Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος Thanos89 έγραψε: Ο νέος ''εργάτης'' καλοτάξιδοι και οι 2, δώσε κι άλλες φώτο να χαζέψουμε το εργαλείο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2017 Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι, να το χαρείς και περιμένουμε εντυπώσεις αργότερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ πολύ παίδες. Πρώτες εντυπώσεις παραπάνω από θετικές και ας ήμαστε ακόμα στο στρώσιμο.. Το 'χα πάρει για test ride καμιά ώρα και τότε έκλεισε το deal. Επίσης να πω ότι η αντιμετώπιση που είχα στην αντιπροσωπεία ήταν φανταστική, κάτι που μέτρησε αρκετά στην τελική επιλογή. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2017 από τον Thanos89 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2017 Καλά χιλιόμετρα να έχετε τα δυο σας και πάντα όρθιοι !!! Πολύ ωραίο χρώμα . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 36 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Να το βαλω κ εγω απο κατω ακριβως να κανουν παρεα Σημερα ειχαμε αλλαγη σελας, απο το ανωθεν μοντελο, ρυθμιση θεσης τιμονιου οπως στο ανωθεν μοντελο για πιο βολικη θεση οδηγησης αυτα τα 2, η διαφορα φανηκε αμεσως.Επισης εβαλα και την μικρη ζελατινα να δω αν μου αρεσει περισσοτερο ετσι 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Φαααακ!! Καλογκάζωτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.512 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Gee έγραψε: Να το βαλω κ εγω απο κατω ακριβως να κανουν παρεα Σημερα ειχαμε αλλαγη σελας, απο το ανωθεν μοντελο, ρυθμιση θεσης τιμονιου οπως στο ανωθεν μοντελο για πιο βολικη θεση οδηγησης αυτα τα 2, η διαφορα φανηκε αμεσως.Επισης εβαλα και την μικρη ζελατινα να δω αν μου αρεσει περισσοτερο ετσι Να δω πως θα κατέβεις τους καταρράκτες με το μπιστόλι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Τώρα που μαζευτήκαμε πολλές! 34 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Gee έγραψε: Να το βαλω κ εγω απο κατω ακριβως να κανουν παρεα Σημερα ειχαμε αλλαγη σελας, απο το ανωθεν μοντελο, ρυθμιση θεσης τιμονιου οπως στο ανωθεν μοντελο για πιο βολικη θεση οδηγησης αυτα τα 2, η διαφορα φανηκε αμεσως.Επισης εβαλα και την μικρη ζελατινα να δω αν μου αρεσει περισσοτερο ετσι Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινες για τουονο. Καλοταξιδη και αγρατσουνιστοί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 24 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: V12 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Kαθαριζεις καθαριζεις βρισκεις κατι γραμμενα στα αγγλικα.Να τα ξυσω να φυγουν αραγε? : 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: πριν 26 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: Τώρα που μαζευτήκαμε πολλές! πριν 3 ώρες, το μέλος Gee έγραψε: Να το βαλω κ εγω απο κατω ακριβως να κανουν παρεα Σημερα ειχαμε αλλαγη σελας, απο το ανωθεν μοντελο, ρυθμιση θεσης τιμονιου οπως στο ανωθεν μοντελο για πιο βολικη θεση οδηγησης αυτα τα 2, η διαφορα φανηκε αμεσως.Επισης εβαλα και την μικρη ζελατινα να δω αν μου αρεσει περισσοτερο ετσι Μολις επαθα eyergasm. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) Σας ζηλεύω τα μαλλα αλήτες... Καλοριζικα, καλοταξιδα με αμέτρητα, ασφαλή και ευτυχισμένα χιλιόμετρα!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2017 από τον Easy_Rider_Gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Βρε δεν μαμιεστε Κυριακατικα που βαλθηκατε να μας κ@υλωσετε και οι τρεις??Αλητες!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος HTA-PI έγραψε: Kαθαριζεις καθαριζεις βρισκεις κατι γραμμενα στα αγγλικα.Να τα ξυσω να φυγουν αραγε? : Μην τα πειράξεις για μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τι καθαρίζεις ρε ψηλέ, αλυσσίδα - εξάτμιση - ζάντα - λάστιχο - ψαλίδι είναι μέσα στην μπίχλα. Το ταμπελάκι που είναι κάπως καθαρό σε πείραξε; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2017 από τον constantine 440 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος HTA-PI έγραψε: Kαθαριζεις καθαριζεις βρισκεις κατι γραμμενα στα αγγλικα.Να τα ξυσω να φυγουν αραγε? : Βρε βρε ενα ψαλίδι RVF... Παραπάνω τα ιταλικά V4, εδώ το γιαπωνέζικο. Βάλτο και μία ολόκληρη ντεεεε. Βενζίνη καθαριστική και πανί, για το ερώτημά σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.512 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος HTA-PI έγραψε: Kαθαριζεις καθαριζεις βρισκεις κατι γραμμενα στα αγγλικα.Να τα ξυσω να φυγουν αραγε? : Δεν πιστεύω να θέλεις να βγάλεις το ταμπελάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος HTA-PI έγραψε: Kαθαριζεις καθαριζεις βρισκεις κατι γραμμενα στα αγγλικα.Να τα ξυσω να φυγουν αραγε? : ΜΗΝ το βγαλεις,ολη η ομορφια ειναι αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Μη το ταμπελάκι αδερφέ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Το ψαλίδι θα έπρεπε να το έχεις πένα και ας είναι το υπόλοιπο μηχανάκι μέσα στην λάσπη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος Karavidas έγραψε: Μην τα πειράξεις για μενα... Δεν προκειται να πειραχτει ;) πριν 3 ώρες, το μέλος constantine 440 έγραψε: Τι καθαρίζεις ρε ψηλέ, αλυσσίδα - εξάτμιση - ζάντα - λάστιχο - ψαλίδι είναι μέσα στην μπίχλα. Το ταμπελάκι που είναι κάπως καθαρό σε πείραξε; Δεν την ειδες οταν την πηρα.Ετσι ειναι καθαρη αν σε λεει κατι . Και ακομα εχω μελλον δεν τελειωσε απλα περιμενω πραγματα να ερθουν. πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Βρε βρε ενα ψαλίδι RVF... Παραπάνω τα ιταλικά V4, εδώ το γιαπωνέζικο. Βάλτο και μία ολόκληρη ντεεεε. Βενζίνη καθαριστική και πανί, για το ερώτημά σου Δεν το δοκιμασα .tnx for the info.Θα την βαλω στην ψεκαστηρα και δωσε πονο. Oτι λειπει υπαρχει απλα ξηλωθηκε και σγα σγα φτιαχνεται. Τα ψυγεια δυστηχως απεβιωσαν ελεω "καλου" παραφλου αλλα ερχονται καινουργια (οχι γνησια δυστηχως γιατι εχουμε ενα νεφρο μην μας το παρει και ο σακαρακης) :P πριν 3 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Δεν πιστεύω να θέλεις να βγάλεις το ταμπελάκι? Οχι φυσικα το εγραψα ετσι απλα δεν εβαλα emoticon ;) πριν 2 ώρες, το μέλος Lil Jim έγραψε: ΜΗΝ το βγαλεις,ολη η ομορφια ειναι αυτο Και αυτο το ταμπελακι και αλλες μικρολεπτομερειες. ;) πριν 1 ώρα, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Μη το ταμπελάκι αδερφέ!! Oχι !! Βασικα τιποτα δεν βγηκε απο πανω της περαν του σαπιου τελικου. πριν 54 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Το ψαλίδι θα έπρεπε να το έχεις πένα και ας είναι το υπόλοιπο μηχανάκι μέσα στην λάσπη..... Θα γινει σγα σγα.Εχω ενα ακομα ψαλιδι καβαντζα σε περιπτωση που δεν καθαρισει οπως λεω ποιο πανω. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2017 από τον HTA-PI 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το μωβ χρώμα στο nose cone κάτω από το φλας, μαρτυράει RVF400RR. Για λιέγιε, για λιέγιε... EDIT: Μαμά σωληνάκια φρένου τόσα χρόνια, μπαλόνια σε παιδικό πάρτυ πιο λίγο θα φουσκώνουν.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2017 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 όντως παίδες μη πειράζετε ταμπελάκια, εγώ έπαθα και έμαθα, έβγαλα το μαμά honda αυτοκόλλητο από το μούτρο γιατί θεώρησα ότι θα φαίνεται πιο όμορφο το μούτρο χωρίς αυτοκόλλητα και μου άφησε λίγη κόλλα στο τέλος και τώρα πρέπει να πλακώνω τα white spirit για να φύγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες