Jump to content

Recommended Posts

Nαι Θειο Σαββα. Δεν ξεχναω ρε συ . Μην ξεχνας πως το SH μου το εδωσα με 121.000 χιλιομετρα. (πακεταδικα ομως και οχι ταξιδιαρικα) Παντου πας με την σκουτερουμπα ανετοτατα. Νταξει απλα εγω εχω μαθει να ζω το ταξιδι με μοτοσυκλετα και αυτο δεν αλλαζει για μενα .Απλα οι καταστασεις αυτην την περιοδο ειναι ετσι και ειμαι χωρις μοτο . Γι αυτο και επελεξα αντικαταστατης του SH 150 μου να ειναι ενα 300 αρι σκουτερ και οχι ενα νεο SH 150 . Για να μπορω να πηγαινω οπου χρειαστει με αυτο .Ακομα και πολυ μακρινο ταξιδι.

Όλους οι καταστάσεις μας προσγειώσανε φίλε μου και πολύ φοβούμαι ότι εγώ τουλάχιστον εδώ θα μείνω αλλά δεν έχω παράπονο. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κι εγω το ψηνω να κατεβω Αθηνα - Πελοποννησο με το Xenter το καλοκαιρι

Παρε και logo στιγμης μαζι σου. Καλου κακου :grin: :grin: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπηκαν τα metzeler γιατι ξεκινανε βροχες

βγήκαν τα Metzeler με 25000 χιλιομετρα πάνω τους λόγο παρέλευσης της διετίας.

απόλυτα ικανοποιημένος

εβαλα τα diablo scooter επειδη τα feelfree ειχαν έλλειψη αλλα και για να δοκιμασω κατι αλλο (σχετικα παντα γιατι τα εχω ξαναβαλει σε αλλο σκουτερ)

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά, ίσως έβγαζαν και λίγο ακόμα αλλά καλά έκανες και τα άλλαξες.

Ελπίζω τα Pirellakia να μην σε απογοητεύσουν γιατί τα Feelfree είναι δοκιμασμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά, ίσως έβγαζαν και λίγο ακόμα αλλά καλά έκανες και τα άλλαξες.

Ελπίζω τα Pirellakia να μην σε απογοητεύσουν γιατί τα Feelfree είναι δοκιμασμένα.

τα πιρελακια δε το βλεπω να με απογοητεύουν, χτες τα έστρωνα, και τα φορουσαα και στον κινεζο :giljotiini:

πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι την πρόταση/επιμονή σου για τα feelfree δε την μετάνιωσα καθόλου :_thumbsup:

αψογα απο αρχη μεχρι τελος και αλλαγη λογο χρονου και οχι πτωσης αποδοσης :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

32000 χλμ

μπιελα, κομβιο, καδενα, ρεκτιφιε, αλλο πιστονι, τσιμουχακια βαλβιδων και ισως κατι που ξεχναω

κανα 400αρι η ζημια

ελπιζω να επεσα σε εξαίρεση και να μη συμβει σε αλλο symφορουμητη

η συντήρηση ήταν ευλαβική και αλλαγες αναλωσιμων σε μισους χρονους απο τις προτασεις της Sym και δε το έσκιζα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα κανεις :shock: , τα χιλιομετρα ρε συ Αγγελε ειναι πολυ λιγα για βλαβη, κριμα πραγματικα.

Εγω εχω το citycom και το ψιλοφοβαμαι να σε πω την αληθεια . Τα service τα κανω ακριβως οπως λεει η ΣΥΜ .

Να σε ρωτησω.

Εχεις κανεναν περιεργο θορυβο που να προερχεται απο τον πισω τροχο? Σαν να βρισκει καπου η ροδα ?

Εχω αυτο το θεματακι απο οταν το πηρα (καινουργιο) και δεν μπορω να βρω τι ειναι με τιποτα ! Απ οτι διαβασα σε σκουτεραδικο φορουμ το εχουν και καποιοι αλλοι με HD αλλα και παρα πολλοι με 300 αρι σιτικομ . Στην ΣΥΜ δεν μπορεσαν να βρουν τι ειναι . Αλλαξα και τακακια μηπως και ηταν απο εκει αλλα και παλι τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα απλα αρχισε να βαραει απο κατω αλλα το εκανε με το που αναβε το μοτερ, δεν συγχρόνιζε κατι...

τα ρινισματα απο τι μπιελα χαραξαν και πιστονι κυλινδρο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβαλες τουλαχιστον τιποτα aftermarket να κερδισεις σε αποδοση ή αξιοπιστια?

Κριμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

32000 χλμ

μπιελα, κομβιο, καδενα, ρεκτιφιε, αλλο πιστονι, τσιμουχακια βαλβιδων και ισως κατι που ξεχναω

κανα 400αρι η ζημια

η συντήρηση ήταν ευλαβική και αλλαγες αναλωσιμων σε μισους χρονους απο τις προτασεις της Sym και δε το έσκιζα...

Α δηλαδη εγω ειμαι απο τους τυχερους αφου εχω ξεπερασει τις 50000 χιλ και του ειχα πιει το αιμα και δεν του εκανα και ΑΚΡΙΒΩΣ τη συντηρηση που λεει (ο εδω) αντιπροσωπος της Sym...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόχω δεί και ψόφησα για μια φορά ακόμη !

Είναι άπαιχτος ο σύντροχος ροκόβιος !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

32000 χλμ

κανα 400αρι η ζημια

ααααα καλάααα..

Δεν μπορεί να ναι τυχαία αυτά τα πράγματα ρε συ Άγγελε, τί να πω.. Και σε μένα μπιέλα το μηχανάκι στις 42.000km και απο μένα ευλαβική συντήρηση. Ίδιο μοτέρ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι τυχαίο τελικά, αυτό το συγκεκριμένο μοτέρ των HD 200 (και προφανώς και Joyride 200) έχει πρόβλημα και μετά απο κάποια χλμ χτυπάει μπιέλα. Δεν ξέρω τί φταίει, προφανώς φταίνε τα υλικά που χρησιμοποιουνται στη μπιέλα. Πρέπει το μέταλλο να είναι χαμηλής ποιότητας και πιο μαλακό απ ότι πρέπει και κάποια στιγμή εμφανίζει κόπωση.

Δεν έχω ακούσει σε άλλα μοτέρ της SYM για αστοχία με τέτοια ευλάβεια σε χιλιόμετρα, δεν θέλω να το βλέπω αρνητικά για την εταιρεία γιατί κατα τα άλλα το HD 200 είναι ένα εξαιρετικό σκουτεράκι.

Αλλά εδώ μιλάμε για FAIL.. Δεν επιτρέπεται να χτυπάει μπιέλα στις 30-40.000km.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν αναμονη να δουμε αν θα χτυπησει και το δικο μου μπιελα (εχουμε 3 χρονια μεχρι τοτε).

Θα σας κραταω ενημερους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Spam

Αλλά εδώ μιλάμε για FAIL.. Δεν επιτρέπεται να χτυπάει μπιέλα στις 30-40.000km.

honda innova καταντησε... τς τς τς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εργασιες σε sym hd2 200i μεχρι τα 32000

χιλιομετρα εργασια

1003 λαδια+βαλβολινες

3034 λαδια

5200 λαδια+βαλβολινες+φιλτρο αερα

7204 λαδια

7440 αλλαγη υγρα φρενων

9574 λαδια

10207 φιλτρο αερα

12500 λαδια+βαλβολινες+ρυθμιση βαλβιδων+ιμαντας-μπιλιες

14500 λαδια+φιλτρο αερα

16600 τακακια πισω φρενο

16950 λαδια+βαλβολινες

17746 τακακια μπρος φρενο

18500 φιλτρο αερα

19200 αλλαγη σωληνας ψυγειου

19300 λαδια

21777 λαδια, μπουζι ρυθμισμα βαλβιδων

23400 μπουζι

24500 λαδια, βαλβολινες, φιλτρο αερα, ιμαντας μπιλιες

27200 λαδια

27370 υγρα φρενων μπροστα

29550 λαδια, φιλτρο αερα,βαλβολινη

32016 μπιελα, ρεκτιφιε, κομβιο,καδενα, τσιμουχες βαλβιδων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tην παρασκευή αλλάχθηκαν στο SYM HD 200i τα λάστιχα Michelin city grip με METZELER FEELFREE WINTEC. Σώθηκα σας λέω... Η μέρα με τη νύχτα.Απίστευτο κράτημα και σε στεγνό και σε βρεγμένο.Τα Michelin ήθελα να τα σκίσω, να τα κομματιάσω, να τα κάψω! Μα τόσο άχρηστα λάστιχα βρε παιδί μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κάτω απ'το σπίτι μου παρκαρισμένο (πεταμένο) ένα HD 200 σε κακό χάλι, χωρίς πινακίδες.

Σίγουρα παρατημένο.

Παίρνω τους μπασκίνες, ή κανέναν από σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραθετω και γω καθως το HD200evo μου μολις 50αρισε σε χιλιαδες χλμ.

Αγοραστηκε στα 36.600 πριν 9 μηνες. Η συμβιωση μαζι του ειναι αρμονικη για μενα και καταστροφικη για αυτο.

Οσοι με ξερουν,γνωριζουν πως οδηγειται το σκουτερακι απο μενα.

Προσφατως εκανα το μεγαλο σερβακι με ιμαντες κλπ,λαδια κλπ,παραφλου και βαλβιδες. Κοστος 140 ευρω ΟΛΑ.

Καταναλωση λιγο κατω απο 3.5( δεν την μετραω ιδιαιτερα).

Επειδη εχω οδηγησει πολλα σκουτερ,εχω κανει μια πρωτη αξιολογηση.

-ελαφρυ

-καλη ποιοτητα κατασκευης και κυλησης.

-καλες μαλακες αναρτησεις

-φρεναΡΕΣ

Στα αρνητικα θα ελεγα οτι δεν καιει σαν παπι,δεν εχει ιδιαιτερο γκαζι(μαλλον ασθενικο ειναι) και πλην του πατωματος δεν εχει χωρους.

Γενικα εγω σε 14000 χλμ που εχω κανει εχω αλλαξει 3 φορες λαδια,μιας και δεν μπορω ουτε για 3 ωρες να το παροπλισω. Προς το παρον ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και φυσικα μου εχει κανει πολυ καλη πρωτη εντυπωση η ΣΥΜ.

Σκατα στην χονΔα. :aggressive: (Ενα sh το χτυπαγα ανετα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντεν έκει φίλτρο λαδιού καρντιά μου..

Στην βίδα αποστράγγισης του λαδιού στο κάρτερ έχει μια σίτα που καθαρίζεις όταν αλλάζεις λάδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα