Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Εμείς είμαστε το συμβούλιο γερόντων, δεν ενδιαφερόμαστε για τέτοιες θέσεις. Βέβαια τα σουβλάκια και τις πατάτες θα τα φάμε ευχαρίστως.

Αν ο αρχιερέας θέλει την γνώμη του συμβουλίου ευχαρίστως να του προτείνουμε κάποιον.:gathering:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμείς είμαστε το συμβούλιο γερόντων, δεν ενδιαφερόμαστε για τέτοιες θέσεις. Βέβαια τα σουβλάκια και τις πατάτες θα τα φάμε ευχαρίστως.

Αν ο αρχιερέας θέλει την γνώμη του συμβουλίου ευχαρίστως να του προτείνουμε κάποιον.:gathering:

Φυσικα η ''Γερουσια'' παιζει τον καθοριστικοτερο ρολο στο NC club Hellas οπως επαιζε και στην αρχαια Σπάρτη!Μονο που εδω σαν αρχιερεας ειμαι ελαστικος καθως επιτρεπω ηλικιες αρκετα κατω των 60 ετων(στη Σπαρτη γινοταν το αντιθετο).:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση η συγκεκριμένη μοτό ήταν στο στόχαστρο από την κυκλοφορία της οπότε παρακολουθούσα και εδώ και στο εξωτερικό την πορεία της.

Σε αντίθεση με το εξωτερικό εδώ είχαμε τα γνωστά προβλήματα του κάθε ενός που έγραφε το μακρύ και το κοντό του με αποτέλεσμα οι κάτοχοι όντες αναβάτες μετριοπαθείς που ήξεραν ακριβώς τι αγόρασαν και γιατί , να μη γράφουν και εμείς που ενδιαφερόμασταν να μην μαθαίνουμε τίποτα για αυτό το μοτό που τελικά όπως είδες προσωπικά αγόρασα. Ε κάποια στιγμή έπρεπε να μπει μια τάξη και μπήκε, έτσι απλά και παρόλο ότι δεν έγινε από εμένα τουλάχιστον ούτε μια αναφορά μηνύματος σε διαχειριστή κατάλαβαν και οι λοιποί σύντροχοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και σταμάτησαν το σπαμ.

Που και που μπαίνουν κάποιοι πικραμένοι και ειρωνεύονται, γράφουν τα δικά τους αλλά είναι γνωστοί πλέον και κανείς ούτε τους δίνει σημασία ούτε τους απαντά οπότε μόνοι τους τα γράφουν μόνοι τους τα διαβάζουν, μόνοι τους χαίρονται γιατί μας <<την είπανε>> και εμείς γράφουμε τετράδες χιλιάδων χιλιομέτρων σε ένα μήνα κατοχής σε βόλτες και μαζί με τα χιλιόμετρα τους γράφουμε και στα πέλματα των φαγωμένων ελαστικών μας.

Έτσι απλά αδερφέ μου και όποιος παρεξηγηθεί  :

:2funny::2funny::2funny:

Πολύ σωστός Σάββα,συμφωνώ και επαυξάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ΣΚ που μας περασε ηταν αλλο ενα γεμάτο εμπειριες,αναχωρηση το Σαββατο με προορισμο το μικρο Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια,συναντηση με τον φιλο μου Κωστα με το NC750 και πεζοπορία μεχρι το καταφύγιο(3 ωρες).Διανυκτερευση εκει,φωτογραφιες πανεμορφες.Μεχρι και τον Γαλαξια Milky Way τραβηξαμε.Συντομα θα ανεβουν φωτο.Γενικοτερα ωραια εμπειρια η διανυκτερευση σε καταφυγιο,η παρατηρηση του πεντακαθαρου ουρανου τη νυχτα,το ξυπνημα το πρωι πινοντας καφε με τη μοναδικη θεα του ομορφοτερου βουνου της Ελλαδας.

Μπραβο Μπίλυ! Πάντα τέτοια! Το ομορφότερο βουνό όπως λές! βαλε φωτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε θηρίο! Τελικά βροχές είχε?

ελαχιστες ψιχαλες το Σαββατο.Βροχη καθολου,βλεπαμε ομως αστραπες μακρια στο Γραμμο κοντα.Γενικα επεσαν εξω πολυ,οπως την προηγουμενη Κυριακη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει είναι τραγικοί ρε, μου φαίνεται πλέον μοιράζουν αβέρτα βροχές με την παραμικρή πιθανότητα για να είναι καλυμμένοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανέμορφες φωτό Μπίλυ και Κώστα !:thumbsup:

ΕΥΓΕ σύντροχοι ! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλοι μου,οφ τοπικ αλλά απευθύνομαι σε εσάς γιατί εσάς διαβάζω τόσα χρόνια,υπάρχει κάποιο θέμα για να γράψω ότι αγόρασα την πρώτη μου ολοδική μου μοτοσυκλέτα? Γιατί δεν ξέρω που να το γράψω!θέλω να μοιραστώ την χαρά μου και δεν ξέρω που.

Μην με βαρέσετε αλλά δεν είναι nc:cry:.....ναι ναι,εγώ που σας είχα ζαλισει και ξαναζαλίσει.....συγνώμη..θα προσπαθήσω στο μέλλον να επανορθώσω(με την βοήθεια της χόντα βέβαια,να βγάλει ένα nc1000,με 85 άλογα και 10 κιλά ροπή διαθέσιμα όλα από τις 2500 rpm,με κατανάλωση 4,5 - 5 l/100, με ρεζερβουάρ 18-20 lt και ψευδοντεπόζιτο και πολύ άνετες θέσεις για δυο άτομα). Αν γίνει κάτι τέτοιο,τότε ναι,θα δώσω το VARADERO!

Πω πω....ήδη ακούω βρισίδια..... σιγά παιδιά..... ένας ένας..... ότι και να πείτε έχετε δίκιο...ωχ πάει το μπινελίκι σύννεφο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και τα προβολια μου !!!!!

a9b097b9-0323-4531-a26f-60e4a61f6d52_zpsDSC00522_zpsmkr6y7y2.jpgDSC00509_zpsntibzp8c.jpg

Καλορίζικα,για δώσε περισσότερες πληροφορίες μάρκα-τιμή,και τοποθέτηση πως έγινε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλοι μου,οφ τοπικ αλλά απευθύνομαι σε εσάς γιατί εσάς διαβάζω τόσα χρόνια,υπάρχει κάποιο θέμα για να γράψω ότι αγόρασα την πρώτη μου ολοδική μου μοτοσυκλέτα? Γιατί δεν ξέρω που να το γράψω!θέλω να μοιραστώ την χαρά μου και δεν ξέρω που.

Μην με βαρέσετε αλλά δεν είναι nc:cry:.....ναι ναι,εγώ που σας είχα ζαλισει και ξαναζαλίσει.....συγνώμη..θα προσπαθήσω στο μέλλον να επανορθώσω(με την βοήθεια της χόντα βέβαια,να βγάλει ένα nc1000,με 85 άλογα και 10 κιλά ροπή διαθέσιμα όλα από τις 2500 rpm,με κατανάλωση 4,5 - 5 l/100, με ρεζερβουάρ 18-20 lt και ψευδοντεπόζιτο και πολύ άνετες θέσεις για δυο άτομα). Αν γίνει κάτι τέτοιο,τότε ναι,θα δώσω το VARADERO!

Πω πω....ήδη ακούω βρισίδια..... σιγά παιδιά..... ένας ένας..... ότι και να πείτε έχετε δίκιο...ωχ πάει το μπινελίκι σύννεφο!

Αυτο που μας περιγραφεις προς την Africa μου μοιαζει...( εκτος αν η μηχανη που πηρες ειναι η Africa...) Οτι και να ειναι καλοταξιδη να ειναι και να την χαρεις οσο μπορεις παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αυτό είναι! Μακάρι να βγάλουν κάτι τέτοιο. Βλέπε τον νέο κινητήρα της triumph bonneville t120 (2016). Εξαιρετική κατανάλωση, άφθονη ροπή, 80 άλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι και βρισιδια...πηρες ενα αξιοπιστο εργαλειο το οποιο θα σε βολεψει για ταξιδια.Καλοριζικο και καλοταξιδο απο μενα,αντε να κανονισουμε καμια μαζωξη προς τα εκει!:winking:

Το μηχανακι παντως που λες για να το βγαλει ετσι η Honda θα κοστιζει 20 χιλιαρικα!:tooth:

Χθες πρωτη φορα δοκιμασα 180 σταθερα για μεγαλη σχετικα αποσταση απο γεματος γιατι ηθελα να δω στα ποσα θα μου αναψει το λαμπακι σε αυτα τα km.Ακατεβατα 180 σχεδον παντου χωρις να κλεινω γκαζι.Στις μεγαλες ανηφορες επεφτα στα 170-175,ειχα καλη φορα οποτε δεν κρεμαγε.

Λαμπακι στα 170 ,καταναλωση περιπου 6,3 λιτρα στα 100.Εδω ηθελε μεγαλο τεποζιτο οπως εχουμε αναφερει πολλες φορες ωστε να βγαζεις 250km αυτονομιας ακομη και με αυτες τις ταχυτητες.Η καταναλωση ειναι πραγματικα πολυ χαμηλη για τετοιο ρυθμο εθνικης.Με το Varadero λογω μεγαλου τεποζιτου δε θα εχεις προβλημα σε τετοιες ταχυτητες ομως θα εισαι κοντα στα 8,5-9 λιτρα ανα 100.Το ειχε φιλος και ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Billy πώς πήγαινε το μοτόρι σε αυτές τις ταχύτητες; Μέχρι ποια ταχύτητα ένιωθες ότι πήγαινε καλά-σταθερά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Billy πώς πήγαινε το μοτόρι σε αυτές τις ταχύτητες; Μέχρι ποια ταχύτητα ένιωθες ότι πήγαινε καλά-σταθερά;

Πολυ ανετο ειναι ,εγω πηγαινω 160 σταθερα για λογους αυτονομιας.Αν ειχα μεγαλυτερο τεποζιτο θα πηγαινα οπως χθες χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Ειναι πολυ ασφαλες  σε αυτες τις ταχυτητες και το μοτερ γουργουριζει στις 5500 στροφες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πού πήγες φίλε μας bill για να χουμε καλό ρώτημα?

Γιατί άλλα μας λες την πέμπτη και άλλα μαθαίνουμε το Σάββατο!!!  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο αγορινα το Varadero και παντα ορθιος!

Στην ερωτηση σου. Μπες εδω και ανοιξε ενα θεματακι να το χαρουμε ολοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πού πήγες φίλε μας bill για να χουμε καλό ρώτημα?

Γιατί άλλα μας λες την πέμπτη και άλλα μαθαίνουμε το Σάββατο!!!  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ενα δικιο το εχεις ειμαι απροβλεπτος!:laugh:

Δεν εφταιγα εγω ομως,ηταν να παμε Βαλια Καλντα με ενα παλλικαρι που γνωρισα την προηγουμενη Κυριακη στην Τυμφη.Αρρωστος και αυτος με πεζοποριες κλπ.Ομως τον ειχε πιασει το γονατο του γιατι ζοριστηκε πολυ το προηγουμενο ΣΚ και το ακυρωσαμε.

Οποτε ειπα να πεταχτω στα Ελληνοσκοπιανα συνορα και να ανεβω στον Βαρνουντα,το φυσικο συνορο Ελλαδας-Σκοπιων.

Eπιστροφη απο Κοζανη-Σερβια-Λαρισα-Φαρσαλα.Στροφιλικι μεχρι να πεις δεν αντεχω αλλο!:punk:

Χαρτης διαδρομης: https://goo.gl/maps/4LuVeJVJrHR2 

Απο τον Αγιο Γερμανο στις Πρεσπες ξεκινα δυσβατος χωματοδρομος μεχρι το Κρατερό.Καπου στη μεση αφησα το μηχανακι και ανεβηκα με τα ποδια στην κορυφή Δεσποτικό 2334m υψομετρο.Το απιστευτο που δεν εχω ξανασυναντησει ποτε σε τετοια υψομετρα ηταν οτι υπηρχε σμηνος απο εντομα και δεν εκατσα πανω απο 5 λεπτα εκει

Εδω το βιντεο απο την κορυφη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια οποιος ενδιαφερεται που εχει Puig ζελατινα 

http://www.car.gr/parts/view/8307950/

ή ας μου στειλει μηνυμα στο blog...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικα,για δώσε περισσότερες πληροφορίες μάρκα-τιμή,και τοποθέτηση πως έγινε;

http://www.banggood.com/2PCS-U7-Waterproof-Motorcycle-LED-Foglight-Spot-Headlight-Angel-Eyes-Lamp-Black-Body-White-Light-p-1042120.html

Αυτα ειναι με 

http://www.banggood.com/78in-Motorcycle-Motorbike-Handlebar-Headlight-Fog-Spot-Light-On-Off-Switch-p-982695.html

αυτο το διακοπτη.

Την τοποθετηση την καναμε με τον φιλο Κωστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα