BurningBeard 1.360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Όπως τα λέει ο τίτλος. Είχα φάει το internet να ψάχνω, κοίταξα και εδώ τα sticky θέματα, αλλά μέχρι στιγμής μόνο για Dominator βρίσκω. Οκ, ο κινητήρας είναι ίδιος (όχι ολόιδιος, είναι κατεβασμένος στο FMX για να πιάνει προδιαγραφές ρύπων) αλλά το υπόλοιπο μηχανάκι έχει διαφορές. Θα προτιμούσα service manual αλλά αν δεν υπάρχει θα βολευτώ και με το user manual, γιατί απ'όσο έχω δει δεν κυκλοφοράνε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αν υπάρχει ήδη σχετικό θέμα ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Για τέτοια τιμή, μη το συζητάς καθόλου!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karabo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 AN PSAXNIS AKOMA EXW.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 AN PSAXNIS AKOMA EXW.. Φίλε μου καλύτερα απάντησε του με παράθεση που θα του έρθει σαν προσωπικό μήνυμα...αλλιώς δεν πρόκειται να το δει ποτέ!!! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Όπως τα λέει ο τίτλος. Είχα φάει το internet να ψάχνω, κοίταξα και εδώ τα sticky θέματα, αλλά μέχρι στιγμής μόνο για Dominator βρίσκω. Οκ, ο κινητήρας είναι ίδιος (όχι ολόιδιος, είναι κατεβασμένος στο FMX για να πιάνει προδιαγραφές ρύπων) αλλά το υπόλοιπο μηχανάκι έχει διαφορές. Θα προτιμούσα service manual αλλά αν δεν υπάρχει θα βολευτώ και με το user manual, γιατί απ'όσο έχω δει δεν κυκλοφοράνε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αν υπάρχει ήδη σχετικό θέμα ;) AN PSAXNIS AKOMA EXW.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Photographos 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Εγώ για το users manual του Hornet του 2007, έστειλα μήνυμα στο email της Honda που έχει στο site της και μου το έστειλαν την ίδια μέρα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, στείλε και'συ μήνυμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 AN PSAXNIS AKOMA EXW.. Ωραιος. Η αλήθεια ειναι ότι το ειχα ψιλοξεχάσει, είχα σταματήσει να ψάχνω και όντως δεν έχω βρει κάτι. Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aeratman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 AN PSAXNIS AKOMA EXW.. Συνκαβαλάρη karabo θα το ήθελα και εγώ καθώς δεν έχω βρει τίποτα μετά από πολύ ψάξιμο!!! Όταν μπορέσεις στείλτο μου μια στοvagmavra@yahoo.gr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stergios.DS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Συνκαβαλάρη karabo θα το ήθελα και εγώ καθώς δεν έχω βρει τίποτα μετά από πολύ ψάξιμο!!! Όταν μπορέσεις στείλτο μου μια στοvagmavra@yahoo.gr Ακόμα το ψάχνω και εγώ! Έχουμε κανένα νεώτερο? Anyone?? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greggiak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 υπαρχει αγγλικη εκδοση σε pdf απο μια ομαδα στο facebook "fmx 650 owners and lovers" αλλα δεν ειναι το manual του μηχανικου, αν ξερει καποιος που και αν μπορουμε να βρουμε manual μηχανικου να μας πει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες