Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Ρίχτε καμιά ιδέα παίδες για δροσιστική βολτίτσα αύριο.

38 βαθμούς λέει για αύριο :baby:

Συνεπως για μια ωραια μοτοσυκλετιστικη βολτα πρεπει να κρατηθεις σε μεγαλα υψομετρα ωστε να μη φας ζεστη

προτεινω αυτην https://goo.gl/maps/wLGAfWocM9w

Πρωινο καφεδακι στα Λαγκαδια,φαι στη Φολοη που εχει δροσια και μετα ενας ωραιος καφες στον Πενταρχο απο την πανω μερια των Καλαβρυτων.

Τροποποιήθηκε από τον billy84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συνεπως για μια ωραια μοτοσυκλετιστικη βολτα πρεπει να κρατηθεις σε μεγαλα υψομετρα ωστε να μη φας ζεστη

προτεινω αυτην https://goo.gl/maps/wLGAfWocM9w

Πρωινο καφεδακι στα Λαγκαδια,φαι στη Φολοη που εχει δροσια και μετα ενας ωραιος καφες στον Πενταρχο απο την πανω μερια των Καλαβρυτων.

Καλό.Σκεφτόμουνα πρωινή αναχώρηση, μια βουτίτσα Ερατεινή και ν'ανηφορίσω για Γιώνα-Αθανάσιο Διάκο και Παύλιανη.

Προυσό αν πάω θα έχει ''κίνηση'';

Θα συσκευθώ με τον εαυτό μου και θ'αποφασίσω.

Τροποποιήθηκε από τον Di_Manolio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό.Σκεφτόμουνα πρωινή αναχώρηση, μια βουτίτσα Ερατεινή και ν'ανηφορίσω για Γιώνα-Αθανάσιο Διάκο και Παύλιανη.

Προυσό αν πάω θα έχει ''κίνηση'';

Θα συσκευθώ με τον εαυτό μου και θ'αποφασίσω.

Οχι μια χαρα θα ειναι στον Προυσο.Απλα αν ειναι να ανεβεις πηγαινε ολη την παλια μεχρι Λαμια (Αμφικλεια-Τιθορεα-Μπραλο) και κατεβα απο εκει πιο αργα ομως μεχρι Θερμο και γυρνα απο Ναυπακτο.Αν πας αναποδα το πρωι μεχρι Ναυπακτο θα σε φαει η ζεστη και θες και κανα 3 ωρο αν πας ολο τον παλιο απο δεσφινα ή απο Δελφους.

Υπο αυτες τις συνθηκες αυριο ειναι σοφοτερη επιλογη ο Αθανασιος διακος και η Παυλιανη με πρωτο καφε ανεβαινοντας στο χωριο Συκια (με θεα τη Γκιωνα).Δεν το προτεινα γιατι νομιζα πως εχεις ξαναπαει.Αν πας απο εκει εχεις και ευκολοτερη επιστροφη ακομη και απο καινουργια μεσω μπραλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω πάει και όμως κατάφερα να χάσω τον Αθανάσιο Διάκο. Πήγα από αλλού και τσουπ ξαφνικά βγήκα Παύλιανη

Ήθελε προσπάθεια να το καταφέρω :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω πάει και όμως κατάφερα να χάσω τον Αθανάσιο Διάκο. Πήγα από αλλού και τσουπ ξαφνικά βγήκα Παύλιανη

Ήθελε προσπάθεια να το καταφέρω :laugh:

μπα μην το λες,αυτη η διασταυρωση που πρεπει να μπεις αριστερα για μουσουνιτσα αν τρεχεις λιγο μπορει να μην τη δεις ειναι υπουλη.Ειναι και κατηφορικο το κομματι εχεις μαζεψει και φορα.Λογικα ετσι την  επαθες και ο δρομος ολο ευθεια απο εκει σε βγαζει Στρομη-Καλοσκοπη-Παυλιανη.Αν πας τελικα Αθανασιο Διακο μετα θα συνεχισεις απο πανω μεσω Καστριωτισσας να κανεις μια καταπληκτικη διαδρομη με φρεσκια ασφαλτο 3τιας.Ο δρομος αυτος αν δεις χαρτη παλι Παυλιανη σε βγαζει.Αν θες σου φτιαχνω διαδρομη!:shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια στα τελευταια ταξιδια με χτυπησε η μεση. Τι προτεινετε για σελα ??? Κατι δοκιμασμενο αν γινεται. Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω σοβαρό πρόβλημα στην μέση αδερφέ.. το μόνο που μπορείς να κάνεις να γλιτώσεις απο τους πόνους είναι ν αγοράσεις ζώνη. Αυτο μου είπε κ ο γιατρός μου.. κ να οδηγείς όσο πιο πολύ γίνεται όρθιο τον κορμό σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια στα τελευταια ταξιδια με χτυπησε η μεση. Τι προτεινετε για σελα ??? Κατι δοκιμασμενο αν γινεται. Ευχαριστω.

nc700%20shad%20seat%202.gif

Δοκιμασμένη! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γύρω στα 250 ευρόπουλα!!

Καλημέρα!

Α καλά, ευχαριστώ, καλημέρα σύντροχε ! Με 250 πάω 2 χιλιάρικα χλμ βόλτα θα σιδερώσω τον σιδερένιο πωπό μου καλύτερα....:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α καλά, ευχαριστώ, καλημέρα σύντροχε ! Με 250 πάω 2 χιλιάρικα χλμ βόλτα θα σιδερώσω τον σιδερένιο πωπό μου καλύτερα....:2funny:

θα συμφωνήσω....και επαυξάνω καθώς υπάρχουν διάφορά ελληνικά μαγαζιά που κάνουν από καλή εως άριστη δουλεια στις σέλες με από ένα τρίτο εως και μιση τιμή της ισπανικής, όπως γνωρίζεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΕ  ΑΥΤΟΝ   https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMoto

ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ  ΚΑΛΥΜΑ , ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΜΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Ο  ΟΚ ΜΟΤΟ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε πληροφ για την σέλα. Άνετη;;;;...Το υλικό κάνει δουλειά ή γλυστράς;;;...λέω και εγώ κάποια στιγμή να κάνω την κίνηση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε πληροφ για την σέλα. Άνετη;;;;...Το υλικό κάνει δουλειά ή γλυστράς;;;...λέω και εγώ κάποια στιγμή να κάνω την κίνηση....

Δεν αλλάζει κάτι στην επιφάνεια της σέλας για να γλυστράς, σου ξαναβάζει αυτό που είχε εκτός αν όντως έχεις θέμα και θέλεις να το αλλάξεις. Στην ουσία σκάβει το υλικό που έχει μέσα η σέλα και το αντικαθιστά με το gel. Έχει διάφορα πάχη που ξεκινάνε από 50 ευρώ μαζί με την δουλεια. Αν αξίζει πραγματικά σε μεγάλο ταξίδι θα σου πω από βδομάδα! :)

Τροποποιήθηκε από τον thepcxdude

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ξεχάσεις, πολλές φωτό και βίντεο και αναμετάδοση φυσικά ! 

Καλό δρόμο σύντροχε ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αλλάζει κάτι στην επιφάνεια της σέλας για να γλυστράς, σου ξαναβάζει αυτό που είχε εκτός αν όντως έχεις θέμα και θέλεις να το αλλάξεις. Στην ουσία σκάβει το υλικό που έχει μέσα η σέλα και το αντικαθιστά με το gel. Έχει διάφορα πάχη που ξεκινάνε από 50 ευρώ μαζί με την δουλεια. Αν αξίζει πραγματικά σε μεγάλο ταξίδι θα σου πω από βδομάδα! :)

Καλό ταξίδι τότε...Αναμένουμε εμπειρίες...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου το ειχε δωσει φιλος.. ειμαι και μακρια τωρα και δεν θυμαμαι μαρκα. Θα σε ενημερωσω οταν επιστρεψω βαση. παντως στα κυνηγητικά ειδη ή αν αναζητήσεις απωθητικό σκύλων θα βρεις στο δικτυο. Ενα μικρο μπουκαλάκι στο τσεπάκι κι αν έρθει κανενα κοντα ψέκασε...

Καλησπερα και συγγνωμη που αργησα να απαντησω μα ειχα παει για camping, με οτι συνεπαγεται αυτο xD Ευχαριστω για την απαντηση και μην αγχωνεσαι ειδα καποια πραγματακια :)

@thepcxdude Καλο ταξιδι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικό κουστούμι στα έξτρα 1640 ευρώ, δεν έχει πάτο το βαρέλι, τα πιάσαμε τα 10k πλάκα πλάκα! To Σάββατο αναχωρώ πανέτοιμος για ταξίδι ±3.500km

Καλό ταξίδι φίλε!! Το εργαλείο όλα τα λεφτα!!! οποτε πιάσανε τόπο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_5165_zpsxdlbhktu.jpg

IMG_5166_zpsaqhkf5ez.jpg

Όπως έγραψα κια στο fb: ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ (ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΟΜΕΝΟ) ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕΡΙΜΝΑ.

Με την ευγενική χορηγία του Lygonis Stratos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα