ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2016 Καλημέρα!!Η θάλασσα σου άνοιξε την όρεξη για σεντόνια!!! Πλιτς πλατς και πολλάααα άλλα....το πρώτο εμοτικό αφιερωμένο στον γράψαντα το άρθρο .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2016 Να συμπληρώσω οτι και η τιμή του F700GS είναι παραπλανητική γιατί αυτή η τιμή είναι τελείως γυμνό και είναι και μόνο κατά παραγγελία αν το θέλει κάποιος,η συγκεκριμένες μηχανή ξεκινάει με ένα επίπεδο εξοπλισμού καλό αν το θέλει ο αγοραστής από τα 10500 ευρώ περίπου και φτάνει ως και τα 12000 περίπου ,μπορείτε να το δείτε και στο site της bow motorrad.Αυτό για να μην μας δουλεύει το mototriti με το autotriti στα αμάξια.Γιατί είναι για τον π........ καβάλα ιντερνετικής και έντυπης χρήσης περιοδικάκια με αμφιβόλου για εμέ τεσταριστές δικύκλων και αυτοκινήτων. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται για προστατευτικό ψυγείου Evotech η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει πάλι απόθεμα για όλα τα NC . Βρείτε το στο site της Evotech 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται για προστατευτικό ψυγείου Evotech η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει πάλι απόθεμα για όλα τα NC . Βρείτε το στο site της EvotechΤόδαμε τόδαμε μάνια ψάχνουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Καλημέρα σύντροχοι ! Επειδή μας βλέπω χαλαρούς από βόλτες για να ζωηρέψουμε λίγο : Καταρράκτες Πολυλιμνίου : Δύο Χ Χονδάκια, 3 αναβάτες-τρια : Και το βίντεο από τον Skyrider : 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) αν είχες πάρει άλλο μασίνι θα τράβαγες φωτό με φόντο αντλίες μπεντζίνας έτσι δεν είναι?φτου να μη σε ματιάξω! το καινούριο μ'αρέσει πολύ σαν ντηζάιν καθώς στα μάτια μου δείχνει σαφώς σαν ευλόγως ψηλωμένο στρητ (που είναι) και όχι σαν αντβέντσουρ και καλά (που δεν είναι) σε σημείο του να αναθεωρώ το πλάνα για το σκράμπλερ-και-καλά-που-κάποτε-θα-στήσω-με-βάση-μεταχείρο-700S Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2016 από τον Mi_ka 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) πολυ ωραιο το CBακι... Και φαινεται και στο ιδιο υψος με το nc... Το ψηλωσαν; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2016 από τον ta-sio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 αν είχες πάρει άλλο μασίνι θα τράβαγες φωτό με φόντο αντλίες μπεντζίνας έτσι δεν είναι?φτου να μη σε ματιάξω! το καινούριο μ'αρέσει πολύ σαν ντηζάιν καθώς στα μάτια μου δείχνει σαφώς σαν ευλόγως ψηλωμένο στρητ (που είναι) και όχι σαν αντβέντσουρ και καλά (που δεν είναι) σε σημείο του να αναθεωρώ το πλάνα για το σκράμπλερ-και-καλά-που-κάποτε-θα-στήσω-με-βάση-μεταχείρο-700SΝάσαι καλά σύντροχε !Και εγώ χαίρομαι όποιον ευχαριστιέται το εργαλείο του ότι και νάναι. Εκτιμώ ότι μια χαρά είσαι και συ με το εργαλείο σου και κακώς λοξοκοιτάς δεξιά και αριστερά εκτός και αν θες μια αλλαγή στη ζωή σου πούναι άκρως κατανοητό.Τώρα όσο αφορά το δρόμου, περιπέτειας κλπ κλπ εκτιμώ ότι αν έχει ψυχή χέρια και διάθεση να το πάει ο αναβάτης του θα πάει. Προσωπικά δεν ήμουνα ποτέ του χώματος αν και στην παραπάνω διαδρομή και όχι μόνο αναγκαστικά αν χρειαστεί θα πάω χωρίς να το πολυσκεφτώ εκτός και αν ενέχονται κίνδυνοι μιας και προσωπικά ΔΕΝ γίνεται να διακινδυνεύσω πτώση. Νομίζω όμως πως έχεις δει και εσύ και οι άλλοι από τον Μπίλυ αρκετή περιπέτεια και αρκετές δύσκολες διαβάσεις που δεν αρνήθηκε επίσης να πάει και αρκούντως γρήγορα. Αν το χαρακτηρίζει αυτό σε συνδυασμό ότι με περισσότερα των 90.000 χλμ στον Μπίλυ δεν έχει κάνει κιχ ενώ αλλού έχουν αλλάξει 2-3 φορές ρουλεμάν τιμονιού το κρίνει εύκολα ο οιοσδήποτε.Adventure βέβαια με τροχούς αλουμινίου και όχι με ακτίνα και σαμπρέλα για άγριες καταστάσεις και εγώ δύσκολα θα το περάσω απλά γιατί σε κατάσταση πολύ τραβηγμένη βλέπω κανά τροχό να σπάει σαν καρότο και να σε τρώνε οι λύκοι και οι αρκούδες αλλά κατά τα άλλα ακόμα και το αυτόματο πάει οπουδήποτε απλά γιατί το ABS του ΔΕΝ λειτουργεί κάτω από τα 10 χλμ και γιατί το γυρνάς σε χειροκίνητο και κάνει ότι του πεις εσύ και όχι ότι θα του πει το λογισμικό του και ας μην έχει συμπλέκτη.Αυτά όπως το βλέπω εγώ στα μόλις 5.300 χλμ που τούχω κάνει.Βενζίνη και συντήρηση πάντως απλά δεν παίζεται, επίσης έχει άριστο πάτημα - ζύγισμα τόσο στη στροφή όσο και στην εθνική αλλά και σε βατό σχετικά χωματόδρομο. Προσωπικά καλύπτομαι πλήρως από αυτά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Νάσαι καλά σύντροχε !Και εγώ χαίρομαι όποιον ευχαριστιέται το εργαλείο του ότι και νάναι. Εκτιμώ ότι μια χαρά είσαι και συ με το εργαλείο σου και κακώς λοξοκοιτάς δεξιά και αριστερά εκτός και αν θες μια αλλαγή στη ζωή σου πούναι άκρως κατανοητό.Τώρα όσο αφορά το δρόμου, περιπέτειας κλπ κλπ εκτιμώ ότι αν έχει ψυχή χέρια και διάθεση να το πάει ο αναβάτης του θα πάει. Προσωπικά δεν ήμουνα ποτέ του χώματος αν και στην παραπάνω διαδρομή και όχι μόνο αναγκαστικά αν χρειαστεί θα πάω χωρίς να το πολυσκεφτώ εκτός και αν ενέχονται κίνδυνοι μιας και προσωπικά ΔΕΝ γίνεται να διακινδυνεύσω πτώση. Νομίζω όμως πως έχεις δει και εσύ και οι άλλοι από τον Μπίλυ αρκετή περιπέτεια και αρκετές δύσκολες διαβάσεις που δεν αρνήθηκε επίσης να πάει και αρκούντως γρήγορα. Αν το χαρακτηρίζει αυτό σε συνδυασμό ότι με περισσότερα των 90.000 χλμ στον Μπίλυ δεν έχει κάνει κιχ ενώ αλλού έχουν αλλάξει 2-3 φορές ρουλεμάν τιμονιού το κρίνει εύκολα ο οιοσδήποτε.Adventure βέβαια με τροχούς αλουμινίου και όχι με ακτίνα και σαμπρέλα για άγριες καταστάσεις και εγώ δύσκολα θα το περάσω απλά γιατί σε κατάσταση πολύ τραβηγμένη βλέπω κανά τροχό να σπάει σαν καρότο και να σε τρώνε οι λύκοι και οι αρκούδες αλλά κατά τα άλλα ακόμα και το αυτόματο πάει οπουδήποτε απλά γιατί το ABS του ΔΕΝ λειτουργεί κάτω από τα 10 χλμ και γιατί το γυρνάς σε χειροκίνητο και κάνει ότι του πεις εσύ και όχι ότι θα του πει το λογισμικό του και ας μην έχει συμπλέκτη.Αυτά όπως το βλέπω εγώ στα μόλις 5.300 χλμ που τούχω κάνει.Βενζίνη και συντήρηση πάντως απλά δεν παίζεται, επίσης έχει άριστο πάτημα - ζύγισμα τόσο στη στροφή όσο και στην εθνική αλλά και σε βατό σχετικά χωματόδρομο. Προσωπικά καλύπτομαι πλήρως από αυτά.104.000km.Ουτε λαμπα παρακαλω!Στον ανταγωνισμο σπανε τα μοτερ το ενα μετα το αλλο,κοβουν βαλβιδες,δε βαζω πηνια,ντιζες συμπλεκτη,προβληματα στις τρομπες λαδιου κλπ.Μια επισκεψη στο Kawasaki Bikers στη σχετικη ενοτητα θα σας πεισει.Μπαινουν μηχανικοι που δουλευαν σε εξουσιοδοτημενα και μιλανε για φθηνη ποιοτητα υλικων.Αλλα τα περιφερειακα περιφερειακα .Στο αλλο θεμα τα παλλικαρια δεν εχουν φρενα στα δικαβαλα...αγνωστα θεματα για το NC αυτα ευτυχως.Και μυαλο δε βαζουμε... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Με τη ευκαιρία να αναφέρω κάτι που θυμήθηκα τώρα....Προ πενθημέρου στην Αθήνα την σχετικά άδεια αλλά με αχαρακτήριστους οδηγούς ξαφνικά αποφασίζει μέλος της κίτρινης φυλής να αλλάξει λωρίδα μισό μέτρο μπροστά μου να μπει στην δική μου και ....να φρενάρει......φρένα, κατεβάσματα και το Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ABS πρώτη φορά σε λειτουργία.....ένα έχω να πω <<ΦΡΕΝΑΡΕΣ>> τίποτα άλλο...Καπάκι ΙΧής σταματημένος στο φανάρι να στρίψει αριστερά αποφασίζει να κάνει δεξιά και να μη στρίψει με κοφτή τιμονιά και φυσικά χωρίς φλας..αυτή τη φορά υπό κλίση και ξανά φρένα πανικού και δεύτερη φορά σε λειτουργία το ABS.....δεν ήταν η μέρα μου αλλά το εργαλείο φρόντισε νάναι ......εντάξει με ένα δίσκο μόνο μπροστά τη στιγμή που οι διπλοί δίσκοι πάνε σύννεφο κλπ να σταματάει και νάχει τέτοιες φρενάρες είναι απορίας άξιο πως στο δαίμονα το κάνουνε...απλά εντυπωσιακό ! Ομοίως εντυπωσιάστηκα με τα λάστιχα που φοράει από τη μάνα του στις παραπάνω περιπτώσεις και όσο νάναι λάστιχα πρώτης τοποθέτησης τα φύλαγα τα σάπια αλλά σε αυτές τις καταστάσεις τι να φυλάξεις και από πού ? Και όμως τα BATTLE WING άρχοντες ! Συγγρού - Κηφισίας είχα πάει και επέστρεφα μετά από αγορά KETTENMAX για καθάρισμα - λίπανση αλυσιδούλας.Λένε ότι δεν ζεσταίνονται γρήγορα κλπ, μια χαρά ζεστά είναι και τα νιώθεις όταν γυρνάς τον τροχό να λιπάνεις - καθαρίσεις αλυσίδα κλπ. και φυσικά κρατάνε μια χαρά στα δικά μου όρια - συνθήκες βεβαίως.Στον ανταγωνισμό τώρα και στις συγκρίσεις στα φρένα ειδικά με το μικρό δεν θα πω με άλλο το SHάκι στο Ρώσο φρέναρα αργότερα και αποτελεσματικότερα με το δισκάκι του SH έναντι των δύο δίσκων εμπρός. Στην Οίτη στο κατέβασμα από Διάκο από την πλευρά που ανεβήκαμε Μπίλυ, καπνούς στο πίσω φρένο ο ανταγωνισμός..μπορεί εκεί βέβαια να έπαιζε κάποια ατυχής επιλογή πίσω τακακιού ή κολλημένο το πόδι στο πίσω φρένο αλλά δεν μιλάμε για χτεσινούς αναβάτες οπότε αυτά βλέπω - είδα αυτά λέω....όλα φαίνονται στο δρόμο, τίποτα δεν είναι κρυφό. Είναι αν μη τι άλλο καλό το εργαλείο τι να λέμε τώρα, πλέον μετά γνώσεως λόγου αφού τόχω δει σε χιλιάδες χλμ επί παντοδαπού εδάφους. Θα κράξω όμως λίγο τη ζελατίνα πούχει περίεργες επιλογές με αυτά τα κοψίματα που κάνει δεξιά - αριστερά και έχω την εντύπωση ότι περνάει αέρας κάργα από εκεί αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τάχουμε όλα. Ίσως αργότερα να παίξει καμιά άλλη. πολυ ωραιο το CBακι... Και φαινεται και στο ιδιο υψος με το nc... Το ψηλωσαν;Ωραιότατο είναι και το συγκεκριμένο αν και ....τρικάβαλο (ο σύντροχος είναι Γιγαντοειδούς κατασκευής....) με 172 κοντερίσια πήγαινε παρακαλώ που ο πονηρός τάκοψε στο βίδεο... τροχαία να επέμβει περικαλώ για τα δέοντα και 5 μέρες φυλακή .....(για όποιον είδε το βίντεο).Όχι είναι χαμηλότερο από το NC και βολικότατο, ωραίο και αυτό και φυσικά στα υπόψη για αγορά. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Το περασμενο ΣΚ δεν ειχε πεζοπορια αλλα οφθαλμολουτρο στις παραλίες του Ιονίου.Συναντηση με φιλο απο Πατρα και μπανακι στο καναλι λιγο μετα την Πρεβεζα.Μετα απο εκει φαγητο στον Λύχνο λιγο πριν την Πάργα Η θεα απο την ταβερνα Βραδυνη εξοδος στην πανεμορφη Πάργα.Το τι νιμου ειδαμε δεν περιγραφεται... Τρομερη θεα απο το Καστρο Την επομενη μέρα ανεβήκαμε Σύβοτα και στην εξωτικη παραλια Μπέλλα Βράκα Πάντα ορθιοι! 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Εκτιμώ ότι μια χαρά είσαι και συ με το εργαλείο σου και κακώς λοξοκοιτάς δεξιά και αριστερά (ίσως να καταφφέρω να το ξαναβάλω μπροστά πάλι φέτος μετά από 2 χρόνια , αχβαχ, αλλά στο πιο στρητ γιατί χωρίς παρέα την έχω γλυτώσει ουκ ολίγες φορές στα μπαντζάι-περνάω-δεν περνάω, άντε και μια βρωμοπόζα άσχετη με το NC να ευλογήσω τα γένια μου) Το περασμενο ΣΚ δεν ειχε πεζοπορια αλλα οφθαλμολουτρο στις παραλίες του Ιονίου. Μπιλ δεν ακούω κουβένταχρειάζεσαι καλύτερη Μηχανή.....φωτογραφική πχ (λέμε τώρα) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Μπιλαρε χρειάζεται και η ξεκούραση!!! Πιστεύω οτι έκανες την καλύτερη επιλογή!!! Κάθε χρόνο βρίσκομαι εκεί στα μέρη αυτά για διακοπές!!! ( καλοκαίρι πάντα)!!! Η Πάργα δεν παίζετε καλοκαίρι και εχει και αρκετά καλό δρόμο για να πας... Καλη συνέχεια στις διακοπές βόλτες όλων!!! Καλά να περνάτε και πάντα όρθιοι !!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το περασμενο ΣΚ δεν ειχε πεζοπορια αλλα οφθαλμολουτρο στις παραλίες του Ιονίου.Συναντηση με φιλο απο Πατρα και μπανακι στο καναλι λιγο μετα την Πρεβεζα.Μετα απο εκει φαγητο στον Λύχνο λιγο πριν την Πάργα Εκεί θα πάω σε λίγες μέρες, στα μέρη μου, έχω κλείσει στο Κανάλι Την επόμενη φορά να πάτε προς Μυτικα, για επική μπριζόλα, αλλά και Νικόπολη , για οφθαλμολουτρο , ωραία παραλία Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2016 από τον enterprise-psi 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Εκεί θα πάω σε λίγες μέρες, στα μέρη μου, έχω κλείσει στο Κανάλι Την επόμενη φορά να πάτε προς Μυτικα, για επική μπριζόλα, αλλά και Νικόπολη , για οφθαλμολουτρο , ωραία παραλία καλημερα φίλε.υπάρχει τοσο δυνατο ταβερνακι στον Μύτικα?σε ποίο μυτικα ομως?πρεβεζας η αυτον που ειναι πιο χαμηλα?Για δωσε ινφο και συντεταγμένες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Ακριβώς εδώ. Καθόμαστε να φάμε με την γυναίκα, έρχεται το αφεντικό, παιδιά δεν έχει ρεύμα, στην περιοχή, μόνο ψητά, ε μόνο ψητά τρώμε ρε φίλε του λέω, φέρνει δυο τεράστιες χοιρινές , τώρα παίζει ρόλο και το κρέας, αλλά ήταν όνειρο!Το συζητάω με την μάνα μου, και μαθαίνω οτι είναι μακρινός θείος μου Με κάθε επιφύλαξη φυσικά, γιατί το από πάνω έγινε πριν 5 χρόνια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Ακριβώς εδώ. Καθόμαστε να φάμε με την γυναίκα, έρχεται το αφεντικό, παιδιά δεν έχει ρεύμα, στην περιοχή, μόνο ψητά, ε μόνο ψητά τρώμε ρε φίλε του λέω, φέρνει δυο τεράστιες χοιρινές , τώρα παίζει ρόλο και το κρέας, αλλά ήταν όνειρο!Το συζητάω με την μάνα μου, και μαθαίνω οτι είναι μακρινός θείος μου Με κάθε επιφύλαξη φυσικά, γιατί το από πάνω έγινε πριν 5 χρόνια.Δηλαδη αν βρεθουμε κατα εκει να πουμε οτι ειμαστε γνωστοι σου,ε;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Οργάνωση μοτοφαγοβόλτας εκείθε....και ο λογαριασμός στον Captain Kirk του Enterprice ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για κεράσματα θα πάμε στο χωριό μου, πιο πάνω , στην Κρανιά Πρεβέζης, τον 15αυγουστο, για παϊδάκι μέχρι εκρήξεως Να δω μετά τα NC και τα CB, αν θα μπορούν να μας κουβαλήσουν Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2016 από τον enterprise-psi 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Για κεράσματα θα πάμε στο χωριό μου, πιο πάνω , στην Κρανιά Πρεβέζης, τον 15αυγουστο, για παϊδάκι μέχρι εκρήξεως Να δω μετά τα NC και τα CB, αν θα μπορούν να μας κουβαλήσουν Μια χαρά μας κουβαλάνε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Εχουν ροπη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Ωραία, είναι 385 χιλιόμετρα, ραντεβού 12:00 στα διόδια Ελευσίνα, 13:00 παραγγείλουμε, τρώμε , πίνουμε και κανα καφεδάκι, 18:00 , είμαστε σπίτια μας οκ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Εχουν ροπη!Αμ αυτό είναι που κοιτάει ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ οι λοιποί κοιτάνε μόνο αλόγατα.... Ωραία, είναι 385 χιλιόμετρα, ραντεβού 12:00 στα διόδια Ελευσίνα, 13:00 παραγγείλουμε, τρώμε , πίνουμε και κανα καφεδάκι, 18:00 , είμαστε σπίτια μας οκ; Χαλαρουίτα λέμε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Το περασμενο ΣΚ δεν ειχε πεζοπορια αλλα οφθαλμολουτρο στις παραλίες του Ιονίου.Συναντηση με φιλο απο Πατρα και μπανακι στο καναλι λιγο μετα την Πρεβεζα.Μετα απο εκει φαγητο στον Λύχνο λιγο πριν την Πάργα Η θεα απο την ταβερνα Για πες μας ρε Billy καλό το φαγητό εκεί?διότι εντελώς τυχαία όσο κ να σου φαίνεται παράξενο δεν έχω φάει ποτέ εκεί.Διπλα ακριβώς από το μαγαζί αυτό,ξεκινάει ένας χωματόδρομος ο οποίος βγάζει στο εξωκλήσι της Αγίας Ελένης. Εκεί να δεις θέα! Η παρακάτω φωτο είναι τραβηγμένη απο εκει που σου λέω και όχι αεροφωτογραφία http://www.pargaportal.com/Photos/nature/agia-eleni-parga/xagia-eleni-parga-walk-5.jpg.pagespeed.ic.9Zn853BZYR.jpgΤώρα πλέον που πήρα κ εγω μηχανή όπου κανονίσετε εδώ στα μέρη μου,σφυρίξτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Έλα το Αρχιερατείο προσηλυτισμό σε πάσης φύσεως Χόνδα ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες