Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Σουμι ανοητε νεανια,δεν εχεις δικαιωμα να ποσταρεις εδω μεχρι να παρεις αληθινη μηχανη!!!!! Ξερεις για ποια λεω ε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Σουμι ανοητε νεανια,δεν εχεις δικαιωμα να ποσταρεις εδω μεχρι να παρεις αληθινη μηχανη!!!!! Ξερεις για ποια λεω ε?? :cry: Ξέρω ξέρω... Αλλά δεν γίνεται... τι να κάνουμε... έχω αυτόματο... και είναι και πιο γρήγορο ΣΙΓΟΥΡΑ! Δεν θέλω κι άλλο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Την έχω βάλει ξανά παλιότερα αλλά πάρε άλλη μία να γουστάρεις! :P γι' αυτό σε πάω ρε schumi!! γιατί είναι YAMAHA!!! χαλάλι το κράνος!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Λέω να το πουλήσω μέσα στο καλοκαίρι. Το θέλεις; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Λέω να το πουλήσω μέσα στο καλοκαίρι. Το θέλεις; :P δε χωράει να βάλω άλλο κ στην υπογραφή εχω ήδη το yamaha A100, εχω το λιφαν έχω ενα piaggio typhoon να πιανει χώρο στην αποθηκη. εχω το zundapp του πατερα μου παροπλισμενο στο υποστεγο (θα το βάλω χέρι να ξαναγινει λειτουργικο καποια στιγμη) έχω το yamaha mate 50 που οδηγουσα απ' τα 12 παροπλισμένο σε άλλο υπόστεγο στο παλιό σπίτι να πάρω κ άλλο παπί?? μηχανη θέλω κ δε με αφήνουν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Να τη........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filkal 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Tour of Ρόδος 2012.... Στο Φράγμα της Απολλακιάς.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2013 από τον filkal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 παρτε κ αλλη μια απ' το απολυτο φοιτητικο μεταφορικο μου μεσο για την Αθηνα κ οχι μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Touring GSXR για άλλη μία φορά από το Κυριακο-Δεύτερο στη Χαλκιδική :P Και εδώ και τα 2 μου μωρά σε παράταξη (το ένα μετά από μεγάλο service) :P : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Touring GSXR για άλλη μία φορά από το Κυριακο-Δεύτερο στη Χαλκιδική :P Και εδώ και τα 2 μου μωρά σε παράταξη (το ένα μετά από μεγάλο service) :P : Τι θα γίνει με σένα ρε; Το thread λέγεται Let's see your bike, όχι Let's see Schumi's bike! :crazy: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Και τα 2 σε παράταξη. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Τι θα γίνει με σένα ρε; Το thread λέγεται Let's see your bike, όχι Let's see Schumi's bike! :crazy: Βλέπεις πολλές φορές Touring gixxers??? :mB_kalo_e: :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Βλέπεις πολλές φορές Touring gixxers??? :mB_kalo_e: :crazy: Σιγά ρε που έβαλες ένα tankbag και νομίζεις ότι είναι touring!!! axaxaxaaxxaxaxaxaxa 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Don't tempt me you little pussycat... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) edit...απο την βολτα της Κυριακης στην Στουπα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2013 από τον ghostkon 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 ζηλεψα απο anotherface... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Ταξιδιαρικο μωρο ε? Λαικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 ΧονΔα ολο προσονΔα!! ''Έφτασες το όριο θετικών ψήφων για σήμερα'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες