FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: για μηχανάκια γράφουμε, όχι το νόημα της ζωής. Τι; Δεν είναι; Μένω εμβρόντητος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 πριν 18 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Καν'το και άσε να κοροϊδεύουν. Εσύ θα το κάνεις για αυτούς που τους ενδιαφέρει και θα πάρουν κάτι από αυτό, όχι για τους άλλους. πριν 12 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Πολύ βαριά το πήρες εσύ. Ρίξτο ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ το τεχνικό, ΕΓΩ το αναμένω (και όχι για να κοροιδέψω, φυσικά) ;) Τώρα πάει, το έδεσα, δεν το ξαναλύνω για να βγάλω φωτογραφίες. Εξάλλου δεν θα φτωχύνει το ίντερνετ από ένα τέτοιο κοινότυπο αρθράκι. πριν 5 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Δεν ξέρω αν το να ψάχνουμε αφορμές για παρεξήγηση είναι το καλύτερο mentality για ένα φόρουμ. Χαλαρώστε λίγο, για μηχανάκια γράφουμε, όχι το νόημα της ζωής. Ε τώρα να με συμπαθάτε, θα βγω ντηπ οφ τόπικ και θα πέσει πέλεκυς, ας είναι: Όταν βλέπεις ένα φόρουμ που σου έχει κάνει παρέα τα κρύα βράδια του χειμώνα, και το έχεις αγαπήσει, να έχει 30 post τη βδομάδα, όσο να πεις σε πειράζει. Κάνεις ένα ποστ-ερώτηση περιμένεις 2 σοβαρές απαντήσεις - όχι για την απάντηση, zbutsam, τη βρήκα από το advrider, αλλά για να γίνει σόμπορος που λένε, να κινηθεί λίγο η κατάσταση. Όταν κάποια εξέχοντα μέλη (με μπλογκ που αναλύουν αναπαλαιώσεις, τεχνικά θέματα, συντηρήσεις σε 400αρια παραεισαγωγής 30ετίας) να σου ειρωνεύονται ακόμα και το επιστημονικό σου background (και εφαρμοσμένα μαθηματικά για την ακρίβεια) γιατί είπες ρε παιδιά, μην την πατήσω από κανένα παιδαριώδες λάθος και πάει τζάμπα το κατοστάευρο, κρίμα είναι, όσο να πεις σε πειράζει. Άμα ήταν κανένας πιτσιρικάς στα @@ μου αλλά υποτίθεται υπάρχει ένα πνεύμα αλληλεγγύης, ιδίως από τα πιο έμπειρα σε τεχνικά θέματα μέλη... Άμα με ρωτήσει ο άλλος για κάτι που ξέρω, θα προτιμήσω να ειρωνευτώ ή να του δώσω λύση; Όπως και να έχει, κακώς το τράβηξα το ζήτημα τόσο, να με συμπαθάτε, αλλά ήμουν στο αμήν να πω "βρε ασταδιάλα όλοι, κάθομαι και ασχολούμαι κίολας" . Πιστεύω και ο @FlyingInADream απλά να είχε ξυπνήσει στραβά εκείνη τη μέρα... Αλλά ρε παιδιά με ρέγουλα το δούλεμα. Στην τελική μπορείς να αστειευτείς χωρίς να προσβάλλεις. πριν 7 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Ενδέχεται και να φύγει κι άλλος κόσμος από το φόρουμ. Μακάρι να μην φύγει, και να αυξηθεί, και να οργανώσουμε και συναντήσεις και βόλτες και αιμοδοσίες και και και .... αλλά ας το πάρουμε χαμπάρι, ούτε τα φόρουμ αποτελούν πλέον πανάκεια (για την πληροφορία) ούτε θα κοπεί κανενός το μεροκάματο άμα δεν ξαναμπεί. Βγαίνει ο άλλος να πει ότι το Χ λάστιχο είναι καλό και πέφτει το λεφούσι ότι και καλά έτσι πως το πάει και λάστιχο από τρακτέρ να έβαζε, το ίδιο θα ήταν. Κόσμος που βάζει 25 λίμπρες στα λάστιχα για να το βγάζει φωτογραφίες πατημένο άκρη με άκρη.... Αυτός τώρα θα ξαναμπεί; Ή θα πει γειά σας, καθήστε οι στριφτεροί να ευλογάτε τα γένια σας. Όπως και να έχει, μια συγγνώμη στον @FlyingInADream καθώς τον τσίγκλισα. Από μέρους μου ελπίζω να μου ξετρυπώσει κανένα rvf400 τζάμπα να πάω να το πάρω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος exppii έγραψε: Κόσμος που βάζει 25 λίμπρες στα λάστιχα για να το βγάζει φωτογραφίες πατημένο άκρη με άκρη.... Ποιος εκανε κατι τετοιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ποιος εκανε κατι τετοιο; Εγώ πάντως τα τρίβω με γυαλοχαρτο στο πλάι. Πολλά κόμπλεξ ρε παιδιά, κρίμα πάντως. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Την 11/17/2018 at 7:40 ΠΜ, το μέλος karellen έγραψε: Ενδέχεται και να φύγει κι άλλος κόσμος από το φόρουμ. Πόσοι πια;! επ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Apisteftos έγραψε: Πόσοι πια;! επ! Μου εφτιαξες την εβδομαδα να ξες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Τώρα δα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μου εφτιαξες την εβδομαδα να ξες χαχαχχαχα! σας αγαπαω να ξες! μέχρι και τον κωδικό μου είχα ξεχάσει μετά απο 1,5(;) χρόνο..! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2018 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος Apisteftos έγραψε: χαχαχχαχα! σας αγαπαω να ξες! μέχρι και τον κωδικό μου είχα ξεχάσει μετά απο 1,5(;) χρόνο..! ΣκαταστηΧοντα ρε συ, ευκολακι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 17/11/2018 at 7:40 ΠΜ, το μέλος karellen έγραψε: Ενδέχεται και να φύγει έρθει κι άλλος κόσμος από το φόρουμ. Ρεμάλια ξεχασμένα πριν 11 λεπτά, το μέλος Apisteftos έγραψε: Πόσοι πια;! επ! ΡΕΕΕηηη Πετράν! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2018 από τον karellen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Gouky7 έγραψε: ΣκαταστηΧοντα ρε συ, ευκολακι χαχαχχαχαχαχαα!! να φανταστείς τυχαία μπήκα, είδα ένα θέμα στο ινσομνια που έπαιζε λινκ από μαιμπαικ (ρωτούσε κάποιος για μηχανή) και ήρθα να δω τι παίζει, τις ίδιες αναγούλες βλέπω! ζητώ σορρυ για το οφφτοπικ από τους νέους, αλλα να βρεθηκαμε οι παλιοσειρές Τώρα δα, το μέλος karellen έγραψε: Ρεμάλια ξεχασμένα. ΡΕΕΕηηη Πετράν! Νικολααα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 Την 11/17/2018 at 4:08 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Εγώ πάντως τα τρίβω με γυαλοχαρτο στο πλάι. Πολλά κόμπλεξ ρε παιδιά, κρίμα πάντως. χαμενος χρονος εγω παιρνω μετεχειρα απο πιστα, εγγυημενη δουλεια, χωρις καν να ιδρωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 Την 19/11/2018 at 1:16 ΜΜ, το μέλος Apisteftos έγραψε: χαχαχχαχαχαχαα!! να φανταστείς τυχαία μπήκα, είδα ένα θέμα στο ινσομνια που έπαιζε λινκ από μαιμπαικ (ρωτούσε κάποιος για μηχανή) και ήρθα να δω τι παίζει, τις ίδιες αναγούλες βλέπω! ζητώ σορρυ για το οφφτοπικ από τους νέους, αλλα να βρεθηκαμε οι παλιοσειρές Να ξέρεις, είσαι μεγάλο Rx: (α) Πετράν........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 219 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 παιδες μολις παρελαβα απο ebay σορτσακι προστασιας το φορας κατω απο το τζιν η παντελονι πολυ καλη ποιοτητα και οι προστασιες καλες δεν ειναι της πλακας https://www.ebay.com/itm/153216446088 παρτε ενα νουμερο πανω απ αυτα που φορατε γτ μαλλον τα φτιαχνουν γ κινεζους μικροτσουτσουνους ευτυχως πηρα xl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro-ampp-8854.php Εντυπωσεις προσεχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ηθελα ενα κλασσικο καταδυτικο ρολοι στη συλλογη μου Αντε να ερθει το καλοκαιρι να κανουμε καμια βουτια στα 200.....εκατοστα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2018 από τον foten21 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 Κάνε την υπέρβαση και πήγαινε στα 400 εκατοστά, όλο και κάποιο Χόντα θα βρεις 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 δεν φτανει η ανασα να ξαναβγω μετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος foten21 έγραψε: Ηθελα ενα κλασσικο καταδυτικο ρολοι στη συλλογη μου Αντε να ερθει το καλοκαιρι να κανουμε καμια βουτια στα 200.....εκατοστα Πηρα προσφατα το nighthawk και μαλλον το επομενο μου θα ειναι παλι citizen,πολυ τα παω. Σημερα ηρθε κι αυτο το πακετο, να δουμε τι ψαρια θα πιασει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2018 από τον GeorStrat 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 24 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Πηρα προσφατα το nighthawk και μαλλον το επομενο μου θα ειναι παλι citizen,πολυ τα παω. Σημερα ηρθε κι αυτο το πακετο, να δουμε τι ψαρια θα πιασει πολυ ωραιο το nighthawk 1 χρονο περιμενω να πετυχω σε καλη τιμη το bj7077 Nighthawk σειρα και αυτο Και εγω τα παω εγω ηδη 3 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2018 από τον foten21 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 πριν 33 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Πηρα προσφατα το nighthawk και μαλλον το επομενο μου θα ειναι παλι citizen,πολυ τα παω. Σημερα ηρθε κι αυτο το πακετο, να δουμε τι ψαρια θα πιασει Πόσο το nighthawk? Καιρό το θέλω αλλά περιμένω να πέσει η τιμή του λιγάκι στο αμαζον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Σημερα ηρθε κι αυτο το πακετο, να δουμε τι ψαρια θα πιασει Παράγγειλε κι άλλη μια μπαταρία Γιώργο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2018 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος foten21 έγραψε: 1 χρονο περιμενω να πετυχω σε καλη τιμη το bj7077 Στειλε τους ενα μηνυμα για διαθεσιμοτητα. http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bj7017-09e-bj7010-16e-promaster-nighthawk-euro-mens-pilots-nylon-watch πριν 1 ώρα, το μέλος koukou έγραψε: Πόσο το nighthawk? Καιρό το θέλω αλλά περιμένω να πέσει η τιμή του λιγάκι στο αμαζον Απο το μαγαζι που εβαλα το λινκ πιο πανω το πηρα,180 εουρος. πριν 14 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Παράγγειλε κι άλλη μια μπαταρία Γιώργο. 2 θα παρω Νικολα,απλα ψαχνω απο που γιατι απο Κινα δεν στελνουν μπαταριες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2018 από τον GeorStrat 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 @GeorStrat καθε δυο μερες τους στελνω μειλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Στειλε τους ενα μηνυμα για διαθεσιμοτητα. http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bj7017-09e-bj7010-16e-promaster-nighthawk-euro-mens-pilots-nylon-watch Απο το μαγαζι που εβαλα το λινκ πιο πανω το πηρα,180 εουρος. απο τελωνειο, τι καπνο φουμαρουν? Τα ανοιγουν ελλάδα ή δεν ? Καλο σαιτ, παντως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 6 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: απο τελωνειο, τι καπνο φουμαρουν? Τα ανοιγουν ελλάδα ή δεν ? Καλο σαιτ, παντως εχουν επιλογη tax free δινεις 20 ευρω επιπλεον το στελνουν Αγγλια με πληρωμενους δασμους απο αυτους και ερχεται σε σενα σαν προιον απο ΕΕ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2018 από τον foten21 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες