kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Πάμε βόλτα με τα μοτόρια και για πεζοπορία στα Ελληνικά βουνά και νομίζουμε ότι κάνουμε κάτι επικίνδυνο. Τι να πει και αυτό το παλικάρι δηλαδή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Βολτα θελω Σαββα αλλα εχω δουλεια το ΣαββατοΒολτα θελω Σαββα αλλα εχω δουλεια το ΣαββατοΩχ ρε φίλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Left & Woody 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Στατιστικα οι πιθανοτητες να σπασω το ποδι μου ειναι μεχρι να φτασω εκει οχι στα 20km χωματοδρομου στον οποιο παω με 15km την ωρα.Ακομα καλυτερα η στατιστικη λεει οτι το ποδι μου θα το σπασω μεσα στην Αθηνα.Οπως και εχει γινει και συμβαινει στους περισσοτερους.Η στατιστικη αυτο λεει,τωρα αν τυχει πανω στο βουνο...ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε,διαλεξαμε επικινδυνο σπορ.Θα μπορουσαμε να ανεβουμε με τζηπακι,δε θα περναγαμε το ιδιο καλα ομως.Εσυ πρεπει να μαθεις οτι κανεις λαθος φιλε μου οχι εγω,εγω μπορω να αποδειξω οτι το μηχανακι κανει τη δουλεια του ακομη και σε δυσκολα σημεια.Μιλαω ομως για διελευση οχι για γρηγορη οδηγηση στο χωμα.Το αποδεικνυω στην πραξη https://www.youtube.com/user/billy84000 μιας και στο καναλι μου υπαρχουν αμετρητα βιντεο απο χωματοδρομους σε ολη την Ελλαδα.Το θεμα ειναι αν εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι το μηχανακι δε μπορει να κανει οτι κανω.Το βαρος της αποδειξης βαραινει εσενα οχι εμενα.Καλο καλοκαιρι!!! Και το fazer του φιλου μου εχει περασει απο χώμα .Τι σημαινει αυτο;Οτι το fazer κανει για χώμα;Να αποδειξω τι; Οτι δεν εχει τουλαχιστον 60-40 λαστιχα;Οτι δεν φοραει σαμπρελες και αν φαει η ζαντα μια φυτευτη πετρα ακομη και με 15χλμ θα ανοιξει το λαστιχο σαν τριανταφυλλο και ο αναβατης θα μεινει στο πουθενα;Οτι δεν βγαινει το ABS και σε ενα δυσκολο φρεναρισμα θα...αλλαξεις νομό;Οτι τα αμορτισερ του ειναι για δρομο και στο χωμα χοροπηδας σαν καγκουρό; κλπ κλπ κλπ κλπ .Αυτα σας αφηνω γιατι δουλευω .Καλα να ειμαστε να ταξιδευουμε με ασφαλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Νομίζω οτι θα πρέπει να ανοίξετε ενα θέμα για την κούραση, τις 1000ρες με χώμα,και ολα αυτά τα οποία αναφέρατε περιστασιακά. Σαφώς κανείς δε μπορεί να ξεκινήσει όπως ο Βασίλης ούτε σε αποστάσεις ,ούτε όπως οδηγάει... στην άσφαλτο και στο χώμα, για τους λόγους που εμείς (sic) οι μεγαλύτεροι ξέρουμε!!!!! Όμως και αν το προσπαθήσει με τους κανόνες ασφάλειας που λέτε δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρει. Κάθε άνθρωπος έχει τα όρια του και τις αντοχές του.....Όλοι έχουμε πάρει τα μαθήματα μας ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. Σωστά γείτονα Left & Woody γράφεις για κανόνες αλλά σε κάθε κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιωνουν το κανόνα .... ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Μάλιστα αποτελεί και παράδειγμα για τους μικρότερους αν και νομίζω οτι αυτό που ψάχνουν οι μικρότεροι ειναι πως θα βγάλουν ποιο πολυ λιμπιτο στη μηχανή (εννοώ φτιάξιμο,μοστρα ,ταχυτητα κοκ). Αποτελεί παράδειγμα γιατί λέει πως έφτασε σε κάθε κατάκτηση του... άλλωστε ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. Ναι είναι επικίνδυνο και το ξέρει αλλα εχει συμβιβαστεί γιατι περιστασιακά βρίσκει φίλους- γνωστούς που να μπορουν να ακολουθήσουν...οποτε απολαμβάνει το χόμπι του.Left & Woody πολύ σωστά έγραψες τους προβληματισμούς σου(έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας και οχι να τα αφήνουμε στο δε πηδιέται...μακρυά απο το σπίτι μου και ας καεί του αδελφού μου ) γιατί αυτό που κάνει ο Βασίλης ....δεν είναι φυσιολογικό απο κάποιον άλλο και πρέπει να καταλάβει το ρίσκο. Βέβαια σε κανένα δεν μπορούμε να του πούμε μη το κάνεις...αλλά ας ξέρει!!!!!!ΥΣ. τα σκυλιά τα διώχνεται με μια απλή σφυρίχτρα απο μαγαζί....που βγάζει υπερήχους....!!!!! Βασίλη είχα μια (αγορά με δραχμές)και έψαξα να τη βρω να στη χαρίσω αλλά έχει χωθεί ΥΣ Εγραψα τη γνωμη μου γιατι στην Ελλάδα.... κάποιες ωραίες απόψεις διαφορετικές γίνονται αιτίες διαμάχης και σε λιγο οι μισοί θα είμαστε με τη μια άποψη και οι άλλοι με την άλλη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Καλημέρα σας ! Το πόσο απολαμβάνω το θέμα εδώ αδερφοί σύντροχοι δεν περιγράφεται. Δεν θα σας κρύψω την απίστευτη χαρά μου που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει μια γωνιά που θα συζητήσουμε θα πούμε τις απόψεις μας θα ακουστούν και δεν θα γίνουν ούτε φαγωμάρες ούτε θα υπάρξουν αυτά που ξέρουμε ούτε τίποτα ακόμα και αν συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, επιτέλους ρε μαμότω μια γωνιά να σταθούμε και μεις που δεν γουστάρουμε το μουρμούρισμα ! Ειλικρινά ΕΥΓΕ σε όλα τα αδέρφια για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ τους ως σύντροχοι και ως άνθρωποι που γνωρίζουν πως να συζητούν και να παραθέτουν απόψεις - επιχειρήματα.Και μιας και ξημέρωσε άλλη μέρα ας συνεχίσουμε την αναμετάδοση.Σειρά έχει το ΣΥΡΡΑΚΟ.Ζόρικη διαδρομή και αυτή αλλά η ομορφιά πανταχού παρούσα.Το βίντεο της διαδρομής : Δεν εννοώ τα μοτοσακά βρε, απλά αυτή είναι η σειρά των φωτό.... Η ομορφιά είναι αυτή, αμέσως να παρεξηγήσετε.. Και άφιξη Ο αδερφός Γιώργος σαν γνήσιος περιηγητής και όχι τεμπελάκος σαν μερικούς μερικούς... περπάτησε και μέσα στο χωριό οπότε φωτό από μέσα θα μας δείξει ο Γιώργης Φωτό από Fzman : 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Επειδή ξέχασα να το γράψω ....συμπλήρωση...αυτο που κάνουν ο Σάββας ο Ακις ειναι ποιο κοντά στους φυσιολογικους μοτολατρες αλλά θέλει χρόνο(2-3 μερες ) και περισσότερο χρήμα οταν εχει Δ/Ν μπυροφαφεία κοκ !!!!! Παππούδες συνεχίστε - συνεχίζουμε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2016 από τον gthanasis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Επειδή ξέχασα να το γράψω ....συμπλήρωση...αυτο που κάνουν ο Σάββας ο Ακις ειναι ποιο κοντά στους φυσιολογικους μοτολατρες αλλά θέλει χρόνο(2-3 μερες ) και περισσότερο χρήμα οταν εχει Δ/Ν μπυροφαφεία κοκ !!!!! Παππούδες συνεχίστε Να συμπληρώσω ..ο Λεφτ με το Γούντυ και ο Fzman με την Φαίυ του και ο Ναυτίλος με το θωρηκτό του, ο Νικόλας FMX ή μικρός Νικόλας με το Ζζζζζζζέντ του, o Kosths με το ξουράφι ΧΧ του. ο Θανάσης με το Μπεβ του (μέλος ΤΙΜΗ της Ομάδας 80 ετών και ακόμα ΚΑΒΑΛΑ ) κλπ επιφανή μέλη του PAPOUDI TEAM αλλά και νεότερα εκπαιδευόμενα αδέρφια που θα πάρουν τα ηνία και εμείς θα ακολουθούμε όταν γεράσουμε πολύ. Μια χιλιάρα για τα Παππούδια = 2 διανυκτερεύσεις αλλά ΒΛΕΠΟΥΜΕ και ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ- ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ το κάθε χιλιοστό του μέτρου.Προσαρμογή αδέρφια στην ηλικία ...εμείς δεν έχουμε τις αντοχές των νεοτέρων για χιλιάρες σε μια μέρα, είμαστε πολλοί χτυπημένοι γερά από δάγκωμα των 2 τροχών κουβαλάμε πτώσεις, σίδερα, βίδες κλπ και είμαστε ΚΑΙ ευχαριστημένοι αφού καβαλάμε ακόμα .... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Και το fazer του φιλου μου εχει περασει απο χώμα .Τι σημαινει αυτο;Οτι το fazer κανει για χώμα;Να αποδειξω τι; Οτι δεν εχει τουλαχιστον 60-40 λαστιχα;Οτι δεν φοραει σαμπρελες και αν φαει η ζαντα μια φυτευτη πετρα ακομη και με 15χλμ θα ανοιξει το λαστιχο σαν τριανταφυλλο και ο αναβατης θα μεινει στο πουθενα;Οτι δεν βγαινει το ABS και σε ενα δυσκολο φρεναρισμα θα...αλλαξεις νομό;Οτι τα αμορτισερ του ειναι για δρομο και στο χωμα χοροπηδας σαν καγκουρό; κλπ κλπ κλπ κλπ .Αυτα σας αφηνω γιατι δουλευω .Καλα να ειμαστε να ταξιδευουμε με ασφαλεια και με το r1 εχω περασει αρκετούς χωματόδρομους δε μιλαω για μια φορα στα δεκα Χρόνια.εγω καθε Κυριακή γραφω αρκετα χωματινα κμ χωρις πρόβλημα.ισα ισα στο ρυθμο διέλευσης ειναι αρκετα ανετο .Δηλαδη στα τοσα χιλιόμετρα που εχω κανει δεν εχω πατήσει ουτε μια φυτευτη πετρα?δεν εχω πατήσει πουθενά κατηφορικα φρενα και μια χαρά εμεινα στο νομο μου?ξαναλέω υπαρχουν βίντεο που σε διαψεύδουν πολυ ευκολα...μην εισαι απόλυτος.διέλευση ειναι αλλο πραγμα απο τη γρήγορη οδήγηση στο χωμα.Λυπάμαι πολυ φιλε μου αλλα διαβάζω πολλη θεωρία σε ενα θεμα που εχω ηδη ανεβάσει αμέτρητες χωματινες διαδρομές.αν ισχυαν ολα αυτα που λες θα ειχα σκοτωθεί 30 φορες και σε καθε χωματοδρομο θα μου εσκαγε το λάστιχο.Αν είμαι τοσο τυχερος πια να παω να παιξω τζόκερ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Ο καθε ένας άνθρωπος βάζει τα όριά του. Δεν μπορεί να επιβάλει σε κάποιον κάτι!!! Αρα μην τρελαινεστε παιδιά. Νομίζω οτι οι πιο πολλοί είμαστε ενήλικες και μπορούμε να κρινουμε αν κατι μας παίρνει η όχι!!! Φιλικά όλα αυτά χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον και να ευνοεισω καποιον άλλο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Ο καθε ένας άνθρωπος βάζει τα όριά του. Δεν μπορεί να επιβάλει σε κάποιον κάτι!!! Αρα μην τρελαινεστε παιδιά. Νομίζω οτι οι πιο πολλοί είμαστε ενήλικες και μπορούμε να κρινουμε αν κατι μας παίρνει η όχι!!! Φιλικά όλα αυτά χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον και να ευνοεισω καποιον άλλο..ακριβως αυτό θελω να πω,τα ορια τα βάζουμε εμείς και οχι τα μηχανάκια.σε λογικα πλαίσια παντα δεν κάνουμε εντουρο με nc προς Θεού....Μπορούμε ομως να κάνουμε πολυ περισσότερα απο οσα είχαμε φανταστεί.αυτο μόνο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Το να περάσεις χωματόδρομο (όχι κατσικόδρομο, μονοπάτι) με ένα crossover μηχανάκι όπως τα "X" της Honda μια χαρά εφικτό είναι με τους απαραίτητους συμβιβασμούς σε ταχύτητα και προσοχή. Δεν θα περάσεις αέρα όπως με μια πιο προσανατολισμένη ΕΚΤΟΣ δρόμου μηχανή όπως το Africa αλλά θα περάσεις.Και το ABS ουδέποτε μου δημιούργησε πρόβλημα, ούτε επενέβη, αφού η ταχύτητα μου ήταν τέτοια που όλα ήταν υπό έλεγχο...Με περισσότερους συμβιβασμούς μπορεί να περάσει χωματόδρομο ακόμη και ένα καθαρά street όπως οι σειρές "S" που δεν έχουμε εδώ, ακόμη και ένα scooter. Και αυτό εφικτό είναι, μόνο που όταν το έκανα με το ταπεινότερο Piaggio MP3 300i.e. το λυπήθηκα όπως κοπανούσε, αν και ήταν πολύ διασκεδαστικό ομολογώ! Το ρίσκο που παίρνουν πολλά παιδιά απο εδώ στις στροφές θεωρώ οτι είναι πολύ μεγάλο, τη στιγμή που ούτε τις ξέρεις, ούτε γνωρίζεις τι παίζει όταν δεν τις βλέπεις ολόκληρες. Μαντεύεις, και όχι πάντα σωστά... Σε στροφές που έχω πλήρη ορατότητα, σε Ε.Ο. κλπ, ευχαρίστως να το 'καρυδώσω' αλλά όχι αλλού...Βεβαίως το θέμα του ρίσκου, των ορίων, και των ομάδων είναι άλλη κουβέντα που τους αξίζει δικό τους θέμα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Όπου θες πάνε τα σκούτερ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Γιαμ γιαμ...Έχει δουλίτσα σήμερα...Μόλις κατεύθασαν από JAPAN.Παραγγελία από http://japan.webike.net/ με κόστος 14.045...γιέν δηλ 130 ευρώ και τα τρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (not bad not bad αν σκεφτείς οτι μόνο για το stand θέλεις 170ευρώ από Ελλάδα),με χρόνο παράδοσης 7 μέρες και χωρίς έξοδα τελωνείου παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το απογευματάκι με την δροσούλα (λέμε τώρα)θα τοποθετηθεί τουλ το stand (με το ανάλογο βιντεάκι φυσικά αν μπορέσω)..... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 10 λεπτάκια δουλίτσα.... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Μεγειές όντως πανεύκολα μπαίνει και είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητο και το πήρες σε εξαιρετική τιμή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 10 λεπτάκια δουλίτσα....βόλτα άμεσα να μη ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαύρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 βόλτα άμεσα να μη ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαύρα!Χα χα ... Δεν ειναι τιποτα αυτο... Σαββατοκυριακο Χολομωντα με ενα περασμα απο χωμα και δεν θα ξεχωριζει τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 εεεεεεεέτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Καλημέρα πέρα για πέρα σύντροχοι με συνέχεια αναμετάδοσης.Αφού είδαμε το ωραιότατο ΣΥΡΡΑΚΟ είχε κλείσει η μέρα και πλέον μέσω ΑΥΤΗΣ της διαδρομής φυσικά σφικτότατη από στροφή, πάμε για ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥΣ όπου είχε κλείσει ο Λεφτ ξενοδοχείο.Το σχετικό βίντεο της διαδρομής : Φτάνουμε στο ξενοδοχείο μπανάκι και εξόρμηση στο Χωριό για εξερεύνηση και μπυρομάσα : Η θέα του αυχένα της Πίνδου Αφού την τηλώσαμε γυρίσαμε στο ξενοδοχείο αλλά σιγά μην κοιμηθούμε πριν τις 12.00....Φορέσαμε κάτι ποιο άνετο και συνεδρίασε το συμβούλιο των γερόντων μετά φασαρίας λόγο του ότι ο Λεφτ τόλμησε να πει ότι έβαλε 11 ευρά μπετζίνα....α πα πα πα πα ΠΡΟΣΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ ... έγινε της κοινής γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.... Στο τέλος αφού τον απείλησα ότι στην επόμενη φορά που θα γεμίσουμε αν πάρει ο Γούντυ περισσότερα από τη Γοργώ θα του τον πάρω δικό μου νάχω ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΑ ομολόγησε.... Μετά ...σειρά είχε η αδελφότητα των NC για πείραγμα οπότε ανακηρύχθηκε ο Αρχιερεύς των NC από το συμβούλιο των γερόντων και αποφασίστηκε ότι είμαστε ΓΙΑΦΚΑ..... Ιδού το συμβούλιο Ο έτερος Παππούς γέρων δεν φαίνεται γιατί τραβάει τις φωτό του Συμβουλίου.... Αφού λοιπόν ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας (ευτυχώς στο ξενοδοχείο είμαστε μόνο εμείς γιατί αλλιώς θα υπέφερε κόσμος λέμε...) ήρθε η ώρα να πέσουμε ξεροί γιατί την επόμενη μέρα θάχαμε πάλι εκμετάλλευση μέχρι του τελευταίου χιλιοστού της διαδρομής της επιστροφής.Έτσι λοιπόν τελείωσε η δεύτερη μέρα.... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Καλημέρα πέρα για πέρα σύντροχοι με συνέχεια αναμετάδοσης. Tι το καλύτερο να βλέπω αγαπητούς σύντροχους,γελαστούς,χαρούμενους με τις μηχανάρες τους,να οργώνουν τα βουνά της πανέμορφης Ελλαδίτσας μας. Μπράβο σας,πάντα τέτοια!!!.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Mερικές φωτο απο την Κυριακάτικη εξορμηση στον Βαρνουντα,το φυσικο συνορο Ελλαδας-Σκοπιων.Σταματημενος λιγο πριν την εναρξη του μονοπατιου.Πισω διακρινεται η κορυφη Δεσποτικο στα 2334m Εδω ξεκινα το μονοπατι. Φωτο απο τη μερια των Σκοπίων.Λιγο πριν φτασω στην πρωτη κορυφη ''Κρίβι Κάμεν'' στα 2150m. Πολλα διασπαρτα οχυρα,δε γνωριζω καθολου αν ειναι απο τον Εμφυλιο ή απο πιο πριν καθως ειχαν γινει μαχες με τους Ιταλους εκειΤο σύνορο.Τι σημαινει 166/9 ξερει κανεις? Η θεα προς τις Πρεσπες απο το Κρίβι Κάμεν Το μονοπατι ηταν πανω στα συνορα τα οποια οριοθετουνται απο αυτους τους τσιμεντενιους κυλινδρους.Πολλες φορες ομως με εβαζε μεσα στα Σκοπια οπως θα δειτε χαρακτηριστικα στην επομενη εικονα Πηγαινοντας προς την κορυφη περναγα απο αλλη μια κοντα στα 2200m υψομετρο και ειπα να ανεβω και σε αυτην,αν και απο διαφορους χαρτες δεν ειδα να εχει ονομα. Λίγα μετρα πριν την κορυφη Η θεα μοναδικη απο εκει πανω στο δρομο της επιστροφης προς το μηχανακι Φτανοντας απο χωμα μεχρι το χωριο Κρατερό και απο εκει βολιδα κατω απο Φλωρινα-Πτολεμαιδα-Σερβια-Λαρισα-Φαρσαλα-Λαμια. Πάντα ορθιοι! 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Γεια σου ρε Μπιλαρε με τα ωραία σου!!! Σε χαίρομαι ρε παλικαρε!!! Να προσέχεις!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Γεια σου ρε Μπιλαρε με τα ωραία σου!!! Σε χαίρομαι ρε παλικαρε!!! Να προσέχεις!!!να εισαι καλα Γιάννη!μετα το καλοκαιρι με το καλο θα τα πουμε και απο κοντά!Ψηλορείτης και λευκά όρη πρέπει να κατακτηθούν! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Το τόπικ του NC είναι σαν ένα φόρουμ μέσα στο φόρουμ. Μπράβο σας παίδες. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Καλημέρα σε όλους τους συντρόχους !Συνεχίζεται η αναμετάδοση με την τρίτη μέρα της βόλτας και ημέρα της επιστροφής.Το πρωί ως συνήθως με το πρώτο φως είμαστε όρθιοι και φωτογραφίζουμε την Ανατολή μέχρι να πάει 07.30 να πάμε για πρωινό : Στη συνέχεια ακολουθεί φόρτωμα των ζωντανών μας, γερό πραγματικά πρωινό με αποκορύφωμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γιαούρτι ΑΓΝΟΤΑΤΟ και όπως πρέπει νάναι, καβάλημα, φουλάρισμα και δρόμο προς Άρτα.Και η διαδρομή ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΙ - ΑΡΤΑ μέχρι το γιοφύρι της Πλάκας, αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο : Στην Άρτα τρώμε ένα πακέτο ζέστης στυλ Καρδίτσας, σταματάμε για νερό κλπ και βουρ μετά για την γέφυρα της Τατάρνας στην τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών.Ένα σταμάτημα όμως πριν στην Πλάκα εκεί πούπεσε το πανέμορφο γιοφύρι, ήταν επιβεβλημένη.Πλάκα λοιπόν : Στο βάθος διακρίνεται το πεσμένο γεφύρι Από την Πλάκα συνεχίζουμε για Καρπενήσι μέσω τεχνητής λίμνης Κρεμαστών και η διαδρομή αποτυπώνεται στα παρακάτω βίντεο (το άσμα ΥΜΝΟΣ (THE LAST REBEL ON THE ROAD από τους LYNYRD SKYNYRD) αφιερωμένο στα αδέρφια συντρόχους της βόλτας μας αυτής και όχι μόνο) : Και η γέφυρα της Τατάρνας στην τεχνητή λίμνη Κρεμαστών : Στο δρόμο συναντιόμασταν συνεχώς με ένα μοναχικό σύντροχο. Μια μας πέρναγε σταματημένους να κάνουμε χαβαλέ και μας χαιρέταγε μια τον περνάγαμε εμείς και τον χαιρετάγαμε.Στο σταμάτημα στο κλασσικό χάνι του ποταμού Μέγδοβα, ενώ περνάμε τη γέφυρα μας φωτογραφίζει την 4άδα οπότε όταν έρχεται και αράζει κοντά στα μοτοσακά μας, του λέω νάρθει να τον κεράσουμε. Του δείξαμε και κάποιες διαδρομές πούθελε να πάει Μας ευχαρίστησε και έφυγε στο καλό.Αυτός ο μοναχικός αναβάτης από τη Γερμανία πρέπει νάχει γυρίσει περισσότερο από πολλούς ντόπιους μηχανόβιους την Ελλάδα.Παρένθεση που πρέπει να καταγραφεί : Σε ερώτημα που του έγινε σχετικά με το γιατί πήρε Χόντα και όχι BMW η απάντηση ήταν μονολεκτική και καταγράφεται : QUALITY ! Και τώρα κρύψιμο από τους Μπεμβεδάκιδες.... έπεσε στην περίπτωση γιατί την προηγούμενη μέρα είχαμε πρήξει τον Λευτεράκο με το προηγούμενο κατεχόμενο και πολλά άλλα της γιάφκας που θα τα δει μάθει όποιος έρχεται στις περιπέτειές μας.... Μερικές φωτό ακόμα από τον περιβάλλοντα χώροι του χανίου : Να ο σύντροχος με το εργαλείο του V4 θηρίο : Από εκεί φεύγουμε σφαίρα για το πιστάκι του Καρπενησίου όπου έπεσε μεγάαααααλο γλέντι .Για να δούμε λοιπόν τι κατέγραψε η κάμερα από τη γέφυρα της Τατάρνας μέχρι το Καρπενήσι : Πρωταγωνιστής Γιώργης Fzman υπό τους ήχους των BLACK SABBATH και CHILDREN OG THE GRAVE... : Συνεχίζουμε προς Καρπενήσι και πρωταγωνιστές ο Ανώνυμος Άκης και ο Γιώργης Fzman υπό τους ήχους των NAZARETH και TELEGRAM...... : αμ δεν τελείωσε...συνεχίζουμε με ωραιότατο ρυθμό που όπως πάντα δίνει ο Γιώργης με πρωταγωνιστές αυτόν και τον Ανώνυμο Άκη και υπό τους ήχους των RED HOT CHILLY PEPPERS - AROUND THE WORLD και όχι μόνο..καλά για το τοπίο δεν λέω τίποτα, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει... : Περνάμε το πανέμορφο Καρπενήσι και καταλήγουμε σε άλλο Χάνι πούξερε ο Λεφτ και αράζουμε για μάσα.Μέχρι εκεί το τελευταίο βίντεο αναμετάδοσης με πρωταγωνιστές όλη την τετράδα που φαίνεται στο τέλος με ονόματα και οι Ανώνυμοι... υπό τους ήχους των AEROSMITH - ROAD RUNNER και φυσικά τέλος με ήχο ...έκπληξη ..με ΑΝΤΟΧΗ Α ΤΕ ΛΕΙ Ω ΤΗ....... : Κάποιοι πεινάγανε λέμε : Συνεχίσαμε προς Λαμία, έγινε το τελευταίο φουλάρισμα και μετά βουρ για Μπράλο και τελευταίο καφέ στο εκεί Χάνι όπου βρήκαμε και αυτό το ομορφούλι : Στη συνέχεια Θήβα και μετά αφού έπεφτε η νύχτα, εθνική και πίσω ταχύτατα.Κάπως έτσι τελείωσε αυτή η καταπληκτική βολτάρα.Ευχαριστώ από καρδιάς πρώτα τον διοργανωτή τον αδερφό Λευτέρη και μετά τους αδερφούς Γιώργο και Άκη για την υπέροχη παρέα τους και εύχομαι και εις άλλα με υγεία ! Τελευταία φωτό με τα συνολικά χλμ και την μέση κατανάλωση του εργαλείου στα χιλιόμετρα αυτά : 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες