The Dread Rider 4.301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Να΄σαι καλα φιλε μου......(Λεωνιδα??) Λεόντιος αν θυμάμαι καλά από μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει παλιά. Υ.Σ. Εκεί κάτω στο τελικό χτύπημα είναι ή παιχνίδια του φωτός ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λεόντιος αν θυμάμαι καλά από μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει παλιά. Υ.Σ. Εκεί κάτω στο τελικό χτύπημα είναι ή παιχνίδια του φωτός ? Είναι ένα μικρό χτυπημα απο στατικη πτωση......Έτσι το πηρα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2016 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Λίγο παλιό μεν, αλλά το πήρα πρόσφατα σε καλή τιμή και βγάζω τρελά ονοφικά γούστα!!! 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.088 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να΄σαι καλα φιλε μου......(Λεωνιδα??)Αν και νομιζω οτι δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με ολα τα αλλα......η διαφορα του ειναι στην ολοσωμη που αφαιρει ολον αυτον τον ογκο κατω απο τη σελα,η σπαστη βαση πινακιδας και το εσωτερικο φτερο του πισω τροχου.Να'το και το Gran turismo STR......Λεόντιος! ;)έχεις βάλει ακριβώς αυτά που θα έβαζα και εγώ, και το έχεις στα χρώματα που θα το έπαιρνα και εγώ! τώρα θες ένα kit rizoma καθρέφτες και ποτηράκια λαδιών, και είσαι για εκθέσεις! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2016 από τον leosake 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Λεόντιος! ;)έχεις βάλει ακριβώς αυτά που θα έβαζα και εγώ, και το έχεις στα χρώματα που θα το έπαιρνα και εγώ! τώρα θες ένα kit rizoma καθρέφτες και ποτηράκια λαδιών, και είσαι για εκθέσεις! Κοντα επεσα......Ετσι ηθελα να το κανω κι εγω.....ημουν τυχερος που το βρηκα ετοιμο γλυτωνοντας αρκετα χρηματα και ψαξιμο.Καθρεφτες και αντιβαρα ειναι στα αμεσα σχεδια και ισως ενα stabilizater τιμονιου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Stabilizater? Γιατι?Και κατι αλλο βρε συ Τζορτζ... τα αυτοκολλητα ειναι αλλαγμένα ή δεν αποτυπωνεται σωστα το χρωμα τους στη καμερα? Σα να μου φαινεται οτι κιτρινιζουν.Κουκλι κ πενα ειναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Κοντα επεσα......Ετσι ηθελα να το κανω κι εγω.....ημουν τυχερος που το βρηκα ετοιμο γλυτωνοντας αρκετα χρηματα και ψαξιμο.Καθρεφτες και αντιβαρα ειναι στα αμεσα σχεδια και ισως ενα stabilizater τιμονιου.Τα γυμνα δε ταξιδευουν ρε Γιωργαρα..Που πας χωρις πλαστικουρα και ζελατινα τζαμαριαΣταμπι και γω στο αμεσο μελλον.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Stabilizater? Γιατι?Και κατι αλλο βρε συ Τζορτζ... τα αυτοκολλητα ειναι αλλαγμένα ή δεν αποτυπωνεται σωστα το χρωμα τους στη καμερα? Σα να μου φαινεται οτι κιτρινιζουν.Κουκλι κ πενα ειναι!Ειναι αλλαγμενα με κιτρινα φωσφοριζε και οχι πορτοκαλι που ειναι τα μαμα......Ειχε μια στατικη πτωση ο προηγουμενος οπου εγινε το σημαδι στην εξατμιση και στο τεποζιτο (που μου το εδωσε και αυτο μαζι με τα υπολοιπα μαμα πραγματα) και τα αλλαξε.....Καποια στιγμη θα βαλω τα δικα του αν και να σου πω την αληθεια μου αρεσει που ειναι λιγο διαφορετικο.Για αρχη θα βαλω αντιβαρα γιατι εχω ενα υψισυχνο τρεμουλο στο τιμονι στην εθνικη που μετα απο ωρα σου μουδιαζει το χερι......αν δεν το εξαλειψω θα βαλω και stabilizater. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2016 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Εξέχει το σκασμένο το ρεζερβουάρ και είναι εύκολο να βρει κατώ σε στατική. Ισχύει. Του κόστισε πολύ ακριβά του παιδιού η στατική! Καλούλι είναι πάντως το χρωματάκι στα αυτοκόλλητα. Είναι διαφορετικό όπως είπες!Αισθάνομαι τέρμα κωλόφαρδος που όταν μου έπεσε και εμένα από το σταντ δεν άρπαξε το ρεζερβουάρ. Και δεν είχα και μανιτάρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.042 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 μουζακι by night ευτυχως ειναι νυχτα και δε φενεται οι κροκοδειλοι πανω στο μηχανακι 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2016 28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 decade of aggression !!!!!!!!!!!!!!! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 decade of aggression !!!!!!!!!!!!!!!Αμαν τα εργαλεια! Τι εγινε, παει το Beta? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Τι εργαλειο πηγες και πηρες!!!! Πωωωω!! Μακραν το πιο καυλα χωματινο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Κακό μπελά βρήκα με δ'αυτο μου φαίνεται ..... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) decade of aggression !!!!!!!!!!!!!!!Φίλε τα μηχανάκια σου είναι 1000000% ΚΑΥΛΑ Μπράβο και σου δίνω άπειρο respect που έχεις βάλει το emblem με τον λύκο της Husaberg στο sticker kit σου , εγώ θέλω να το κάνω φούτερ Και πάλι καύλα μηχανάκια P.S. Το mybike ζητάει και άλλες φώτο από τα όπλα σου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2016 από τον thanos dan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Όλα μου τα οχήματα μπροστά στην πόρτα μου, άπλα... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stam. 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Το cbr-άκι μου... CBR2500RR '96 MC22 Πολλή Honda σε ένα μικρό μπουκαλάκι...Τα χρώματα, τα πλαστικά, και τα αυτοκολλητα είναι εργοστασιακά... 32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shazam 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0i2 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Το μαύρο-κόκκινο πάντα θα με ιντριγκάρει!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Το cbr-άκι μου... CBR2500RR '96 MC22 Πολλή Honda σε ένα μικρό μπουκαλάκι...Τα χρώματα, τα πλαστικά, και τα αυτοκολλητα είναι εργοστασιακά... Λιγάκι άσχετο αλλά και εσύ RS10 φοράς? Παίζει να είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού αυτοί που έχουμε αυτά λάστιχα και ειδικά στις μικρές διαστάσεις και σε μικρά μηχανάκια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stam. 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Λιγάκι άσχετο αλλά και εσύ RS10 φοράς? Παίζει να είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού αυτοί που έχουμε αυτά λάστιχα και ειδικά στις μικρές διαστάσεις και σε μικρά μηχανάκια ! ήταν πρόταση του λαστιχά και τον εμπιστεύτηκα. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά με μόνο 600-700 χιλιόμετρα πατήματος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.056 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Το cbr-άκι μου... CBR2500RR '96 MC22 Πολλή Honda σε ένα μικρό μπουκαλάκι...Τα χρώματα, τα πλαστικά, και τα αυτοκολλητα είναι εργοστασιακά... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_4 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Πολύ όμορφο το εργαλείο σου stam, φτού φτού !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες