prasinilas 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2021 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Ασφαλώς και κάνεις ταξίδι 200 χλμ. και ακόμα περισσότερα. Εγώ έχω κάνει ταξίδι 500+ χιλιομέτρων Αθήνα - Ιωάννινα, με Suzuki Inazuma 250cc. Το μηχανάκι ταξίδεψε με ένα άτομο (εμένα) και φόρτωμα 1 σακβουαγιάζ + 1 πλάτης + γεμάτη βαλίτσα και πήγε μια χαρά. Έκανα 1-2 στάσεις για καφεδάκι/φαγώσιμο και για βενζίνη. Αν κάνεις μεγάλες αποστάσεις επειδή τα 250cc δεν έχουν μεγάλο ντεπόζιτο, να έχεις το νου σου στην βενζίνη. Μη το αφήνεις ποτέ κάτω από το ένα τρίτο, γιατί δεν ξέρεις πότε θα βρεις βενζινάδικο. Κατά τα άλλα, σίγουρα να το πας για ένα service πριν ξεκινήσεις, λαδάκια, σφίξιμο αλυσίδας, αέρα στα λάστιχα και ό,τι άλλο χρειάζεται. Ο μέσος όρος ταχύτητας για να πας άνετα και να μη ζορίσεις το μηχανάκι πρέπει να είναι 100 - 120χλμ., όχι παραπάνω, και να έχεις στο νου σου ότι θα κάνεις περισσότερη ώρα να φτάσεις (όχι υπερβολικές διαφορές). Σίγουρα η άνεση δεν συγκρίνεται με μιας μεγάλης μηχανής, αλλά άμα αντέχεις λίγη ταλαιπωρία σε συνδυασμό με τις στάσεις όλα θα πάνε καλά. Τέλος, βασικό αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι αδιάβροχο κουστούμι. Δεν ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει ο καιρός. Για το κράνος (αλλά και το μπουφάν μηχανής, αν έχεις), δεν το συζητώ. Δεν ξεκινάς χωρίς αυτό/αυτά. Καλά ταξίδια και καλές επιστροφές σε όλους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2021 Τι μάρκα ναρκωτικά πίνετε οι αλεξιπτωτιστές; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2021 πριν 21 λεπτά, το μέλος klab έγραψε: Τι μάρκα ναρκωτικά πίνετε οι αλεξιπτωτιστές; Και οι τυμβωρύχοι επίσης. Ή και συνδυασμός π.χ. επαγγελματίας τυμβωρύχος που έρχεται στον χώρο της τυμβωρυχίας πέφτοντας με αλεξίπτωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2021 Την 13/6/2021 at 10:40 ΜΜ, το μέλος prasinilas έγραψε: Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Ασφαλώς και κάνεις ταξίδι 200 χλμ. και ακόμα περισσότερα. Εγώ έχω κάνει ταξίδι 500+ χιλιομέτρων Αθήνα - Ιωάννινα, με Suzuki Inazuma 250cc. Το μηχανάκι ταξίδεψε με ένα άτομο (εμένα) και φόρτωμα 1 σακβουαγιάζ + 1 πλάτης + γεμάτη βαλίτσα και πήγε μια χαρά. Έκανα 1-2 στάσεις για καφεδάκι/φαγώσιμο και για βενζίνη. Αν κάνεις μεγάλες αποστάσεις επειδή τα 250cc δεν έχουν μεγάλο ντεπόζιτο, να έχεις το νου σου στην βενζίνη. Μη το αφήνεις ποτέ κάτω από το ένα τρίτο, γιατί δεν ξέρεις πότε θα βρεις βενζινάδικο. Κατά τα άλλα, σίγουρα να το πας για ένα service πριν ξεκινήσεις, λαδάκια, σφίξιμο αλυσίδας, αέρα στα λάστιχα και ό,τι άλλο χρειάζεται. Ο μέσος όρος ταχύτητας για να πας άνετα και να μη ζορίσεις το μηχανάκι πρέπει να είναι 100 - 120χλμ., όχι παραπάνω, και να έχεις στο νου σου ότι θα κάνεις περισσότερη ώρα να φτάσεις (όχι υπερβολικές διαφορές). Σίγουρα η άνεση δεν συγκρίνεται με μιας μεγάλης μηχανής, αλλά άμα αντέχεις λίγη ταλαιπωρία σε συνδυασμό με τις στάσεις όλα θα πάνε καλά. Τέλος, βασικό αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι αδιάβροχο κουστούμι. Δεν ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει ο καιρός. Για το κράνος (αλλά και το μπουφάν μηχανής, αν έχεις), δεν το συζητώ. Δεν ξεκινάς χωρίς αυτό/αυτά. Καλά ταξίδια και καλές επιστροφές σε όλους! Σίγουρα από το 2012 θα έχει αγοράσει και το μηχανάκι , θα έχει κάνει και το ταξίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prasinilas 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2021 Είδα ότι η απάντησή μου σχολιάστηκε περιτέχνως με κομψή ειρωνεία. Αν αισθάνεστε ότι προσέβαλα κάποιον ή καταπάτησα "πνευματικά δικαιώματα" και αποκλειστικότητες σε αυτό το κοινόχρηστο forum, πολύ ευχαρίστως να αποσύρω την ανάρτηση. Νομίζω όμως, ότι είναι πιο εποικοδομητικό να λέει κάποιος τη γνώμη του και να απαντά με χρήσιμες πληροφορίες για εμπειρίες που έχει και μπορούν να βοηθήσουν κάποιον άλλον, απ' ότι να περιμένει με το δόκανο στημένο για να πει κατά τη γνώμη μου μια άνοστη εξυπνάδα. Τώρα, σχετικά με την απάντηση που έδωσα. Θέλω να απαντήσω στον φίλο αλλά και σε όλους, ότι, φυσικά και είδα ότι το ερώτημα είναι από το 2012. Αν πρόσεξες, απαντώ σε δεύτερο ενικό πρόσωπο αρχικά αλλά τελειώνω με δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο ... "Καλά ταξίδια και καλές επιστροφές σε όλους". Αυτό σημαίνει ότι απευθύνομαι και σε μελλοντικούς αναγνώστες. Γι' αυτό λοιπόν ρωτώ κάτι, γιατί ίσως μου διαφεύγει. Το συγκεκριμένο ερώτημα το είχε μόνο το συγκεκριμένο παλικάρι; Δεν θα υπάρξουν άλλοι στο μέλλον που θα αναζητήσουν στο internet γνώμες για ταξίδι με μηχανή 250cc; Εκτός αν από το 2012 και μετά καταργήθηκαν τα 250αρια και δεν το ξέρω. Τέλος, θα ήθελα να απαντήσω πολύ καλοπροαίρετα σε κάποια σχόλια παραπάνω. Διαβάζω το συγκεκριμένο forum με πολύ ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό τώρα, χωρίς όμως ποτέ να μπω στη διαδικασία να απαντήσω/σχολιάσω. Με λύπη μου είδα ότι το έκανα μία φορά και μάλλον σχολιάστηκα κατά τη γνώμη μου ατυχώς ως "αλεξιπτωτιστής" ίσως και "τυμβωρύχος", αν και το δεύτερο μάλλον είναι άστοχο. Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι στο παρόν site δεν πρέπει να υπάρχουν "αλεξιπτωτιστές", τότε θα πρέπει να γίνει ιδιωτικό και όχι δημόσιο. Αν πάλι κάποιοι πιστεύουν ότι ακόμα και οι "αλεξιπτωτιστές" δε έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους και να αναρτούν απάντηση/σχόλιο σε ηλεκτρονικό τόπο ο οποίος βρίσκεται σε δημόσια θέα και ως στόχο έχει την ανταλλαγή απόψεων/ιδεών, τότε πάει αλλού οι κουβέντα και ανασύρουμε μαύρες μνήμες του παλαιότερου αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος. Ζητώ συγνώμη αν κούρασα. Καλή συνέχεια σε όλους! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 18 ώρες, το μέλος prasinilas έγραψε: Είδα ότι η απάντησή μου σχολιάστηκε περιτέχνως με κομψή ειρωνεία. Αν αισθάνεστε ότι προσέβαλα κάποιον ή καταπάτησα "πνευματικά δικαιώματα" και αποκλειστικότητες σε αυτό το κοινόχρηστο forum, πολύ ευχαρίστως να αποσύρω την ανάρτηση. Νομίζω όμως, ότι είναι πιο εποικοδομητικό να λέει κάποιος τη γνώμη του και να απαντά με χρήσιμες πληροφορίες για εμπειρίες που έχει και μπορούν να βοηθήσουν κάποιον άλλον, απ' ότι να περιμένει με το δόκανο στημένο για να πει κατά τη γνώμη μου μια άνοστη εξυπνάδα. Τώρα, σχετικά με την απάντηση που έδωσα. Θέλω να απαντήσω στον φίλο αλλά και σε όλους, ότι, φυσικά και είδα ότι το ερώτημα είναι από το 2012. Αν πρόσεξες, απαντώ σε δεύτερο ενικό πρόσωπο αρχικά αλλά τελειώνω με δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο ... "Καλά ταξίδια και καλές επιστροφές σε όλους". Αυτό σημαίνει ότι απευθύνομαι και σε μελλοντικούς αναγνώστες. Γι' αυτό λοιπόν ρωτώ κάτι, γιατί ίσως μου διαφεύγει. Το συγκεκριμένο ερώτημα το είχε μόνο το συγκεκριμένο παλικάρι; Δεν θα υπάρξουν άλλοι στο μέλλον που θα αναζητήσουν στο internet γνώμες για ταξίδι με μηχανή 250cc; Εκτός αν από το 2012 και μετά καταργήθηκαν τα 250αρια και δεν το ξέρω. Τέλος, θα ήθελα να απαντήσω πολύ καλοπροαίρετα σε κάποια σχόλια παραπάνω. Διαβάζω το συγκεκριμένο forum με πολύ ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό τώρα, χωρίς όμως ποτέ να μπω στη διαδικασία να απαντήσω/σχολιάσω. Με λύπη μου είδα ότι το έκανα μία φορά και μάλλον σχολιάστηκα κατά τη γνώμη μου ατυχώς ως "αλεξιπτωτιστής" ίσως και "τυμβωρύχος", αν και το δεύτερο μάλλον είναι άστοχο. Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι στο παρόν site δεν πρέπει να υπάρχουν "αλεξιπτωτιστές", τότε θα πρέπει να γίνει ιδιωτικό και όχι δημόσιο. Αν πάλι κάποιοι πιστεύουν ότι ακόμα και οι "αλεξιπτωτιστές" δε έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους και να αναρτούν απάντηση/σχόλιο σε ηλεκτρονικό τόπο ο οποίος βρίσκεται σε δημόσια θέα και ως στόχο έχει την ανταλλαγή απόψεων/ιδεών, τότε πάει αλλού οι κουβέντα και ανασύρουμε μαύρες μνήμες του παλαιότερου αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος. Ζητώ συγνώμη αν κούρασα. Καλή συνέχεια σε όλους! Κατανοητά αυτά που γράφεις μέχρι ένα βαθμό, και αν θέλεις εγώ για το χιουμοράκι μου σου ζητάω συγνώμη. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι απαντάς σε ερώτημα του 2012 λες και είναι χθεσινό, κι αυτά που γράφεις για τα πρόσωπα είναι χωρίς καμία σημασία. Πως θα το έγραφα εγώ; Θα έγραφα πρώτα μια εισαγωγή τύπου ''βλέπω ότι αυτό το θέμα έχει ενδιαφέρον και ας είναι παλιό, όπως θα πω κι εγώ τι νομίζω να το ξαναφέρω στην επικαιρότητα'' - ''να το βρούν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι'' κ.ο.κ. και μετά θα έγραφα αυτά που έγραψες λες και είναι η συνέχεια από το ένα John Wick στο άλλο (που οντως δεν περνάει χρόνος στην υπόθεση των ταινιών). Επίσης είναι πρώτο σου ποστ στο φόρουμ, θα μπορούσες να γράψεις και αυτό ακόμα: ''πρώτο μου ποστ σε αυτό το θέμα που αν και παλιό το βρίσκω ενδιαφέρον'' κ.ο.κ. Εκανες κάτι από αυτά; Οχι. Ε φάνηκε λίγο ασύνδετο λοιπόν, μην παραπονιέσαι που πήρες απαντήσεις πειραχτικές. Όλα αυτά είναι χιουμοράκι. Διαβάζοντας την καλά συγκροτημένη δεύτερη απάντησή σου, εγώ θα ήθελα να δω, να συμμετέχεις στο forum και να γράφεις και για άλλα πράγματα, επίκαιρα ή συνέχειες σε ξεχασμένα, όλα καλοδεχούμενα. Α και πουσαι, επειδή τον sheldon cooper τον έχουμε για πρωινό, η ταχύτητα μετριέται σε χιλιόμετρα ανά ώρα (χλμ/ω). Τα σκέτα χιλιόμετρα, μετράνε απόσταση. Καλή συνέχεια και σε εσένα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2021 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 Μα.... Για αποστάσεις μίλησε το παιδι... Αν είναι κανένα αερόψυκτο το καλοκαίρι και φορτωμένο, 120 χιλιόμετρα είναι μια καλή απόσταση για στάση, να κρυώσει και να ξεπιαστείς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prasinilas 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Κατανοητά αυτά που γράφεις μέχρι ένα βαθμό, και αν θέλεις εγώ για το χιουμοράκι μου σου ζητάω συγνώμη. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι απαντάς σε ερώτημα του 2012 λες και είναι χθεσινό, κι αυτά που γράφεις για τα πρόσωπα είναι χωρίς καμία σημασία. Πως θα το έγραφα εγώ; Θα έγραφα πρώτα μια εισαγωγή τύπου ''βλέπω ότι αυτό το θέμα έχει ενδιαφέρον και ας είναι παλιό, όπως θα πω κι εγώ τι νομίζω να το ξαναφέρω στην επικαιρότητα'' - ''να το βρούν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι'' κ.ο.κ. και μετά θα έγραφα αυτά που έγραψες λες και είναι η συνέχεια από το ένα John Wick στο άλλο (που οντως δεν περνάει χρόνος στην υπόθεση των ταινιών). Επίσης είναι πρώτο σου ποστ στο φόρουμ, θα μπορούσες να γράψεις και αυτό ακόμα: ''πρώτο μου ποστ σε αυτό το θέμα που αν και παλιό το βρίσκω ενδιαφέρον'' κ.ο.κ. Εκανες κάτι από αυτά; Οχι. Ε φάνηκε λίγο ασύνδετο λοιπόν, μην παραπονιέσαι που πήρες απαντήσεις πειραχτικές. Όλα αυτά είναι χιουμοράκι. Διαβάζοντας την καλά συγκροτημένη δεύτερη απάντησή σου, εγώ θα ήθελα να δω, να συμμετέχεις στο forum και να γράφεις και για άλλα πράγματα, επίκαιρα ή συνέχειες σε ξεχασμένα, όλα καλοδεχούμενα. Α και πουσαι, επειδή τον sheldon cooper τον έχουμε για πρωινό, η ταχύτητα μετριέται σε χιλιόμετρα ανά ώρα (χλμ/ω). Τα σκέτα χιλιόμετρα, μετράνε απόσταση. Καλή συνέχεια και σε εσένα. Σε ευχαριστώ πολύ για την ουσιαστική και όχι επιδερμική απάντησή σου, πράγμα που οδηγεί σε έναν υγιή διάλογο (όχι σε αντιπαράθεση). Καταρχήν δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη. Όλα αυτά τα έγραψα, όχι γιατί είμαι άγιος, ούτε για να την πω σε κάποιον, αλλά επειδή έχω ως φιλοσοφία στη ζωή μου ότι οποιοδήποτε δημόσιο αποτύπωμα αφήνω, είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να είναι κόσμιο και με σεβασμό προς τον άλλον. Άλλη εικόνα έχει ο καθένας μας με την οικογένειά του και τους φίλους του και άλλη προς τους γνωστούς/αγνώστους. Κατ’ επέκταση, ανάλογη συμπεριφορά θα προσδοκούσα (όχι απαιτούσα) κι εγώ για μένα από τους άλλους. Καταλαβαίνεις πόσο εύκολη θα ήταν μια ηλεκτρονική «εξυπναδίστικη» ανταπάντηση από κάποιον ανώνυμο στο διαδίκτυο. Στην ουσία τώρα. Συμφωνώ απόλυτα ότι είμαι νέος στο forum (στον σχολιασμό και ως μέλος), αλλά αν μου επιτρέπεις - όπως εσύ ο ίδιος είπες - έτσι θα το έγραφες εσύ. Στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει αυτό, γιατί πολύ απλά δεν γράφουμε έκθεση ιδεών στις Πανελλήνιες, ούτε αρθρογραφούμε σε εφημερίδα που απαιτεί συγκεκριμένο ύφος. Σκέψεις και εμπειρίες σε ένα απλό site λέμε, για να χαλαρώνουμε και όχι να γινόμαστε χειρότερα από όλη την πίεση της ημέρας. Βέβαια, δεν είμαι ειδικός από forum αλλά νομίζω ότι ένα ερώτημα του τύπου «Ταξίδι με μηχανή 250cc», αν και το post άνοιξε το 2012, δεν θα είναι ποτέ παλιό αλλά πάντα θα είναι επίκαιρο για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Παλιό θα ήταν, αν το παλικάρι ρωτούσε πότε πέφτει το Πάσχα του 2012 και του απαντούσα τώρα. Εκεί, ναι, σου επιτρέπω να με πάρεις με τις ντομάτες. Επίσης, νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει σε ένα τέτοιου είδους forum, συνήθως αναζητά κάτι. Τον ενδιαφέρει η ουσία και όχι να πληροφορηθεί εάν εγώ είμαι νέος στο site ή ότι γράφω σε ένα παλιό post με σκοπό να το επικαιροποιήσω. Το συγκεκριμένο θέμα θα είναι πάντα επίκαιρο όπως είπα και πιο πριν όσο υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Όλα τα άλλα για τον αναγνώστη είναι χαμένος χρόνος. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα κάτι από αυτά που πρότεινες αλλά ούτε και πειράχτηκα. Όπως καταλαβαίνεις, κάποιο παιδί μπορεί να πειράζονταν, αλλά εγώ ως «μεσήλιξ», θα φάνταζα αστείος. Απλά, αισθάνθηκα την ανάγκη να ανταπαντήσω σε κάτι που θα μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω γράφοντας «έξυπνες» ατάκες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά προτίμησα να χάσω περισσότερα λεπτά της ώρας εξηγώντας γιατί δεν θα το έκανα και ίσως μέσα από αυτή την κουβέντα να προέτρεπα και άλλους να μην το κάνουν. Όπως και να έχει, χάρηκα για αυτή τη μικρή μας κουβέντα και να είσαι σίγουρος ότι από μεριάς μου δεν έχει μέσα ίχνος αντιπαράθεσης. Καλό απόγευμα και καλή ξεκούραση φίλε FlyingInADream. Από το επόμενο post θα το ελαφρύνω. Τώρα έχω ακόμα το σοβαρό μου! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος prasinilas έγραψε: Από το επόμενο post θα το ελαφρύνω. Τώρα έχω ακόμα το σοβαρό μου! Καλησπέρα. Αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή σου και για να βοηθήσω (δε το κάνω για σένα, θα το κάνω για μένα), θα πάω να ξεφουσκώσω τα λάστιχα του @klab Να σπρώχνει η γριά αρκούδα, καλοκαιριάτικα με 45°C, το πλοίο του, να του φτάσει η γλώσσα στο πάτωμα, μπας και σταματήσει να βγάζει γλώσσα. Καλή συνέχεια!! Υ.Γ.: Με μια μικρή διόρθωση: τα 250άρια δεν έχουν απαραίτητα μικρό ρεζερβουάρ....Υπάρχει 250άρι με μέση αυτονομία ~500km ανά γέμισμα!!! 19.2lt ρεζερβουάρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prasinilas 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Καλησπέρα. Αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή σου και για να βοηθήσω (δε το κάνω για σένα, θα το κάνω για μένα), θα πάω να ξεφουσκώσω τα λάστιχα του @klab Να σπρώχνει η γριά αρκούδα, καλοκαιριάτικα με 45°C, το πλοίο του, να του φτάσει η γλώσσα στο πάτωμα, μπας και σταματήσει να βγάζει γλώσσα. Καλή συνέχεια!! Υ.Γ.: Με μια μικρή διόρθωση: τα 250άρια δεν έχουν απαραίτητα μικρό ρεζερβουάρ....Υπάρχει 250άρι με μέση αυτονομία ~500km ανά γέμισμα!!! 19.2lt ρεζερβουάρ... Όλα καλά. Για το ρεζερβουάρ έχεις δίκιο. Υπάρχουν και τέτοια ρεζερβουάρ. Με το συγκεκριμένο μοντέλο που πόσταρες, μου θύμησες το παλιότερο 250αρι μου, το Honda CBF250. Αν και τελικά, ύστερα από τον μεγάλο ντόρο που έγινε από την ανάρτησή μου, θα αλλάξω το 250αρι με ένα 500αρι. Ίσως το CB500X. Για εκείνο δεν θα έχω γνώμη και έτσι θα την γλιτώσω από την καζούρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2021 Την 22/6/2021 at 12:25 ΠΜ, το μέλος prasinilas έγραψε: Είδα ότι η απάντησή μου σχολιάστηκε περιτέχνως με κομψή ειρωνεία. Αν αισθάνεστε ότι προσέβαλα κάποιον ή καταπάτησα "πνευματικά δικαιώματα" και αποκλειστικότητες σε αυτό το κοινόχρηστο forum, πολύ ευχαρίστως να αποσύρω την ανάρτηση. Νομίζω όμως, ότι είναι πιο εποικοδομητικό να λέει κάποιος τη γνώμη του και να απαντά με χρήσιμες πληροφορίες για εμπειρίες που έχει και μπορούν να βοηθήσουν κάποιον άλλον, απ' ότι να περιμένει με το δόκανο στημένο για να πει κατά τη γνώμη μου μια άνοστη εξυπνάδα. Τώρα, σχετικά με την απάντηση που έδωσα. Θέλω να απαντήσω στον φίλο αλλά και σε όλους, ότι, φυσικά και είδα ότι το ερώτημα είναι από το 2012. Αν πρόσεξες, απαντώ σε δεύτερο ενικό πρόσωπο αρχικά αλλά τελειώνω με δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο ... "Καλά ταξίδια και καλές επιστροφές σε όλους". Αυτό σημαίνει ότι απευθύνομαι και σε μελλοντικούς αναγνώστες. Γι' αυτό λοιπόν ρωτώ κάτι, γιατί ίσως μου διαφεύγει. Το συγκεκριμένο ερώτημα το είχε μόνο το συγκεκριμένο παλικάρι; Δεν θα υπάρξουν άλλοι στο μέλλον που θα αναζητήσουν στο internet γνώμες για ταξίδι με μηχανή 250cc; Εκτός αν από το 2012 και μετά καταργήθηκαν τα 250αρια και δεν το ξέρω. Τέλος, θα ήθελα να απαντήσω πολύ καλοπροαίρετα σε κάποια σχόλια παραπάνω. Διαβάζω το συγκεκριμένο forum με πολύ ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό τώρα, χωρίς όμως ποτέ να μπω στη διαδικασία να απαντήσω/σχολιάσω. Με λύπη μου είδα ότι το έκανα μία φορά και μάλλον σχολιάστηκα κατά τη γνώμη μου ατυχώς ως "αλεξιπτωτιστής" ίσως και "τυμβωρύχος", αν και το δεύτερο μάλλον είναι άστοχο. Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι στο παρόν site δεν πρέπει να υπάρχουν "αλεξιπτωτιστές", τότε θα πρέπει να γίνει ιδιωτικό και όχι δημόσιο. Αν πάλι κάποιοι πιστεύουν ότι ακόμα και οι "αλεξιπτωτιστές" δε έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους και να αναρτούν απάντηση/σχόλιο σε ηλεκτρονικό τόπο ο οποίος βρίσκεται σε δημόσια θέα και ως στόχο έχει την ανταλλαγή απόψεων/ιδεών, τότε πάει αλλού οι κουβέντα και ανασύρουμε μαύρες μνήμες του παλαιότερου αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος. Ζητώ συγνώμη αν κούρασα. Καλή συνέχεια σε όλους! Την 22/6/2021 at 7:57 ΜΜ, το μέλος prasinilas έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ για την ουσιαστική και όχι επιδερμική απάντησή σου, πράγμα που οδηγεί σε έναν υγιή διάλογο (όχι σε αντιπαράθεση). Καταρχήν δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη. Όλα αυτά τα έγραψα, όχι γιατί είμαι άγιος, ούτε για να την πω σε κάποιον, αλλά επειδή έχω ως φιλοσοφία στη ζωή μου ότι οποιοδήποτε δημόσιο αποτύπωμα αφήνω, είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να είναι κόσμιο και με σεβασμό προς τον άλλον. Άλλη εικόνα έχει ο καθένας μας με την οικογένειά του και τους φίλους του και άλλη προς τους γνωστούς/αγνώστους. Κατ’ επέκταση, ανάλογη συμπεριφορά θα προσδοκούσα (όχι απαιτούσα) κι εγώ για μένα από τους άλλους. Καταλαβαίνεις πόσο εύκολη θα ήταν μια ηλεκτρονική «εξυπναδίστικη» ανταπάντηση από κάποιον ανώνυμο στο διαδίκτυο. Στην ουσία τώρα. Συμφωνώ απόλυτα ότι είμαι νέος στο forum (στον σχολιασμό και ως μέλος), αλλά αν μου επιτρέπεις - όπως εσύ ο ίδιος είπες - έτσι θα το έγραφες εσύ. Στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει αυτό, γιατί πολύ απλά δεν γράφουμε έκθεση ιδεών στις Πανελλήνιες, ούτε αρθρογραφούμε σε εφημερίδα που απαιτεί συγκεκριμένο ύφος. Σκέψεις και εμπειρίες σε ένα απλό site λέμε, για να χαλαρώνουμε και όχι να γινόμαστε χειρότερα από όλη την πίεση της ημέρας. Βέβαια, δεν είμαι ειδικός από forum αλλά νομίζω ότι ένα ερώτημα του τύπου «Ταξίδι με μηχανή 250cc», αν και το post άνοιξε το 2012, δεν θα είναι ποτέ παλιό αλλά πάντα θα είναι επίκαιρο για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Παλιό θα ήταν, αν το παλικάρι ρωτούσε πότε πέφτει το Πάσχα του 2012 και του απαντούσα τώρα. Εκεί, ναι, σου επιτρέπω να με πάρεις με τις ντομάτες. Επίσης, νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει σε ένα τέτοιου είδους forum, συνήθως αναζητά κάτι. Τον ενδιαφέρει η ουσία και όχι να πληροφορηθεί εάν εγώ είμαι νέος στο site ή ότι γράφω σε ένα παλιό post με σκοπό να το επικαιροποιήσω. Το συγκεκριμένο θέμα θα είναι πάντα επίκαιρο όπως είπα και πιο πριν όσο υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Όλα τα άλλα για τον αναγνώστη είναι χαμένος χρόνος. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα κάτι από αυτά που πρότεινες αλλά ούτε και πειράχτηκα. Όπως καταλαβαίνεις, κάποιο παιδί μπορεί να πειράζονταν, αλλά εγώ ως «μεσήλιξ», θα φάνταζα αστείος. Απλά, αισθάνθηκα την ανάγκη να ανταπαντήσω σε κάτι που θα μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω γράφοντας «έξυπνες» ατάκες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά προτίμησα να χάσω περισσότερα λεπτά της ώρας εξηγώντας γιατί δεν θα το έκανα και ίσως μέσα από αυτή την κουβέντα να προέτρεπα και άλλους να μην το κάνουν. Όπως και να έχει, χάρηκα για αυτή τη μικρή μας κουβέντα και να είσαι σίγουρος ότι από μεριάς μου δεν έχει μέσα ίχνος αντιπαράθεσης. Καλό απόγευμα και καλή ξεκούραση φίλε FlyingInADream. Από το επόμενο post θα το ελαφρύνω. Τώρα έχω ακόμα το σοβαρό μου! Σκέψου να είχες πειραχτεί πόσες εκθέσεις θα έγραφες ακόμα. Ε λοιπόν πειράχτηκα εγώ αλλά όχι από εσένα αλλά με αφορμή τον Γιάννη που τα έκανε θάλασσα σαν τα ανέκδοτά του. Και μάλιστα σε φάση που ήταν όλα ήρεμα. Congrats αρκούδα Πάμε λοιπόν, αφού κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι έγινε, να σου γράψω και μία έκθεση εγώ. Είναι σύνηθες στα fora σε περιπτώσεις "τυμβωριχίας"-post δεκαετίας όπως το δικό σου- αλλά μάλλον ενοχλήθηκες γιατί μάλλον λανθασμένα θεώρησες ότι υποβιβάστηκε η εμπειρία σου με το inazuma που πήγες μέχρι τα Ιωάννινα. Καλό, κακό, είναι μια κοινότυπη πλάκα και αναμενόμενη αν είχες internet από το 2000 και μετά. Κατανοητόν; Γκέγκε; Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τον άκρατο πλατειασμό που κατέφυγες για να υποστηρίξεις τον θιγμένο εγωισμό σου επειδή κάναμε σύνηθες χιουμοράκι γιατί θα φάμε αιώνες, αλλά θα βάλω φράσεις σου επιγραμματικά. Με την σειρά ανάγνωσης των όσων έγραψες. --------------------------------------------------------------------------------------------------- κομψή ειρωνεία καταπάτησα "πνευματικά δικαιώματα" και αποκλειστικότητες περιμένει με το δόκανο στημένο καταργήθηκαν τα 250αρια κάποιοι πιστεύουν ότι ακόμα και οι "αλεξιπτωτιστές" δεν έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους πάει αλλού οι κουβέντα και ανασύρουμε μαύρες μνήμες του παλαιότερου αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος (Υποσημείωση-σφήνα) Καλά αυτά τα υπονοούμενα περί χούντας και χρυσής αυγής ήταν η ταφόπλακα στο δεν πειράχτηκα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Και προσπαθεί ο Μιχάλης να σου απαντήσει κόσμια διακρίνοντας την πίκρα σου και πέφτει σε άλλο ένα παραλλήρημα με πλατειασμούς περί φιλοσοφίας ζωής, ηλεκτρονικά και μη αποτυπώματα, σεβασμό στην οικογένεια και ανωνυμίας διαδικτίου από τον κ.πρασινίλα lol Για αυτό μάλλον και σταμάτησε, ορθώς, την κουβέντα. Ξέρεις κάτι, θα σε σεβόμουν και θα σου ζήταγα από καρδίας συγνώμη αν είχες γράψει κάτι του στυλ: ρε παιδιά αυτό κάνατε με ενοχλεί. Ή κάτι ανάλογο έστω. Αλλά όχι, εκεί εσύ. Πήγες να το παίξεις υπεράνω και πνίγηκες στην σάλτσα της ακατάσχετης αρλούμπας. Έχω μάθει τέτοιους τοξικούς τύπους να τους πετάω στον Καιάδα ακόμα και παιδικούς φίλους και έκανα την ζωή μου πολύ καλύτερη. Μην προσπαθήσεις καν να συνεχίσεις την κουβέντα, δεν πρόκειτε να μου πάρεις λέξη, θα σε αγνοήσω. Περαστικά ένας πραγματικό 50άρης χωρίς εισαγωγικά, μιας και αυτό το έβαλες σαν κριτήριο στις εκθέσεις σου. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 Με λίγα λόγια...Καλωσόρισες στο myBike. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 Την 22/6/2021 at 12:25 ΠΜ, το μέλος prasinilas έγραψε: Είδα ότι η απάντησή μου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Το φόρουμ ειναι σε δημόσια θέα, αλλά ΔΕΝ ειναι φυσικά δημόσιο, αλλά ιδιωτικό. Επίσης, διέπεται απο Κανόνες που εφαρμόζονται. Ριξε μια ματιά, ωστε να εισαι ενημερος, διότι η ερμηνεία τους δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prasinilas 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Σκέψου να είχες πειραχτεί πόσες εκθέσεις θα έγραφες ακόμα. Ε λοιπόν πειράχτηκα εγώ αλλά όχι από εσένα αλλά με αφορμή τον Γιάννη που τα έκανε θάλασσα σαν τα ανέκδοτά του. Και μάλιστα σε φάση που ήταν όλα ήρεμα. Congrats αρκούδα Πάμε λοιπόν, αφού κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι έγινε, να σου γράψω και μία έκθεση εγώ. Είναι σύνηθες στα fora σε περιπτώσεις "τυμβωριχίας"-post δεκαετίας όπως το δικό σου- αλλά μάλλον ενοχλήθηκες γιατί μάλλον λανθασμένα θεώρησες ότι υποβιβάστηκε η εμπειρία σου με το inazuma που πήγες μέχρι τα Ιωάννινα. Καλό, κακό, είναι μια κοινότυπη πλάκα και αναμενόμενη αν είχες internet από το 2000 και μετά. Κατανοητόν; Γκέγκε; Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τον άκρατο πλατειασμό που κατέφυγες για να υποστηρίξεις τον θιγμένο εγωισμό σου επειδή κάναμε σύνηθες χιουμοράκι γιατί θα φάμε αιώνες, αλλά θα βάλω φράσεις σου επιγραμματικά. Με την σειρά ανάγνωσης των όσων έγραψες. --------------------------------------------------------------------------------------------------- κομψή ειρωνεία καταπάτησα "πνευματικά δικαιώματα" και αποκλειστικότητες περιμένει με το δόκανο στημένο καταργήθηκαν τα 250αρια κάποιοι πιστεύουν ότι ακόμα και οι "αλεξιπτωτιστές" δεν έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους πάει αλλού οι κουβέντα και ανασύρουμε μαύρες μνήμες του παλαιότερου αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος (Υποσημείωση-σφήνα) Καλά αυτά τα υπονοούμενα περί χούντας και χρυσής αυγής ήταν η ταφόπλακα στο δεν πειράχτηκα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Και προσπαθεί ο Μιχάλης να σου απαντήσει κόσμια διακρίνοντας την πίκρα σου και πέφτει σε άλλο ένα παραλλήρημα με πλατειασμούς περί φιλοσοφίας ζωής, ηλεκτρονικά και μη αποτυπώματα, σεβασμό στην οικογένεια και ανωνυμίας διαδικτίου από τον κ.πρασινίλα lol Για αυτό μάλλον και σταμάτησε, ορθώς, την κουβέντα. Ξέρεις κάτι, θα σε σεβόμουν και θα σου ζήταγα από καρδίας συγνώμη αν είχες γράψει κάτι του στυλ: ρε παιδιά αυτό κάνατε με ενοχλεί. Ή κάτι ανάλογο έστω. Αλλά όχι, εκεί εσύ. Πήγες να το παίξεις υπεράνω και πνίγηκες στην σάλτσα της ακατάσχετης αρλούμπας. Έχω μάθει τέτοιους τοξικούς τύπους να τους πετάω στον Καιάδα ακόμα και παιδικούς φίλους και έκανα την ζωή μου πολύ καλύτερη. Μην προσπαθήσεις καν να συνεχίσεις την κουβέντα, δεν πρόκειτε να μου πάρεις λέξη, θα σε αγνοήσω. Περαστικά ένας πραγματικό 50άρης χωρίς εισαγωγικά, μιας και αυτό το έβαλες σαν κριτήριο στις εκθέσεις σου. Καλησπέρα φίλε. Χωρίς να πλατειάζω καθόλου αυτή τη φορά, σου λέω ευθέως ότι άργησες πολύ να απαντήσεις. Όπως κάνουν οι κατηγορούμενοι που ζητάνε προθεσμία για την απολογία τους. Το προετοίμαζες αρκετές μέρες όλο αυτό που έγραψες; Πόσες αναγνώσεις έκανες το κείμενο για να ετοιμάσεις την απολογία; Εκτός αν είσαι ο ίδιος Δικηγόρος. Α, και που 'σαι; Θέλω να με αγνοήσεις και να μην δώσεις καθόλου απάντηση μιας και θα την αγνοήσω. Και κάτι τελευταίο, επειδή έτυχε να έχω internet από το 2000, ξέρω, ότι στα forum βασικό πλαίσιο λειτουργίας είναι η φιλοξενία. Για την πλακίτσα που λες, άσε πρώτα να γνωρίσεις τον άλλον και μετά. Τι να κάνουμε ρε φίλε, δεν είμαστε όλοι χιουμορίστες σαν κι εσένα. Από έναν πολύ κοντά στα 50 που δεν νομίζω ότι θα δεχτεί υποδείξεις από 'σένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 Πω ρε πστμ, όλοι μπαρμπάδες είμαστε δω μέσα τελικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 Εν τέλει.... Μπαίνει ο ανήλικος με το 50αρι που θέλει να το κάνει 70αρι....Να πέσουμε να τον φάμε τον μικρό Μπαίνει ο 18αρης να ρωτήσει για εξάτμιση....Να τον φάμε τον κάγκουρα. Μπαίνει ο 28αρης κ ρωτάει τη σκούτερ να πάρει....Να τον φάμε γιατί τόλμησε να πει το σκούτερ μοτοσυκλέτα Μπαίνει ο 40αρης που θέλει GS για πρώτο μηχανάκι....Να τον φάμε γιατί μας κάνει επίδειξη Μπαίνει ο ανορθόγραφος να γράψει 2 αράδες....Να τον φάμε που στο σχολείο τον έπαιζε και δε ξέρει να γράφει Μπαίνει ο καθαρογραμμένος....Να τον φάμε επειδή έγραψε σε παλιό θέμα Μπαίνει ο Χονταίος....Να τον φάμε επειδή η Χόντα βγάζει άχρωμα μηχανάκια οπότε είναι κουλός Μπαίνει ο ΚΤΜάκιας....Να τον φάμε επειδή κάθε Τρίτη πίνει φραπέ στο συνεργείο Ήθελα να πιστεύω πως ως 2τροχοι είμαστε λιιιιγο πιο ανοιχτόμυαλοι για να καίμε τις ώρες μας με τέτοιες ανοησίες και μυξοπαρθενιάσματα. Φτάσαμε να παρεξηγούμε ακόμα κ το χιούμορ μεταξύ μας... Υ.Γ.: Αν κανείς ανατρέξει στους κανόνες του forum μας, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος για όλη την επίθεση/ειρωνεία/μαλακία που έχει προηγηθεί. Πολλώ δε μάλλον όταν στο αρχικό ποστ της "νέας ζωής του thread" είδα ένα μήνυμα κυριλέ γραμμένο. Το αν το μέλος που το έγραψε συνεχίσει να γράφει ή ξαναγράψει μετά από 15 χρόνια (αν ζούμε) ποσώς με ενδιαφέρει. Και το μόνο που έκανα ήταν μέσω απαλού χιούμορ να χαϊδέψω την φάση για να μη φτάσουμε εδώ. Και για να ΜΗ παρεξηγηθώ, τα βέλη του χιούμορ τα έστρεψα προς τον άνθρωπο που ξέρω πως σηκώνει χιούμορ και δε θα με παρεξηγήσει. Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως κατάφερε να.....παρεξηγηθεί. Τι να πω? Ειλικρινά δεν έχω κάτι άλλο να πω. Πέρα από το ότι η γκρίνια στο φόρουμ που μπαίνουμε για να χαμογελάμε, καταντάει κουραστική εν μέσω της καθημερινότητας μας. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 Τζάμπα το συζητάμε κύριοι, Φιλολογικό πταίσμα του πταίσματος ώ πταίσμα, η απάντηση σε θέμα 10ετίας από τον φίλο, πταίσμα που στην τελική δεν έβλαψε απολύτως τίποτα και κανέναν. Ιντερνετικό πείραγμα οι απαντήσεις μας, κάτι που λέγεται σε απαντήσεις παλιών θεμάτων ως χιούμορ-πείραγμα χωρίς να δείχνει τίποτα το κακό, ούτε κι αυτό πείραξε κανέναν στην ουσία. Πάμε παρακάτω; Μακάρι να είχα κι εγώ εμπειρία από ταξίδι με 250ρι να γράψω, αλλά το ΑΧ1 μόλις πέρσι το πήρα, και έχει πάει μέχρι νότια Εύβοια, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prasinilas 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είδα ότι εδώ και μερικές μέρες έφερα αναστάτωση στην παρέα σας κι ελπίζω να το καταλαβαίνετε ότι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, παρακαλώ κάποιος admin/συντονιστής να διαγράψει τον λογαριασμό μου γιατί δεν βλέπω στο profile να υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα συνεχίζω να διαβάζω με ενδιαφέρον το site, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να εκθέτω τον εαυτό μου με σχολιασμούς ούτε και να δημιουργώ παρεξηγήσεις. Σας εύχομαι καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2021 από τον prasinilas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 πριν 22 λεπτά, το μέλος prasinilas έγραψε: Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είδα ότι εδώ και μερικές μέρες έφερα αναστάτωση στην παρέα σας κι ελπίζω να το καταλαβαίνετε ότι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, παρακαλώ κάποιος admin/συντονιστής να διαγράψει τον λογαριασμό μου γιατί δεν βλέπω στο profile να υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα συνεχίζω να διαβάζω με ενδιαφέρον το site, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να εκθέτω τον εαυτό μου με σχολιασμούς ούτε και να δημιουργώ παρεξηγήσεις. Σας εύχομαι καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους! Καμια αναστατωση δεν εφερες, απλα τα πραγματα πηραν τον λαθος δρομο, αν ησουν απο παλιοτερα αναγνωστης του φορουμ, σιγουρα θα ειχες διαβασει το "κλασικο" εδω και καποια χρονια πειραγμα με την αναφορα στην τυμβωρυχια ή ανασκαφή και αλλα τετοια συναφη, δεν χρειαζεται να διαγραψεις το λογαριασμο σου, συνεχισε να διαβαζεις και να γραφεις. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 @prasinilas "hate is baggage, life's too short to be pissed of all the time" με παρεα σε καφε βρισκεσαι και παρεξηγιεσαι για κατι που ειπες και ο αλλος εδωσε αλλη ερμηνεια, σκεψου στο ιντερνετ... εχω κανει καποια "ταξιδακια" εντος Ελλαδας με cbr 250r (14λ ντεποζιτο) της ταξης των 300-400-500χλμ/ημερα, αλλα δεν εχω χρονο να γραψω τα εχω ευχαριστηθει ολα στο επακρο, βεβαια ισως φταιει το οτι ειναι ψωφιο honda και σε αφηνει να απολαυσεις τα τοπια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 Με το μαλακό ρε παιδιά, ένα σχόλιο όμορφο σε παλιό ποστ,που πάντα θα είναι επίκαιρο, από έναν νέο στο φόρουμ. Δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό. Από την στιγμή ειδικά που δεν γνωρίζει/ γνωρίζουμε το χιούμορ μας/του ας είμαστε πιο χαλαροί. Και για να σας τα κάνω "μπαλόνια" πάω να ξεθαψω το πιο παλιό ποστ αλήτες μηχανοβιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες