kapparider 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 μπας και ειχε κανει καμια πατεντα αυτος που τα πουλαει στην περιοχη σου για να τα δωσει κοψοχρονια? γιατι το να φερνει μηχανες στην περιοχη σου και να μην τις ανακοινωνει πουθενα μου φαινεται καπως... Οχι φιλε το ρωτησα ξεκα8αρα.Και μου ειπε ετσι μας τα στελνουν...σε αλλες πολεις στελνουν κιαλλα χρωματα κτλ..αλλα κυριως το μαυρο και το ασπρο.Παντως φυγαν με τη μια τα μηχανακια αυτα. Και σιγα απλα αλλο χρωμα ειχαν τι ανακοινωση να βγαλει,παντως μ ειχε πει να παρω και τηλεφωνο στα κεντρικα της yamaha καπως ετσι αν 8υμαμαι καλα να ρωτησω αν εχω αμφιβολιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος91 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Παρε χ με κλειστα τα ματια! θα αφησει μυθο το μηχανακι. Τα αλλα 2 που αφησαν ηταν τα Ζ και τα αστρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kapparider 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 μπας και ειχε κανει καμια πατεντα αυτος που τα πουλαει στην περιοχη σου για να τα δωσει κοψοχρονια? γιατι το να φερνει μηχανες στην περιοχη σου και να μην τις ανακοινωνει πουθενα μου φαινεται καπως... http://pho3.scar.gr/2445/2445940_0_b.jpg τσεκαρε..το ποσταρε ενας στο φορουμ εδω..π σημαινει τοχουν κιαλλοι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες