνει; εξαρτάται για που θα το παίξεις. Εγώ π.χ. δουλεύω αυτό. Για αχαλίνωτο σεξ...!!! Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν ξέρω να παίζω, χαχαχα, το πήρα για να νιωσω πρώτα το συναισθημα! Εχει σχετικά λίγο καιρό που έκανα μια αρχή μόνος μου αλλά το overdrive από το καβουρντιστήρι (15W Yamaha) δε με βοηθούσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 https://www.skroutz.gr/s/17664388/Lavor-Stargate-160-605014.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 ωραίο , με γειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 Καθώς ο σταθερός είναι στα τελευταία του και είχα μήνες που σκεφτόμουν την αγορά ενός λάπτοπ για να το έχω μαζί μου πάντου, I pulled the trigger στο Honor Magicbook 14 με 549€ (449€ με τιμολόγιο) με τα εξής specs : Ryzen 3500U, 256GB SSD, 8GB Dual Channel 2400mhz, 1080p IPS oθόνη και 56Wh μπαταρία. Σε αυτά τα λεφτά, (ειδικά δίχως τον Φ.Π.Α.) το θεωρώ το πιο VFM notebook που παίζει στην αγορά αυτή τη στιγμή. Δεν το έχω δουλέψει ακόμα όσο θα ήθελα για αναλυτικές εντυπώσεις, αλλά θα πω δυο λόγια για όποιον ενδιαφέρεται. Ξεκινώντας από το μεγαλύτερο (για μένα) ατού του, η ποιότητα κατασκευής. Παρότι επρόκειτο για μια σχετικά οικονομική συσκευή, το σασί αποτελείται εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο, με εξαίρεση τα πλαστικά bezels της οθόνης (τα οποία είναι ελάχιστα, καθώς η βιντεοκάμερα έχει τοποθετηθεί σε ένα από τα F keys). Ζυγίζει κάτι λιγότερο από 1,5 κιλό και δεν έχει καθόλου deck flex, ενώ όταν το πιάνεις στα χέρια σου σου δίνει ένα πολύ premium feel. Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση και τα specs, είναι πάνω κάτω το standard σε αυτήν την κατηγορία τιμής, ο Ryzen 3500U σε συνδυασμό με τον αρκετά γρήγορο NVMe SSD "πετούν" στις απλές λειτουργίες που πρόλαβα να τεστάρω (Spotify, Word, Netflix, Internet browsing) και ακόμα και σε πιο απαιτητικά tasks (Lightroom) δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση. Ο SSD και η κάρτα WiFi μπορούν να αλλαχτούν, αλλά η RAM δυστυχώς είναι soldered on (τουλάχιστον είναι dual channel, από τα λίγα σημεία που με ξενέρωσαν) Η οθόνη είναι αρκετά τίμια για την κατηγορία τιμής, 1080p IPS με καλούτσικη φωτεινότητα (250-300 nits) και matte finish που περιορίζει τις αντανακλάσεις, σε εσωτερικό χώρο δεν υπάρχει κανένα θέμα, έξω στον ήλιο θα ζοριστείς λίγο αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου. Από χρωματική απόδοση ψιλομπλεδίζει και έχει κάπου στα 65% sRGB και 45% Adobe RGB κάλυψη, οπότε αν σας ενδιαφέρει επαγγελματικα το photo/video editing πρέπει να ανεβείτε σε άλλο budget. Επίσης πολύ τίμια ηχεία, αρκεί το λάπτοπ να είναι σε επίπεδη επιφάνεια καθώς είναι στο κάτω μέρος. Πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι φορτίζει με 65W Type-C fast charger, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιθεί και για το κινητό. Όσον αφορά τις θύρες, στην αριστερή μεριά έχουμε full size HDMI, Type-A USB 3.0 και την θύρα Type-C ενώ στα δεξιά μια Type-A και headphone jack. Τίποτα το τρελό, αλλά δεδομένου του μεγέθους της συσκευής δεν έχω παράπονο. Έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο power button για εύκολο log in με Windows Hello, ο οποίος είναι αρκετά ακριβής (2-3 φορές δε το αναγνώρισε με την πρώτη). Το πληκτρολόγιο είναι αθόρυβο, με 2 επίπεδα backlighting και αρκετά ευχάριστο στην πληκτρολόγηση. Το touchpad είναι αρκετά μεγάλο, και ως τώρα τουλάχιστον μου φαίνεται ικανοποιητικά ακριβές. Το ανεμιστηράκι σε ελαφριές εργασίες ίσα που ακούγεται και όλη η επιφάνεια παραμένει δροσερή, ενώ ακόμα και σε stress test ο θόρυβος ήταν ανεκτός, όπως και οι θερμοκρασίες, ειδικά στην περιοχή που ξεκουράζονται οι καρποί. Ήθελα δεν ήθελα, ψιλοσεντόνι βγήκε, δε γαμιέται. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει κάποια απορία, fire away 9 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 Καλοριζικο!Παρε και μια τσαντα με σοβαρη προστασια, θα σου χρειαστει οταν φας καμια σουπα. Ξερω τι σου λεω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Μια μικρη αναβαθμιση απο τις φωτογραφιες με το κινητο.....εχει λιγο μελετη ομως @karellen ,Νικολα...ευχαριστω για την βοηθεια και απο εδω. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Πόσο μου λείπει κάτι φορές το απλό, μηχανικό, χειροκίνητο focus, ειδικά σε κάτι φωτό νύχτα με μεγάλο ζουμ, που τα αυτόματα τα παίζουν τελείως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες