innovakias1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2019 Τι εγινε παιδια?? Γιατί τόση ησυχια και για τόσους μήνες ?.. Στην αγγλία υπάρχει συντροχος με 750Χ μη DCT, με 200.000 μίλια (320.000 χλμ) !! Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημε πέρα από καποιο καλώδιο στο διακόπτη του κλειδιού! Ουτε δισκους συμπλέκτη δεν χρειάστηκε να αλλάξει... Α, και κατι εντυπωσιακό: Δεν του καίει ούτε σταγόνα λάδι όταν τα αλλάζει (ΠΑΝΤΑ) στα 12000χλμ (και όχι στα 6000). Εδω έχω ένα topic με θέμα την ρευστότητα του λαδιού.. http://www.nc700.co.uk/index.php?/topic/19873-10w-30-or-10w-40/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pastamato 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2019 Πωλείται το παρακάτω NC βέβαια η τιμή είναι συζητήσιμη όπως αναγράφεται και στην αγγελία καθώς και κάθε έλεγχος... https://www.car.gr/20808646-honda-nc700x-nc-700x-abs-dct Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2019 Την 1/15/2019 at 1:10 ΜΜ, το μέλος innovakias1 έγραψε: Τι εγινε παιδια?? Γιατί τόση ησυχια και για τόσους μήνες ?.. Μαλλον λογω διπλανου φορουμ που αφορα μονο το NC την κανανε με ελαφρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiTsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Άλλαξα ρουλεμάν στο τιμόνι και έχει σφίξει αρκετά το κλείδωμα του τιμονιού... Είναι λογικό λέτε; Έχει κανείς σας κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Όχι. Δεν είναι λογικό. Υποθέτω ότι δεν πείραξες κάτι στην κλειδαριά, έτσι; Το κλείδωμα σφίγγει, όταν ο πίρος που κλειδώνει το τιμόνι, δεν μπαίνει σωστά στην τρύπα στο πλαίσιο, αλλά βρήσκει ελαφρά, στο τείχωμα της τρύπας. Αυτό συμβαίνει κυρίως για ένα λόγο: Η τιμονόπλακα που φέρει και την κλειδαριά, έχει δεθεί ελαφρά πιο πάνω ή ελαφρά πιο κάτω από την σωστή της θέση. Αυτό συμβαίνει όταν το πάνω ανταλλακτικό ρουλεμάν, είναι πιο λεπτό (σε ύψος) για κάποιο λόγο ή πιο χοντρό ή δεν μπήκε κάποια ροδέλα, κάποια ασφάλεια ή τσιμούχα. Αν μπορείς να το δεις, δες πως μπαίνει ο πίρος της κλειδαριάς στο πλαίσιο όταν κλειδώνεις. Αν δεις και ξύνει στο πάνω μέρος της τρύπας, η τιμονόπλακα για κάποιο λόγο βρήσκεται πιο ψηλά. Αν δεις και ξύνει στο κάτω μέρος της τρύπας, η τιμονόπλακα βρίσκεται πιο χαμηλά. Κάνε τις ανάλογες διορθώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiTsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Σε μηχανικό το πήγα, δεν το έκανα μόνος... Υποθέτω πως δεν πείραξε κάτι στην κλειδαριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiTsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας στο NC700X εκεί που οδηγάει να δείξει ξαφνικά παύλα εκεί που δέιχνει την ταχύτητα και μετά, αφού κλείσει τη μηχανή και ξαναανοίξει να κάνει τακ τακ τακ, σαν να προσπαθεί να πετάξει τις ταχύτητες για να βάλλει νεκρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_4 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 Καλημερα. Ποιας χρονιας μοντελο εχεις; 700 ή 750? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiTsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 πριν 56 λεπτά, το μέλος mike_4 έγραψε: Καλημερα. Ποιας χρονιας μοντελο εχεις; 700 ή 750? Καλημέρα. μοντέλο 2012, 700κκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 2/4/2019 at 10:49 ΜΜ, το μέλος ZiTsi έγραψε: Άλλαξα ρουλεμάν στο τιμόνι και έχει σφίξει αρκετά το κλείδωμα του τιμονιού... Είναι λογικό λέτε; Έχει κανείς σας κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Εγω το επαθα αυτο τον Γεναρη με το Βαραντερακι που εβαλα κωνικα ρουλεμαν στον λαιμο! Μου το ειχε πει ο μηχανικος. Οταν εκανα καποια χλμ κ "εκατσαν" καλα στα ποτηρια λυθηκε το προβλημα κ κλειδωνε οπως πριν! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2019 από τον venzinas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_4 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος ZiTsi έγραψε: Καλημέρα. μοντέλο 2012, 700κκ Καλημέρα, Θα μπορούσες να κάνεις ένα reset το DCT για αρχή. Στα πρώτα nc (2012-2013), κάποια κομμάτια παρουσίασαν πρόβλημα στο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με διαφορετικά όμως συμπτώματα από αυτά που περιγράφεις. Δες εδώ: https://www.nc700-forum.com/forum/nc700-technical/14521-dct-issue.html?s=b4826fd42aa4d471a23742559067d8e3 https://www.nc700-forum.com/forum/garage-mechanical-help/14291-dct-fault-argh.html Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ένας πείρος στο dct που τον άλλαζε το συνεργείο με σχετικά μικρό κόστος. Έχω διαβάσει και ένα μόνο περιστατικό με χαλασμένο μοτέρ dct. Σε κάθε περίπτωση, πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε τηλέφωνο ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να σε κατευθύνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovakias1 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 Την 4/2/2019 at 10:49 ΜΜ, το μέλος ZiTsi έγραψε: Άλλαξα ρουλεμάν στο τιμόνι και έχει σφίξει αρκετά το κλείδωμα του τιμονιού... Είναι λογικό λέτε; Έχει κανείς σας κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Πόσα χλμ έχει το μηχανάκι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiTsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος innovakias1 έγραψε: Πόσα χλμ έχει το μηχανάκι ? 60.000km. μοντέλο Honda NC700X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiTsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2019 Την 4/4/2019 at 11:55 ΠΜ, το μέλος mike_4 έγραψε: Καλημέρα, Θα μπορούσες να κάνεις ένα reset το DCT για αρχή. Στα πρώτα nc (2012-2013), κάποια κομμάτια παρουσίασαν πρόβλημα στο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με διαφορετικά όμως συμπτώματα από αυτά που περιγράφεις. Δες εδώ: https://www.nc700-forum.com/forum/nc700-technical/14521-dct-issue.html?s=b4826fd42aa4d471a23742559067d8e3 https://www.nc700-forum.com/forum/garage-mechanical-help/14291-dct-fault-argh.html Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ένας πείρος στο dct που τον άλλαζε το συνεργείο με σχετικά μικρό κόστος. Έχω διαβάσει και ένα μόνο περιστατικό με χαλασμένο μοτέρ dct. Σε κάθε περίπτωση, πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε τηλέφωνο ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να σε κατευθύνει. Τελικά και εγώ θύμα του πύρου στο κιβώτιο ήμουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akron 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2019 Παίδες, πήρα πρόσφατα ένα NC750Χ (μοντέλο 14-15) κι έχω μια απορία: Είναι φυσιολογικό τα φώτα (εκτός του προβολέα) να μη φωτίζουν τίποτα; Μου φαίνεται περίεργο, αλλά πραγματικά την πρώτη φορά που την έβαλα στο σχετικά σκοτεινό γκαράζ, νόμιζα πως είχαν καεί στο δρόμο από την αντιπροσωπεία μέχρι το σπίτι. Τελικά τα τσέκαρα και είναι αναμένα, απλά πολύ αδύναμα, ίσα ίσα για να φαίνεσαι αλλά όχι για να βλέπεις. Τι παίζει; Είναι όντως τόσο σάπια που νύχτα πας μόνο με προβολείς ή πάει κάτι στραβά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 6/27/2019 at 11:01 ΠΜ, το μέλος Akron έγραψε: Παίδες, πήρα πρόσφατα ένα NC750Χ (μοντέλο 14-15) κι έχω μια απορία: Είναι φυσιολογικό τα φώτα (εκτός του προβολέα) να μη φωτίζουν τίποτα; Μου φαίνεται περίεργο, αλλά πραγματικά την πρώτη φορά που την έβαλα στο σχετικά σκοτεινό γκαράζ, νόμιζα πως είχαν καεί στο δρόμο από την αντιπροσωπεία μέχρι το σπίτι. Τελικά τα τσέκαρα και είναι αναμένα, απλά πολύ αδύναμα, ίσα ίσα για να φαίνεσαι αλλά όχι για να βλέπεις. Τι παίζει; Είναι όντως τόσο σάπια που νύχτα πας μόνο με προβολείς ή πάει κάτι στραβά; Δες αν ο προηγούμενος είχε αλλάξει λάμπα με καμιά μούφα aftermarket. Tα φώτα του είναι ΟΚ πάντως. Επίσης, θεωρώ ότι γνωρίζεις ότι το NC έχει ένα φωτάκι πάνω από τον προβολέα. Δεν νομίζω να εννοείς αυτό. Αυτό είναι μόνο για εφέ. Η μεσαία και η μεγάλη σκάλα δουλεύουν κανονικά; Υ.Γ. Μήπως φορούσες τα γυαλιά ηλίου; Την έχω πάθει, για αυτό στο λέω !!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2019 από τον MegaChannel7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akron 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2019 Η λάμπα ήταν μούφα τελικά, 5 λεπτά δουλειά κι όλα κομπλέ. Και ναι, δεν περίμενα να φωτίσω το γκαράζ με τα φώτα θέσεως, αν και την προηγούμενη λάμπα τη συναγωνίζονταν μη σου πω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlympou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 27/6/2019 at 11:01 ΠΜ, το μέλος Akron έγραψε: Παίδες, πήρα πρόσφατα ένα NC750Χ (μοντέλο 14-15) κι έχω μια απορία: Είναι φυσιολογικό τα φώτα (εκτός του προβολέα) να μη φωτίζουν τίποτα; Μου φαίνεται περίεργο, αλλά πραγματικά την πρώτη φορά που την έβαλα στο σχετικά σκοτεινό γκαράζ, νόμιζα πως είχαν καεί στο δρόμο από την αντιπροσωπεία μέχρι το σπίτι. Τελικά τα τσέκαρα και είναι αναμένα, απλά πολύ αδύναμα, ίσα ίσα για να φαίνεσαι αλλά όχι για να βλέπεις. Τι παίζει; Είναι όντως τόσο σάπια που νύχτα πας μόνο με προβολείς ή πάει κάτι στραβά; Καλησπέρα Ευχαριστιμενος από το NC? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2020 από τον mlympou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnstef33 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Την 16/2/2019 at 5:34 ΜΜ, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: Μαλλον λογω διπλανου φορουμ που αφορα μονο το NC την κανανε με ελαφρα! Ποιο ειναι αυτο το διπλανο φορουμ ρε φιλε μπας και συνεχιζουμε να διαβαζουμε τπτ για το νεο μοντελο?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.Nikolaos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 Καλημέρα σε όλους ! Αν ξέρει κάποιος γιατί ενώ κουμπώνουμε το διαγνωστικό στη φυσά του εγκεφάλου γράφει ότι δεν βλέπει εγκέφαλο ECU? Ευχαριστώ για την οποία βοήθεια .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες