billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Ρίχτε καμιά ιδέα παίδες για δροσιστική βολτίτσα αύριο. 38 βαθμούς λέει για αύριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ρίχτε καμιά ιδέα παίδες για δροσιστική βολτίτσα αύριο. 38 βαθμούς λέει για αύριο Συνεπως για μια ωραια μοτοσυκλετιστικη βολτα πρεπει να κρατηθεις σε μεγαλα υψομετρα ωστε να μη φας ζεστηπροτεινω αυτην https://goo.gl/maps/wLGAfWocM9w Πρωινο καφεδακι στα Λαγκαδια,φαι στη Φολοη που εχει δροσια και μετα ενας ωραιος καφες στον Πενταρχο απο την πανω μερια των Καλαβρυτων. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2016 από τον billy84 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Στράτο υπομονή, 12 μήνες μείνανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Συνεπως για μια ωραια μοτοσυκλετιστικη βολτα πρεπει να κρατηθεις σε μεγαλα υψομετρα ωστε να μη φας ζεστηπροτεινω αυτην https://goo.gl/maps/wLGAfWocM9w Πρωινο καφεδακι στα Λαγκαδια,φαι στη Φολοη που εχει δροσια και μετα ενας ωραιος καφες στον Πενταρχο απο την πανω μερια των Καλαβρυτων.Καλό.Σκεφτόμουνα πρωινή αναχώρηση, μια βουτίτσα Ερατεινή και ν'ανηφορίσω για Γιώνα-Αθανάσιο Διάκο και Παύλιανη. Προυσό αν πάω θα έχει ''κίνηση''; Θα συσκευθώ με τον εαυτό μου και θ'αποφασίσω. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2016 από τον Di_Manolio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Καλό.Σκεφτόμουνα πρωινή αναχώρηση, μια βουτίτσα Ερατεινή και ν'ανηφορίσω για Γιώνα-Αθανάσιο Διάκο και Παύλιανη. Προυσό αν πάω θα έχει ''κίνηση''; Θα συσκευθώ με τον εαυτό μου και θ'αποφασίσω.Οχι μια χαρα θα ειναι στον Προυσο.Απλα αν ειναι να ανεβεις πηγαινε ολη την παλια μεχρι Λαμια (Αμφικλεια-Τιθορεα-Μπραλο) και κατεβα απο εκει πιο αργα ομως μεχρι Θερμο και γυρνα απο Ναυπακτο.Αν πας αναποδα το πρωι μεχρι Ναυπακτο θα σε φαει η ζεστη και θες και κανα 3 ωρο αν πας ολο τον παλιο απο δεσφινα ή απο Δελφους.Υπο αυτες τις συνθηκες αυριο ειναι σοφοτερη επιλογη ο Αθανασιος διακος και η Παυλιανη με πρωτο καφε ανεβαινοντας στο χωριο Συκια (με θεα τη Γκιωνα).Δεν το προτεινα γιατι νομιζα πως εχεις ξαναπαει.Αν πας απο εκει εχεις και ευκολοτερη επιστροφη ακομη και απο καινουργια μεσω μπραλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Έχω πάει και όμως κατάφερα να χάσω τον Αθανάσιο Διάκο. Πήγα από αλλού και τσουπ ξαφνικά βγήκα Παύλιανη Ήθελε προσπάθεια να το καταφέρω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Έχω πάει και όμως κατάφερα να χάσω τον Αθανάσιο Διάκο. Πήγα από αλλού και τσουπ ξαφνικά βγήκα Παύλιανη Ήθελε προσπάθεια να το καταφέρω μπα μην το λες,αυτη η διασταυρωση που πρεπει να μπεις αριστερα για μουσουνιτσα αν τρεχεις λιγο μπορει να μην τη δεις ειναι υπουλη.Ειναι και κατηφορικο το κομματι εχεις μαζεψει και φορα.Λογικα ετσι την επαθες και ο δρομος ολο ευθεια απο εκει σε βγαζει Στρομη-Καλοσκοπη-Παυλιανη.Αν πας τελικα Αθανασιο Διακο μετα θα συνεχισεις απο πανω μεσω Καστριωτισσας να κανεις μια καταπληκτικη διαδρομη με φρεσκια ασφαλτο 3τιας.Ο δρομος αυτος αν δεις χαρτη παλι Παυλιανη σε βγαζει.Αν θες σου φτιαχνω διαδρομη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2016 Παιδια στα τελευταια ταξιδια με χτυπησε η μεση. Τι προτεινετε για σελα ??? Κατι δοκιμασμενο αν γινεται. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2016 Εγω εχω σοβαρό πρόβλημα στην μέση αδερφέ.. το μόνο που μπορείς να κάνεις να γλιτώσεις απο τους πόνους είναι ν αγοράσεις ζώνη. Αυτο μου είπε κ ο γιατρός μου.. κ να οδηγείς όσο πιο πολύ γίνεται όρθιο τον κορμό σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2016 Παιδια στα τελευταια ταξιδια με χτυπησε η μεση. Τι προτεινετε για σελα ??? Κατι δοκιμασμενο αν γινεται. Ευχαριστω.Δοκιμασμένη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2016 Πόσο έχει η SHAD ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2016 Γύρω στα 250 ευρόπουλα!!Καλημέρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2016 Γύρω στα 250 ευρόπουλα!!Καλημέρα!Α καλά, ευχαριστώ, καλημέρα σύντροχε ! Με 250 πάω 2 χιλιάρικα χλμ βόλτα θα σιδερώσω τον σιδερένιο πωπό μου καλύτερα.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2016 Α καλά, ευχαριστώ, καλημέρα σύντροχε ! Με 250 πάω 2 χιλιάρικα χλμ βόλτα θα σιδερώσω τον σιδερένιο πωπό μου καλύτερα....θα συμφωνήσω....και επαυξάνω καθώς υπάρχουν διάφορά ελληνικά μαγαζιά που κάνουν από καλή εως άριστη δουλεια στις σέλες με από ένα τρίτο εως και μιση τιμή της ισπανικής, όπως γνωρίζεις!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 ΣΕ ΑΥΤΟΝ https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMotoΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΑ , ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΜΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΟΚ ΜΟΤΟ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thepcxdude 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Σήμερα με την τοποθέτηση του κεντρικού σταντ της motech ολοκλήρωσα τα ότι ήθελα να μπει από αξεσουάρ: -Τριβάλιτσο givi με τηλεχειρισμό και stop φώτα, το άνοιγμα της πίσω βαλίτσας με το τηλεχειριστήριο είναι ο ορισμός του first world problems. -Xούφτες acerbis-Kάγκελα προστασίας givi και led προβολάκια givi, η καλύτερη προσθήκη ειδικά για μένα που κινούμαι συχνά σε επαρχιακό δρόμο βράδυ!-Μεγάλη ζελατίνα givi και έξτρα φρύδι, έχει γίνει αυτοκίνητο η φάση! -Επέκταση βάσης πλαϊνού σταντ givi, ψιλοβλακεία μάλλον θα το βγάλω γιατί μειώνει την γωνία πλαγιάσματος αν ο δρόμος είναι ευθύς.-Τροφοδοσία 12v με βάση motech, ψιλοακριβό αλλά μπαίνει σε πολύ βολική θέση στο τιμόνι http://goo.gl/jh7kMc-Και custom ανατομική σέλα με gel από τον Τόνη Μπάτζιο στη Θεσσαλονίκη, με το πιο παχύ κομμάτι gel που χωρούσε και μπρος και πίσω σύνολο 150 ευρώ. Τελικό κουστούμι στα έξτρα 1640 ευρώ, δεν έχει πάτο το βαρέλι, τα πιάσαμε τα 10k πλάκα πλάκα! To Σάββατο αναχωρώ πανέτοιμος για ταξίδι ±3.500km 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Δώσε πληροφ για την σέλα. Άνετη;;;;...Το υλικό κάνει δουλειά ή γλυστράς;;;...λέω και εγώ κάποια στιγμή να κάνω την κίνηση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thepcxdude 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δώσε πληροφ για την σέλα. Άνετη;;;;...Το υλικό κάνει δουλειά ή γλυστράς;;;...λέω και εγώ κάποια στιγμή να κάνω την κίνηση....Δεν αλλάζει κάτι στην επιφάνεια της σέλας για να γλυστράς, σου ξαναβάζει αυτό που είχε εκτός αν όντως έχεις θέμα και θέλεις να το αλλάξεις. Στην ουσία σκάβει το υλικό που έχει μέσα η σέλα και το αντικαθιστά με το gel. Έχει διάφορα πάχη που ξεκινάνε από 50 ευρώ μαζί με την δουλεια. Αν αξίζει πραγματικά σε μεγάλο ταξίδι θα σου πω από βδομάδα! :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2016 από τον thepcxdude 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Μην ξεχάσεις, πολλές φωτό και βίντεο και αναμετάδοση φυσικά ! Καλό δρόμο σύντροχε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Δεν αλλάζει κάτι στην επιφάνεια της σέλας για να γλυστράς, σου ξαναβάζει αυτό που είχε εκτός αν όντως έχεις θέμα και θέλεις να το αλλάξεις. Στην ουσία σκάβει το υλικό που έχει μέσα η σέλα και το αντικαθιστά με το gel. Έχει διάφορα πάχη που ξεκινάνε από 50 ευρώ μαζί με την δουλεια. Αν αξίζει πραγματικά σε μεγάλο ταξίδι θα σου πω από βδομάδα! :)Καλό ταξίδι τότε...Αναμένουμε εμπειρίες...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Μπιμπελό! Φτου φτου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 μου το ειχε δωσει φιλος.. ειμαι και μακρια τωρα και δεν θυμαμαι μαρκα. Θα σε ενημερωσω οταν επιστρεψω βαση. παντως στα κυνηγητικά ειδη ή αν αναζητήσεις απωθητικό σκύλων θα βρεις στο δικτυο. Ενα μικρο μπουκαλάκι στο τσεπάκι κι αν έρθει κανενα κοντα ψέκασε...Καλησπερα και συγγνωμη που αργησα να απαντησω μα ειχα παει για camping, με οτι συνεπαγεται αυτο xD Ευχαριστω για την απαντηση και μην αγχωνεσαι ειδα καποια πραγματακια :) @thepcxdude Καλο ταξιδι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2016 Τελικό κουστούμι στα έξτρα 1640 ευρώ, δεν έχει πάτο το βαρέλι, τα πιάσαμε τα 10k πλάκα πλάκα! To Σάββατο αναχωρώ πανέτοιμος για ταξίδι ±3.500km Καλό ταξίδι φίλε!! Το εργαλείο όλα τα λεφτα!!! οποτε πιάσανε τόπο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Όπως έγραψα κια στο fb: ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ (ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΟΜΕΝΟ) ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕΡΙΜΝΑ.Με την ευγενική χορηγία του Lygonis Stratos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες